Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Colegiul de afaceri Silberman

Colegiul Silberman de Afaceri este una dintre școlile de top ale națiunilor, care oferă cursuri universitare, combinate și de absolvent, inclusiv MBA, MBA pentru directori; Master of Science în Managementul Lanțului de Aprovizionare, Contabilitate, Impozitare și Marketing Digital (online); și certificate de absolvent.

O diplomă de la Colegiul de Afaceri Silberman din New Jersey te pregătește să devii un lider în afaceri și management - cineva care va aduce perspective etice în orice mediu profesional. Doar întrebați pe cei care au venit în fața dvs. și deveniți directori proeminenți în lumea afacerilor. Cursurile de studii de afaceri vă vor oferi experiență de prima oară cu comunitatea de afaceri, oferindu-vă metode dovedite în analiza financiară și strategică, planificarea și implementarea generală a afacerilor.

Puteți obține o diplomă de afaceri de la Silberman College of Business prin participarea la una din cele trei campusuri noastre, sau prin înscrierea în noastre Online Master în Digital Marketing Programul de Studii.

În New Jersey

 • Campusul Florham din Madison, NJ
 • Campusul mitropolitan din Teaneck, NJ

În Canada

 • Vancouver Campus, din Vancouver, Canada

FDU Vancouver Campus, situat în centrul orașului Vancouver, Canada, oferă programe de licență în Management și Tehnologia Informației.


Declarația de misiune

Misiunea Colegiului de Business Silberman de la Universitatea Fairleigh Dickinson va fi un centru de învățare dedicat educației liderilor de mâine astăzi, pregătirea studenților noștri pentru a reuși într-un mediu global și pentru a avansa înțelegerea afacerilor.


Viziune

Colegiul de afaceri Silberman va fi recunoscut la nivel global, de către părțile interesate și de colegi, pentru excelența sa în predare, contribuții intelectuale și programe care extind cunoștințele pentru a promova practica managementului afacerilor. Vom deveni un program de referință pentru excelența educației în afaceri în predare și bursă și pentru a permite studenților noștri să funcționeze eficient într-un mediu de lucru multi-cultural provocator și dinamic.


Valori comune

În concordanță cu misiunea Universității Fairleigh Dickinson, Colegiul Silberman îi ajută pe elevi să ajungă dincolo de ei înșiși și spre o viață angajată pe piața dinamică globală.

 • Ne angajăm să învățăm și să angajăm studenții în calitate de parteneri în procesul de învățare.
 • Ne angajăm la integritate personală și profesională și la standarde înalte de conduită etică.
 • Ne angajăm să încurajăm responsabilitățile de conducere adecvate, inclusiv cele sociale, economice și de mediu.
 • Suntem orientați spre rezultate și suntem dedicați succesului individual și organizațional al studenților noștri.
 • Apreciem diversitatea, spiritul deschis și respectul reciproc și credem că acestea sunt esențiale pentru succesul programelor noastre.
 • Susținem și încurajăm studenții, facultatea și personalul nostru să se angajeze în eforturi civice, în comunitate și în înțelegeri globale.
 • Apreciem îmbunătățirea continuă, iar absolvenții noștri sunt cursanți de-a lungul vieții și angajați.
 • Răspundem în continuare nevoilor în schimbare ale unui mediu de afaceri global, multi-cultural.
 • Considerăm absolvenții noștri parteneri importanți și valorifică implicarea mai multor actori în mediul nostru de învățare.
 • Suntem o comunitate dedicată de cadre didactice și apreciem rolul bursierilor în consolidarea rolului învățământului.
 • Credem că educația din domeniul afacerilor integrează responsabilități de informare, economice, sociale și de mediu.
 • Apreciem o apreciere a altor culturi și puncte de vedere.
 • Credem că învățarea activă și colaborativă reprezintă instrumente importante pentru a face experiența de învățare mai relevantă, mai interesantă și mai utilă.


Silberman - unul dintre cele mai bune 5% din școlile de afaceri din lume, cu acreditare AACSB

Colegiul de Afaceri Silberman este acreditat de AACSB International - autoritatea preeminentă de acreditare din lume pentru școlile colegiale de afaceri. Mai puțin de 5% din școlile de afaceri din întreaga lume primesc acreditare AACSB.

Silberman este un important furnizor de educație de înaltă calitate, inovatoare în conducerea afacerilor, prin cercetarea aplicată și prin activitățile profesionale ale facultății și acum cu o acoperire extinsă pentru studenții din întreaga lume prin intermediul programelor de studii de afaceri online.


Excelente Business School Ranking

Suntem mândri să spunem că Silberman este o școală de afaceri de top ca fiind evaluată independent de aceste surse reputate:

 • Revizuirea de la Princeton clasifică Colegiul Silberman ca fiind una dintre cele mai bune școli de afaceri din țară.
 • Știri din SUA
 • Ratele de educație universitară Colegiul Silberman ca o "Școală de Afaceri Excelente"
 • Start-Class ratează Silberman ca a doua doar la Rutgers Business School din New Jersey.
 • Institutul de Inovare și Antreprenoriat al Institutului Rothman de la Silberman a onorat Premiul "Inovație în Antreprenoriat" de către Fundația Deshpande
 • Tax Talent, Inc ratele Silberman unul dintre Top 10 Master în contabilitate Programul MAcc de către
 • Contabilitate Studii de evaluare ratele Silberman unul dintre Top 10 cel mai bun program de contabilitate în New Jersey


Conducerea durabilității corporative globale și a responsabilității sociale prin parteneriatul ONU

Începând cu anul 2009, Silberman a fost un participant avansat al semnatarului în cadrul Principiilor Națiunilor Unite pentru o educație responsabilă în management (PRME) - o rețea globală de școli de afaceri dedicată conducerii transformării educației în managementul afacerilor, cercetării și leadership-ului prin dezvoltarea de curriculum încorporează durabilitatea și responsabilitatea socială. În fiecare an raportăm progresele noastre.


Programul de masterat online de masterat

Silberman's Master Online în Digital Marketing deschide acum oportunități pentru studenți la nivel național și global pentru a câștiga un grad de la Universitatea Fairleigh Dickinson.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Institutul Rothman de Inovare și Antreprenoriat de la Colegiul Silberman, câștigător al programului de Excelență în Curriculum Innovation in Entrepreneurship, combină pro ... [+]

Întreprinzătorii sunt foarte solicitați, deoarece aceștia sunt esențiali pentru societatea noastră în construirea motoarelor economice care contribuie la creșterea economiei noastre. Ele promovează schimbările tehnologice și sociale, iar inovația și creativitatea lor ne forțează viitorul.

Institutul de Inovare și Antreprenoriat al Institutului Rothman, un centru de antreprenoriat considerat la nivel național, a fost recent onorat de către Fundația Deshpande pentru Excelența în Inovația Curriculară în Antreprenoriat.

Programul de antreprenoriat de la Institutul Rothman combină programele de lucru de clasă și programele de mobilizare care vă oferă posibilitatea de a învăța și de a practica antreprenoriatul într-un mediu real. Oferă o înțelegere aprofundată și practică a problemelor implicate atât în demararea unei afaceri, cât și în promovarea inovației într-un cadru corporatist.... [-]

Statele Unite ale Americii Madison Teaneck
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Major în administrarea afacerilor pentru a câștiga o înțelegere largă a principiilor de administrare și, dacă doriți, alegeți o zonă de concentrare pentru a vă îndeplini ... [+]

Echipați-vă cu Silberman în direcția de gândire înainte de afaceri majore pentru a fi un absolvent cautat. Puteți alege să finalizați administrarea Business Administration cu sau fără o zonă de concentrare.

Master Business Administration vă oferă opțiunea de a vă concentra pe o zonă de concentrare, luând cursuri de afaceri avansate care vă ajută să vă definiți setul de competențe.

Toți studenții înscriși în programul Bachelor of Science trebuie să completeze Curriculum-ul universitar și de afaceri în plus față de creditele enumerate mai jos, opțiunea de gradul major de administrare a afacerilor.

BS în administrarea afacerilor fără o concentrareCerințe de diplomă BS pentru managerul de afaceri major... [-]
Statele Unite ale Americii Madison Teaneck
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Programul nostru de contabilitate de licență este evaluat un Top 10 cel mai bun program de contabilitate de licență în New Jersey de către revista de contabilitate de rev ... [+]

De ce se studiază contabilitatea la FDU?Știați...Studenții de contabilitate FDU au obținut # 1, 3 și 5 la examenul public de contabilitate certificat din New Jersey.Cei mai mulți majori de contabilitate primesc oferte de muncă cu un an înainte de absolvire.Elevii din Programul combinat de studii postuniversitare pot absolvi cu o diplomă de absolvire a unei diplome BS și MS în cinci ani.Societatea de contabilitate publica din New Jersey (NJSCPA) , Comitetul pentru supravegherea contabila a companiilor publice (PCAOB), Colegiul de Afaceri Silberman si altii acorda in mod regulat burse studentilor FDU. Citiți despre bursele disponibile pentru studenții de contabilitate .Programul de contabilitate a obținut aprobarea IMA (Institutul de Contabilitate de Management) pentru îndeplinirea standardelor de înaltă educație, permițând studenților să urmeze certificatul de Contabilitate Certificat (CMA) .Programul nostru contabil a primit un premiu național pentru inovare.Trei facultăți FDU au fost onorate cu premiile NJSCPA Outstanding Educator.Firmele publice de contabilitate restricționează recrutarea numai la colegii ca FDU care califică elevii pentru examenul public de contabilitate certificat.Cerințe de diplomă... [-]
Statele Unite ale Americii Madison Teaneck
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Dacă obiectivul dvs. este să vă asigurați o poziție în Management, acest master vă oferă o perspectivă globală de management al afacerilor, cu accent pe etică și practici ... [+]

Master în management este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte abilitățile interpersonale și manageriale pe care le pot utiliza începând cu primul lor loc de muncă profesional, precum și dezvoltarea unui sistem de perspectivă și valoare pe termen lung, care să le servească întreaga lor carieră.

Ofertele cursului departamentului de management subliniază:

O abordare a instruirii în clasă care angajează elevul în procesul de învățareConcentrarea asupra seturilor de cunoștințe și competențe care sunt practice și utilizabileO perspectivă globală care subliniază etica și practicile de afaceri durabile pe termen lungUtilizarea predării și învățării în echipă... [-]
Statele Unite ale Americii Madison Teaneck
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

Programul nostru de gradul de marketing este conceput pentru a vă pregăti pentru o carieră în vânzări, retail, publicitate, managementul produselor, marketing direct și c ... [+]

Marketing majors sunt expuse la cursuri interdisciplinare care dezvoltă o gamă largă de abilități de afaceri. Curriculumul de marketing este conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră în vânzări, comerț cu amănuntul, publicitate, managementul produselor, marketing direct și cercetare.

Această pregătire se realizează prin oferte de cursuri în concepte de marketing de bază și completată de cursuri specifice carierei . Procesul de învățare este îmbunătățit prin proiecte, studii de caz și stagii.

Cerințe pentru BS în gradul de marketing

Toți studenții înscriși în programul de licență Bachelor of Science trebuie să completeze Curriculum-ul universitar și de afaceri în plus față de cerințele majore enumerate mai jos.... [-]

Statele Unite ale Americii Madison Teaneck
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Fairleigh Dickinson University - Silberman College of Business

În calitate de finanțator major la FDU, veți obține o înțelegere solidă a analizelor financiare, a managementului financiar și a sistemelor financiare. Puteți opta pentru ... [+]

Finanțarea majoră la Fairleigh Dickinson vă oferă o înțelegere a analizelor financiare, a managementului financiar și a sistemelor financiare. Acest program este oferit prin Colegiul de Afaceri Silberman Fairleigh Dickinson din ambele locații Campusul Florham și Campus Metropolitan.

Colegiul deține acreditarea de prestigiu de către AACSB International - Asociația pentru Școli de Afaceri Advance Collegiate - care recunoaște calitatea facultății, a programelor academice și a resurselor. Mai puțin de o treime din toate școlile de afaceri din SUA dețin recunoaștere AACSB, adăugând valoare pentru gradul dvs. de licență de la Universitatea Fairleigh Dickinson.

Cerințe pentru diploma de licență în finanțe... [-]
Statele Unite ale Americii Madison Teaneck
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

FDU Silberman College: Greih Wilson McClain, Accelerated 4+1

FDU Silberman College: Marcela Alzate Gomez, Traditional MBA

Address
Florham Campus 285 Madison Avenue
07940 Madison, New Jersey, Statele Unite ale Americii
Website
Address
Metropolitan Campus 1000 River Road
07666 Teaneck, New Jersey, Statele Unite ale Americii