Citește Descrierea Oficială

Situat pe coasta Atlanticului de sud-est în Brunswick, la mijlocul distanței între Savannah și Jacksonville, Florida, cel Colegiul de coastă Georgia este un colegiu de licență în sistemul de Universitatea din Georgia. Colegiul oferă o educație accesibilă și interactivă în frumusețea naturală și soare abundent din Insulele de Aur din Georgia, o zonă cunoscută pentru terenuri de golf de clasă mondială și stațiuni precum și uimitoare diversitate de habitate maritime, faunei sălbatice și creaturi marine.

Elevii poate descoperi oportunități la toate nivelurile: în funcții de conducere în toate aspectele vieții campus; în implicarea comunității prin servicii de învățare, hands-on de aplicare a materialului la clasă, un spirit de voluntariat și un angajament de a face schimbări pozitive; în onoruri programe, stagii, burse, și burse care favorizează curiozitatea naturală; și în on-campus oportunitățile de angajare și burse care promovează nu numai că accesibilitatea colegiu, dar, de asemenea, să încurajeze și participarea academică, atletic, program de activitate.

Oficiul de Recreere și Wellness Colegiului sprijină activitățile studenților care valorifică proximitatea Colegiului de a doua plaje minunate cu plimbari rapid peste drum pietruit fie St Simons Island sau Insula Jekyll. Trece pentru Insula Jekyll sunt emise full-time studenți, care oferă acces la toate facilitățile de la malul mării un loc de joacă de stat. Off-campus excursii aventura St. Simons Island includ stand-up îmbarcare cu zbaturi și caiac-canoe. Studenții se pot lua la apă precum și o excursie pe jos plajele și trasee ale ecosistemelor noastre regionale pentru învățarea direcționată câmp într-un mediu de coastă, care este un laborator viu și una dintre primele zone umede desemnate, protejate în națiune.

Colegiul oferă diplome de bacalaureat în Studii Americane, Stiinte Biologice, Business Administration, Educație, Sănătate informatică, matematică, Nursing (BSN), Psihologie, afaceri publice și a adăugat recent o diplomă în studii interdisciplinare. Printr-un program activ de stagii și servicii de învățare, echipa de studenți cu parteneri din comunitate, cum ar fi Georgia Departamentul de Resurse Naturale, Autoritatea Insula Jekyll și Turtle Center Sea Georgia, Sistemul de Sănătate Sud-Est Georgia, și Centrul de Formare federală de aplicare a legii pentru experiențe interesante în aplicarea lumea reală de cursuri în comunitate. Elevi din toate disciplinele au oportunități semnificative de a colabora cu facultatea, co-autor și co prezentatoare de cercetare de fond și rapoarte.

Facultatea de gust și de a sprijini interacțiunea elev, servind ca mentori, consilieri și chiar interveniente în numele studenților în afara orelor de pregătire în clasă și de predare. Elevii sunt cunoscute de nume, nu numai de colegii de clasă, ci de facultate și de personal. Viziunea Colegiului este de a fi un colegiu de alegere pentru studenții din Georgia și din afara, oferind o educație accesibilă și la prețuri accesibile. Pledand excelență în burse de studiu și comunitatea de angajament, Colegiul promovează conducerea studenților, progresul academic și de absolvire în timp util prin intermediul unor programe centrate pe elev, care oferă o bogată și diversă experiență de student.

Remarcat pentru un campus frumos, toate, dar o clădire a Colegiului fie a fost construit sau renovat complet în ultimii șase ani și de construcție a început pe o a doua sala de ședere pe bază de suite. De la aderarea la statele de Sud Athletic Conferința în 2011, marinarii s-au pus amprenta pe scena sportivă, câștigând campionatul național de golf bărbați NAIA lui în 2014. Programul de atletism de coastă din Georgia sprijină în prezent opt ​​echipe competitive sportive: echipe de trei bărbați (baschet, golf și tenis) și cinci echipe de femei (baschet, golf, tenis, softball, și volei). Golf, tenis și volei, echipele sunt clasate la nivel național.

Acesta este un campus, care poate fi descris cu exactitate ca o comunitate de îngrijire implicată, studenți interactive, profesori și personal. Elevii pot veni la coastă Georgia, pentru un singur motiv, dar ele rămân pentru mulți.

Misiune

Ca un colegiu de stat a Sistemului Universitatea din Georgia, Colegiul de coastă Georgia va fi un colegiu de alegere pentru locuitorii din Georgia și dincolo de asigurarea unei educații de calitate și la prețuri accesibile. Pledand excelență în burse de studiu și comunitatea de angajament, Colegiul promovează progresul studenților și de absolvire în timp util prin intermediul unor programe centrate pe elev, care oferă o bogată și diversă experiență de student. Studenții sunt pregătite pentru o carieră semnificative, studii avansate, învățarea pe tot parcursul vieții, și participarea într-o societate globală și tehnologică. Instituția va oferi asociat si grade de bacalaureat, care susțin nevoile intelectuale, economice și culturale ale comunității și a regiunii.

Viziune

Colegiul de coastă Georgia va fi un colegiu de alegere pentru studenții din Georgia și din afara, oferind o educație deosebită pentru liderii de mâine și a cetățenilor prin învățarea de serviciu, conștientizare la nivel mondial și implicat antreprenoriatul.

Valorile

Colegiul de valori fundamentale de coastă ale Georgiei încadrează misiunea și viziunea, și să ghideze instituția prin schimbarea de ori și de stabilire a priorităților:

Educație de calitate:

Angajamentul față de furnizarea de înaltă calitate, inovatoare, precum și oportunități educaționale flexibile și servicii într-un mediu centrat pe student accesibil, crearea unui climat de descoperire că valorile și cuprinde atât de cercetare și creativitate; se așteaptă ca elevii să își asume responsabilitatea activă pentru educația lor; încurajarea strânse legături de student-profesor; oferă o evaluare continuă a programelor academice; să integreze toate programele care promovează accesul și succesul elevilor.

Învățarea experiențială:

Integrați semnificative în folosul comunității prin experiență și holistică în campus și în comunitatea mai largă cu instruire și reflecție pentru a îmbogăți experiența de învățare, promovarea unei atitudini de generozitate în serviciu, de predare a responsabilității civice și consolidarea comunităților.

Conștientizarea la nivel mondial:

Angajamentul de a oferi o educație de valoare adăugată prin promovarea înțelegerii inter-culturale, promovând respectul și aprecierea în rândul și între studenți, profesori și personal, precum și cultivarea unor relații de colaborare cu programe internaționale și comunități globale.

Conducere:

roluri de conducere avocat care susțin profesionalismul, responsabilitatea și motivația prin abilități sporite în organizarea, planificarea, rezolvarea problemelor și comunicarea pentru a pregăti studenții pentru a satisface forța de muncă de mâine și de necesitățile de dezvoltare în evoluție ale regiunii.

spirit antreprenorial:

Infuza de explorare și inovare în procesul educațional în timp ce ancorarea acestor strategii antreprenoriale în scopuri sociale și comunitare.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

College of Coastal Georgia

Bachelor of Arts cu un maior în Studii Americane pregătește studenții pentru o carieră în cazul în care puternice abilități analitice și de comunicare sunt evaluate alătu ... [+]

Bachelor of Arts în Studii Americane

Bachelor of Arts cu un maior în Studii Americane pregătește studenții pentru o carieră în cazul în care puternice abilități analitice și de comunicare sunt evaluate alături de creativitate și de conștientizare la nivel mondial. Studii americane specializări examinează critic de viață american într-un curriculum care pune accentul pe servicii inovatoare-învățare, cunoștințe istorice și abordări teoretice contemporane de a se angaja în mod activ cu comunitatea și regiune. Pe măsură ce lumea devine din ce în ce mai interdependente, programele de studii americane favoriza o înțelegere istorică, culturală și sociologică profundă a poziției Statelor Unite într-o cultură și economie globală.... [-]

Statele Unite ale Americii Brunswick
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BBA

College of Coastal Georgia

Bachelor in Business Administration (BBA) este proiectat pentru a oferi studenților cu o bază solidă în competențe de afaceri subliniind în același timp aplicații în medi ... [+]

Licenţă în Administrarea Afacerilor

Bachelor in Business Administration (BBA) este proiectat pentru a oferi studenților cu o bază solidă în competențe de afaceri subliniind în același timp aplicații în medii de lucru reale. Gradul de BBA combină cursuri de educație generală, un accent fundamentale puternic pe fundamente de afaceri și apoi examinarea unei zone de concentrare. În plus, studenții sunt obligați să completeze un stagiu în cursul anului lor de conducere.

În timp ce elevii câștigă gradul de BBA primesc o majoră în general de afaceri, următoarele domenii ale concentrațiilor sunt disponibile:

contabilitate economie finanțe gener... [-]
Statele Unite ale Americii Brunswick
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

College of Coastal Georgia

Departamentul de Științe ale Naturii (DNS) oferă o diplomă de bacalaureat în științe biologice care pregătește studenții pentru o carieră ca biologi profesionale într-o m ... [+]

Bachelor of Science în Biologie

Departamentul de Științe ale Naturii (DNS) oferă o diplomă de bacalaureat în științe biologice care pregătește studenții pentru o carieră ca biologi profesionale într-o mare varietate de domenii. Programul nostru ofera trei piese de studiu: de coastă Ecologie, profesor de educație la nivel secundar sau o cale de pre-profesional, pentru studenții care intenționează să meargă în medicină, medicină veterinară, știință bio-medicale, stomatologie, farmacie sau terapie fizica. Elevii vor fi cufundat în experiențe de clasă și de laborator interactive precum și experiențele pe teren legate de pista lor ales. Curriculum-ul inovativ și riguros va pregăti studenții pentru studii postuniversitare într-un bio-medicale profesii știință ales, sau oportunități de carieră, cum ar fi învățământul secundar știință școlar, managementul resurselor naturale, precum și cercetarea ecologică.... [-]

Statele Unite ale Americii Brunswick
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
College of Coastal Georgia

Bachelor of Science în Educație, cu o dublă majoră în copilărie timpurie și educație specială îndeplinește standardele stabilite de Sistemul Universitatea din Georgia, Co ... [+]

Bachelor of Science în Educație

Amestecând abordările tradiționale și non-tradiționale la pregătire a cadrelor didactice, cu accent pe expertiza de cunoștințe de conținut, strategii eficiente de predare și managementul clasei, absolventii vor intra în profesia de cadru didactic gata pentru a face față provocărilor de clasă actuale și viitoare. candidații pentru profesori complet de cursuri profesionale de învățământ, cursuri de conținut în matematică, științe și de lectură, precum și structurate, experiențe de câmp supravegheat în școli.

Bachelor of Science în Educație, cu o dublă majoră în copilărie timpurie și educație specială îndeplinește standardele stabilite de Sistemul Universitatea din Georgia, Comisia pentru Standarde Profesionale Georgia, iar Consiliul Național pentru Acreditare a cadrelor didactice. candidații pentru profesori finalizarea cu succes a acestui program va fi certificat în copilărie timpurie și învățământul special, clasele K-5.... [-]

Statele Unite ale Americii Brunswick
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
College of Coastal Georgia

Bachelor of Science în Justiție penală se concentrează pe studiul sistemului de justiție penală și a părților sale componente, precum și cauzele și consecințele criminali ... [+]

Bachelor of Science în Justiție penală se concentrează pe studiul sistemului de justiție penală și a părților sale componente, precum și cauzele și consecințele criminalității. Programul de studii subliniază o viziune integrată a sistemului de justiție penală, evidențiind relațiile dintre componentele sistemului. Curriculum-ul este conceput pentru a oferi studenților cu o fundație de cunoștințe de bază a sistemului de justiție penală, care va pregăti studenții pentru o carieră în domeniul de aplicare a legii privind menținerea ordinii și a investigațiilor penale, precum și de securitate, corecturi, probațiune și eliberare condiționată.

Concentrațiile Concentrare de Management Public se concentrează în principal asupra managementului organizațiilor din sectorul public. Pentru studenții de justiție penală, obiectivul acestei concentrări este de a dezvolta abilitățile cerute de către persoanele fizice care gestionează organizațiile de justiție și de securitate penală și cei care elaborează și evaluează politici. Concentrația de management public oferă competențe de management și leadership vandabile, care pot fi aplicate direct la locul de muncă, în timp ce insufla valori esențiale pentru a asigura studenților prospera după absolvire în cariera lor în calitate de funcționari publici. Concentrare pentru Securitate Internă oferă o oportunitate unică pentru studenții interesați în studiile lor concentrandu - se pe zone vaste incluse în arena complexă a securității patriei. Accentul acestei concentrări este de a oferi un studiu cuprinzător de domenii complexe cu care se confruntă națiunea noastră, cum ar fi politica de imigrare, securitatea frontierelor, aplicarea vamală, criminalitatea informatică, precum și evaluarea politicilor publice în aceste domenii. Informații de Asigurare și... [-]
Statele Unite ale Americii Brunswick
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
College of Coastal Georgia

Bachelor of Science în Psihologie este conceput pentru studenții care doresc să facă o diferență în viețile altora sau se pregătească pentru o carieră care pune accentul ... [+]

Bachelor of Science în Psihologie

CONCENTRARE NOSTRU GENERALĂ VOR FI OFERITE LA CAMDEN CENTER!

Concentrarea noastră generală accent pe cercetarea și pregătirea pentru educație continuă la nivel de absolvent de bază și aplicată acum este mai convenabil pentru locuitorii din Camden County decât oricând înainte! În domeniul tehnologiei de învățare la distanță sunt permițându-ne pentru prima dată pentru a oferi complet de cursuri în concentrare generală la Camden Center. Cursurile vor fi disponibile pe site-ul complet, complet on-line, transmis în flux live în timp real între campusul Brunswick și Camden Center, iar în "hibrid" (combinație de on-site si on-line) format. In aceasta toamna Dr. Drew va preda psihologia de ajustare la Camden Center, Dr. Culley va fi live-streaming de psihologie comunitară între campusul Brunswick și Camden Center și Dr. Papa este incantata sa fie învățătura sa, desigur teorii ale personalității (vii, de asemenea transmis în direct între Brunswick și Camden Center). ... [-]
Statele Unite ale Americii Brunswick
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză