Glenville State College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Glenville State College, adesea menționată ca Farul de pe Dealul, este doar situat central colegiu publice West Virginia.

Fondată în 1872 pentru a oferi instruire și practică pentru profesori comun în știința educației, Glenville State College a depasit misiunea inițială, iar în prezent pregătește studenții pentru cariere în predare, de afaceri, resurse funciare, muzica, artele liberale, științe, justiție penală, și servicii umane.

Cu o înscriere de aproximativ 1.800 de studenți, Universitatea are o dimensiune medie de clasă 15. Înscrierea Colegiului este format din studenți din 24 de state și 3 țări, și include mândrie mulți studenți din prima generatie si minoritare.

Misiunea noastră

Glenville State College oferă o tradiție de educație de înaltă calitate prin inovație în proiectarea, livrarea și evaluarea programelor și serviciilor, dezvoltarea forței de muncă, precum și servicii complete pentru studenți; o comunitate de cursanți activi dedicate învățării pe tot parcursul vieții, de predare efectivă, burse aplicat, activități creative și de servicii; conducere care promovează excelența în procesul de învățare, predare, vitalitatea culturală, și dezvoltarea economică într-o comunitate globala.

Filozofie & Core Valori

Glenville State College a fost înființată în 1872 cu scopul de a oferi oportunități educaționale de calitate pentru cetățenii West Virginia. Inițial fondat ca colegiu de profesor, Glenville State College rămâne un lider în pregătirea cadrelor didactice. Împreună cu accent pe pregătirea cadrelor didactice, colegiul a răspuns la nevoile West Virginia și a dezvoltat programe suplimentare într-o varietate de domenii. Colegiul se angajeaza la șase valori fundamentale: elev-centrat, comunitate, integritate, tradiție, de conducere și de familie.

Centrată pe student

Elevul este pe primul la Glenville State, iar procesele noastre organizaționale și deciziile sunt ghidate de ceea ce este cel mai bine pentru elev. Ne străduim pentru a elimina barierele și de a spori experiența de învățare, și fiecare membru al facultatii si personalului și administrator este personal angajat pentru a servi studenți în moduri eficiente și sensibile, indiferent de cine, când și unde.

Comunitate

Suntem o comunitate de elevi care apreciază relațiile noastre coezive cu un altul. Căutăm incluziunea prin ascultare și colaborare. Suntem împreună de sustinere, în orice moment, prin comunicare deschisă și vom lucra împreună ca o echipă în campus, unde munca noastră ne duce, și în comunitățile în care trăim sau servi.

Integritate

Suntem mereu sincer, etic și responsabil pentru a face ceea ce spunem vom face. Am demonstrat încredere deschis, respect pentru diversitate și corectitudinea noastră în tot ceea ce facem. Suntem receptivi, consecvente și angajat la îmbunătățirea continuă în toate domeniile.

Tradiție

Suntem mândri de tradiția noastră bogată de oferirea de oportunități educaționale de înaltă calitate și valoarea educației pentru crearea futures. Păstrăm tradițiile noastre în viață ca o modalitate de a sărbători realizările noastre din trecut și ca un fundament pentru a răspunde la noile oportunități și provocări într-o lume în continuă schimbare.

conducere

Recunoaștem responsabilitatea solemnă de a conduce. Ne pregătim pentru liderii nostri societății, care sunt atent, productive, angajate, și cetățeni receptiv. Ne încuraja continuu de inovare, care îmbogățește medii de învățare, și vom demonstra excelența prin programele si serviciile noastre educaționale.

Familie

Suntem o familie puternică reflectată în îngrijirea noastră, cultivarea și marcat utilizare, care ne diferentiaza de altii. Noi susțină o cultură care respectă reciproc și diversitatea noastră, fiind în același timp de susținere individual și ca o echipa. Noi comunicăm în mod activ și să se angajeze familia noastră extinsă, fie că sunt părinți, absolventii sau alți prieteni ai instituției noastre.

Locații

Charleston

Address
200 High Street
26351 Charleston, Virginia de Vest, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră