Elizabethtown College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Elizabethtown College

Angajamentul nostru este de a educa pentru serviciu . Credem că învățarea este cea mai nobilă atunci când este folosită în beneficiul altora, indiferent de calea de carieră aleasă. Ne pregătim pe studenții noștri să conducă vieți bogate de scop și de înțeles în timp ce avansează gândirea independentă, integritatea personală și responsabilitatea socială. Acestea sunt fundamentele pentru o viață de învățare. Noi promovăm valorile păcii, non-violenței, demnității umane și justiției sociale.

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

Misiunea Elizabethtown College este:

Elizabethtown College oferă o experiență educațională transformativă care cultivă punctele forte personale și dezvoltă o pasiune pentru învățarea de-a lungul vieții și lucrul intenționat.

O experiență educațională transformatoare

Impactul unui învățământ al Elizabethtown College este de lungă durată și de mare amploare, deoarece este profund transformator. Elevii dobândesc noi obiceiuri de spirit și inimă - unii în cursul experienței de licență, alții ca studenți cresc dincolo de colegiu.

138349_ScreenShot2020-07-15at9.52.47AM.png

Calitățile educației noastre

Experiența noastră educațională îmbină un standard ridicat de bursă cu patru atribute de semnătură, printre care angajamentele de a educa studenții noștri într-o comunitate de învățare centrat pe relații, de a promova în studenții noștri perspective internaționale și interculturale, de a completa instruirea în clasă cu oportunități de învățare experiențială, și pentru a pregăti studenții noștri pentru o viață viabilă și o muncă semnificativă.

107786_IMG_0500.JPG

Învățarea bazată pe relații

Programele noastre educaționale îi angajează pe elevi în moduri care le captează atenția cea mai profundă, le confruntă cu experiențe de învățare care sunt convingătoare și se cheamă din răspunsurile care ajung dincolo de ceea ce credeau că este posibil. În această comunitate de învățare, membrii facultății noastre și alți angajați își demonstrează pasiunea pentru subiecții lor și pentru învățarea continuă, astfel încât studenții noștri să vadă cât de convingătoare este un angajament profund. Elevii primesc o atenție personală, deoarece toți angajații se angajează să exprime un interes sincer și real față de succesul educațional al studenților noștri. Clasele Colegiului nostru sunt ținute în mod deliberat mici pentru a sprijini nevoile individuale ale studenților noștri și a le provoca să crească.

128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Perspective internaționale și interculturală

Elizabethtown oferă un curriculum globalizat și co-curriculum. Programele de studiu și dezvoltare îi ajută pe elevi să înțeleagă și să se angajeze în mod eficient cu alte culturi și cu globalizarea vieții și a muncii. Personalul nostru include membri ai facultăților și alți angajați care sunt cetățeni ai unor țări din întreaga lume, care vorbesc o multitudine de limbi și care au avut nenumărate studii și experiențe rezidențiale pe alte continente. Studenții studiază alături de studenți din alte culturi. În plus, se confruntă cu lumea noastră internațională atunci când vizitează, studiază sau locuiesc în orașe atât de diverse precum Harrisburg, Philadelphia, Londra, Beijing și Quito.

138298_ScreenShot2020-07-14at1.02.43PM.png

Învățarea experimentală

Elizabethtown încearcă să extindă contextele pentru învățarea elevilor prin încurajarea experiențelor educaționale prin care elevii învață prin practică. Prin această învățare experiențială, elevii dezvoltă aptitudinea de a lega teoria și experiența și sunt mai bine pregătiți să continue învățarea pe tot parcursul vieții. Aceste oportunități sunt disponibile prin stagii și excursii externe, misiuni de plasare pe teren, proiecte de cercetare independente și de colaborare, învățarea serviciilor și implicarea civică, dezvoltarea leadershipului și bucuria campusului.

138348_ScreenShot2020-07-15at9.58.27AM.png

Scopul vieții

Atât în curriculum, cât și în co-curriculum, programul educațional al Colegiului promovează o înțelegere a educației pentru o viață de scop bazată pe un model holistic de dezvoltare a studenților care integrează dezvoltarea carierei; reflecție asupra vocației, sensului și vieții; și un angajament pentru implicarea civică. Ca urmare, absolvenții din Elizabethtown sunt pregătiți să facă din lume un loc mai bun. Ele fac acest lucru, parțial, trăind în moduri care reflectă angajamentele lor individuale, răspund nevoilor altora și prețuiesc integritatea personală și etică.

138297_ScreenShot2020-07-14at1.02.18PM.png

Locații

Elizabethtown

Address
One Alpha Drive
Elizabethtown, PA 17022-2298

17022 Elizabethtown, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră