Concord University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1872 Concord Universitatea oferă programe riguroase care pregătesc studenții să urmeze diverse opțiuni de studiu universitare și postuniversitare și de carieră și să-și asume conducerea și roluri profesionale într-o societate multiculturală. In timp ce noi includă o varietate de metodologii educaționale / tehnologii, dimensiunea noastră și dedicarea grija de facultății noastre, personalul și administrație sunt principalele asigurările de o ocazie de învățământ de calitate la Universitatea Concord.

Campus Prezentare generală

2.800 Elevii 3% internationale (35 de țări reprezentate) Media mărime clasa 18 18: 1 elev la raport profesor

Misiune Misiunea de la Universitatea Concord este de a oferi calitate, arte liberale educație bazate pe, pentru a încuraja activitățile de academice, precum și pentru a servi comunității regionale.

Universitatea Concord oferă programe riguroase, în primul rând la nivelul de bacalaureat, care pregătesc studenții să urmeze diverse opțiuni de studiu universitare și postuniversitare și de carieră și să-și asume conducerea și roluri profesionale într-o societate multiculturală. În conformitate cu tradiția sa de serviciu în regiune, Universitatea va oferi un număr limitat de studii superioare atent selectionate. In timp ce noi includă o varietate de metodologii educaționale / tehnologii, dimensiunea noastră și dedicarea grija de facultății noastre, personalul și administrație sunt principalele asigurările de o ocazie de învățământ de calitate la Universitatea Concord. Ca o comunitate de învățare, Universitatea Concord se angajează la promovarea cunoștințelor prin activități și programe de dezvoltare profesională, prin cercetare, precum și prin aplicarea, publicarea, precum și aprecierea eforturilor științifice.

Scopul principal al misiunii Concord este academic; Cu toate acestea, serviciul de Universitatea oferă la stat și regiunea sa merge dincolo de sala de clasă. Universitatea Concord contribuie la calitatea vieții culturale și economice în sudul Virginia de Vest, prin colaborare cu organizațiile și agențiile publice și private, precum și prin extinderea sprijinului său și asistență în regiune se servește. În cele din urmă, Universitatea Concord măsoară succesul prin îndeplinirea absolvenți găsi în cariera lor și de-a lungul vieții lor.

Obiectivele educaționale ale Universității Concord Programele educaționale ale Universității Concord sunt concepute pentru a stimula abilități, cunoștințe și atitudini aplicabile într-o gamă largă de domenii academice și o carieră profesională într-o comunitate globală cultural divers, perpetuu evoluție.

Studii generale Programul oferă oportunități pentru a începe dezvoltarea abilităților necesare pentru abordarea problemelor complexe, de a construi o bază de cunoștințe fundamentale pentru învățarea pe tot parcursul vieții, precum și de a cultiva atitudini care promovează personală și socială bunăstarea și îmbogățire experiențială. Bazându-se pe programul de Studii generale, programe de studii de bacalaureat oferi oportunități pentru studii aprofundate în domeniul ales unui student (e). Bazandu-se pe programe de bacalaureat selectate, programe de masterat oferă oportunități de cercetare extrem de specializate și de dezvoltare profesională.

Aptitudini: Competență în interpretarea datelor, integrarea informațiilor, formularea de idei, gândire critică, și comunicarea cu alții, după cum o demonstrează următoarele competențe:

Abilități eficiente inter-comunicare și alfabetizarea, adaptate după cum este necesar pentru cerințele de diferite tipuri de discurs:

ascultare și vorbire citire și scriere comunicarea non-verbală mass-media și educația tehnologică

Capacitatea de a angaja observatie este cazul, logic, analitic, de calcul, creativ, și abilitățile de gândire critică în rezolvarea problemelor. Capacitatea de a folosi metode și tehnologii adecvate pentru efectuarea cercetarii empirice și științifice, să interpreteze rezultatele cercetării, și de a folosi informațiile obținute de la o astfel de cercetare ca bază pentru luarea deciziilor în cunoștință de cauză. O capacitatea de a analiza, sintetiza și să integreze elemente, informații și idei. Capacitatea de a evalua elemente, informații și idei pe baza unor criterii adecvate. Capacitatea de a aplica și de a transfera învățarea academică și experiențială în mod corespunzător de la un context la altul. O capacitatea de a învăța și de a lucra eficient atât independent cât și în colaborare.

Cunoștințe: Familiarizarea cu principiile care stau la baza discursul academic în diverse domenii, fapt demonstrat de următoarele capacități:

Capacitatea de a discerne influențele reciproce de medii, credințele culturale și atitudini, și instituțiile sociale și practici O conștientizare a caracteristicilor fundamentale și proprietățile universului fizic. Capacitatea de a interpreta evenimentele și tendințele în contexte istorice. Cunoștință cu principiile care stau la baza limbi - de exemplu, sistemele de lingvistică, matematică, și în limba calculator. O recunoaștere a interacțiunilor complexe dintre organisme, inclusiv ființe umane, precum și mediile lor. O conștientizare a estetice principii, metode, materiale, și mass-media utilizate în performanță artistică și crearea de opere de artă și literatură. Cunoașterea de sine, inclusiv gradul de conștientizare a competențelor proprii, deficiențe, și-stil de învățare optim individual (e).

Atitudini: Tendinte să conducă la cunoașterea de sine, creșterea și dezvoltarea personală, precum și cetățenie responsabilă după cum o demonstrează următorul text:

Reflecție asupra implicațiilor etice obișnuită / morale ale acțiunilor când cântărire decizii și evaluarea rezultatelor. Exercitarea de conducere responsabil - inclusiv de conducere de exemplu - și de followership responsabil. Respectuos atenția la perspective diferite și dorința de a se angaja într-un dialog peste diferențe, în scopul de a căuta înțelegerea reciprocă și soluționarea conflictelor echitabil. Cultivarea de sprijin și pentru atitudini și practici care promovează fizic, mental, emoțional, și bunăstarea socială. Apreciere pentru procesul de creație și pentru bogata diversitate de realizare artistică. Angajamentul față de responsabilitatea socială, inclusiv în folosul comunității și angajamentul civic. Motivația de a urmări învățarea pe tot parcursul vieții și creșterea intelectual în curs de desfășurare.

Locații

Atena

Concord University

Address
Atena, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 800-344-6679

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră