Ferrum College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alumni și Panthers curent exemplifică angajamentul nostru pentru succesul studenților

Suntem dedicați excelenței academice și credem că studenții noștri merită să obțină rezultate reușite înainte ca ei să absolve. Studenții noștri actuali participă la oportunități care le întăresc CV-urile și le oferă acum o experiență reală. Absolvenții noștri din cadrul Ferrum College sunt dovada vie că o educație Ferrum oferă succesul dorit de studenții noștri!

Misiunea Ferrum College

Misiunea noastră este de a educa elevii în disciplinele învățământului superior și de a le ajuta să fie atenți și perceptivi, să fie articulați și capabili să fie profesioniști și să fie îngrijitori și îngrijitori ai comunității, națiunii și lumii lor.

Experiența Ferrum College

La Ferrum College , oferim oportunități unice și o experiență educațională excelentă care va transforma viața studenților noștri într-o comunitate primitoare și de susținere. Vrem ca studenții noștri, din toate domeniile vieții, să fie împuterniciți să-și descopere potențialul, să își atingă obiectivele și să facă o diferență în comunitățile lor. Experiența Ferrum este bogată în oportunități pentru stagii, învățare directă, călătorii internaționale și interne, programe de învățare, dezvoltare personală și servicii pentru comunitate.

Viata de campus

Ferrum College mândrește cu o gamă largă de activități extracurriculare și facilități, care cuprinde o serie de cluburi și organizații studențești, precum și nouăzeci de sporturi sportive NCAA Divizia III pentru bărbați și femei, plus lupte pentru femei, un program ecvestru și majorete. Programul nostru Ferrum Outdoors vă permite să experimentați aventuri în munții din apropiere și în parcurile de stat și pe lacuri și râuri. Centrul Hank Norton Center de 30.000 de metri pătrați găzduiește majoritatea programelor noastre sportive în aer liber. Campania noastră on-campus YMCA salută atât Colegiul, cât și comunitatea, iar membrii YMCA sunt la dispoziția tuturor studenților.

Acreditare

Ferrum College este acreditat de către Asociația sudică a Colegiilor și Școlilor din cadrul Colegiilor (SACSCOC) pentru acordarea diplomelor de bacalaureat. Contactați SACSCOC la 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia, 30033-4097 sau sunați la 404-679-4500 pentru întrebări legate de acreditarea Ferrum College .

Ferrum College este acreditat de Senatul Universității Bisericii Metodiste Unite și este membru al Asociației Naționale a Școlilor și Colegiilor Bisericii Metodiste Unite.

Declarație de nediscriminare

Ferrum College nu face discriminări în ceea ce privește rasa, religia, culoarea, originea națională, vârsta, statutul de veteran, sexul sau handicapul în admiterea, accesul la, tratamentul sau angajarea în programele și activitățile sale. Ferrum College afirmă demnitatea și valoarea fiecărui individ indiferent de orientarea sexuală sau identitatea de gen și nu va tolera hărțuirea sau discriminarea față de niciun individ.

recunoașterile

"Cele mai bune colegii regionale" din sud
- Știri din SUA

"Cel mai bun Bang pentru Buck" - sud-est
- Washington lunar, 2015, 2016, 2017

"Starea educației: Top licee

"Prietenos militar"
- Ghidul școlilor militare militare, 2014, 2015, 2016, 2017

"Cele mai variate colegii din Virginia"
- Niche.com, 2017

Facultate

"2016-17 Top profesionist de promovare a sănătății"
- Consiliul Wellness al Americii, Dr. Lynise Anderson

"2017 Fellow Science Policy"
- Societatea Entomologică a Americii, Dr. Tim Durham

"Premiul Eugene P. Odum pentru excelență în educația ecologică"
- Societatea Ecologică a Americii, 2016, Dr. Carolyn Thomas și Dr. Bob PohladFerrum College students in the library" src="https://cdn02.masterstudies.com/img/element_db/11/111296_10296790183_c72c7bd6f8_b.jpg" alt="Ferrum College students in the library" />Ferrum College

Locații

Ferrum

Address
John Wesley Hall
215 Ferrum Mountain Road

24088 Ferrum, Virginia, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră