Colorado Community College System

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colorado Community College System ( CCCS ) este alcătuit din 13 colegii unice cu 40 de locații în întreaga țară, educând peste 125.000 de studenți în fiecare an.

Misiunea noastră este de a oferi un mediu de învățare accesibil, receptiv, în care studenții noștri își pot atinge obiectivele educaționale, profesionale și personale într-o atmosferă care îmbrățișează excelența academică, diversitatea și inovația.

Facem acest lucru concentrându-ne pe întregul student, formând relații durabile, creând oportunități de educație fără bariere și căutând întotdeauna modalități de a extinde gama de oportunități disponibile studenților noștri.

Admitem pe oricine dorește să urmeze facultatea și să-și imagineze un viitor mai prosper. Colegiile noastre sunt „pregătite pentru studenți” - oferind servicii de asistență și Pathways pentru toate tipurile de cursanți pentru a obține o acreditare, o diplomă sau un transfer la un colegiu de patru ani.

Colegiile comunitare din Colorado acordă peste 18.000 de grade și certificate în fiecare an, într-o gamă incredibilă de discipline și domenii de carieră de top, de la arte la științe, aerospațială și zoologie. Colegiile CCCS oferă diplome de licență într-un număr tot mai mare de discipline specifice concepute pentru a spori oportunitățile de angajare ale absolvenților. Red Rocks Community College este singurul colegiu comunitar din Statele Unite care oferă o diplomă de master în programul său de asistent medical.

Locații

Denver

Address
East Lowry Boulevard,9101
80230 Denver, Colorado, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: