Concordia College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

Suntem o, Coed, de patru ani de arte liberale colegiu privat. Suntem o comunitate de mai mult de 2100 de studenți care provin din 36 de state și 29 de țări și reprezintă 38 religii și confesiuni. Folosim 175 de facultate full-time, inclusiv NASA si oamenii de stiinta FSN, compozitori premiat și scriitori, precum și experții naționali într-o gamă largă de domenii.

Unde locuim

Natal nostru - Fargo-Moorhead - este o comunitate în creștere cu aproape 30.000 de studenti, un arte și divertisment scena țopăit, și o gamă amețitoare de stagiu și oportunități de angajare.

Cum ne Aflați

Concordia oferă mai mult de 50 de specializări, inclusiv 15 onoruri specializări, precum și 12 programe preprofessional în medicină, drept, inginerie, stomatologie si multe altele. Sute de stagii și oportunitățile de educație de cooperare în oraș și din întreaga lume oferă o mulțime de experiență profesională de prima mana.

Unde mergem

Curriculum-ul nostru globalizat combină studiu semnificativ oportunitățile și instruirea departe în șapte limbi ale lumii. Suntem un lider recunoscut la nivel național între instituțiile universitare pentru numărul de studenți care câștiga experiență la nivel mondial în străinătate.

Ce facem

Mai mult de 100 de organizații studențești - ziare și reviste literare, grupuri de voluntari, organizații religioase și mai mult - face mai ușor să se implice și să rămână activ. Mai mult de o treime din corp student nostru participă la unul (sau mai multe) dintre cele 19 de ansambluri de muzică, și aproape un sfert din studenții noștri să participe la atletism competitive.

Ce vom realiza

Elevii Concordia au atins o rată de 88 la suta de acceptare în școala medicală (în 10 de ani chestionate). Nouazeci si opt la suta de absolventi Concordia intervievati au locuri de muncă sau au fost admiși la facultate în termen de șase luni de la absolvire. Cinci dintre studenții noștri au câștigat burse Fulbright prestigioase în ultimii trei ani. În ultimii ani, Concordia a acumulat nouă din cele de prestigiu NCAA postuniversitare burse.

Locații

Moorhead

Concordia College

Address
901 8th St. S.
56562 Moorhead, Minnesota, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 218-299-4000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră