Citește Descrierea Oficială

Nu este universitatea ta tipică de patru ani.

DSU a fost înființată în 1881 ca o școală pentru formarea cadrelor didactice în Teritoriul Dakota. Astăzi, suntem unul dintre campusurile cele mai avansate din punct de vedere tehnologic din Midwest. O universitate publică, suntem guvernați de Consiliul de regate al Regatului de Sud din Dakota și acreditați de Comisia pentru Învățământul Superior.

Suntem specializati in managementul calculatoarelor, sisteme informatice informatice si alte programe legate de licenta si postuniversitare. Rămânem la baza rădăcinilor noastre, acordând o atenție deosebită pregătirii cadrelor didactice cu experiență în utilizarea tehnologiei informatice în procesul de predare și învățare. Avem mai mult de 45 de specializări pentru a alege, plus un program robust de absolvent.

Locație

Suntem situați în Madison, Dakota de Sud. Este o comunitate plină de viață cu un oraș prietenos și mic. Puteți face un tur al campusului nostru online sau puteți aranja o vizită în campus.

mărimea

Înscrierea noastră totală la toamna anului 2017 a fost de 3,307, cu 381 de boboci de prim rang.

Clase

În campus și online, lucrăm pentru a păstra dimensiunile de clasă mici. Raportul student-facultate este de doar 17,4: 1. Pentru studenții care nu pot ajunge la campusul nostru principal, oferim cursuri online sau prin Centrul Universitar - Sioux Falls.

Atletism

DSU este membru al Asociației Athletic North Star (NSAA), divizie a Asociației Naționale de Atletism intercollegiat (NAIA). Mascotele noastre sunt troieni DSU și Lady T și suntem reprezentați de doisprezece echipe sportive.

Misiune

DSU oferă învățare care integrează tehnologia și inovația pentru a dezvolta absolvenții gata să contribuie la prosperitatea locală, națională și globală.

Viziune

Bazându-se pe misiunea sa distinctivă, DSU va deveni:

 • Universitatea de alegere pentru cei care caută o instituție centrat pe student, care oferă programe inovatoare bazate pe predare, cercetare, tehnologie, bursă, și excelență de servicii.
 • O comunitate academică care servește ca motor economic pe piețele locale, naționale și globale.
 • Un campus recunoscut pentru realizările sale în îmbunătățirea continuă a calității.

valori

 • Succesul studentului.
 • Excelență la nivel universitar.
 • Distincția în predare, bursă și serviciu.
 • Libertatea academică și integritatea.
 • Diversitate, respect și incluziune.
 • Imbunatatire continua.
 • Comunitate, colaborare și comunicare.
 • Tehnologie și inovație în interiorul și în afara sălii de clasă.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

De ce DSU?

Lucrați cu cea mai recentă tehnologie.

Cine vrea să învețe într-o sală de clasă depășită? La DSU, ne concentrăm pe furnizarea tehnologiei pe care o veți utiliza efectiv în cariera ta. Ne concentrăm pe formarea practică.

Din această cauză studenții noștri văd mai mult succes. Reputația noastră pentru producerea de lucrători calificați face ca angajatorii să caute absolvenți ai DSU. De asemenea, păstrează rata globală de plasare la 99% pentru cea mai recentă clasă de absolvire - multe dintre ele înregistrând o rată de plasare de 100% .

Aceasta nu este clasa bunicilor.

Studenții noștri lucrează cu tehnologie profesională. Centrul nostru științific recent renovat oferă cele mai noi laboratoare de chimie, biologie și fizică, care pregătesc studenții pentru locuri de muncă la Hematech, NASA, Los Alamos și alte organizații științifice de vârf.

Dar nu este doar știință. Toate specializările și programele noastre sunt perfecționate cu cele mai noi tehnologii din interiorul și exteriorul sălii de clasă.

 • Toate scaunele din clasă au prize de putere.
 • Laboratoare de înaltă tehnologie, inclusiv designul jocului și laboratoarele hacker.
 • Plăci SMART.
 • iPads, Kindles și Chromebookuri.
 • Imprimante 3D.
 • Sistemul de avertizare timpurie a starfish.
 • Software-ul standard pentru programe precum Digital Arts
 • Acces 24/7 la mai multe clădiri prin intermediul scanerelor de mână.
 • Toți elevii primesc un laptop ca parte a programului nostru de laptopuri.

În plus, DSU este o instituție academică riguroasă de patru ani care rivalizează orice școală privată din regiune și costă mai puțin.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Dakota State University

Programul Digital Arts and Design Production Animation (oferit în campus) vă oferă o fundație solidă în designul și animația 3D digitală. Veți învăța cum să creați medii ... [+]

Programul Digital Arts and Design Production Animation (oferit în campus) vă oferă o fundație solidă în designul și animația 3D digitală. Veți învăța cum să creați medii digitale realiste și personaje pentru o carieră în divertismentul modern.

Avantajele studierii animatiei de productie la DSU

Programul de animație de producție este de fapt o specializare a artei digitale și a gradului de proiectare. Veți avea cerințe de bază care vă vor pregăti pentru a lucra pe echipe de design multimedia și artă tradițională, cum ar fi desen și pictura.

Clasele de arte digitale sunt păstrate mici pentru proiecte practice. Facultatea are o experiență reală în domeniu. Ca elev în sălile de clasă, veți primi sfaturi în lumea reală care vor fi imediat aplicabile.... [-]

Statele Unite ale Americii Madison
August 2019
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Dakota State University

Programul Digital Arts and Design Computer Graphics (oferit în campus) oferă o bază solidă în designul grafic și designul 3D cu un accent tehnologic. Veți învăța cum să c ... [+]

Programul Digital Arts and Design Computer Graphics (oferit în campus) oferă o bază solidă în designul grafic și designul 3D cu un accent tehnologic. Veți învăța cum să creați o grafică uimitoare folosind cele mai recente aplicații software, tehnologii și echipamente.

Avantajele studierii graficii computerizate la DSU

Programul de grafică pe calculator este de fapt o specializare a artei digitale și a gradului de proiectare. Elevii învață să proiecteze pe mai multe platforme de calcul, ceea ce le permite elevilor să fie versatil în lumea afacerilor. Și cu un grup de clase de bază care introduc și se bazează pe alte media, cum ar fi povestirea audio și digitale, veți fi înființat pentru a excela într-o gamă largă de abilități grafice computerizate.... [-]

Statele Unite ale Americii Madison
August 2019
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Dakota State University

Nu învățați doar să programați când studiați informatica; ai masterat computerele de la bazele lor la cele mai recente instrumente și aplicații. Masterul nostru de inform ... [+]

Nu învățați doar să programați când studiați informatica; ai masterat computerele de la bazele lor la cele mai recente instrumente și aplicații. Aveți posibilitatea să proiectați și să elaborați soluții pentru a rezolva problemele de azi și, totodată, oportunitățile din ce în ce mai complexe și mai interesante care apar din cauza faptului că computerele sunt permeabile în societatea noastră. La fel cum Internetul a fost programat de oameni de știință de calculator, Internetul Lucrurilor va fi programat de oameni de știință de calculator! Masterul nostru de informatică (oferit în campus și online) te împuternicește cu instrumentele, cunoștințele și viziunea de a construi sisteme și aplicații care îmbogățesc domeniile care te interesează.... [-]

Statele Unite ale Americii Sioux Falls
August 2019
La zi
8 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Dakota State University

Deoarece încălcările de date, infecțiile malware și vulnerabilitățile software sunt atât de frecvente în tehnologia actuală, este esențial să înțelegem pe deplin modul în ... [+]

Deoarece încălcările de date, infecțiile malware și vulnerabilitățile software sunt atât de frecvente în tehnologia actuală, este esențial să înțelegem pe deplin modul în care au loc aceste atacuri. Ca o operațiune cibernetică majoră (oferită în campus și online), veți săturați adânc pentru a înțelege mentalitatea, motivațiile și tehnicile hackerilor care execută aceste tipuri de atacuri.

Veți începe cu o bază puternică de programare, matematică și de rețea și apoi aplicați aceste cunoștințe în cele mai tehnice domenii de securitate cibernetică. La baza gradului, aflați cum funcționează ingineria inversă, analizați malware-ul și exploatați software-ul. Veți înțelege mai bine mentalul hackerilor și veți putea descoperi vulnerabilitățile în sistemele informatice pe scară largă.... [-]

Statele Unite ale Americii Sioux Falls
August 2019
La zi
8 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Dakota State University

Domeniul sistemelor informatice informatice include persoanele care proiectează și construiesc sisteme, persoanele care folosesc aceste sisteme și persoanele responsabile ... [+]

Sistemele informatice de informare sunt importante pentru toate aspectele lumii afacerilor. Domeniul sistemelor informatice informatice include persoanele care proiectează și construiesc sisteme, persoanele care folosesc aceste sisteme și persoanele responsabile pentru gestionarea acestor sisteme. Cererea de personal tradițional, cum ar fi programatori, analiști de afaceri, analiști de sisteme și designeri, este semnificativă. DSUs Computer Information Systems majore este oferit în campus și online.

Beneficiile studierii sistemelor de informatică la DSU

Gradul nostru de CIS se bazează pe un număr de 48 de credite care includ un stagiu și / sau studii universitare. Apoi, veți alege o specializare în una din cele trei domenii: analiză de afaceri, management de proiect și dezvoltare de aplicații.... [-]

Statele Unite ale Americii Sioux Falls
August 2019
La zi
8 semestre
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Dakota State University

Dacă sunteți un jucător sau un designer interesat de design și simulare 3D, DSU vă va învăța cum să faceți acest lucru. Veți învăța abilitățile fundamentale pentru proiec ... [+]

Dacă sunteți un jucător sau un designer interesat de design și simulare 3D, DSU vă va învăța cum să faceți acest lucru. Veți învăța abilitățile fundamentale pentru proiectarea, dezvoltarea și producția jocurilor video. Vino construi un joc mai bun la DSU. DSU's Computer Game Design major este oferit în campus în spațiile de învățare de ultimă generație.

Avantajele studierii designului jocurilor de calculator la DSU

Programul DSU de proiectare a jocurilor de calculator este unul dintre cele mai puternice din țară. Este singurul burlac al programului de proiectare a jocului științific în stat și unul din puținele regiuni din Midwest Upper. Cursurile sunt riguroase, inclusiv calculul și fizica, împreună cu programele de calculator și clasele de design vizual.... [-]

Statele Unite ale Americii Madison
August 2019
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Washington Avenue North,820
57042 Madison, South Dakota, Statele Unite ale Americii