Central Methodist University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Challenge Your Mind - Continuați-vă pasiunile - Găsiți-vă locul - Construiți-vă succesul


Căutați mai multe din experiența colegiului dvs. - și de la voi înșivă? Vino prospera la CMU. Împuternicită de o comunitate grijuliu, înconjurată de orice ocazie imaginabilă, veți descoperi punctele tale forte. Veți găsi vocea voastră. Veți obține cele mai bune rezultate - ca un cărturar, ca lider, ca un producător de diferențe în lume./>


Academicienii
CMU oferă peste 40 de programe de studiu, predate de facultatea de specialitate în clase foarte personalizate.Fondată în 1854, Central Methodist University este o Central Methodist University patru ani, privată, de arte liberale. Campusul principal al CMU, care găzduiește Colegiul de Arte și Științe Liberale (CLAS), este situat în Fayette, Missouri, unde se înscriu 1100 de studenți. Mai mult de 4.000 de studenți participă la Colegiul de Studii Universitare și Studii Extinse (CGES), care oferă cursuri online și la site-uri din Missouri și din regiune. CMU este afiliată cu Biserica Metodistă Unită și îi salută pe studenții tuturor credințelor.


Misiune/>

Central Methodist University pregătește studenții să facă o diferență în lume prin accentul pe excelența academică și profesională, pe conducerea etică și pe responsabilitatea socială.


Crez/>

Comunitatea Central Methodist University , în concordanță cu patrimoniul Metodist United, se străduiește pentru excelență academică, realizări individuale și responsabilitate socială. Ca membri ai acelei comunități credem în:

 • Căutarea cunoștințelor, a adevărului și a înțelepciunii;
 • Evaluarea libertății, onestitate, civilității și diversității;
 • Viața vieții de serviciu și conducere; și
 • Asumarea responsabilității pentru noi înșine și pentru comunitățile în care trăim.


Declarație pe tema Civității/>

Civilitatea susține valorile respectului, bunăvoinței și diplomației în interacțiunile noastre directe și indirecte cu ceilalți. Diversitatea recunoaște diferențele dintre oameni și percepe aceste diferențe ca un avantaj pentru comunitate.


Guiding Vision Statement/>

Central Methodist University va fi recunoscută și apreciată ca o instituție care oferă programe academice distincte de excelență, îmbinate într-un mediu campus robust și susținător, pregătindu-i pe studenți pentru a-și face viața și a trăi o viață.

Pentru a se asigura că experiențele educaționale de la CMU generează idealurile încorporate în declarațiile de misiune și viziune, facultatea, administrația și administratorii au adoptat noi principii de învățare la nivel universitar și rezultate asociate în primăvara anului 2016. Șase dintre cele nouă rezultate vor fi folosite pentru a evalua programul de educație generală. Rezultatul obținut în urma unei ordini mai mari va fi evaluat la nivelul elevilor și absolvenților. Acestea sunt:


Comunicare (articulate, multimodale, profesionale)/>

 • Elevii sunt articulați, capabili să vorbească și să scrie în mod clar și eficient.
 • Elevii sunt multimodali, capabili să interpreteze și să exprime idei prin mai multe moduri de comunicare.
 • Elevii sunt profesioniști, capabili să se adapteze și să interacționeze cu ceilalți într-o manieră sigură, responsabilă și angajată.


Curiozitate (descoperă, analizează, creează)/>

 • Elevii pot descoperi, explora și căuta soluții bazate pe cunoștințe acumulate și cercetări curente.
 • Elevii pot analiza, evalua, interpreta și rezuma datele.
 • Elevii pot să creeze și să inoveze folosind gândirea critică și abilitățile de colaborare.


Comunitate (servi, respect, plumb)/>

 • Elevii vor sluji altora și vor fi cetățeni etici și informați.
 • Elevii vor înțelege și vor respecta diversitatea, inclusiv opiniile, pozițiile și credințele celorlalți.
 • Elevii vor conduce creativ și colaborativ pentru a produce schimbări pozitive în lumea mai largă.

valori


Cine suntem noi/>

Central Methodist University este cunoscută pentru programele sale educaționale de înaltă calitate și pentru absolvenți, experiențele sale de învățare centrate pe valori și relația bisericească îndelungată, tradiția sa artistică liberală, accentul pus pe dezvoltarea caracterului și conducerii și succesul absolvenților prin intermediul continuării educaționale și profesionale. Caracterizate prin excelență academică și servicii proactive și personalizate de studenți, programele sunt oferite în Fayette și Statewide prin tehnologii de învățare la distanță, precum și prin parteneriate cu școli, biserici, spitale și alte instituții de învățământ superior.


valori/>

Central Methodist University afirmă moștenirea sa Wesleyan și locul ei unic ca singura universitate din Marea Britanie din Missouri. Locația campusului său principal într-o comunitate mică, istorică și rurală oferă studenților posibilitatea de a trăi și de a învăța într-un cadru sigur. Universitatea valorizează artele sale liberale puternice, oferind o bază pentru programe profesionale excelente. CMU și activitățile sale descoperite promovează un mediu în care un organism diferit al elevilor se poate dezvolta din punct de vedere intelectual, social și spiritual. Viața universității subliniază onestitatea, integritatea, civilitatea și un sentiment puternic de responsabilitate personală ca elemente integrale ale caracterului și conducerii. Central Methodist University susține un spirit de comunitate și îngrijire, printre studenți, cadre didactice și personal.


Obiectivele educaționale/>

Experiența Central Methodist University determină, prin programul academic și oportunitățile de experiență practică, creșterea elevilor în cunoaștere, integritatea personală, spiritualitatea și competența profesională. În plus, elevii sunt provocați să dezvolte un sentiment de cetățenie globală și un angajament pentru îmbunătățirea lumii. Elevii cu studii CMU sunt pregătiți să:


Obiective academice/>

 • să demonstreze cunoștințele despre artele liberale și specialitățile academice, precum și competențele tehnice și competențele profesionale.
 • gândiți-vă critic și conceptual și aplicați cunoștințele și abilitățile lor pentru rezolvarea problemelor.
 • comunica cu acuratețe și eficacitate prin ascultare, vorbire și scriere.


Obiectivele personajelor/>

 • să continue să dezvolte cunoașterea de sine, încrederea și sentimentul de onoare și angajament, asumându-și responsabilitatea și conducerea în slujba celorlalți.
 • caută o înțelegere a ideilor, a problemelor și a evenimentelor din interiorul și dincolo de comunitatea lor imediată și apreciază darurile diversității.
 • să își evalueze punctele forte și abilitățile personale și să exploreze alegerile adecvate de carieră într-o lume în schimbare.
 • au curajul de a lua decizii bazate pe considerente de consecințe etice, estetice, economice și de mediu.
 • se dedică unei valori care exemplifică viața în relațiile cu sinele, familia, biserica, universitatea și comunitatea.


Modificați o viață - trimiteți un student la CMU/>

Din 1854, studenții CMU au învățat, au trăit și au crescut ca indivizi destinați să facă o diferență în lume. Indiferent dacă studiază în Fayette, online sau într-unul dintre centrele din Missouri din CMU, ei experimentează o transformare care schimbă viața și care duce la succes. Cunoaște pe cineva care să-i iubească Universitatea? Ajutați-i să găsească locul unde aparțin - ca un Vultur la CMU!

Locații

Fayette

Address
411 Central Methodist Square
65248 Fayette, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră