Daytona State College - College of Business, Engineering and Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul de afaceri, inginerie și tehnologie face parte din Daytona State College. Misiunea Colegiului de Afaceri, Inginerie și Tehnologie este de a oferi programe educaționale captivante și eficiente care să ducă la obținerea unui certificat, asociat de știință și absolvire a bacalaureatului, pregătirea studenților cu nevoi și medii diverse pentru educație continuă sau angajare de succes îmbunătățită prin parteneriate de colaborare cu părțile interesate din comunitate.

Daytona State College este principala sursă de educație și formare profesională pentru a facilita dezvoltarea individuală și dezvoltarea economică în județele Volusia și Flagler. Daytona State College, un colegiu public cuprinzător, oferă acces la o serie de programe flexibile, de la îmbogățirea comunității la diploma de bacalaureat, subliniind succesul studenților, îmbrățișând excelența și diversitatea și încurajând inovația pentru a îmbunătăți predarea și învățarea.

Locații

Plaja Daytona

Address
West International Speedway Boulevard,1200
32114 Plaja Daytona, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: