Cabrini University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1957, Cabrini University este o instituție catolică rezidențială din Pennsylvania, care salută cursanții tuturor credințelor, culturilor și mediilor.

Studiile noastre universitare și universitare îi ajută pe elevi să descopere cine sunt și ce pot realiza în viața lor, în carieră și în societate. Studenții noștri sunt împuterniciți să-și facă o viață mai bună pentru ei înșiși și pentru ceilalți, din momentul în care pas în campus.

Comunitatea noastră primitoare și sigură se află la o scurtă plimbare cu trenul de la Philadelphia și este aproape de cumpărăturile și mesele de clasă mondială.

Suntem doar două ore de la New York City și două ore și jumătate de la Washington, DC, făcând campusul nostru un punct de plecare excelent pentru explorarea Coasta de Est.

  • 2.150 de studenți (37% bărbați, 63% femei)
  • 33% din diversitatea studenților
  • 1.300 de studenți
  • 850 absolvent

Cabrini University este situat într-o comunitate sigură, la o scurtă călătorie cu trenul de la Philadelphia. Suntem la câteva minute distanță de King of Prussia Mall, cel mai mare complex comercial din Coasta de Est, și mai puțin de trei ore de la New York City și Washington, DC

Bursa medie academică și bazată pe nevoi este de 23.000,00 dolari. Costul nostru total estimat este de 46.000 dolari. Cabrini este clasat ca o universitate de top mici și o valoare cea mai bună pentru studenții cu peste 35 de majors academice.

Rata de student a studentului 16 la 1

Dimensiunea medie a clasei 16

92% din facultatea cu normă întreagă are diploma de doctorat sau terminal.

92% dintre absolvenții Cabrini sunt angajați, în școală absolventă, sau au terminat un an de serviciu în termen de 10 luni de la absolvire.

Locații

Radnor

Address
610 King of Prussia Road
19087 Radnor, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră