Greenville University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Greenville College a fost fondată în 1892 de către Biserica Metodistă Liberă cu intentia de a oferi o, centrat pe Hristos facultate distinctă pentru bărbați și femei. Primul președinte al colegiului, Wilson T. Hogue, folosit motto-ul "Educație pentru personajul" pentru a descrie scopul colegiului. Misiune 120 de ani mai târziu de - împuternicirea studenții pentru viața de caracter și de servicii - ecouri în acest scop.

Misiunea noastră:

Greenville Colegiul împuternicește studenții pentru viața de caracter și de servicii printr-o educație transformarea centrată pe Hristos în arte, stiinte, și studii profesionale liberale.

Viziunea noastră:

Greenville Colegiul crede că Dumnezeu a creat fiecare dintre elevii noștri să modeleze în mod unic lumea! De aceea, noi

Oferă o experiență educațională de transformare centrată pe Hristos, care dă putere, îmbogățește, și îndură Se concentreze pe dezvoltarea întregii persoane, astfel încât fiecare elev se dezvoltă spiritual, intelectual, emoțional, relațional, cât și fizic Inspiră-studenții noștri să îmbrățișeze Chemarea lui Dumnezeu Dă-lucrarea noastră ca închinare și salut prezența lui Cristos înviat pentru a ne umple, ne echipa, și trimite-ne

Valorile de bază:

Un învățământ centrat pe Hristos

Rădăcinile Greenville colegiului se află în mișcarea colegiu creștin ale Americii secolului al XIX-lea, care a fost preocupat de a oferi o educație centrată în implicațiile viața, moartea și învierea lui Hristos. Acest lucru înseamnă că în contextul lucrării lui Dumnezeu în Cristos - prin acte de creație, răscumpărare și restaurare - rame procesului educațional, atât în ​​și în afara din sala de clasă. De asemenea, sugereaza ca educatia nu este de dragul ei, dar este văzută ca parte a îndoire mai mare a ordinii create înapoi la Dumnezeu și la scopurile lui Dumnezeu în și prin Isus Hristos.

Un deschis si primitor comunitar

Greenville Colegiul recunoaște și salută fiecare persoană ca o parte cheie a grupului mai mare - un grup care iubește, respectă și sprijină membrii săi. În timp ce comunitatea susține anumite standarde pentru membrii săi, de asemenea, valori identitatea fiecărui individ și se străduiește pentru deschidere în ceea ce privește fundal fiecăruia și experiențele. În cultivarea unui mediu care salută diversitatea de opinie și tradiție, Greenville Colegiul promovează deschidere și acțiunile autentice de ospitalitate in randul studentilor sa, profesorii și personalul.

Predarea holistică

Greenville Colegiul își propune să faciliteze transformarea elevilor prin predare. Urmând sfatul scriptural de a iubi pe Domnul cu toată inima noastră, mintea, sufletul și puterea, Facultatea ia acest mandat în sala de clasă în care acestea învață de la inima de a insufla un caracter asemenea lui Hristos în elevii lor. Ei se străduiesc să împartă cunoștințele de autoritate și contemporană în disciplina minții, precum și inspira pasiune în elevii lor pentru o vocație ales.

conștientizare la nivel mondial

Greenville Colegiul provoacă studenți și facultate pentru a demonstra conștientizare, sensibilitate și de reacție la diferențele între diferitele culturi, practici sociale și religii. Acest lucru înseamnă, de asemenea, să recunoaștem acut interconectarea poporului lui Dumnezeu. În plus, Greenville Colegiul subliniază comunității sale necesitatea de a ajunge la alte culturi și națiuni, în scopul de a aborda problemele lumii.

Gânditori creative și critice

Bazandu-se pe temelia artele liberale, modele Greenville College și favorizează o abordare creativă și critică a ideilor și provocări. Printr-un curriculum academic riguros, Facultatea încurajează gândirea originală și imaginativ în timp ce evaluarea analiză disciplinat și motivată.

Caracter și Serviciul

Greenville College provoacă studenții să se știe, să recunoască identitatea lor prin auto-descoperire, precum și dezvoltarea talentelor speciale care le-au fost date de Dumnezeu. Ne străduim să insufle studenților cu abilități de introspecție care să le permită să evalueze în mod constant caracterul lor și de a dezvolta o conștientizare profundă a modul în care acestea se pot uita in afara de ei înșiși și a satisface nevoile altora. Elevii dau seama cel mai bine potențialul lor prin practicarea continuă de a servi altora.

Elevii Life Unul dintre aspectele cele mai memorabile ale experienței dumneavoastră colegiu vor trăi pe frumosul nostru campus de 50 de acri. campusul Greenville este situat în inima orașului Greenville, Illinois, un oraș frumos, de 7.000 de persoane care se află 45 mile / 72 kilometri în afara St. Louis și este ușor accesibil de la I-70, I-55, I-64 și I-57 . Locul de amplasare nostru unic oferă oportunități neprețuite pentru informare, distractie, hands-on-learning, și angajamentul civic.

Programul nostru Residence Viața este construit pe credința comună în Hristos, respect, încredere, prietenie și munca în echipă. Fiecare sala de ședere confortabilă este personal de catre un Hall echipei Residence, care include un coordonator de reședință Educației (CRE) și Student rezidente Capelanii (RCs). Vei fi înconjurat de oameni înțelepți, compasiune care sunt aici pentru a oferi o directie, îndrumare și suport. O varietate de programe sociale și educaționale sunt programate în fiecare sală, de la partidele de podea și "colegi de cameră Night Out" la activități de podea frate-soră și studii biblice. Puteți participa în programul nostru de mentorat, fi îmbogățit prin programele noastre bazate pe credință, și de a examina obiectivele pe termen lung în programul nostru de plasament cariera.

Studii de licență, postuniversitare si on-line Greenville College oferă o educație de calitate liberale arte pentru peste 1.600 de studenți. Oferim peste 50 de specializări de licență, precum și programe de adulți și postuniversitare disponibile locații de parteneriat online sau la. Programele noastre distins academice, facultate atent, și autentic comunitatea creștină se transforma vietile elevilor din întreaga lume.

A se implica! Va oferim mai mult de 50 organizații studențești, inclusiv servicii și cluburi sociale, grupuri muzicale, guvernul elev, cluburi misiuni, grupuri de performanță, și publicații studențești. Greenville are chiar propriul post de radio de a alerga-elev, WGRN 89,5 FM.

Locații

Greenville

Greenville College

Address
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Illinois, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 618-664-2800

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră