George Mason University - Undergraduate Programs

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Mason

Mason este o universitate tânără care, într-un timp scurt, a făcut pași impresionanți în mărime, statură și influență. Astăzi, ca cea mai mare universitate publică de cercetare din Virginia, stabilim un punct de referință pentru o educație îndrăzneață, progresivă, care servește nevoilor studenților și comunităților noastre. În acest scop, avem 10 școli și colegii dedicate unei varietăți de domenii de studiu.

George Mason: Patriotism personificat.

George Mason, pentru care este numită universitatea noastră, a fost unul dintre cei mai mari dintre părinții fondatori ai Statelor Unite. Mason a elaborat Declarația drepturilor de la Virginia, care a devenit un model pentru primele 10 amendamente la Constituția Statelor Unite, cunoscută sub numele de "Bill of Rights".

Suntem în Virginia. Dar servim lumea.

Mason se angajează să creeze o lume mai dreaptă, mai liberă și mai prosperă. Situat într-unul dintre cele mai importante centre politice, economice și intelectuale din lume, acceptăm responsabilitatea noastră de a le sluji pe alții: să ajutăm studenții noștri să reușească, să îmbogățească viața comunității noastre și să contribuie la rezolvarea unora dintre cele mai complexe probleme globale ale timpul nostru.

Locații

Fairfax

Address
4400 University Drive
22030 Fairfax, Virginia, Statele Unite ale Americii

Washington

Address
Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră