Florida College of Integrative Medicine

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre FCIM

Indiferent dacă sunteți interesat de medicina integrativă ca o carieră sau o extensie a practicii medicale existente, Florida College of Integrative Medicine (FCIM) oferă un program unic care integrează învățăturile și tehnicile medicinei orientale cu fundația științelor medicale occidentale. FCIM este unic prin faptul că această integrare a cunoștințelor este demonstrată în mod consecvent în cadrul curriculum-ului nostru, care pregătește mai bine absolvenții noștri pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale peisajului american de dezvoltare rapidă a asistenței medicale.

În calitate de instituție dedicată integrării efective a învățământului medicinii orientale și a științelor medicale occidentale, FCIM se străduiește să dea absolvenților noștri de succes - fiecare dintre aceștia având atât o diplomă de licență în domeniul sănătății, cât și o diplomă de masterat în medicina orientală - cerințele în schimbare ale sistemului american de livrare a asistenței medicale.

Istorie

Florida College of Integrative Medicine (FCIM) este una dintre cele mai vechi școli de acupunctură din America. Înființată în 1990, FCIM a fost prima școală din Florida acreditată de Comisia de acreditare pentru acupunctura și medicina orientală (ACAOM) și licențiată de către Comisia pentru educație independentă din Florida.

Din 1990, FCIM a promovat o reputație excelentă ca fiind una dintre instituțiile premier americane pentru medicina orientală, în special în statul Florida și în sud-estul Statelor Unite. În 1997, FCIM a început să admită studenți internaționali și a realizat deja absolvenți de succes din țări precum Australia, Anglia, Rusia, Coreea, Vietnam, Filipine, Turcia, Iran, India, China și Taiwan.116952_116879_bannerwithimage.jpg

Misiunea programului de medicină orientală

Declarația noastră de misiune

Misiunea FCIM este de a oferi o educație cuprinzătoare în principiile, conceptele și practicile medicinei tradiționale chineze, care este concepută pentru a instrui elevul individual să devină un profesionist calificat și licențiat în domeniul medical, care oferă diagnosticarea și tratamentul acupuncturii, remedii pe bază de plante, precum și terapii adjuvante și diagnostic tehnici de promovare, întreținere și restaurare a sănătății și prevenirea bolilor.

Misiunea și filozofia programului de medicină orientală

Misiunea programului de medicină orientală este de a oferi o educație cuprinzătoare în teoriile și practicile fundamentale ale medicinei orientale, asigurând totodată că absolvenții sunt familiarizați cu conceptele și tehnologiile relevante ale științei medicale occidentale.

Integrarea științelor medicale occidentale în cadrul programului oriental medical îmbunătățește calitatea tratamentului de medicină orientală oferit de studenții și absolvenții noștri. Curriculumul riguros este atât amplu, cât și în profunzime și este conceput să contribuie la creșterea profesională și personală a studenților, ajutându-i să dezvolte o judecată independentă responsabilă și să asigure o îngrijire eficientă a pacientului.

Declarația noastră de misiune reprezintă piatra de temelie a tuturor activităților și programelor noastre de instruire și se manifestă fără echivoc în publicațiile noastre, procesele de admitere, experiențele în clasă, procedurile clinice, selecțiile facultăților și programele de educație continuă. Bazându-se pe o perspectivă globală care cuprinde importanța menținerii armoniei și a echilibrului în corpul fiecărui individ, ne-am propus să încurajăm practicienii profesioniști din domeniul asistenței medicale primare care sunt abilitați în diagnosticarea acupuncturii și în tratamentul medicinii orientale, precum și în terapiile complementare și tehnicile de diagnosticare promovarea, întreținerea și restabilirea sănătății și prevenirea bolilor.116953_116878_image.png

Locații

Orlando

Address
7100 Lake Ellenor Drive
FL 32809 Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: