Clarks Summit University Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Timp de mai mult de 80 de ani, Universitatea Clarks Summit a pregatit barbati si femei pentru cariera si slujirea de onoare a lui Hristos de pe tot globul.

Situat la poalele Munților nesfarsite din Pennsylvania, universitatea oferă programe care variază de la un certificat biblic de un an pentru a se asocia, de licență, de masterat și doctorat de grade.

Cuvântul lui Dumnezeu este temelia programelor noastre academice de înaltă calitate și primirea comunității studențești.

Mai mult de 40 de programe universitare de licență variază de la concentrările de serviciu cu normă întreagă la specializări de afaceri și de comunicare.

Programele noastre postuniversitare oferă o experiență academică mai profundă în domeniul educației, consilierii, literaturii și conducerii organizaționale dintr-o perspectivă profund biblică.

Seminarul Biblic Baptist pregătește pastori, misionari și educatori în grade de masterat și doctorat foarte flexibile și imediat aplicabile.

Programele on-line convenabile sunt disponibile la toate nivelurile academice, de la programul nostru unic de Liceu de Înregistrare Duală prin Ph.D.

Locații

Scranton

Address
538 Venard Road South Abington Twp.,
PA 18411 Scranton, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

SUA Online

Address
SUA Online, Statele Unite ale Americii