Globe Institute of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Știm experiența dumneavoastră de învățământ este important pentru tine. Deci, vrem să știi unele dintre caracteristicile noastre, avantaje și beneficii de educație oferit de Institutul de Tehnologie Globe:

Afaceri, programe de asistență medicală și tehnologii pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și potențialul

Programele noastre de certificat și programe de gradul de la New York sunt construite pe o bază largă de cunoștințe de management de afaceri fromthe domenii și tehnologia informației. Există programsthat dinamice, acreditat va fascina și vă inspira.

Asistență financiară

Toată lumea trebuie să obțină educația doresc și au nevoie. Împreună, Institutul de Tehnologie din Globe vrea să te văd realiza planurile de viitor. Va putem oferi ajutor financiar pentru studenții care echipa qualify.Our de asistență financiară va lucra cu dumneavoastra pentru a determina cele mai bune optiuni pentru o experiență mai bună.

Servicii sfătuit cariera de valoare

Toată lumea trebuie să obțină educația doresc și au nevoie. Împreună, Institutul de Tehnologie din Globe vrea să te văd realiza planurile de viitor. Va putem oferi ajutor financiar pentru studenții care echipa qualify.Our de asistență financiară va lucra cu dumneavoastra pentru a determina cele mai bune optiuni pentru o experiență mai bună.

Institutul de Tehnologie din glob este o instituție acreditată, specializată de bacalaureat superior care oferă educație, asociat, și programe de certificat în afaceri și tehnologiei informației.

Misiunea Institutului de Tehnologie Globe este de a oferi o educație pentru studenții care provin din medii diverse, inclusiv cei care au fost in mod traditional slab reprezentate în învățământul superior și de a pregăti studenții cu abilități necesare pentru intrarea carieră de succes, dezvoltarea și avansarea Ready-Market.

Institutul de Tehnologie glob se străduiește să realizeze misiunea prin încurajarea unui mediu de învățare centrat pe student subliniind respectul și toleranța reciprocă, susținută de o facultate dedicat și personalul și tehnologie de vârf.

Sprijinirea goluri

Pentru a oferi un mediu de învățare centrat pe student, care se adresează nevoilor unice ale persoanelor fizice de medii diferite, abilități, și vârstele și reflectă diversitatea locație colegiului de Pentru a insufla un puternic sentiment de comunitate și o apreciere și respect pentru multiculturalism, pluralism, diversitate și de educație care oferă fundamentul pentru succesul în comunitate și de carieră Pentru a spori creșterea intelectuală, socială și personală a studenților prin furnizarea unui program dinamic de învățământ general Pentru a oferi cursuri și o gamă largă de servicii de sprijin pentru a raspunde nevoilor unice ale studenților care nu sunt pregătite academic de muncă la nivel de colegiu Pentru a oferi servicii complete pentru studenți concepute pentru a oferi oportunități pentru îmbogățire personală, îmbunătăți abilitățile de conducere elevilor și să promoveze toleranța și înțelegerea a lumii în care trăim Pentru a menține o politică de admitere deschisă și de școlarizare la prețuri accesibile și pentru a minimiza barierele sociale și financiare pentru oportunitate de învățământ Pentru a dezvolta legături cu comunitățile deservite si sa ofere acces la programele și serviciile de dezvoltare a sistemelor de planificare și de livrare flexibile Pentru a favoriza o atmosferă de libertate academică care să conducă la cercetare intelectuală și diversitatea de gândire și discuții Pentru a oferi oportunități de mobilitate în carieră și de îmbogățire personală prin oferirea de cursuri individuale de cursuri de educație și de credit non-bancare continuă Pentru a utiliza practici de evaluare care menține și îmbunătăți standardele de realizare elev, de predare, de calitate programul, resurse și servicii și care să sprijine creșterea profesională și dezvoltarea personalului Pentru a utiliza planificarea strategică și de evaluare a rezultatelor pentru a asigura integritatea financiară a Colegiului și de a asigura prioritizarea și alocarea resurselor adecvate a

Locații

New York

Globe Institute Of Technology

Address
500 7th Avenue New York
NY 10018

10018 New York, New York, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 212-349-4330

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră