Citește Descrierea Oficială

Glenville State College, adesea menționată ca Farul de pe Dealul, este doar situat central colegiu publice West Virginia.

Fondată în 1872 pentru a oferi instruire și practică pentru profesori comun în știința educației, Glenville State College a depasit misiunea inițială, iar în prezent pregătește studenții pentru cariere în predare, de afaceri, resurse funciare, muzica, artele liberale, științe, justiție penală, și servicii umane.

Cu o înscriere de aproximativ 1.800 de studenți, Universitatea are o dimensiune medie de clasă 15. Înscrierea Colegiului este format din studenți din 24 de state și 3 țări, și include mândrie mulți studenți din prima generatie si minoritare.

Misiunea noastră

Glenville State College oferă o tradiție de educație de înaltă calitate prin inovație în proiectarea, livrarea și evaluarea programelor și serviciilor, dezvoltarea forței de muncă, precum și servicii complete pentru studenți; o comunitate de cursanți activi dedicate învățării pe tot parcursul vieții, de predare efectivă, burse aplicat, activități creative și de servicii; conducere care promovează excelența în procesul de învățare, predare, vitalitatea culturală, și dezvoltarea economică într-o comunitate globala.

Filozofie & Core Valori

Glenville State College a fost înființată în 1872 cu scopul de a oferi oportunități educaționale de calitate pentru cetățenii West Virginia. Inițial fondat ca colegiu de profesor, Glenville State College rămâne un lider în pregătirea cadrelor didactice. Împreună cu accent pe pregătirea cadrelor didactice, colegiul a răspuns la nevoile West Virginia și a dezvoltat programe suplimentare într-o varietate de domenii. Colegiul se angajeaza la șase valori fundamentale: elev-centrat, comunitate, integritate, tradiție, de conducere și de familie.

Centrată pe student

Elevul este pe primul la Glenville State, iar procesele noastre organizaționale și deciziile sunt ghidate de ceea ce este cel mai bine pentru elev. Ne străduim pentru a elimina barierele și de a spori experiența de învățare, și fiecare membru al facultatii si personalului și administrator este personal angajat pentru a servi studenți în moduri eficiente și sensibile, indiferent de cine, când și unde.

Comunitate

Suntem o comunitate de elevi care apreciază relațiile noastre coezive cu un altul. Căutăm incluziunea prin ascultare și colaborare. Suntem împreună de sustinere, în orice moment, prin comunicare deschisă și vom lucra împreună ca o echipă în campus, unde munca noastră ne duce, și în comunitățile în care trăim sau servi.

Integritate

Suntem mereu sincer, etic și responsabil pentru a face ceea ce spunem vom face. Am demonstrat încredere deschis, respect pentru diversitate și corectitudinea noastră în tot ceea ce facem. Suntem receptivi, consecvente și angajat la îmbunătățirea continuă în toate domeniile.

Tradiție

Suntem mândri de tradiția noastră bogată de oferirea de oportunități educaționale de înaltă calitate și valoarea educației pentru crearea futures. Păstrăm tradițiile noastre în viață ca o modalitate de a sărbători realizările noastre din trecut și ca un fundament pentru a răspunde la noile oportunități și provocări într-o lume în continuă schimbare.

conducere

Recunoaștem responsabilitatea solemnă de a conduce. Ne pregătim pentru liderii nostri societății, care sunt atent, productive, angajate, și cetățeni receptiv. Ne încuraja continuu de inovare, care îmbogățește medii de învățare, și vom demonstra excelența prin programele si serviciile noastre educaționale.

Familie

Suntem o familie puternică reflectată în îngrijirea noastră, cultivarea și marcat utilizare, care ne diferentiaza de altii. Noi susțină o cultură care respectă reciproc și diversitatea noastră, fiind în același timp de susținere individual și ca o echipa. Noi comunicăm în mod activ și să se angajeze familia noastră extinsă, fie că sunt părinți, absolventii sau alți prieteni ai instituției noastre.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Glenville State College

Diplomă de bacalaureat în Managementul Resurselor Naturale oferă studenților cu cunoștințe, abilități analitice și practice, precum și competențele de luare a deciziilor ... [+]

Bacalaureat în Managementul Resurselor Naturale

Departamentul de Resurse Funciare se mândrește cu hands-on de abordare a procesului de învățare. Elevii sunt oferite experiențe care duplicat aplicații din lumea reală cât mai strâns posibil. Găzduit în mulțime Centrul Land cadrul Centrului Waco, Departamentul are de stat-of-the-art facilități și aproximativ 300 de acri de teren adiacente la cladirea de proiecte în aer liber. Un efect de seră și de cherestea sunt situate pe proprietatea de elev utiliza împreună cu cladiri de depozitare pentru echipamente de recoltare a lemnului. Un laborator de calculator este disponibil pentru clasele adecvate. Laboratorul contine calculatoare, plottere, un scanner și software care reproduc cele utilizate în birouri guvernamentale, de afaceri, și industrie. O gamă largă de unelte de mână, echipamente mari, și instrumente adecvate pentru laboratoare de teren sunt disponibile pentru a spori instruire și învățare. Sistemele globale de poziționare (GPS) și sisteme de informații geografice (GIS) tehnologii sunt utilizate în mai multe clase.... [-]

Statele Unite ale Americii Charleston
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Glenville State College

Departamentul de judecători penale oferă cursuri în Crime Scene de gestionare, practici de poliție și procedurile, tehnologie de Investigații, sistemul de justiție juveni ... [+]

Bacalaureat în Justiție penală

Departamentul de judecători penale oferă cursuri în Crime Scene de gestionare, practici de poliție și procedurile, tehnologie de Investigații, sistemul de justiție juvenilă, și mai mult.

Găzduim tabere în care elevii de liceu să învețe să intervieveze martori și suspecți, a investiga o scena crimei, ia amprentele digitale, și de a colecta probe. Studentii nostri colegiu ajunge pentru a perfecționa abilitățile lor în Casa Justiție penală, prevăzute la nivel local ca Crime Scene Casa.

[-]
Statele Unite ale Americii Charleston
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză