Danville Area Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Danville Area Community College ( DACC ) se angajează să ofere experiențe de învățare de calitate, inovatoare și accesibile, care să satisfacă nevoile academice, culturale și economice pe tot parcursul vieții ale diverselor noastre comunități și lumii pe care o împărtășim.

Danville Area Community College a devenit o tradiție în viața oamenilor pe care îi servește. Mai multe generații și-au trimis copiii la Danville Area Community College pentru a se pregăti pentru o carieră sau pentru a începe călătoria prin învățământul superior. De mai bine de 70 de ani, Colegiul a servit comunitatea cu distincție, încurajând învățarea, dezvoltarea forței de muncă și inițiativele artistice și menținând o bogată tradiție de excelență în educație.

Danville Area Community College este un Danville Area Community College public de doi ani, care oferă oportunități de învățământ superior pentru tineri și adulți din East Central Illinois.

Locații

Danville

Address
East Main Street,2000
61832 Danville, Illinois, Statele Unite ale Americii

Hoopeston

Address
East Orange Street,847
60942 Hoopeston, Illinois, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: