Citește Descrierea Oficială

Challenge Your Mind - Continuați-vă pasiunile - Găsiți-vă locul - Construiți-vă succesul


Căutați mai multe din experiența colegiului dvs. - și de la voi înșivă? Vino prospera la CMU. Împuternicită de o comunitate grijuliu, înconjurată de orice ocazie imaginabilă, veți descoperi punctele tale forte. Veți găsi vocea voastră. Veți obține cele mai bune rezultate - ca un cărturar, ca lider, ca un producător de diferențe în lume./>


Academicienii
CMU oferă peste 40 de programe de studiu, predate de facultatea de specialitate în clase foarte personalizate.Fondată în 1854, Central Methodist University este o Central Methodist University patru ani, privată, de arte liberale. Campusul principal al CMU, care găzduiește Colegiul de Arte și Științe Liberale (CLAS), este situat în Fayette, Missouri, unde se înscriu 1100 de studenți. Mai mult de 4.000 de studenți participă la Colegiul de Studii Universitare și Studii Extinse (CGES), care oferă cursuri online și la site-uri din Missouri și din regiune. CMU este afiliată cu Biserica Metodistă Unită și îi salută pe studenții tuturor credințelor.


Misiune/>

Central Methodist University pregătește studenții să facă o diferență în lume prin accentul pe excelența academică și profesională, pe conducerea etică și pe responsabilitatea socială.


Crez/>

Comunitatea Central Methodist University , în concordanță cu patrimoniul Metodist United, se străduiește pentru excelență academică, realizări individuale și responsabilitate socială. Ca membri ai acelei comunități credem în:

 • Căutarea cunoștințelor, a adevărului și a înțelepciunii;
 • Evaluarea libertății, onestitate, civilității și diversității;
 • Viața vieții de serviciu și conducere; și
 • Asumarea responsabilității pentru noi înșine și pentru comunitățile în care trăim.


Declarație pe tema Civității/>

Civilitatea susține valorile respectului, bunăvoinței și diplomației în interacțiunile noastre directe și indirecte cu ceilalți. Diversitatea recunoaște diferențele dintre oameni și percepe aceste diferențe ca un avantaj pentru comunitate.


Guiding Vision Statement/>

Central Methodist University va fi recunoscută și apreciată ca o instituție care oferă programe academice distincte de excelență, îmbinate într-un mediu campus robust și susținător, pregătindu-i pe studenți pentru a-și face viața și a trăi o viață.

Pentru a se asigura că experiențele educaționale de la CMU generează idealurile încorporate în declarațiile de misiune și viziune, facultatea, administrația și administratorii au adoptat noi principii de învățare la nivel universitar și rezultate asociate în primăvara anului 2016. Șase dintre cele nouă rezultate vor fi folosite pentru a evalua programul de educație generală. Rezultatul obținut în urma unei ordini mai mari va fi evaluat la nivelul elevilor și absolvenților. Acestea sunt:


Comunicare (articulate, multimodale, profesionale)/>

 • Elevii sunt articulați, capabili să vorbească și să scrie în mod clar și eficient.
 • Elevii sunt multimodali, capabili să interpreteze și să exprime idei prin mai multe moduri de comunicare.
 • Elevii sunt profesioniști, capabili să se adapteze și să interacționeze cu ceilalți într-o manieră sigură, responsabilă și angajată.


Curiozitate (descoperă, analizează, creează)/>

 • Elevii pot descoperi, explora și căuta soluții bazate pe cunoștințe acumulate și cercetări curente.
 • Elevii pot analiza, evalua, interpreta și rezuma datele.
 • Elevii pot să creeze și să inoveze folosind gândirea critică și abilitățile de colaborare.


Comunitate (servi, respect, plumb)/>

 • Elevii vor sluji altora și vor fi cetățeni etici și informați.
 • Elevii vor înțelege și vor respecta diversitatea, inclusiv opiniile, pozițiile și credințele celorlalți.
 • Elevii vor conduce creativ și colaborativ pentru a produce schimbări pozitive în lumea mai largă.

valori


Cine suntem noi/>

Central Methodist University este cunoscută pentru programele sale educaționale de înaltă calitate și pentru absolvenți, experiențele sale de învățare centrate pe valori și relația bisericească îndelungată, tradiția sa artistică liberală, accentul pus pe dezvoltarea caracterului și conducerii și succesul absolvenților prin intermediul continuării educaționale și profesionale. Caracterizate prin excelență academică și servicii proactive și personalizate de studenți, programele sunt oferite în Fayette și Statewide prin tehnologii de învățare la distanță, precum și prin parteneriate cu școli, biserici, spitale și alte instituții de învățământ superior.


valori/>

Central Methodist University afirmă moștenirea sa Wesleyan și locul ei unic ca singura universitate din Marea Britanie din Missouri. Locația campusului său principal într-o comunitate mică, istorică și rurală oferă studenților posibilitatea de a trăi și de a învăța într-un cadru sigur. Universitatea valorizează artele sale liberale puternice, oferind o bază pentru programe profesionale excelente. CMU și activitățile sale descoperite promovează un mediu în care un organism diferit al elevilor se poate dezvolta din punct de vedere intelectual, social și spiritual. Viața universității subliniază onestitatea, integritatea, civilitatea și un sentiment puternic de responsabilitate personală ca elemente integrale ale caracterului și conducerii. Central Methodist University susține un spirit de comunitate și îngrijire, printre studenți, cadre didactice și personal.


Obiectivele educaționale/>

Experiența Central Methodist University determină, prin programul academic și oportunitățile de experiență practică, creșterea elevilor în cunoaștere, integritatea personală, spiritualitatea și competența profesională. În plus, elevii sunt provocați să dezvolte un sentiment de cetățenie globală și un angajament pentru îmbunătățirea lumii. Elevii cu studii CMU sunt pregătiți să:


Obiective academice/>

 • să demonstreze cunoștințele despre artele liberale și specialitățile academice, precum și competențele tehnice și competențele profesionale.
 • gândiți-vă critic și conceptual și aplicați cunoștințele și abilitățile lor pentru rezolvarea problemelor.
 • comunica cu acuratețe și eficacitate prin ascultare, vorbire și scriere.


Obiectivele personajelor/>

 • să continue să dezvolte cunoașterea de sine, încrederea și sentimentul de onoare și angajament, asumându-și responsabilitatea și conducerea în slujba celorlalți.
 • caută o înțelegere a ideilor, a problemelor și a evenimentelor din interiorul și dincolo de comunitatea lor imediată și apreciază darurile diversității.
 • să își evalueze punctele forte și abilitățile personale și să exploreze alegerile adecvate de carieră într-o lume în schimbare.
 • au curajul de a lua decizii bazate pe considerente de consecințe etice, estetice, economice și de mediu.
 • se dedică unei valori care exemplifică viața în relațiile cu sinele, familia, biserica, universitatea și comunitatea.


Modificați o viață - trimiteți un student la CMU/>

Din 1854, studenții CMU au învățat, au trăit și au crescut ca indivizi destinați să facă o diferență în lume. Indiferent dacă studiază în Fayette, online sau într-unul dintre centrele din Missouri din CMU, ei experimentează o transformare care schimbă viața și care duce la succes. Cunoaște pe cineva care să-i iubească Universitatea? Ajutați-i să găsească locul unde aparțin - ca un Vultur la CMU!

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Central Methodist University

Credeți că educația și activitatea fizică sunt importante? Transformați-vă pasiunea pentru sănătate și dorința de a vă învăța într-o carieră prin intermediul majorității ... [+]

Credeți că educația și activitatea fizică sunt importante? Transformați-vă pasiunea pentru sănătate și dorința de a vă învăța într-o carieră prin intermediul majorității în Educația Fizică a CMU. Acest program va împerechea științele sănătății și abilitățile practice de predare pentru a vă oferi experiența profesională necesară pentru succes. Nu numai că veți face o diferență în viața celor pe care îi educați, dar simțiți satisfacție și realizări în timp ce faceți acest lucru.

Despre acest program/>

Educația fizică majoră te pregătește să fii un lider în educație pe măsură ce promovezi un stil de viață sănătos și activ. Prin cursuri care se concentrează pe concepte fizice și cognitive, veți obține abilități pe care școlile le caută prin experiențele de învățare în sala de clasă și hands-on.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Central Methodist University

Chestionând deciziile și acțiunile din trecut, fiind curioase despre evenimentele istorice și având opinii despre problemele sociale și politice, sunt doar câteva dintre ... [+]

Chestionând deciziile și acțiunile din trecut, fiind curioase despre evenimentele istorice și având opinii despre problemele sociale și politice, sunt doar câteva dintre semnele pe care le-ați interesat în istorie. Veți învăța despre deciziile anterioare și actuale care modelează istoria umană și vă pregătiți pentru o carieră într-un domeniu pe care sunteți pasionat ca un istoric major la CMU.

Despre acest program/>

Elevii care studiază istoria învață să studieze, să interpreteze și să explice evenimente din trecut în timp ce studiază documente istorice, compilarea și înregistrarea datelor și comunicând idei și explicații. Oportunitățile sunt nesfârșite atunci când sunteți un istoric major la CMU, deoarece veți primi pregătirea de care aveți nevoie pentru o serie de cariere. Deveniți istoric, jurnalist, lector, arheolog sau chiar un ghid turistic la un sit istoric.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Central Methodist University

Doriți să construiți o afacere de succes sau să contribuiți la o afacere deja stabilită și să o ajutați să reușească? Ideile dvs. ar îmbunătăți satisfacția clienților și ... [+]

Doriți să construiți o afacere de succes sau să contribuiți la o afacere deja stabilită și să o ajutați să reușească? Ideile dvs. ar îmbunătăți satisfacția clienților și profitul? Fiecare organizație, indiferent de industrie, depinde de indivizii cu abilități de afaceri. Alăturați-vă studenților noștri de afaceri la CMU, și voi, de asemenea, vă veți îndrepta spre o carieră plină de satisfacții și de succes.

Despre acest program/>

Businessul principal se concentrează pe o varietate de domenii, inclusiv marketing și publicitate, management, finanțe, antreprenoriat și multe altele. Prin acest majore, veți dezvolta abilitățile care vă construiesc și transformă într-un profesionist în cerere gata să preia lumea de afaceri.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Central Methodist University

Biologia este studiul vieții. De la biosfere, ecosisteme și comunități biologice la organisme, celule și organele, biologia oferă studenților posibilitatea de a se dezvol ... [+]

Biologia este studiul vieții. De la biosfere, ecosisteme și comunități biologice la organisme, celule și organele, biologia oferă studenților posibilitatea de a se dezvolta în profunzime și profund în știința sistemelor vii. CMU Biology majors primesc pregătirea excelentă pentru o mare varietate de cariere, combinând conceptele bazate pe clasă cu experiența practică de laborator, împreună cu analize puternice, raționament și abilități de comunicare.

Despre acest program

Biologia majoră pregătește studenții pentru școala absolventă în științele biologice. De asemenea, pregătește elevii să intre în oricare dintre domeniile profesionale legate de medicină, învățământ și alte domenii, inclusiv biologie economică, industrială și aplicată.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Central Methodist University

Masterul nostru de informatică este pentru dvs. dacă vă place să lucrați cu calculatoarele și aveți un interes în programare. Prin acest majore, veți dezvolta abilitățile ... [+]

Masterul nostru de informatică este pentru dvs. dacă vă place să lucrați cu calculatoarele și aveți un interes în programare. Prin acest majore, veți dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă transforma pasiunea pentru tehnologie într-o profesie în cerere.

Despre acest program/>

Computer Science major vă va construi competențele analitice, de comunicare și de rezolvare a problemelor pe măsură ce învățați să investigați modul în care funcționează sistemele informatice. Veți dezvolta abilități pentru a vă pregăti pentru acest domeniu în continuă evoluție, luând cursuri concentrându-se pe tehnologii de baze de date, limbi de programare și hardware și software.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Central Methodist University

Îți place să lucrezi cu formule, să recunoști modele, să manipulezi simboluri și să rezolvi teaserii creierului? Studenții de matematică la CMU se pregătesc pentru o cari ... [+]

Îți place să lucrezi cu formule, să recunoști modele, să manipulezi simboluri și să rezolvi teaserii creierului? Studenții de matematică la CMU se pregătesc pentru o carieră de succes în timp ce studiază limba matematică în formă orală, scrisă și simbolică.

Despre acest program

Matematica majoră este diversă și acoperă domenii precum algebra, calculul, geometria, ingineria, analiza și statisticile. Prin acest program de studiu, veți dezvolta abilitățile necesare pentru a fi calificat pentru o varietate de căi de carieră.

Ca o majora de matematică CMU, veți avea oportunități de a:

să devină eficient în limba matematică prin compilarea și analizarea datelor, rezolvarea problemelor, aplicarea calculelor și prezentarea soluțiilorsă participe la experiențele de învățare prin proiecte, stagii și oportunități de cercetaresă dezvolte cunoștințele și abilitățile necesare pentru a urma o serie de opțiuni de carieră în domenii precum predarea, calculul, ingineria, afacerile, economia, statisticile, științele fizice și alte domenii care necesită abilități cantitative puternicesă primească pregătirile necesare pentru a face următorul pas în școala absolventăSunt disponibile grade/>Asociat al științei în matematică - CLAS , CGESLicențiat în matematică - CLAS , CGESLicențiat în matematică - CLAS , CGESun minor în matematică este disponibil - CLAS , CGESAlte programe de matematică CMU:/>Învățământul de școală medie - matematicăEducație secundară - Certificare matematicăMaster of Science în matematicăCerințe de admitere... [-]
Statele Unite ale Americii Fayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Central Methodist University

Dacă aveți o pasiune pentru muzică și doriți să urmăriți o carieră care vă pune în evidență talentele și interesele personale, Muzică majoră la CMU este un pas imens în d ... [+]

Dacă aveți o pasiune pentru muzică și doriți să urmăriți o carieră care vă pune în evidență talentele și interesele personale, Muzică majoră la CMU este un pas imens în direcția cea bună. Prin acest program, nu numai că veți câștiga experiență și cunoștințe în diferitele genuri muzicale diferite, ci veți crea abilități de performanță și încredere care vă fac să strălucească.

Despre acest program/>

Muzica majoră este oferită studenților noștri prin conservatorul de muzică Swinney. Acest majore servește adesea ca o alegere excelentă dacă doriți să adăugați un minor la experiența dvs. educațională. Clasele noastre induc o cunoaștere bine rotunjită a muzicii și creează fundația necesară pentru a-și continua cariera muzicală.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Central Methodist University

Comportamentul uman te fascinează? Te găsești analizând visele, încercând să înțelegi dezvoltarea umană sau curios despre modul în care mintea funcționează? Dacă aceste s ... [+]

Comportamentul uman te fascinează? Te găsești analizând visele, încercând să înțelegi dezvoltarea umană sau curios despre modul în care mintea funcționează? Dacă aceste subiecte vă interesează, sunteți o potrivire excelentă pentru CMU's Psychology major. Veți învăța despre emoții, gânduri și comportamente în timp ce construiți un set de competențe în cerere, care vă va crea succesul într-o carieră plină de satisfacții.

Despre acest program/>

Psihologia majoră se axează pe cercetarea în domeniile psihologiei anormale, consiliere, procese sociale, personalitate și dezvoltare biologică. Ca student în acest majore, veți avea oportunități pentru experiențe practice și stagii. Acest program este adesea folosit ca bază pentru studii postuniversitare în domenii precum psihologia, consilierea, ministerul și alte domenii.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette USA Online
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Central Methodist University

Sunteți în centrul atenției? Doriți să vă luați abilitățile de actor la nivelul următor? Îmbrățișați-vă pasiunea pentru performanță, producția în spatele scenei sau pentr ... [+]

Sunteți în centrul atenției? Doriți să vă luați abilitățile de actor la nivelul următor? Îmbrățișați-vă pasiunea pentru performanță, producția în spatele scenei sau pentru regia și transformați-o într-o carieră interesantă cu CMU's Theatre Arts major. Veți beneficia de o experiență reală pe parcursul dezvoltării, dezvoltând cunoștințele și setul de competențe necesare pentru a vă duce acolo unde doriți să mergeți.

Despre acest program/>

Teatrul de Arte Teatrale este oferit printr-o diplomă de licență în arte teatrale sau o diplomă de licență în științe teatrale. Certificatul de predare a discursului sau a dramelor la nivel secundar poate fi adăugat la aceste opțiuni. Dacă sunteți interesat să căutați această certificare, ar trebui să alegeți un accent în Educație și Arte Teatrale (nivel secundar) atunci când vă dezvoltați planul de diplomă. Indiferent de calea pe care o alegeți, veți primi o bază solidă de experiență dorită de teatre, agenții, instituții de învățământ și școli de absolvenți.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Central Methodist University

Dacă aveți un interes în fenomenul social, în sistemele politice, în relațiile internaționale și în dreptul public, veți beneficia în mare măsură de majoritatea științelo ... [+]

Dacă aveți un interes în fenomenul social, în sistemele politice, în relațiile internaționale și în dreptul public, veți beneficia în mare măsură de majoritatea științelor politice ale CMU. Prin acest program de studiu, veți dezvolta abilitățile necesare pentru a vă transforma pasiunea și interesele într-o profesie la cerere.

Despre acest program/>

Studenții noștri de științe politice se familiarizează cu autori, lucrări și teorii majore ale științei politice, teoriei politice și a diferitelor sisteme politice. Ei învață să aplice abilitățile de analiză cantitativă și calitativă a datelor la datele din domeniul științelor sociale din lumea reală și să prezinte, să discute și să apere cercetarea.... [-]

Statele Unite ale Americii Fayette
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză