Central Christian College Of Kansas

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Central Christian College Of Kansas este cunoscut pentru excelența generală a programelor noastre academice. Deși suntem mici, oferim practic toate studiile și zonele majore - doar într-o atmosferă mai intimă, prietenoasă atât rezidențial cât și online.

La Central, suntem dedicați să vă ajutăm să înfloriți oferind acces ușor la resurse și informații, inclusiv oferte de cursuri, biblioteca noastră, centrul de succes al studenților și multe altele. Extindem aceeași atmosferă intimă și prietenoasă și la programele noastre de studii online.

Unele dintre cele mai populare domenii de studiu ale noastre includ Arte Plastice, Știința Sportului, Afaceri și Educație - dar există multe altele din care să alegeți, fiecare conceput pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru succesul în domeniul ales.

Colegiul Creștin Central aspiră să ofere o experiență educațională transformatoare înrădăcinată în Hristos. Se concentrează pe furnizarea unei educații pentru caracter centrată pe Hristos oricărei persoane care dorește să devină un administrator credincios al inimii, minții, sufletului și puterii.

Locații

McPherson

Address
South Main Street,1200
67460 McPherson, Kansas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: