Citește Descrierea Oficială

despre UEM

O educație UEM ajută elevii să descopere scopul lor în viață și să se pregătească pentru a face o diferență pentru binele comun, atât acasă, cât și în întreaga lume. cadre universitare riguroase UEM pune în evidență relațiile unu-la-unu cu profesori, conștientizarea inter-culturale, de îngrijire pentru creație și slujirea celorlalți.

UEM oferă programe universitare, postuniversitare și de seminar dintr-o perspectivă menonită anabaptiste într-un decor superb în frumoasa Shenandoah Valley.

Elevii să ia cursuri de la campusul nostru principal în Harrisonburg, Virginia; la site-ul nostru Lancaster, Pennsylvania; pe net; și în întreaga lume prin intermediul programului nostru bine-cunoscut cross-culturale.

Doar mărimea potrivită

UEM este suficient de mic încât să puteți obține cu ușurință să cunoască colegii și facultate în diverse programe. Profesori sunt mentori care vă cunosc personal și consiliază 1: 1. Puteți să vă implicați într-o varietate de activități, cum ar fi teatru, Asociația Studenților Guvernul, Ministerul de campus, sport intramural sau intre colegii, muzica si cor. Toate acestea oferă oportunități pentru a afla mai multe despre tine si de a dezvolta experiențe valoroase pentru CV-ul tau viitor.

Arte liberale

Ca un student, oricare ar fi majore, veți beneficia de valoarea unei educații de arte liberale. Angajatorii și școlile absolvent apreciază candidații cu o fundație de educație de arte liberale, deoarece acestea sunt gânditori critici bine rotunjite și capabile să rezolve probleme care au avut o expunere largă la probleme și idei de la mai multe discipline și societate.

Viață, după absolvire

absolvenți UEM câștiga mai mult decât un grad - care descoperă scopul lor în viață și să conducă organizațiile pe care le deservesc pentru binele comun. absolventii UEM sunt oameni de afaceri de succes, practicieni reflectorizante, și profesioniști. Mii de oameni au avut un impact semnificativ cu agențiile internaționale de servicii, cum ar fi menonită Comitetului Central și menonită Serviciul în caz de catastrofe, în plus față de alte programe de servicii bazate pe denominațional și seculare.

UEM alumna Leymah Gbowee este una dintre cele trei femei a acordat Premiul Nobel pentru Pace 2011. Leymah a început călătoria la UEM cu renume mondial noastre de vară Institutul și de consolidare a păcii a continuat să câștige un masterat în transformarea conflictelor.

Aproape 90% din absolvenții UEM care au răspuns la sondaje ale absolvenților găsit de lucru în domeniul lor de studiu într-un an de absolvire. Angajatorii angajeaza absolventi UEM la toate nivelurile din cauza moralei lor puternice și valori, respect față de ceilalți, dorința de a face o diferență, abilități de comunicare și de gândire critică, și încrederea în sine. Aflați mai multe despre succesul de licență după absolvire.

Ce este un menonită?

Nu familiarizat cu menoniți? Menoniți aparțin bisericilor istorice de pace. Mulți studenți UEM provin dintr-o tradiție credință menonită, dar majoritatea studenților UEM provin din alte tradiții religioase. Zeci de grupuri religioase sunt reprezentate în campus din întreaga lume. Această diversitate permite întâlniri interculturale în campus și în sălile de clasă.

Virginia și Pennsylvania

UEM are un campus principal și un site din Lancaster, Pennsylvania, ofera cursuri in locatii off-site-ul in ambele Pennsylvania si Virginia, si ofera multe clase (și două grade) on-line. Fie că ești la campusul nostru frumos în Shenandoah Valley (Harrisonburg, VA) - aproape de două păduri naționale și Parcul Național Shenandoah - în sălile noastre de clasă înfloritoare în Lancaster, PA, sau la o biserică din Philadelphia, veți observa ospitalitatea și comunitate, care este atât de importantă pentru UEM.

UEM consideră ...

valorile de bază comune UEM sunt în centrul unei universități creștine ca nici o alta. student noastre, absolvent, seminar și alte programe pregăti studenții pentru a servi și să conducă la nivel global.

Comunitatea globală și de sensibilizare Cross-culturale

Trăim într-o lume din ce în ce mai conectată. Aici, ne întrebăm cum alegerile noastre îi afectează pe ceilalți de pe tot globul.

bine-cunoscut programul nostru cross-culturale - peste trei decenii vechi - este una dintre cele mai puternice programe de studiu cross-culturale din țară. Ea face parte din ceea ce face UEM o universitate creștină ca nici o alta.

Studiu cross-cultural - întotdeauna cu facultatea de veteran și a personalului - este o cerință pentru studenții UEM. O parte participă la programele de trei săptămâni, în comunitatea locală mai mare sau America de Nord. Unele petrece un semestru la Washington urban, DC, participând la stagii interesante. Alții petrece un semestru într-o altă parte a lumii, de multe ori din Orientul Mijlociu, Asia Centrală și de Est, America Latină, sau Africa.

Când ați călătorit în America Centrală, a vizitat câmpurile bob de cafea, și a rămas cu fermierii luptă, începe să înțeleagă imaginea de ansamblu. Sau când studiile inter-culturale, te duc la localitatea sud-african Soweto pentru a afla mai multe despre istoria și impactul persistent al apartheidului prima mana, sentimentul de empatie este aprofundat, împreună cu înțelegerea dvs. a lumii noastre inter-conectate.

Durabilitate și Stewardship

UEM a fost practica de durabilitate cu mult înainte de "verde" a devenit la modă. clădirile noastre eficiente energetic sunt unele dintre cele mai bune performante de colegiu din facilitățile de țară.

matrice nostru solar pe acoperiș Hartzler Biblioteca a fost cea mai mare instalatie solara din statul Virginia atunci când a fost instalat în 2010. grădina noastră campus prevede produce pentru sala de mese; deșeuri din sala compostabile de mese hrănește grădină. Viabilitatea este împletită în curriculum-ul pe mai multe niveluri.

Credință și Fellowship

Credința este importantă la UEM. Suntem toți împreună călătorim - deși ne-am putea lua diferite căi - spre adâncirea credinței noastre, învățând cum putem să trăim în acea zi credința în zi, și atingerea obiectivelor academice și profesionale.

Aproximativ o treime din corpul student este menonită. Zeci de culte și tradiții religioase, și mai mult de 30 de naționalități, fac parte din familia UEM.

Unele dintre dintre modalitățile de studenti conecta la Hristos în campus includ: capele pe tot parcursul săptămânii, sărbători duminică seara, închinare prin muzică, studii biblice în sălile de reședință și parteneri de rugăciune care doresc să vă sprijini pe tot parcursul anului tau. Ceilalți studenți se bucură de a fi parte dintr-o rețea de cursanți adulți care împărtășesc valori și obiective similare.

Serviciu pentru alții

Ajungand altora este importantă. La UEM, veți participa la serviciul comunității și poate chiar să-l schimba viata. Multe dintre absolventii face serviciul de voluntariat pentru un an sau mai mult după absolvire, sau chiar și pentru o durată de viață prin slujirea bisericească și în alte profesii de servicii.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Eastern Mennonite University

La UEM ne pregătim pentru a avea succes, pentru a promova binele comun și să fie un lider activ pe piața de astăzi. Profesorii noștri vor ajuta să crească cunoștințele du ... [+]

Afaceri și Economie Administrarea de afaceri majore

La UEM ne pregătim pentru a avea succes, pentru a promova binele comun și să fie un lider activ pe piața de astăzi. Profesorii noștri vor ajuta să crească cunoștințele dumneavoastră de afaceri, să învețe hands-on abilități importante, și să dezvolte o abordare bazată pe valori pentru afaceri si management.

Absolvenții noștri să înțeleagă valoarea oamenilor în afaceri, și știu cât de important este nevoie de întâlnire economică este în starea lumii și procesul de construire a păcii. Suntem dedicați excelență, etică și dreptate socială și încurajăm studiul mai multe discipline, un accent pe durabilitate, precum și dezvoltarea unei perspective globale. La UEM vă veți:... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

Daca esti interesat de biologie, esti interesat de viata. Oameni, animale, păduri, cursuri de apă și sol ... acestea sunt subiecte de îngrijorare și fascinația. ... [+]

Studii în Biologie la UEM

Daca esti interesat de biologie, esti interesat de viata. Oameni, animale, păduri, cursuri de apă și sol ... acestea sunt subiecte de îngrijorare și fascinația.

La UEM veți lucra alături de alte persoane care împărtășesc interesul pe măsură ce efectua experimente, analiza de date, diagrame de studiu, probleme de dezbatere și să ia excursii pe teren. elevii au biologie privilegiul de a lucra cu facultatea pe proiecte de cercetare in biologie.

Exemple recente de student de cercetare includ proiecte pe genetica de imbatranire, impactul unei diete de sare de mare asupra hipertensiunii arteriale, productia ecologica de afine, și metode de urmărire a rinocer de nucă de cocos gândaci site-urile lor de reproducere.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

Programele de chimie și biochimie UEM oferi o bază solidă în patru domenii majore ale chimiei: chimia organică, analitică, fizică și biologică. ... [+]

Programul de chimie la UEM

Programele de chimie și biochimie UEM oferi o bază solidă în patru domenii majore ale chimiei: chimia organică, analitică, fizică și biologică.

Exemple de proiecte de cercetare ale studenților chimie și facultate la UEM sunt variate, dar au două lucruri în comun: îngrijire creație și chimie, pentru binele comun. Studenții care lucrează la un proiect pentru mai mult de o vară în mod tipic vedea până la finalizare și a împărtăși concluziile lor în reviste științifice.

De-a lungul ultimilor 10 de ani, mai mult de 90% din studenții UEM care au finalizat programul de pre-medicale UEM au fost acceptate în școală medicală, în comparație cu media națională de 49%.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

UEM Biblia și studenții religie afunda Scriptură, fac propria lor muncă de formare spirituală, și să găsească scopul lor în viață ca urmași ai lui Isus; ele devin echipat ... [+]

Biblia și Religie la UEM

UEM Biblia și studenții religie afunda Scriptură, fac propria lor muncă de formare spirituală, și să găsească scopul lor în viață ca urmași ai lui Isus; ele devin echipate pentru a servi binele comun aproape de casă și în întreaga lume.

Ca absolvent, vei fi pregătit să participe la studii la seminar sau absolvent, sau de a începe imediat să servească în biserici, organizații de servicii, școli, spitale și organizații comunitare. Veti dezvolta conștiința de sine și abilități de a face o diferenta printr-un angajament față de valorile anabaptist Mennoniti de înțelegere inter-culturale, grija față de creație, de consolidare a păcii non-violente și slujirea altora așa cum modelat Isus.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

UEM este un creștin colegiu de arte liberale dedicat menonită valorilor de serviciu și de construire a păcii. Noi studiem istoria dintr-un punct de vedere la nivel mondia ... [+]

Istoria ... povestea omenirii

UEM este un creștin colegiu de arte liberale dedicat menonită valorilor de serviciu și de construire a păcii. Noi studiem istoria dintr-un punct de vedere la nivel mondial, unul care scoate în evidență nevoia noastră unii față de alții. Studiem istoria cu noi, și vom analiza experiența umană printr-o lentila de pace și dreptate.

Istoria în curtea noastră

campusul nostru este de numai două ore de la ambele Washington, DC, capitala natiunii, Richmond, capitala Confederatiei. Suntem, de asemenea, aproape de multe alte site-uri istorice din-istorie bogată Virginia, inclusiv Muzeul unic American Frontier Cultura din apropiere Staunton, multe câmpuri de luptă război civil, iar Serviciul National Park istoric Sklyine Drive.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

Alăturați-vă un campus unde pacea și dreptatea sunt o mare parte din conversație între discipline. Alege să majore în dezvoltare și consolidare a păcii și veți săpa adânc ... [+]

Dezvoltare și consolidare a păcii Major

Alăturați-vă un campus unde pacea și dreptatea sunt o mare parte din conversație între discipline. Alege să majore în dezvoltare și consolidare a păcii și veți săpa adânc în complexitatea de a lucra pentru schimbare socială. profesori de program au trăit la nivel internațional și s-au angajat să lucreze pentru dreptate acasă, cât și în întreaga lume.

majore de licență UEM este îmbogățit în mod unic prin prezența Centrului pentru Justiție și consolidarea păcii în campus, care atrage practicanții de pace din întreaga lume.

O major în dezvoltarea și consolidare a păcii este format din 52-54 SH.

... [-]
Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

Facultatea noastra de specialitate ia studiul practic de inginerie și de a oferi o educație tehnică de top-rată într-un context de arte liberale creștine. ... [+]

Studii de inginerie: calculator și mecanice

Facultatea noastra de specialitate ia studiul practic de inginerie și de a oferi o educație tehnică de top-rată într-un context de arte liberale creștine.

În cadrul acestui program, cadre universitare riguroase și avansate de rezolvare a problemelor converg cu valori, cum ar fi durabilitatea și sensibilizarea inter-culturale. UEM absolvenți STEM adesea se simt mai bine pregătiți pentru școală sau absolvent de locuri de muncă decât omologii lor din instituțiile mai mari.

Facilități inginerie

UEM este de completare o renovare a Centrului de Stiinta Suter, care va găzdui un laborator de prototipuri rapide cu imprimante 3-D, laborator de design de calculator 4 milioane $; laborator de sprijin de inginerie, si spatii de colaborare facultate / student pentru a sprijini inginerie și alte programe STEM.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

Digital cu mass-media majore se concentrează pe intersecția de pe internet, video digitale, audio și fotografie într-o gama tot mai mare de sisteme de livrare. ... [+]

Departamentul de Comunicare Vizuale și Arte (VACA) oferă specializări în arta de studio, educație artistică, comunicare, media digitală și fotografie. Aceste specializări pregăti studenții să urmeze locuri de muncă profesionale într-o varietate de carieră și de a urmări absolvent de muncă într-o serie de programe.

majors noastre pregăti studenții pentru a muta confortabil de studio, la galerie, la câmp și la ecranul în activitățile lor de creație. Curios despre posibilitățile profesionale pentru alauni UEM? Vizitează pagina noastră de cariere VACA ..

Majors și Minori Arta majoră și educație artă avizare

Pregătește studenții care vor urmări o carieră profesională legate de artă, opere de artă independentă și absolvent de muncă în art. Majore de artă oferă o varietate de opțiuni de arte studio după ce elevii termina un curriculum de bază.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
50 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

La UEM, veți primi un top-notch educație științifică datorită profesorilor care sunt experți în domeniile lor și bine rotunjite, abordarea noastră de învățare interdiscip ... [+]

Durabilitate ecologică Major

La UEM, veți primi un top-notch educație științifică datorită profesorilor care sunt experți în domeniile lor și bine rotunjite, abordarea noastră de învățare interdisciplinară. Face parte din ceea ce face UEM o universitate creștină ca nici o alta.

majors de durabilitate ecologică să învețe să înțeleagă cu adevărat natura cercetării în domeniul mediului și probleme prin luarea de cursuri într-o varietate de discipline. Biologie, sociologie și profesori de consolidare a păcii să colaboreze strâns la cursurile de durabilitate ecologică, care țese transmite-gândire practicile de dezvoltare durabilă, cu probleme de dezvoltare și de conservare internaționale și comunitare.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Eastern Mennonite University

program de informatică al UEM urmărește să producă profesioniști de calcul calificat, cu un respect pentru impactul cultural și social al tehnologiilor de calcul în comun ... [+]

Informatica

program de informatică al UEM urmărește să producă profesioniști de calcul calificat, cu un respect pentru impactul cultural și social al tehnologiilor de calcul în comunitatea noastră globală modernă.

Întregul curriculum este conceput pentru a satisface liniile directoare pentru Curriculum ACM 2013. Departamentul colaborează cu Institutul pentru Certificarea Profesioniști în calcul pentru a oferi una dintre cele două certificări posibile după finalizarea fie grad și finalizarea cu succes a examenului CS2013. Studenții care au scor de 50% sau mai mare pe ambele părți ale examenului se califica pentru acreditare ICCP Certified Computer Science Associate. Studenții care au scor de 70% sau mai mare se califică pentru ICCP Certified Computer Scientist - nivel de maiestrie.... [-]

Statele Unite ale Americii Harrisonburg Lancaster
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Start your Journey!

Welcome to Eastern Mennonite!

Campus Tour

Student Life