Dallas Christian College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Dallas Christian College ( DCC ) educă și îndrumă elevii să fie oameni de influență, angajându-se în chemarea lor la lucrarea lui Hristos în Biserică și în lume. Am creat un amestec unic de programe pentru a vă pregăti pentru domeniul de servicii ales. Există doar câteva colegii oriunde în lume care se pot potrivi cu acest amestec robust de educare și mentorat la nivelul pe care l-am creat.

Programele academice oferite de Dallas Christian College oferă profesori excelenți, o bază biblică puternică și oportunități de experiență supravegheată. Programele noastre de mentorat încep în sala de clasă și pătrund în toate activitățile studenților, de la îndrumare academică și coaching de viață până la formare spirituală și dezvoltare profesională.

Această combinație distinctivă oferă un mediu dinamic în care veți crește din punct de vedere academic și spiritual către o viață de influență.

Locații

Farmers Branch

Address
Christian Parkway,2700
75234 Farmers Branch, Texas, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: