Citește Descrierea Oficială

Goodwin Colegiul este o comunitate de învățare inovatoare care abiliteaza elevii greu de lucru pentru a deveni căutat după angajați.

Noi adaptăm programele noastre pentru a răspunde nevoilor angajatorilor, iar noi le forma pentru a se potrivi viața studenților. Clasele sunt oferite în mod convenabil pe tot parcursul anului - zile, seara, week-end, și on-line. Grade poate fi stratificat flexibil peste certificat, asociat, și programe de licență într-o varietate de domenii în cerere.

Mai bine, ne înconjoară studenții noștri, cu sprijinul personal și de orientare profesională de care au nevoie - nu doar pentru a câștiga grade, dar pentru a schimba viața pentru ei înșiși, familiile lor și comunitățile lor.

Goodwin Colegiul este o institutie non-profit de învățământ superior și este acreditat de către Asociația New England de școli și universități (NEASC), prin intermediul Comisiei sale cu privire la instituțiile de învățământ superior. Goodwin Colegiul a fost infiintata in anul 1999, cu scopul de a servi o populație de studenți, cu diverse programe de gradul de carieră-concentrat, care conduc la rezultate puternice de angajare.

Misiune

O Misiunea lui Goodwin College este de a educa o populație student diversă într-un mediu dinamic, care se aliniază educație, comerț și comunitate. Programele noastre inovatoare de studiu pregăti studenții pentru o carieră profesională în promovarea învățării pe tot parcursul vieții și a responsabilității civice. Ca o comunitate colegiu cultivarea noi provocare studenți, profesori, personal și administrație pentru a realiza pe deplin potențialul maxim academice, profesionale și personale.

scopuri:

 • Pentru a crea un mediu educațional dinamic, care se pregătește pentru studenți și avansuri în cariera profesională în timp ce în curs de dezvoltare o apreciere pentru umaniste, arte și științe.
 • Pentru a educa elevii într-un mediu care celebrează diverse culturi, vârste, experiențe și opinii.
 • Pentru a rafina metode care să sprijine și să păstreze studenților și absolvenților.
 • Pentru a se adapta programele noastre la nevoile în schimbare ale corpului nostru de student, forța de muncă și societate.
 • Pentru a îmbogăți comunitățile noastre locale și globale prin formarea și susținerea unor relații de colaborare care creează beneficii educaționale, economice și culturale.
 • Pentru a ajuta absolvenții noștri cu identificarea și asigurarea oportunităților profesionale.
 • Pentru a oferi studenților cu cadre pentru luarea deciziilor etice și de a se comporta cu integritate profesională.

Rezultate instituționale

La Goodwin College, noi credem că fiecare student care absolvenții ar trebui să posede anumite abilități, indiferent de programul lor academice. Noi numim aceste abilități de bază instituționale COPILULUI.

La absolvire, elevii Colegiului Goodwin voi:

 • Demonstreze competență în domeniul ales de studiu.
 • Posede comunicare eficientă și abilități analitice.
 • Dobândi dorința și aptitudinile necesare pentru a se angaja în procesul de învățare pe tot parcursul vieții.
 • Da dovadă de responsabilitate civică.

Valorile de bază (adoptată în 2012)

Valorile Core Goodwin College sunt convingerile sale profunde, care reprezintă cele mai importante priorități ale Colegiului și forțele motrice fundamentale. Ele definesc pasiunea pentru ceea ce facem și modul în care alegem să rezoneze cu și fac apel la studenți, angajați și comunitatea mai mare Goodwin.

Cine suntem

Noi credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la o educație de calitate. Noi credem că ar trebui să aibă șansa de a reuși, indiferent de locul unde ai fost sau în cazul în care aveți de gând să mergi. Poate că nu ai găsit un succes la un alt colegiu, sau pur si simplu nu cred că ai avut timp, bani sau sprijin pentru a vedea colegiu prin intermediul. Goodwin este aici pentru a transforma în jurul valorii de tine. Începe viitorul astăzi la Goodwin.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BSc

Goodwin College

Ia-ti observat și să învețe abilitățile pe care angajatorii din industria caută - cu dumneavoastră de licență of Science în Management Manufacturing. Vei invata cum sa ge ... [+]

Ia-ti observat și să învețe abilitățile pe care angajatorii din industria caută - împreună cu Bachelor of Science în Management De fabricație. Vei invata cum sa gestioneze oameni, procese și echipamente într-un mediu de producție.

Fața industriei așa cum o știm sa schimbat pentru totdeauna. Învăța abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în fabricație de astăzi, inclusiv: supravegherea proceselor de fabricație, managementul resurselor umane și mecanice în cadrul constrângerilor bugetare și programul și asigurarea proceselor de fabricație slabe, având ca rezultat produse de înaltă calitate.

Cu o diplomă de licență în Management De fabricație, veți dobândi abilitățile și cunoștințele care includ o înțelegere a: de gestionare a operațiunilor, supravegherea de fabricație, producție slabă, de fabricație verde, logistica de fabricație, siguranța industrială, planificarea și controlul producției, managementul calității, dinamica echipei, aprovizionare, și servicii pentru clienți.... [-]

Statele Unite ale Americii East Hartford
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 - 9 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Goodwin College

diplomă de licență nostru în Business Administration vă oferă competențele de afaceri pe care angajatorii caută în forța lor de muncă. Programul nostru de studiu integrea ... [+]

Gândiți-vă de afaceri este "doar" de afaceri? Gândiți-vă din nou. Cu progrese în continuă schimbare în lumea de astăzi, de afaceri nu este același lucru ca acum 20, 15, sau chiar cinci ani. sansele pentru o cariera de succes crește considerabil atunci când primiți gradul dvs. de afaceri la un colegiu care este axat pe viitor. Noi învățăm pe elevi cum să aibă succes în start-up-uri, întreprinderile mici și organizațiile non-profit - sursele de inovare agilă în lumea de astăzi. Acestea gândirea liberă, organizațiile cu mișcare rapidă se schimbă fața de afaceri și a inovației prin aplicarea creativă a principiilor de afaceri.

Nostru diplomă de licență în Business Administration vă oferă competențele de afaceri pe care angajatorii caută în forța lor de muncă. Programul nostru de studiu integrează analiza teoriei, studii de caz, și de cercetare permițându-vă posibilitatea de a aplica aceste situații practice în domeniu. Veți învăța, de asemenea, dreptul de afaceri și etica, managementul resurselor umane, managementul, relațiile cu clienții într-o lume multiculturală și de marketing specifice și social media.... [-]

Statele Unite ale Americii East Hartford
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 - 9 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Goodwin College

Oamenii ajung la tine pentru ajutor? Vă prietenii vin la tine nu discuta despre problemele lor? Asta e, probabil pentru că sunteți o persoană de îngrijire și de compasiun ... [+]

Servicii Umane: O carieră cu sens

Oamenii ajung la tine pentru ajutor? Vă prietenii vin la tine nu discuta despre problemele lor? Asta e, probabil pentru că sunteți o persoană de îngrijire și de compasiune, care este dispus să asculte și să ajute, tipul de persoană care va prospera în domeniul Servicii Umane. compasiunea, angajamentul și îngrijirea sunt necesare în domeniu în creștere rapidă de astăzi Servicii Umane.

Construiți o Lives de cariera Schimbarea

Ca un profesionist Servicii Umane, va folosi de formare în consiliere, managementul de caz, interviuri, aportul, evaluarea, psihologie, sociologie, dezvoltarea umană, precum și în alte domenii conexe pentru a ajuta persoanele pe care le servesc pentru a depăși provocările vieții. Veți primi, de asemenea, de formare specializată în domenii specifice pentru obiectivele de carieră, cum ar fi abuzul de droguri și alcool, prevenirea crizelor și de intervenție, dezvoltarea tinerilor, studii de handicap, și gerontologie (deservesc persoanele care sunt in varsta), printre multe altele. Oamenii se confruntă cu o serie de provocări și bariere în viața lor, și au nevoie de ajutor de calificare Servicii Umane profesioniști ca tine.... [-]

Statele Unite ale Americii East Hartford
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 - 9 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Goodwin College

Exploreaza și aprecia lumea naturală la Goodwin College. În programul de studii de licență noastre în studii de mediu va dezvolta abilitățile esențiale necesare pentru a ... [+]

Deveni un avocat pentru protecția mediului

Exploreaza și aprecia lumea naturală la Goodwin College. În programul de studii de licență noastre în studii de mediu va dezvolta abilitățile esențiale necesare pentru a deveni un avocat eficient și să participe la protecția mediului.

The River Connecticut este clasa ta

Goodwin College este situat la 900 de acri de proprietate pe malul râului. Setarea campus permite studenților să-și petreacă timpul în domeniu, efectuarea de cercetări reale și de învățare aspectele tehnice ale primului mână de teren. Programul nostru de studii de mediu oferă o pregătire tehnică pentru o carieră în cerere în timp ce concentrându-se pe aspectele științifice ale gestionarea mediului.... [-]

Statele Unite ale Americii East Hartford
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 - 9 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Goodwin College

Puteți face o diferență pozitivă în viața copiilor. De la naștere până la vârsta de opt ani, copiii au nevoie de o bază solidă de sprijin și cunoștințe pentru a realiza s ... [+]

Modelarea minții de mâine

Puteți face o diferență pozitivă în viața copiilor. De la naștere până la vârsta de opt ani, copiii au nevoie de o bază solidă de sprijin și cunoștințe pentru a realiza succesul pe tot parcursul vieții. Dacă devii un educator timpuriu, poți juca un rol esențial în dezvoltarea copilului și în învățarea timpurie.

Părinții, familiile și comunitățile au nevoie de îngrijitori dedicați, îngrijitori și pregătiți, care sunt investiți în creșterea copiilor. EducaŃii preșcolari se concentrează pe cultivarea abilităŃilor sociale, fizice, emoŃionale și cognitive ale copiilor, precum și pe dezvoltarea abilităŃilor lor în limbaj și alfabetizare.... [-]

Statele Unite ale Americii East Hartford
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 - 9 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Goodwin College

diplomă de licență noastre în Management și Leadership vă va învăța ce trebuie să știți pentru a avansa în cadrul organizației dumneavoastră curentă sau pentru a obține p ... [+]

Chiar îmi place cursurile de management și leadership accelerate la Goodwin. Pot să termin mai repede decât la alte școli și să obțină gradul meu într-o cantitate mai scurt de timp.

- Cher Baten, Management și Leadership Student

Toată lumea recunoaște manageri mari și lideri atunci când le văd. Sansele sunt ei nu s-au născut în acest fel; au învățat și dezvoltat de-a lungul timpului. Al nostru diplomă de licență în Management și Leadership vă va învăța ce trebuie să știți pentru a avansa în cadrul organizației dumneavoastră curentă sau pentru a obține piciorul în ușa pe care compania le-ați dorit întotdeauna să lucreze.

Programul nostru de Management și Leadership ... [-]
Statele Unite ale Americii East Hartford
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
6 - 9 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Goodwin College Welcomes International Students