University of Denver

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea din Denver

Fondată în 1864, la doar câțiva ani după orașul Denver în sine a fost fondat-Universitatea din Denver este una din universitățile particulare din țară premier.

Universității de 125 de acri campus, la câteva mile sud de centrul orasului Denver, este acasa, la mai mult de 11500 de studenți originari din toate regiunile din Statele Unite și alte 83 de țări.

Universitatea oferă:

mai mult de 100 de programe de licență de studiu. mai mult de 120 de absolvent și profesionale programelor.

Indiferent de ceea ce studiază, Universitatea din Denver studenți lanseze într-o călătorie personală de învățământ care îi ajută să găsească și să urmeze scopul lor individuale.

De colaborare, invatare experientiala

Studenții noștri lucrează îndeaproape cu facultate, colegii și membri ai comunității cu privire la proiecte de cercetare și teren. Trec discipline pentru a descoperi noi perspective și abordări pentru rezolvarea problemelor.

Și în afară de clasă, elevii noștri să învețe prin a face, indiferent dacă acestea sunt de colectare a datelor în domeniul sau punerea teoria în practică într-un cadru clinic.

A face un impact, la nivel local și la nivel global

Nu numai că lucrează pentru a îmbunătăți comunitatea noastră imediată, dar vom trimite studenți și facultate noștri în străinătate pentru studiu și cercetare cu impact pe scară largă. La fel de important, noi bun venit studenți și facultate din toate colturile lumii pentru a aduce idei noi și perspective pentru campusul nostru.

Prin programe de învățare de servicii locale si internationale, studenții noștri au lucrat alături de comunitățile de pretutindeni de la centrul orasului Denver în Africa, Europa, Asia și dincolo. De cercetare condus de facultate și studenți noastră a făcut o diferență tangibilă într-o gamă foarte mare de domenii, generând noi tehnologii medicale, garanții de mediu, descoperiri arheologice și mult mai mult.

Dar cel mai important impact Universitatea are este prin absolventii sai. Când pleacă de aici, Universitatea din Denver elevii merg pe pentru a face contribuții semnificative și de durată la profesiile lor și a comunităților lor.

Locații

Denver

University of Denver

Address
University of Denver
2199 S. University Blvd.

CO 80208 Denver, Colorado, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 303-871-2000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră