Colby-Sawyer College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Caracterul Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer este un colegiu dinamic și inovatoare de arte și științe liberale, situat în pitoreasca regiune Lacul Sunapee din centrul New Hampshire. În timpul carierei lor de colegiu, 100% dintre studenții noștri participă la unul sau mai multe stagii în domeniile lor de studiu. De asemenea, ele creează Portofolii de învățare, în care își demonstrează progresele și realizările în curs. Toți studenții noștri își încheie anii de vârstă cu un proiect Capstone, în care dezvoltă și demonstrează un corp mai profund de cunoștințe în domeniul lor academic major.

Ce face Colby-Sawyer distinctiv?

 • Succesul studentului este prioritatea numărul unu. Fiecare decizie importantă începe cu întrebarea: Cum vor beneficia elevii noștri?
 • Dimensiunea noastră de clasă mică (în medie 19 elevi) și talentul facultății oferă studenților noștri o atenție personală și un mediu academic dificil, dar încă de susținere.
 • Noile tehnologii fac parte integrantă din educația studenților noștri. În campusul nostru wireless, fiecare elev creează un portofoliu electronic care urmărește progresele și realizările sale pe parcursul carierei colegilor.
 • Colby-Sawyer îmbină elementele unei vieți Colby-Sawyer a unui student - academică, co-curriculară, socială și atletică - într-o experiență educațională coezivă.
 • 100% dintre studenții noștri dobândesc o experiență pre-profesională vitală în domeniile lor de studiu printr-unul sau mai multe stagii, ceea ce le permite să-și aplice cunoștințele și abilitățile și să construiască rețele pentru viitoarele oportunități de angajare.
 • Elevii noștri obțin acces și oportunități extraordinare în primul an, indiferent dacă doresc să se alăture unui program de conducere, să realizeze o producție de teatru sau să planifice evenimente în campus.
 • Absolvenții noștri apar și cetățeni bine pregătiți, pregătiți să fie profesioniști de succes și contribuitori pozitivi la comunitățile lor.
 • Campusul nostru se află în frumoasa regiune a lacului Sunapee din New Hampshire, cu o vedere de 360 ​​de grade asupra munților, pădurilor și lacurilor. Este un loc minunat pentru recreere în aer liber și este la numai 90 de minute de mers cu mașina spre Boston.

Declarația misiunii Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College este un colegiu privat, independent, care oferă programe educaționale universitare și postuniversitare, bazate pe arte și științe liberale și destinate pregătirii studenților pentru profesiile și viața lor de învățare continuă. Facultatea, personalul și studenții se străduiesc să exceleze în învățământul angajat al colegiului și într-o comunitate de învățare pentru a încuraja dezvoltarea academică, intelectuală și personală a studenților. Colegiul pregătește elevii să se dezvolte și să aibă un impact pozitiv asupra unei lumi dinamice, diverse și interdependente. Colby-Sawyer College fost fondat ca academie în 1837 și a fost angajat în învățământul superior din 1928. Misiunea a fost adoptată de Consiliul de Administrație pe 16 octombrie 2015. Toți studenții Colby-Sawyer College vor:

 • să învețe și să utilizeze un corp larg de cunoștințe, cu profunzime în domeniile lor majore
 • îmbogățească și aprofundează cunoașterea de sine
 • gândiți-vă creativ și critic
 • comunica și interacționa eficient
 • acționează etic și profesional
 • să înțeleagă și să utilizeze mai multe perspective.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră internațională, http: // Colby-Sawyer .edu / apply / applications-international

Locații

New London

Address
541 Main St
NH 03257 New London, New Hampshire, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră