Fresno Pacific University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fresno Pacific University este singura universitate creștină acreditată a Văii, care leagă potențialul neexploatat al tuturor elevilor cu oportunități nelimitate de creștere profesională, personală și etică. Nonprofit și independent, FPU oferă mai mult de 100 de domenii de studiu la aproximativ 4.000 de studenți tradiționali, absolvenți de studii superioare, absolvenți și studenți la seminarul principal din sud-estul Fresno și în întreaga Valea campusurilor regionale din North Fresno, Visalia, Bakersfield și Merced precum și online. Studenții noștri urmăresc idei mari și explorează profundă credință prin intermediul a cinci școli: Școala de Afaceri; Școala de Științe Naturale; Școala de Științe Umaniste, Religioase și Științe Sociale; Școala de Educație; și Seminarul biblic Fresno din Pacific. Universitatea, de asemenea, ajunge la aproximativ 10.000 de studenți prin studii de dezvoltare profesională.

Începând cu clasa deschisă în 1944, FPU a încurajat studenții de primă generație să realizeze mai mult, construind în același timp cea mai mare rată de absolvire de patru ani din regiune. Facem educația accesibilă oferind ajutor financiar pentru 98% dintre studenții tradiționali și o garanție de absolvire de patru ani pentru cei care se califică. Nu doar o instituție italiană de servire, FPU se numără printre primele zece HSI-uri ale națiunii pentru cele mai înalte rate de absolvire a studenților italieni, potrivit Cronicarului învățământului superior . Universitatea este acreditată de Colegiul Senior WASC și de Comisia Universitară (WSCUC) și este inclusă în US News

Pregătirea elevilor pentru a realiza mai mult decât se credea posibil începe cu facultatea. Mai mult de 80% dețin doctorate și toate combină bursa provocatoare cu aplicațiile din lumea reală. Atenția individuală și contactul dincolo de clasă sprijină învățarea pe tot parcursul vieții prin relațiile dintre facultate și student.

Fresno Pacific University - este posibil să se întâmple aici.

Locații

Fresno

Fresno Pacific University

Address
Fresno Pacific University
1717 S Chestnut Ave

93702 Fresno, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 559-453-2000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră