Desert Research Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Desert Research Institute ( DRI ) este un lider mondial recunoscut în cercetarea de bază și aplicată a mediului. Angajați în excelența și integritatea științifică, facultatea DRI , studenții și personalul au dezvoltat cunoștințe științifice și tehnologii inovatoare în proiecte de cercetare din întreaga lume.

Din 1959, Desert Research Institute are cunoștințe științifice avansate, a susținut diversificarea economiei din Nevada, a oferit oportunități educaționale bazate pe știință și a informat factorii de decizie politici, liderii de afaceri și membrii comunității.

Membrii facultății Desert Research Institute nu sunt asigurați și responsabili pentru propriile salarii prin subvenții și contracte externe. Prin acest amestec de rigoare academică și pragmatism din sectorul privat, Desert Research Institute a câștigat reputația de a furniza în mod eficient informații științifice de înaltă calitate, transparente și responsabile.

Locații

Reno

Address
Raggio Parkway,2215
89512 Reno, Nevada, Statele Unite ale Americii

Las Vegas

Address
East Flamingo Road,755
89119 Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: