Elizabethtown College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Angajamentul nostru este de a Educă Serviciu. Noi credem că învățarea este cel mai nobil atunci când este folosit pentru beneficiul altora, indiferent de calea de cariera aleasă. Ne pregătim studenții noștri să ducă o viață bogată de scop și semnificație, în timp ce avansează gândirea independentă, integritatea personală și responsabilitatea socială. Acestea sunt bazele pentru o viață de învățare. Colegiul promovează valorile păcii, non-violență, demnitatea umană și justiția socială.

Dintr-o privire

Elizabethtown College este un colegiu selectiv, independent, rezidențial coeducational situat pe un campus atractiv 203 acri in South Central Pennsylvania. Sale aproximativ 1800 de studenți grindină de la aproape 30 de state și 40 de țări străine.

istorie

Elizabethtown College a fost Autorizată în 1899 de către membrii Bisericii Fraților interesați de stabilirea unei instituții de învățământ superior pentru denumirea lor în estul Pennsylvania.

Localizare

Elizabethtown, Pennsylvania este situat în vestul Lancaster County. Colegiul este, de asemenea, la o scurtă călătorie cu mașina de capitala statului, Harrisburg, și destinația de divertisment populare, Hershey.

Campus

campus 203 acri Clădiri academice Hale rezidentiale Locatii de performanță și galerii

ACADEMICS

17 departamente academice oferă 45 de specializări universitare, 100+ minori / concentrațiile, și 25 de programe de cooperare cu alte instituții curriculum-ul de bază cu accent pe artele, științele umaniste și de a dezvolta comunicarea interpersonală, scris, gândirea creativă și de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor 12: 1 elev / raport de facultate 18 elevi din clasa medie de licență Oferte Honors Program si mai multe societati de onoare Mai mult de 264.000 de volume aflate în circulație la înaltă Bibliotecă Patru programe de master

Facultate

facultate 129 full-time 92 la suta din full-time de doctorat facultate menținere sau gradul terminale în domeniu

Viață de student

Aproximativ 1.800 de studenti 85 la suta din elevi trăiesc în campus 80+ cluburi și organizații

Atletism

22 de echipe sportive NCAA Divizia III Intramural si Club sportiv

recunoaştere

Numit în superior comunitar Educație Serviciul de Onoare Roll Clasat pe locul în US News & World Report "s" Cel mai bun Colegii ", în nord-est În primul rând, în angajamentul de predare "Cea mai bună valoare" în regiune în ansamblu a patra, printre colegii de bacalaureat Membru al conducerii Consorțiul pentru Asociația de Colegii și universități americane "inițiativă națională" Angajamente de bază: Studenții care pregătesc pentru responsabilitate personală și socială " absolvenți au fost acordate Fulbright, Rhodes si Goldwater burse

Acreditare

Statele Orientul Mijlociu Comisia pentru învățământ superior, (MSCHE) American Chemical Society for Servicii Lab Clinic, (ACS) Asociația Națională a Școlilor de Muzică, (NASM) Consiliul Național pentru Educație Muncă Socială, (CSWE) Consiliul de Acreditare pentru Educație Terapie Ocupațională, (ACOTE) Asociatie de Collegiate Business școli și programe (ACBSP) Inginerie Comisia de acreditare a ațâța pentru Ingineria calculatoarelor și Inginerie

Misiunea noastră

Modelați de un angajament de a educa pentru serviciu, Elizabethtown College este o comunitate de cursanți dedicat educarea elevilor intelectual, social, estetic și etic pentru viața de serviciu și de conducere în calitate de cetățeni ai lumii. Ca o instituție globală, Colegiul oferă programe academice în arte liberale, științe și studii profesionale. Care combină instruire clasă cu învățarea prin experimentare, aceste programe avans gândire independentă, integritatea personală și responsabilitatea socială ca bază pentru o viață de învățare. Fondat de membrii Bisericii Fraților, Colegiul consideră că învățarea este cel mai nobil atunci când este utilizat în beneficiul altora și afirmă valorile păcii, non-violență, demnitatea umană și justiția socială.

O experiență educațională transformativă

Impactul unei educații Elizabethtown College este de lungă durată și de anvergură, deoarece este profund transformatoare. Elevii dobândesc noi obiceiuri de minte și inimă-o parte, în cursul experienței universitare, altele ca studenții să crească dincolo de colegiu.

Calitățile educației noastre

Experiența noastră educațională combină un standard ridicat de bursă, cu patru semnături atribute, printre care se numără angajamente de a educa elevii noștri într-o comunitate de învățare centrată pe relație, pentru a stimula în studenții noștri perspectivele internaționale și trans-culturale, care să completeze instruire clasă cu oportunități experientiala-învățare , precum și de a pregăti studenții noștri pentru viața de scop și de muncă semnificativă.

Centrat-relație de învățare

Programele noastre educaționale angaja elevii în moduri care capta atentia lor cea mai profundă, confruntarea lor cu experiențe, care sunt convingătoare de învățare și chemați afară din ei răspunsurile care ajung dincolo de ceea ce chiar au crezut că este posibil. În această comunitate de învățare, membrii facultății noastre și alți angajați demonstrează pasiunea lor pentru subiectele lor și pentru învățarea continuă, astfel încât studenții noștri să vadă cât de convingătoare angajament profund este. Elevii primesc o atenție personală, ca toți angajații să se angajeze exprimându-și interesul sincer și autentic în succesul educațional al elevilor noștri. Colegiul clasele noastre sunt în mod deliberat ținute mici pentru a sprijini nevoile individuale ale studenților noștri și le provoca să crească.

Perspective internaționale și Cross-Cultural

Elizabethtown oferă un curriculum globalizată și co-curriculum. Programele de studiu și de dezvoltare a ajuta elevii să înțeleagă și să se angajeze în mod eficient cu alte culturi și globalizarea vieții și a muncii. Personalul nostru include membri ai facultăților și alți angajați care sunt cetățeni ai țărilor din întreaga lume, care vorbesc o multitudine de limbi și care au avut studii nenumarate si experiente rezidentiale de pe alte continente. Elevii de studiu, alături de studenți din alte culturi. In plus, ei se confruntă lumea noastră internațională atunci când vizitează, de studiu sau locuiesc în orașe diferite, precum Harrisburg, Philadelphia, Londra, Beijing și Quito.

Învățarea experiențială

Elizabethtown caută să lărgească contextele de învățare ale elevilor, prin promovarea experiențelor educaționale prin care elevii învață prin practică. Prin acest proces de invatare experientiala, elevii își dezvoltă aptitudinea de a lega teoria și experiența, și ei sunt mai bine pregătiți să continue învățarea pe tot parcursul vieții lor. Aceste oportunități sunt disponibile prin stagii și Externships, misiuni de plasare pe teren, proiecte independente și colaborative de cercetare, servicii de învățare și de implicare civică, dezvoltare de conducere și campus bucurie.

Munca Life Intenționate

Atât în ​​curriculum și cocurriculum, programul educațional al Colegiului favorizează o înțelegere a educației pentru o viață de scop, pe baza unui model de dezvoltare holistică a studenților, care integrează dezvoltarea carierei; reflecție asupra vocație, sens și de viață; și un angajament de angajament civic. Ca rezultat, absolvenții Elizabethtown sunt pregătiți pentru a face lumea un loc mai bun. Ei fac acest lucru, în parte, trăind într-un mod care să reflecte angajamentele individuale, de a răspunde la nevoile altora, precum și valoarea de integritate personală și etică.

Filozofia noastră

Elizabethtown Colegiul angajează studenți într-un proces dinamic de învățare, integrată, care îmbină artele liberale și studii profesionale. Contestat să își asume responsabilitatea pentru educația lor, studenții de la Elizabethtown se lanseze într-o călătorie de auto-transformare care implică o creștere intelectuală, socială și personală.

Colegiul este angajat în educarea întregii persoane într-o comunitate de învățare centrată pe relație în care obiectivele comune sunt atinse prin implicarea într-un curriculum academic riguros și experiențele bine gândite co-curriculare. Studenții sunt încurajați să dezvolte și să conteste propriile lor valori, în timp ce caută să înțeleagă și să aprecieze perspective alternative. Încorporat într-un context global în continuă schimbare, Colegiul promovează caracterul de dezvoltare, de colaborare și complex de învățare.

În încercarea de a "educa pentru serviciu," Elizabethtown Colegiul consideră că studenții se pot efectua de serviciu nu mai mare decât o fac atunci când schimbul de cunoștințe și creativitate cu alții. Oportunități de consolidare și de burse de conducere se extind dincolo de clasă, iar elevii învață în mod activ prin experiențe practice și de implicare civică.

Impactul unei educații Elizabethtown College este de lungă durată și de anvergură, deoarece este profund transformatoare. Elevii dobândesc noi obiceiuri de minte și inimă-o parte, în cursul experienței universitare, altele ca studenții să crească dincolo de colegiu.

La Elizabethtown College, studenții sunt inspirate și provocați la:

Își asume responsabilitatea pentru dezvoltarea lor intelectuală, creșterea personală și bunăstarea. Elevii vor învăța să ascuți curiozitatea lor și să devină conștienți de capacitățile, strategiile și resursele necesare pentru a învăța. Expunere de motive, să analizeze și să se angajeze în gândirea critică. Elevii vor face, evaluează în mod sistematic, și, dacă este necesar, respinge argumentele și pretențiile, atât proprii și pe cele ale altora. Demonstreze comunicare atent și articuleze prin aplicarea cunoștințelor într-o varietate de contexte, inclusiv a scris, vorbire, ascultare și interpretare. Să înțeleagă procesul de creație și rolul său în exprimare umană, și să cultive abilitatea de a face judecăți estetice în cunoștință de cauză. Navigați diverse worldviews și perspective culturale, cu realizarea că cadre de analiză de referință influență, comunicare și comportament diferit. Să ia decizii etice reflectorizante și să acționeze cu integritate pentru a căuta doar rezultate cu relații, comunități și societate. Se aplică și integrarea diferitelor componente ale învățării și să înțeleagă interconexiuni în procesul dobândirii de cunoștințe și experiență. Să identifice și să cultive un sentiment de scop, care inspiră un angajament de muncă semnificativă în serviciul pentru societate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Ba în Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Elizabethtown

Studiu la unul dintre primele programe Business Administration in Pennsylvania. Un grad Business Administration de la Colegiul E-oraș vă oferă o educație cuprinzătoare și fundația solidă trebuie să introduceți o varietate de cariere de afaceri și de conducere. [+]

Studiu la una din partea de sus Programe de administrare a afacerilor în Pennsylvania. Un grad Business Administration de la Colegiul E-oraș vă oferă o educație cuprinzătoare și fundația solidă trebuie să introduceți o varietate de cariere de afaceri și de conducere. Fie că sunteți în căutarea pentru a începe propria afacere sau să lucreze până la gestionarea unul, programul nostru flexibil vă va oferi cu abilitățile necesare și de pătrundere de afaceri.

Flexibil. De specialitate. Cu un țel bine determinat.

Pregătire pentru a deveni un lider de afaceri necesită un fundal largă în mediul de afaceri, o perspectivă globală, o cunoaștere a științelor comportamentale și sociale, precum și capacitatea de a folosi tehnici cantitative în rezolvarea problemelor. Miezul de afaceri, Programul Core și cerințele cantitative specifice furnizează acest fond. Un student va dobândi o înțelegere suplimentară a zonelor specifice de afaceri prin concentrarea într-una dintre cele șase domenii: Contabilitate, Economie, Antreprenoriat, Finante, Management, Marketing. ... [-]


BSc

BSc în biologie

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Elizabethtown

Departamentul de Biologie la Elizabethtown College ofera un curriculum fundamentat de cercetare cu posibilități de a continua studiile într-o varietate de domenii legate de biologie. [+]

O Departamentul de Biologie la Elizabethtown College oferă un curriculum fundamentat de cercetare cu posibilități de a continua studiile într-o varietate de domenii legate de biologie.

Dimensiunile mici de clasă, chiar și în primul semestru, hands-on experiențele de laborator, muncă de teren și de cercetare oportunități de a vă pregăti pentru lumea de dincolo de colegiu, indiferent dacă sunteți interesat în urmărirea școală absolvent, facultatea de medicina sau găsirea unui loc de muncă plină de satisfacții!

A Studii în biologie vă pregătește pentru școală absolvent și a forței de muncă, oferindu-vă abilitățile de a observa, interpreta și de a analiza lumea din jurul tău. În timp ce în cadrul Departamentului, veți avea posibilitatea de a se angaja în cercetare supravegheat-facultate, de studiu în străinătate, și să aplice procesul de învățare la clasă pentru a rezolva problemele comunității. Vei face conexiuni în fiecare zi, între ceea ce înveți și cum puteți folosi abilitățile pentru a avansa in domeniul tau.... [-]


BSC în Inginerie

Campus Cu normă întreagă September 2019 Statele Unite ale Americii Elizabethtown

Programul nostru de Inginerie este conceput în jurul valorii de atenție nevoilor individuale ale elevilor și o lățime de cunoștințe și abilități de inginerie. Programul pentru Educație Obiectivele incapsuleaza valorile și obiectivele Elizabethtown College din nevoile actuale și emergente ale industriei și ale societății: [+]

O inginerie majore este un program riguros conceput pentru a conduce la o carieră tehnică în industrie sau școală absolvent în inginerie. Gradul de Inginerie cu Concentrațiile în mecanice, electrice, și Design durabil este acreditat de către Comisia de Inginerie a ațâța, 111 Market Place, Suite 1050, Baltimore, MD 21202-4,012, telefon: (410) 347-7700. Al nostru programul de inginerie este proiectat în jurul valorii de atenție nevoilor individuale ale elevilor și o lățime de cunoștințe și abilități de inginerie. Pentru Educație Programul Obiective incapsuleaza valorile și obiectivele Elizabethtown College din nevoile actuale și emergente ale industriei și ale societății: 1) Elizabethtown absolvenți de inginerie dezvolta o carieră distins într-o mare varietate de domenii tehnice și non-tehnice, utilizând abilitățile dezvoltate printr-o largă curriculum-ul de inginerie completat de implicare puternică cu artele liberale. În special, studenții sunt echipate pentru a proiecta, dezvolta și implementa soluții inovatoare la probleme dificile în domeniile care integrează sistemele electrice și mecanice în contextul proiectării durabile; 2) Absolvenții noștri devin industrie și lideri civici într-o varietate de domenii ca problemă de calificare rezolvitorilor. Absolvenți posedă fundal multidisciplinare pentru a ajuta la soluții de formă și de a defini problemele cu care se confruntă lumea noastră se schimbă rapid și pe piața mondială; 3) studenții absolvenți îmbrățișeze și să se adapteze la tehnologiile emergente, susținute de combinația dintre o bază solidă în teoria de bază și de competență cu instrumente de inginerie moderne. Absolvenții au cunoștințele necesare, aptitudinile și motivația de a urmări grade avansate, licențiere ca un inginer... [-]