Citește Descrierea Oficială

Despre Edinboro University

Edinboro University este dedicată excelenței în mediul academic și în toate aspectele vieții din campus. O pasiune pentru succesul studenților, un catalog cuprinzător de oferte și un mediu academic favorabil, dar provocator, definesc experiența UE.

Edinboro University este unul dintre cele mai distinse centre de învățare și cercetare din Pennsylvania. Artiști apreciați, profesioniști din domeniul medical, animatori Disney și Pixar și lideri în afaceri, educație, justiție penală și multe alte domenii au construit bazele succesului lor în UE. Dimensiunile clasei sunt mici și sunt predate de o facultate recunoscută internațional, 90% dintre aceștia dețin studii terminale în domeniul lor, oferind studenților educația personalizată și de înaltă calitate de care au nevoie pentru a avea succes.

Universitatea se remarcă prin devotamentul său autentic pentru succesul studenților, promițând atenția, consiliere atentă și facilități de ultimă generație necesare pentru a se asigura că studenții își ating obiectivele și depășesc propriile așteptări.

Înființată în 1857 ca școală privată de pregătire pentru profesori, UE a devenit cea mai mare și mai cuprinzătoare instituție de învățământ superior din regiunea de nord-vest a Pennsylvania. Cu o comunitate vibrantă a campusului, mai mult de 100 de zone de studiu academic, complexul de locuințe pentru studenți din zonă, numeroase cluburi și organizații, servicii de renume la nivel național pentru studenți cu dizabilități fizice, atletism NCAA, arte spectacole, o scenă de viață grea înfloritoare și 65.000- rețea de studenți, Edinboro University se angajează să ofere cea mai înaltă calitate, cea mai accesibilă educație universitară, absolventă și co-curriculară posibilă.

Edinboro University nu face discriminări pe motive de sex, sex sau orientare sexuală în programele sau activitățile sale de educație. Titlul IX din amendamentele din educație din 1972 și anumite alte legi federale și de stat interzic discriminarea pe motive de sex, sex sau orientare sexuală în ocuparea forței de muncă, precum și toate programele și activitățile de învățământ operate de Universitate campus) și să protejeze toate persoanele indiferent de genul sau identitatea de sex împotriva discriminării sexuale, care include hărțuirea sexuală și violența sexuală.

Facultatea

 • 312 facultate de instruire cu normă întreagă și part-time
 • 15 - 1 raport studenți-facultăți

înrolare

 • 4.834 de înscrieri totale
 • 3.572 de studenți
 • 1.212 studenți din anul I
 • 1.262 studenți absolvenți

Campusul

Situat în Edinboro, Pennsylvania

43 clădiri pe 585 acri

Lac de cinci acri, câmpuri deschise și pădure

Săli de clasă și laboratoare de ultimă generație

Grade oferite

Asociat de arte, asociat de tehnologie inginerească, asociat de știință, licențiat în arte, licențiat în arte plastice, licențiat în științe, licențiat în științe în educație, licență în asistență medicală, licență în științe în educația artelor, master în arte, master de arte plastice, master de educație, master de știință, master de știință în asistență medicală, master de asistență socială, doctor în practică asistentă medicală.

Programe oferite

 • 112 programe de bacalaureat
 • 18 programe de absolvire
 • 12 programe de grad asociat
 • 15 certificate

119648_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Atletism

17 sporturi de vase, plus baschet cu scaune cu rotile și eSports: baschet pentru bărbați, fond, fotbal, înot, tenis, pistă, lupte și baschet cu scaune cu rotile; baschet feminin, fond, lacrosse, fotbal, softball, înot, tenis, pistă, pista interioară și volei.

Scoțienii de luptă concurează în Conferința de stat din Pennsylvania (PSAC) și în Asociația Națională a Colegiilor Atletice (NCAA), diviziunile I (lupta) și II.

Cartă

Edinboro University este o Edinboro University publică, regională, cuprinzătoare.

Misiune

Misiunea Edinboro University este de a dezvolta studenții personal, intelectual și profesional pentru a deveni cetățeni contribuitori la Commonwealth și nu numai.

Viziune

Oferind programe și servicii excelente pentru o societate în continuă schimbare, Edinboro University va fi prima alegere printre studenți, angajatori și comunitate.

valori

Edinboro University menține o cultură primitoare de acceptare și apartenență și se angajează să:

 • Promovarea aprecierii învățării ca proces de-a lungul vieții
 • Sprijinirea unei comunități care apreciază integritatea, responsabilitatea, respectul și incluziunea
 • Încurajarea inovației, creativității, explorării și reflecției

Îmbunătățirea calității în toate aspectele unei experiențe universitare coezive

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Edinboro University

Chimiștii fac lucrurile vieții moderne - materiale plastice, compozite, produse farmaceutice, microelectronică, nanomateriale și multe altele. Posibilitățile de carieră s ... [+]

Analizați posibilitățile unui viitor în chimie.

Chimiștii fac lucrurile vieții moderne - materiale plastice, compozite, produse farmaceutice, microelectronică, nanomateriale și multe altele. Posibilitățile de carieră sunt nesfârșite. Puteți începe cu un licențiat în chimie.

La Edinboro, veți urma un curriculum riguros bazat pe știința bazată pe dovezi. Veți prospera în prelegeri de dimensiuni mici și laboratoare predate de facultăți, nu de asistenți absolvenți. Pe măsură ce lucrați alături de ei și veți participa la cercetarea lor, vor deveni mentorii dvs. De asemenea, te vor instrui în utilizarea instrumentelor moderne pentru analiza și producerea biomoleculelor și te vor pregăti pentru stagii valoroase care îți vor îmbunătăți abilitățile și îți vor construi CV-ul.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinboro University

Poate că ești atras de lumea rapidă a publicității. Poate sunteți fascinat de modul în care comportamentul consumatorilor conduce dezvoltarea de noi produse. Sau te inspi ... [+]

Satisfacerea nevoilor consumatorilor pe piața globală și digitală de astăzi.

Poate că ești atras de lumea rapidă a publicității. Poate sunteți fascinat de modul în care comportamentul consumatorilor conduce dezvoltarea de noi produse. Sau te inspiră modul în care cercetarea de piață afectează rentabilitatea. Cu o diplomă în administrarea afacerilor - marketing de la Edinboro University , puteți fi la dispoziție.

Marketingul este esențial pentru întreprinderile din întreaga lume. Cu un grad de afaceri în marketing, puteți ajuta întreprinderile să creeze, să comunice și să furnizeze mesaje cu privire la bunuri și servicii. De asemenea, îi puteți ajuta să maximizați profiturile prin luarea de decizii solide, dar etice.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinboro University

Datele mari sunt afaceri mari. Aproape fiecare industrie din lume se bazează astăzi pe persoane cu experiență tehnologică pentru a capta și analiza date. Cu toate acestea ... [+]

Transformați datele mari într-o carieră semnificativă cu ajutorul datelor Analytics.

Datele mari sunt afaceri mari. Aproape fiecare industrie din lume se bazează astăzi pe persoane cu experiență tehnologică pentru a capta și analiza date. Cu toate acestea, există o lipsă de oameni de știință de date. Experții estimează nevoia de 140.000-190.000 de angajați calificați în următorii ani pentru a răspunde nevoilor crescânde ale afacerii.

Programul de licență științifică în Data Analytics de la Edinboro vă va pune pe scaunul șoferului pentru a reuși această profesie cu o valoare mare, plătitoare.

Curriculumul nostru multidisciplinar se bazează pe matematică, informatică și statistici. Vei fi predat în clase mici de către membrii facultății cu normă întreagă, care le pasă de progresul tău. Vă vor învăța cele mai noi tehnologii, inclusiv Excel, Python și R, și vă vor ajuta să dezvoltați abilitățile de analiză și comunicare care sunt atât de importante pe locul de muncă.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinboro University

Ești inteligent, concentrat și interesat de lucrările complexe ale afacerii. Provocați-vă cu un licențiat în științe în gradul economic. ... [+]

Pune-ți abilitățile analitice pentru a lucra în lumea afacerilor.

Ești inteligent, concentrat și interesat de lucrările complexe ale afacerii. Provocați-vă cu un licențiat în științe în gradul economic.

Veți învăța să adunați, să organizați și să analizați critic datele folosind formule matematice și statistici. Veți dezvolta modele pentru a prezice impactul investițiilor, decizia politicii, tendințele industriei, demografia și alte variabile. În final, veți stabili modul în care societățile, guvernele, întreprinderile, gospodăriile și persoanele fizice își alocă resursele între interesele concurente.

O diplomă în economie vă va răsplăti cu o carieră interesantă și cu potențial mare de câștig.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinboro University

Dacă sunteți intrigat de studiul minții umane și de relația sa cu comportamentul, acesta este locul pentru dvs. La Edinboro, suntem pasionați de educația universitară și ... [+]

De ce să studiezi psihologia la Edinboro?

Dacă sunteți intrigat de studiul minții umane și de relația sa cu comportamentul, acesta este locul pentru dvs. La Edinboro, suntem pasionați de educația universitară și am creat un program de Psihologie centrat pe studenți, care este diferit de oricare altul din regiune.

Treisprezece facultăți cu normă întreagă oferă expertiză în toate domeniile majore ale psihologiei. Ei lucrează îndeaproape cu dvs. pentru a înțelege interesele, punctele tari și abilitățile dvs. specifice și vă ajută să planificați un curs pentru succes. Licențiatul în științe în programul Psihologie de la Edinboro oferă în mod unic o oportunitate de stagiu intensă, semestrială, permițându-vă să obțineți o profunzime a cunoștințelor într-un anumit domeniu. Veți avea, de asemenea, oportunitatea ca student de licență să efectueze cercetări cu un îndrumător al facultății și să vă prezinte la conferințele științifice regionale și naționale.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinboro University

Imaginează-te urcând scara corporativă într-o corporație multinațională. Sau folosind experiența dvs. pentru a negocia cu firme străine care fac afaceri în SUA Începe aic ... [+]

Deschide-te către o lume de oportunități.

Imaginează-te urcând scara corporativă într-o corporație multinațională. Sau folosind experiența dvs. pentru a negocia cu firme străine care fac afaceri în SUA Începe aici, cu traseul nostru de afaceri internaționale. Veți câștiga o perspectivă mondială împreună cu o bază solidă în discipline de afaceri cheie.

În Școala de afaceri a Edinboro University , facultatea cu experiențe internaționale vă va echipa cu abilitățile de care aveți nevoie pentru a adapta metodele de management la nevoile entităților străine. Pentru a vă pregăti pentru a concura pe piața internațională a locurilor de muncă, veți avea ocazia să faceți stagii cu companii locale - și să experimentați cele mai mari economii din lume.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinboro University

Ca student la Finanțe, veți învăța să aplicați cunoștințele financiare pentru luarea deciziilor critice și rezolvarea problemelor de afaceri într-o varietate de setări. E ... [+]

Găsiți o mulțime de oportunități în programul Finanțe.

Ca student la Finanțe, veți învăța să aplicați cunoștințele financiare pentru luarea deciziilor critice și rezolvarea problemelor de afaceri într-o varietate de setări. Este o cale interesantă în carieră dacă ești un jucător de echipă cu o minte analitică, care este dispus să muncească din greu pentru a îndeplini așteptările angajatorilor și obiectivele personale. Edinboro este locul pentru a perfecționa acele abilități.

Vei învăța la mici clase predate de facultate cu experiență profesională. Acestea vă vor ajuta să obțineți o înțelegere solidă a teoriei, conceptelor și practicilor financiare. Aflați totul despre funcțiile diversificate ale afacerii, de la contabilitate și management la economie, marketing și statistici. Combinați aceste cunoștințe cu cursuri de bază care dezvoltă o judecată etică și abilități de gândire critică și veți fi gata să concurați în lumea afacerilor de astăzi.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Edinboro University

Noul licențiat în știință în comunicare strategică vă înarmează cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a conduce misiunea oricărei organizații. Sintează practica pr ... [+]

Creșteți ca profesionist prin programul de licență în știință în comunicare strategică.

Noul licențiat în știință în comunicare strategică vă înarmează cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a conduce misiunea oricărei organizații. Sintează practica profesională a relațiilor publice cu accent pe comunicarea corporativă, criza și conflictele.

Facultatea cu experiență vă va învăța cum să construiți relații avantajoase reciproc între organizații și publicul lor, păstrând mesajele consecvente, specifice și pe țintă în toate formele de comunicare.

Prin intermediul organizațiilor din campus, precum Applied Communicators of Edinboro (ACE) și Public Relations Student Society of America (PRSSA), veți avea oportunități de a dezvolta abilități de planificare strategică și relații publice. Pentru mai multă experiență, puteți solicita stagii la organizații locale fără scop lucrativ și corporații cu scop lucrativ sau puteți participa la activități de servicii comunitare prin intermediul Lambda Pi Eta, comunicarea onoare a fraternității.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Edinboro University

Programul de animație de la Edinboro University este clasat constant printre cele mai bune din țară de Animation Career Review. Ca student, veți avea acces la tot ceea ce ... [+]

Adu-ți viața viselor în carieră cu renumitul program de animație al Edinboro

Programul de animație de la Edinboro University este clasat constant printre cele mai bune din țară de Animation Career Review. Ca student, veți avea acces la tot ceea ce aveți nevoie pentru a lucra în domeniul animației, inclusiv camere profesionale de studio / film de film și video, lumini și echipamente de înregistrare a sunetului, sisteme de editare video neliniare, standuri de animație, un ecran verde mare zonă, scanere Screendigital, testere de linii de animație și atât stații de lucru pentru animație computer 2D cât și 3D.

Facultatea de expertiză cu experiență profesională în producție vă va prezenta tehnologii de ultimă generație și vă va ghida pe măsură ce veți dobândi experiență practică în și în afara clasei. Vei absolvi o diplomă de licență în Arte Plastice în animație și vei fi gata să te alături altor absolvenți de succes care lucrează în acest domeniu interesant, extrem de competitiv.... [-]

Statele Unite ale Americii Edinboro
August 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Edinboro university 219 Meadville Street Edinboro, Pennsylvania 16444
Edinboro, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii