Citește Descrierea Oficială

Universitatea Chowan este o Instituție de învățământ creștină fondata in 1848 de catre familiile Botezătorul și numit Chowan - ceea ce înseamnă "oameni de sud" - a onora tribului nativ american Algonquin Chowanook. De peste 165 ani, Chowan sa bucurat de o lungă și distinsă tradiție de credință și de educație în nord-estul NC. Misiunea noastra este de a oferi un mediu de îngrijire caracterizat de Valorile creștine și libertatea intelectuală în care elevii pot dobândi cunoștințele, aptitudinile, creativitatea, și valorile etice de care au nevoie pentru a se dezvolta într-o, societate globală diversitate culturala care se schimbă rapid.

Universitatea Chowan se angajează să deservesc elevi medii. Prin "mediu", ne referim la elevii cu o GPA 2.25-3.25 și scorurile SAT "medii" (în jurul anului 1300 pentru cele trei părți SAT). Elevii de mai jos aceste criterii pot fi admise în cazul în care prezintă un angajament de a experiența Universitatea Chowan și potențialul academic.

Mulți dintre studenții noștri sunt prima generatie de studenti de colegiu, ceea ce înseamnă părinții lor nu au participat la colegiu sau finaliza o diploma de facultate. Din cauza Chowan"angajamentul de a atenție individuală într-o Mediu creștin, Acești studenți prospera la Universitatea Chowan. Universitatea Chowan Comunitatea caută să creadă și să trăiască învățăturile lui Isus Hristos. Acest obiectiv este realizat prin mentorat, ministerul, și predarea facultate creștine și de personal, precum și de misiune și de serviciu experiențe în campus, în comunitate, în Statele Unite, și în întreaga lume.

Echipa noastra lucrare campus pastorală oferă oportunități pentru ca elevii să crească în credința lor în timp ce întâlnirea de asemenea nevoile altora. Excursii locale, naționale, internaționale și de misiune, ucenicie, studii biblice sala de ședere, mentorat, și o mulțime de atenție-la-unu și rugăciunea oferi studenților o educație de transformare.

Toți studenții care doresc să completeze gradul lor de la Universitatea Chowan trebuie să se înscrie într-un curs introductiv despre Biblie. Studenții trebuie să participe, de asemenea, o mână de perspective evenimente, care sunt oferite săptămânal, care implică prezentări holistice și prelegeri, sărbători religioase, spectacole de teatru, și alte evenimente legate de Chowan comunitate.

Noi nu suntem aici pentru a îndoctrina pe cineva, ci pentru a le arăta calea creștină de viață așa cum este descoperit în viața și lucrarea lui Isus Hristos. Studenți și elevi din alte tradiții religioase necreștine sunt respectate și a salutat aici si sa prospere in acest mediu.

Localizare

Situat în centrul istoric al orașului mic Murfreesboro în nord-estul Carolina de Nord, Universitatea Chowan este o scurtă călătorie cu mașina la plajele atât Carolina de Nord si Virginia. Chowan este, de asemenea, la distanță de conducere la mai multe facilități, inclusiv de cumpărături, restaurante, parcuri de distracții, și zone metropolitane, cum ar fi Virginia Beach.

Orașul Murfreesboro este o comunitate mică, care mitinguri în jurul campusului. Chowan are cel mai bun din ambele lumi; Murfreesboro este o comunitate mică, în condiții de siguranță, dar dotări urbane majore sunt doar o mică distanță cu mașina.

Universitatea se află pe un Chowan campus 450 + acri înconjurată de zone împădurite și mai multe lacuri. Ne sunt situate în partea din Carolina de Nord desemnate ca "băncile interioare," și campusul nostru reflectă frumusețea naturală a Intracoastal navigabile interioare.

Murfreesboro experimentează toate cele patru anotimpuri, dar este caracterizat de vreme ușoară. Temperatura medie mare în timpul lunilor de școală este de 65 de grade (18 Celsius).

Valoarea educatiei bazate pe valori

Universitatea Chowan este cunoscut pentru a avea "credința în viitorul tău." Mult mai mult decât un slogan, misiunea noastra este de a oferi o educație care transformă elevii obișnuiți în absolvenți extraordinare. Facem acest lucru cu bună-credință, încrederea în Dumnezeu în persoana lui Isus Cristos, cu optimism pentru succesul fiecărui elev. Facultatea noastra vin la Chowan pentru a preda, de a consilia, și să se angajeze studenți în clasă, pe domeniile și instanțele de concurență, și pe toată activități extra-curriculare. Credința în acțiune subliniază tot ceea ce facem. Nu este suficient de a preda elevilor cum sau ce să cred; am preda elevilor cum să trăim cu onoare și conștiință, folosind cap, inima și mâinile.

"Isus creștea în înțelepciune și maturitate și în favoarea lui Dumnezeu și om." Luke 02:52

Cap: Ne Teach La Chowan, elevii vor lua lecții în disciplinele de Știință, Fine Art, Literatura, Istorie, Sănătate, și religie. Dar, mai important, ei vor învăța cum fiecare disciplină se referă la ceilalți. Educația noastră integrat produce gânditori excepționale care pot face sens al lumii în care trăim.

"Și ce-ai auzit de la mine în fața multor martori, încredințează la oameni de încredere, care vor fi, de asemenea, să învețe și pe alții." - 2 Timotei 2: 2

Inima: Va sfatuim

Facultatea și personalul care înconjoară studenții noștri de mers pe jos alături de ei și să inspire visele lor profesionale și personale cu pasiune. Consilieri Facultatea mentor studenți unu-la-unu și modela în mod constant și de a încuraja procesul de luare a deciziilor dreapta și sănătos.

"Nu sunt conforme cu modelul acestei lumi, ci să vă prefaceți, prin înnoirea minții voastre. Apoi, va fi capabil de a testa și aproba ceea ce voia lui Dumnezeu este, voință bună, plăcută și desăvârșită." - Romani 12: 2

Mâinile: Ne angajăm

Oportunități pentru serviciu abundă de membri ai comunității Chowan. Elevii se alăture facultate si de personal pentru a traduce ceea ce se predă și ceea ce este învățat în ceea ce se face. De la haine nevoiași din comunitatea noastră de a iubi orfani cu HIV / SIDA in Africa de Sud, ne luăm în serios misiunea noastra de a oferi lumină și adevăr în numele lui Isus Hristos.

"Adevărat vă spun, orice ai făcut pentru unul din cele mai mici din aceste frați și surori ai mei, ai făcut pentru mine." - Matei 25:40 Oferim o educație de arte liberale, care contestă tot studentul. Viețile transformate de studenții noștri dau valoare ceea ce facem la Universitatea Chowan.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Chowan University

Prin curriculum excelenta, interacțiunea cu profesori mari, și multe oportunități de performanță, Departamentul de Muzică Chowan poate ajuta să vă maximiza potențialul și ... [+]

Bachelor of Arts în Muzică

Prin curriculum excelenta, interacțiunea cu profesori mari, și multe oportunități de performanță, Departamentul de Muzică Chowan poate ajuta să vă maximiza potențialul și atinge obiectivele ca un muzician. Absolvenții de programul nostru au ajuns să fie compozitori, profesori de muzică școala primară, gimnaziu și trupa de mare și regizori corale, artiștii interpreți sau executanți, și ingineri de înregistrare. Ca un important de muzică, vi se va da o fundație fermă în muzică, prin studiul de teoria muzicii, cântând vedere și formare ureche, istoria muzicii, clasa de pian, conducerea, ansambluri, și muzică aplicat. Tu va studia în cel puțin una dintre aceste zone de muzică aplicate în timpul mandatului dumneavoastră: ... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BBA

Chowan University

Școala de Business de la Universitatea Chowan prevede o comunitate de afaceri de indivizi talentați și etice cu competențe profesionale care să le permită să coopereze pe ... [+]

Bachelor of Science in Business Administration

"Școala de Business de la Universitatea Chowan este cel mai bun loc pentru a modela caracterul tău, potențial, și profesionalism. Școala permite fiecare elev o oportunitate de a ajunge la cele mai bune lor prin provocări, interacțiune unu-la-o facultate, grupuri mici, și șansa de a găsi propriile forte. Am sângerează Chowan albastru din cauza experiențelor din Școala de Afaceri, care va avea un impact pentru totdeauna viața mea și etica muncii. " - Danielle Coleman, clasa 2013, BS in Business Administration, concentrația în Management, Minor în contabilitate La Chowan, vom dezvolta lideri de afaceri etice ale mâine. Pornind de la puterea de moștenirea noastră creștină, ne permite studenților noștri de ghidare-le în stăpânirea teoriilor de afaceri, abilități de organizare, proficiencies tehnice, și analize critice care le pregăti pentru o carieră în lumea afacerilor se schimbă rapid.... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Chowan University

Acest grad analizează diferiți factori și complexitatea din Africa și locul său în istoria lumii, împreună cu alte istorii naționale și culturale. ... [+]

Bachelor of Science în afro-american Istorie si Cultura

Acest grad analizează diferiți factori și complexitatea nu numai experiența afro-american, dar contextul în istoria lumii. Elevii vor investiga experiența afro-american din America de Nord de la Colonial perioada până în prezent. Originile viața comunității negru si rezistenta negru sub sclavie prin experiența afro-american în timpul "Jim Crow" epoca și evoluția de conducere negru, prin lupta pentru drepturile civile până în ziua de azi.

Există, de asemenea cursuri care oferă un aspect și mai detaliate în aceste epoci.

Elevii vor examina, de asemenea, diverse alte istorii naționale și culturale pentru a obține în perspectivă a grupurilor minoritare și a altor persoane de prea multe ori ignorate în sondajele tradiționale. Subiecte variind de la interacțiunile la impact istoric vor fi discutate oferind studenților o înțelegere mai largă a dezvoltării națiunii.... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chowan University

Cu un ochi spre viitor, Chowan este de a crea un cadru în care creativitatea și inovarea vor fuziona pentru a produce un student care este punct de vedere estetic, teoret ... [+]

Bachelor of Science în Comunicații grafic

Cu un ochi spre viitor, Chowan este de a crea un cadru în care creativitatea și inovarea vor fuziona pentru a produce un student care este punct de vedere estetic, teoretic, și tehnologic instruiți în design grafic, design interactiv, tehnologie de imprimare, design de ambalaj, și / sau Art Studio. Prin combinarea resurselor tehnologice și expertiză facultate, universitatea va reînnoi eforturile sale de a dezvolta idei creative ale elevilor, capacitatea artistic, auto-exprimare, și a competențelor profesionale în care acestea studiază video, design digital, print design, desen, imagini digitale, de ambalare, web design, fotografie, pictură, ceramică, mass-media mixte, etc., la intersecția de artă și tehnologie. Fie folosind "vechi de secole metode sau prin apăsarea limitele creativității digitale", departamentul va produce absolvenți unice și încredere cu abilități care tehnologie de imprimare contemporan, design, iar cererea de arte.... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chowan University

Școala de Educație Chowan Universitatea se angajează să excelenței în predare, învățare și servicii, și funcționează unu-la-unu pentru a atinge acest obiectiv, în fiecare ... [+]

Bachelor of Science în educație elementară

Școala de Educație Chowan Universitatea se angajează să excelenței în predare, învățare și servicii, și funcționează unu-la-unu pentru a atinge acest obiectiv, în fiecare student Educație! Chowan este suficient de mic pentru a face acest o realitate, cu facultate și consilieri verificarea pe elevii lor și progresele pe care le-au făcut în mod regulat pentru a vă asigura că atinge scopurile lor individuale. Profesorii pot ajuta pe elevi să depășească orice dificultăți care le pot întâlni, care să ateste anul trecut de 100% rata de trecere de majors noastre învățământul primar au luat examenul Praxis II!

Elevii de învățământ elementare sunt instruiți în mod special prin munca curs și munca de teren pentru a dezvolta abilitățile profesionale și de conducere pentru utilizarea în școlile elementare - Gradinita prin clasa a 6-a.... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Chowan University

La Universitatea Chowan, vom integra strategii în sociologie și certificare anchetă penală în curriculum Justiția penală de a pregăti studenții noștri pentru toate captiv ... [+]

Bachelor of Science în Justiție penală

La Universitatea Chowan, vom integra strategii în sociologie și certificare anchetă penală în curriculum Justiția penală de a pregăti studenții noștri pentru toate captivant carieră într-o varietate de profesii justiție penală. Prin combinarea cursuri dinamice - cum ar fi Corporate and White Crime Collar, Arson Investigation, dovezi penale, delincvenței juvenile, precum și dintre poliție și comunitate Relatii - cu experiență în muncă din lumea reală prin stagii la toate nivelurile locale, de stat, și agențiile federale, elevii stăpânească abilitățile necesare pentru succesul în domeniul lor.

Elevii, de asemenea, cunoștințe clasă conecta cu experienta din lumea reală prin apartenența în organizații concepute special pentru studenții care desfășoară gradul justiției penale. Capitolul Universitatea Chowan a Alpha Phi Sigma Național penal Justiției Onoare Societatea și Justiție Club penală oferă studenților oportunități suplimentare de învățământ, servicii, și părtășie. Majors Justiție penală pot câștiga o diplomă în următoarele domenii:... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chowan University

Programul de consiliere pre-lege Chowan urmeaza o piesa specializat de studiu, care va oferi o imagine de ansamblu a istoriei constituționale, sistemul judiciar, politică ... [+]

Bachelor of Science în pre-lege / Istorie

Asociației Baroului American subliniază că nu există un curriculum preferat majoră sau recomandat pentru cei pregătesc pentru școala de drept. Persoanele fizice interesate de a merge la școala de drept poate să se simtă confortabil în urma cele mai multe programe de studiu în colaborare cu consilierea prin programul de consiliere pre-lege Chowan lui. Acest program nu este un important, ci un mijloc de a ajuta studenții în care îndeplinesc condițiile pentru a intra în școală de drept, indiferent de majore lor de licență.

Elevii inscrierea in Pre-Law Programul consultativ va urma o piesa specializat de studiu, care va include cursuri în:... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chowan University

Departamentul de Psihologie Chowan are mai multe caracteristici unice care fac iasă în evidență de la alte programe de licență. Vrem să găsiți pasiunea. Spre deosebire de ... [+]

Bachelor of Science în Psihologie

"Programul de psihologie la Chowan este conceput cu intenția de a pregătindu-vă pentru munca la nivel de absolvent. Am fost singura persoană din clasa mea a avut o experiență de grup au, și unul dintre putinele care au practicat interviuri client. Mă regăsesc mereu în situații în timpul clasa unde am un avantaj față de alte elevi datorită experienței mele la Chowan. " - Tonya Sinclair, absolvent recent de Psihologie Catedra de Psihologie Chowan are mai multe caracteristici unice care fac iasă în evidență de la alte programe de licență. Vrem să găsiți pasiunea. Spre deosebire de majoritatea programelor de licență, vă oferim mai multe opțiuni de studii, inclusiv trei piese specializate de studiu. În timp ce programul nostru include o bază generală pentru toți studenții, piesele de gradul nostru permite elevilor să dobândească o mai bună sentiment de domeniul lor de interes special. Când devii parte a Departamentului de Psihologie Universitatea Chowan, va avea un loc special - un loc pentru a învăța, de a se distra, de a crește emoțional și spiritual - un loc să facă parte.... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chowan University

Chowan Universitatea Școala de Educație este dedicat absolvent studenții care sunt cadre didactice eficiente, cu înaltă calificare și care sunt echipate cu strategii de i ... [+]

Bachelor of Science în învățământul secundar

Chowan Universitatea Școala de Educație este dedicat absolvent studenții care sunt cadre didactice eficiente, cu înaltă calificare și care sunt echipate cu strategii de instruire și pedagogie capabile de educare tuturor elevilor într-o lume în continuă schimbare. Curriculum-ul de bază puternic, împreună cu studii de domeniul profesional și de specialitate oferite de profesori de servicii pre la Universitatea Chowan, oferă cunoștințe viitorii educatori, competențe, și dispozițiile necesare pentru a lucra cu diverse studenți și medii de învățare. Oportunitati sunt prevăzute pentru candidații de a învăța și de a evalua teoriile și principiile de bune practici nu numai în stabilirea de învățământ, dar și în colaborare cu profesorii de la clasă și a altor profesioniști care le ghida prin aplicații practice in setarile lumea reala.... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Chowan University

Elevii de la absolvirea programului Sport Stiinta sunt pregătite să urmeze oportunități de carieră în Sănătate și Educație Fizică, Exercise Science, Sport Management și C ... [+]

Bachelor of Science in Sports Stiinta

"Departamentul de Stiinta Sport oferă studenților o gamă largă de cunoștințe și competențe. De la mai multe concentrații noștri și facultății noastre de top-notch, departamentul de Studii Sport puteți pregăti pentru orice cariera in atletism! " - Drew Praster, Sport Stiinta absolvent, Senior Manager de vanzari pentru Premium Hornets Charlotte, și distins Elevii absolvent absolvirea programului Sport Stiinta sunt pregătite să urmeze oportunități de carieră în Sănătate și Educație Fizică, Exercise Science, Sport Management și Coaching. Un scop este de a oferi tuturor studenților cu posibilități de a dezvolta sănătatea fizică, socială, intelectuală, emoțională, de mediu și spirituale.... [-]

Statele Unite ale Americii Murfreesboro
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Chowan Video 2014