Citește Descrierea Oficială

Educație care se potrivește

Fiind una dintre cele mai vechi și mai prestigioase colegii de arte liberale din sud, Erskine acordă rigoare academică și autentică creștină. Absolvenții noștri conduc companiile, influențează domenii profesionale și își fac amprenta asupra culturii noastre în multe alte moduri.

Fiecare dintre programele de 19 de grade ale lui Erskine poate fi personalizat prin colaborarea cu facultatea pentru a crea un curs de studiu care să se potrivească intereselor dvs. personale și de carieră. Semestrul de studii în străinătate sunt disponibile și în Scoția, Anglia, Franța sau Mexic. Erskine susține, de asemenea, sprijinul academic din laboratorul tradițional de îndrumare și îl pune în cadrul cursurilor dvs. și printre colegii dumneavoastră printr-un program inovator care folosește colaborarea colegilor și grupurile de studiu pentru a întări conținutul cursului și pentru a modela obiceiuri bune de studiu.

De ce Erskine?

O istorie a învățării

De când a fost stabilită de Biserica Presbiteriană Reformată asociată (ARP) în 1839, Erskine College sa angajat în principiul că faptele și valorile - învățarea și credința - sunt inseparabile. Cu această bază, Erskine se angajează să dezvolte întreaga persoană ca cursant pe tot parcursul vieții, încurajând studenții să gândească critic despre studiile lor academice, cu mințile și inimile deschise adevărului.

Student Focus

Fiecare dintre programele de 19 de grade ale lui Erskine poate fi personalizat prin colaborarea cu facultatea pentru a crea un curs de studiu care să se potrivească intereselor dvs. personale și de carieră. Toate clasele tale vor fi predate de profesorii tăi, nu de asistenți didactici. Și vei avea mult timp de față cu acești profesori, deoarece raportul student-facultate este de 11: 1 și aproape toate secțiile de clasă au mai puțin de 25 de studenți.

Cel mai important, facultatea din Erskine face timp să te cunoască și să te împingă să excelezi atât personal, cât și academic, spre creșterea ca persoană întreagă.

Destinație: Due West

Erskine College este cuibărit în istoricul Due West, în județul Abbeville, Carolina de Sud. Cu o populație de 1.200 de locuitori și un campus de 90 de acri cu un corp de studenți de puțin sub 800, Due West este un oraș colegiu liniștit, perfect pentru studiu. De la sport la artă, există multe de făcut în campusul Erskine, dar în doar 30 de minute cu mașina veți găsi o mulțime de cumpărături, locuri istorice și o serie de zone de agrement care oferă plimbări cu barca, pescuit, drumeții, călare echitatie, ciclism montan.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Declarația misiunii instituționale

Erskine College există pentru a glorifica pe Dumnezeu ca o comunitate academică creștină în care elevii sunt pregătiți să înflorească ca persoane întregi pentru viața de serviciu prin urmărirea artelor liberale universitare și a învățământului teologic absolvent.

Colegiul Misiune (Programe de licență)

Misiunea Erskine College este de a dota elevii să înflorească oferind o excelentă educație artistică liberală într-un mediu centrat pe Cristos, în care învățarea și adevărul biblic sunt integrate pentru a dezvolta întreaga persoană.

Seminar Misiune (Programe Absolvent)

Seminarul Teologic din Erskine susține misiunea lui Dumnezeu în lume prin educarea, din perspectiva reformei biblice, a persoanelor care slujesc în Biserica creștină.

113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Locație

Erskine College este cuibărit în satul academic Due Ward, un oraș de 1200 de locuitori situați în cartierul istoric Abbeville, Carolina de Sud, o zonă bogată în istorie colonialistă, război revoluționar și război civil. Orașul și colegiul, cu o serie de clădiri antebelice, sunt înscrise pe Registrul național al locurilor istorice. Un festival de primăvară anual aduce un număr mare de turiști care împărtășesc patrimoniul cultural și istoric al județului.

Datorită West West, în timp ce se află lângă un număr de lacuri și zone de agrement și cu acces ușor la rutele Internaționale 26 și 85, oferă o atmosferă liniștită și liniștită pentru studiu. Distanțele față de centrele de aeroport și centrele culturale sunt reprezentate de orașele Atlanta, Charlotte, Columbia și Greenville, toate acestea fiind la o oră cu două ore de mers cu mașina. Orașele mai mici, cum ar fi Greenwood și Anderson, sunt la aproximativ 20 de mile distanță și oferă numeroase oportunități de cumpărături și mese.

Residence Life

Un spațios areal de 90 de hectare din Erskine oferă facilități clasice și moderne. Turnurile de semnătură ale clădirii Erskine sunt completate de o instalație științifică de ultimă oră și de un nou complex de educație pentru muzică și matematică. Centrul aflat în campus este Bowie Arts Center, un muzeu modern și o galerie. Centrul de activități Galloway conține două săli de sport, terenuri de rachetă, o sală de aerobic / greutate, un zid de alpinism și o unitate de formare sportivă. Societățile literare, la fel de vechi ca și colegiul, se află în campus. Elevii mănâncă la o cantină premiată și în cafenele din campus.

113235_pexels-photo-901964.jpeg

Curriculum

La Erskine, studenții sunt predați de profesori, nu de absolvenți, iar curriculumul se bazează pe tradiția artelor liberale. Erskine se referă la îndrumare și învățare relațională menită să stimuleze măreția, să sporească creșterea academică și să pregătească liderii de mâine. Erskine se angajează să ofere o experiență educațională bine rotunjită, menită să dezvolte întreaga persoană.

Membrii facultății din Erskine își împărtășesc viața și îi provoacă pe studenți să exceleze în toate aspectele vieții. Erskine se angajează să educe următoarea generație de cursanți pe tot parcursul vieții, care vor avea un impact asupra familiilor, comunităților, țării și lumii.

Atletism

Colegiul menține programe de divertisment și atletism solide și variate. Colegiul încurajează activitățile sportive în rândul tuturor studenților, crezând că participarea la sport la nivel intercollegiat, intramural sau de agrement contribuie la dezvoltarea personală a individului.

Erskine concurează la nivel intercollegiat ca membru al Asociației Naționale de Atletism Colegial (NCAA) și ca membru al Conferinței Carolinas. În plus, afilierea la Divizia I a Colegiului Național Athletic al Colegiului Crestin (NCCAA) a produs două echipe naționale de campionat în acest an, Golful bărbaților și Softball-ul pentru femei.

Colegiul are 15 echipe intercollegiate: baschet pentru bărbați și femei, bărbați și femei, bărbați și femei, bărbați și femei, fotbal, bărbați și femei, tenis, bărbați și femei, baseball, fotbal, softball, volei și lacrosse pentru femei.

Ajutor financiar

O educație Erskine este o experiență, valoarea căreia nu poate fi măsurată cu ușurință în dolari. Mai mult de 90% din studenții noștri primesc asistență financiară. În plus față de sursele tradiționale de ajutor financiar, cum ar fi ajutorul federal și de stat, Erskine oferă o varietate de burse studenților care demonstrează abilitățile academice și care vor îmbogăți comunitatea Erskine. Erskine invită studenții și familiile lor să devină parte a familiei sale și este dedicată colaborării cu aceștia pentru a contribui la finanțarea investițiilor în experiența Erskine.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Erskine College

Programul de chimie de la Erskine este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere în chimie și discipline legate de chimie. Chimia este un domeniu foarte larg de ... [+]

Chimie

Programul de chimie de la Erskine este conceput pentru a pregăti studenții pentru cariere în chimie și discipline legate de chimie. Chimia este un domeniu foarte larg de studiu care cuprinde abilități și personalități de la foarte analitice și matematice până la cele mai vizionare, sintetice și creative. Această diversitate face ca studiul chimiei într-o comunitate de arte liberale creștine să fie o alegere ideală! Aici, la Erskine, specialiștii noștri în chimie sunt încurajați să își construiască laboratoarele tehnice și abilitățile științifice, dezvoltând în același timp o înțelegere substanțială a relației dintre chimist, societate și biserică.... [-]

Statele Unite ale Americii Due West
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Erskine College

Erskine College susține un program de diplomă de inginerie cu Universitatea Clemson. Acest program oferă o fundație creștină liberă a artelor liberale, împreună cu un niv ... [+]

Inginerie

Erskine College susține un program de diplomă de inginerie cu Universitatea Clemson. Acest program oferă o fundație creștină liberă a artelor liberale, împreună cu un nivel semnificativ de specializare tehnică. Elevii din acest program de obicei au terminat trei ani la Erskine și doi sau trei ani la Clemson, câștigând o diplomă de licență în științe tehnice de la Clemson și un licență de licență în biologie, chimie, matematică sau fizică din Erskine.

Inginerie Duală cu Erskine College

Programele de educație duală permit studenților să-și înceapă cariera academică, urmărind o diplomă de licență la o instituție parteneră, pregătindu-se pentru o diplomă de inginerie de la Universitatea Clemson. Elevii se înscriu într-un program de arte liberale sau științe prealabile, de trei ani, format din cel puțin 90 de ore de credit înainte de transferarea la Clemson. În acest timp, ei își completează programul cu cursuri necesare pentru gradul BS în inginerie.... [-]

Statele Unite ale Americii Due West
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Erskine College

Este atrăgătoare să vă imaginați scrierea de programe de calculator, crearea de soluții la problemele din lumea reală folosind matematica, sau ajutarea copiilor să învețe ... [+]

Matematică

Este atrăgătoare să vă imaginați scrierea de programe de calculator, crearea de soluții la problemele din lumea reală folosind matematica, sau ajutarea copiilor să învețe să-și iubească și matematica? Dacă vă bucurați de precizia și frumusețea matematicii, poate doriți să fiți unul dintre oamenii care trăiesc pentru a găsi soluții.

Departamentul de matematică de la Erskine College încearcă să îi ajute pe elevi să-și mărească abilitățile de rezolvare a problemelor și abilitatea abstractă de raționament pentru a le pregăti pentru o societate în continuă schimbare.

Departamentul de matematică al Erskine include o piesă de matematică pură și un program de certificare a profesorilor. Pista pură pregătește studenții pentru studii postuniversitare în matematică, precum și cariere în domeniul ingineriei, științei informațiilor, afacerilor, dreptului și cercetării.... [-]

Statele Unite ale Americii Due West
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Erskine College

Aici, la Erskine, Departamentul de Biologie încearcă să ajute elevii să înțeleagă mai bine lumea în care trăim, promovând înțelegerea științelor biologice. Un important î ... [+]

Biologie

Aici, la Erskine, Departamentul de Biologie încearcă să ajute elevii să înțeleagă mai bine lumea în care trăim, promovând înțelegerea științelor biologice. Un important în biologie pune accentul pe descoperire, gândire științifică și abilitățile necesare unei cariere sau unui studiu ulterior.

Sunt disponibile două concentrații.

Un master în biologie cu un accent în Biomedical Science (BS-Biomed) este conceput pentru studenții care intenționează să caute grade avansate în medicină, farmacologie sau farmacie, precum și cariere în cercetarea biomedicală, medicină, genetică, fiziologie, biochimie sau moleculară biologie.O disciplină specializată în biologie, cu accent pe Ecologie, Știința mediului și biologia vieții sălbatice (BS-EEW) este concepută pentru studenții care doresc să lucreze sau să urmeze studii postuniversitare în biologie conservatoare, ecologie, zoologie, botanică, management faunei sălbatice sau știința mediului.... [-]
Statele Unite ale Americii Due West
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
2 Washington St
SC 29639 Due West, Carolina de Sud, Statele Unite ale Americii