Citește Descrierea Oficială

Greenville College a fost fondată în 1892 de către Biserica Metodistă Liberă cu intentia de a oferi o, centrat pe Hristos facultate distinctă pentru bărbați și femei. Primul președinte al colegiului, Wilson T. Hogue, folosit motto-ul "Educație pentru personajul" pentru a descrie scopul colegiului. Misiune 120 de ani mai târziu de - împuternicirea studenții pentru viața de caracter și de servicii - ecouri în acest scop.

Misiunea noastră:

Greenville Colegiul împuternicește studenții pentru viața de caracter și de servicii printr-o educație transformarea centrată pe Hristos în arte, stiinte, și studii profesionale liberale.

Viziunea noastră:

Greenville Colegiul crede că Dumnezeu a creat fiecare dintre elevii noștri să modeleze în mod unic lumea! De aceea, noi

Oferă o experiență educațională de transformare centrată pe Hristos, care dă putere, îmbogățește, și îndură Se concentreze pe dezvoltarea întregii persoane, astfel încât fiecare elev se dezvoltă spiritual, intelectual, emoțional, relațional, cât și fizic Inspiră-studenții noștri să îmbrățișeze Chemarea lui Dumnezeu Dă-lucrarea noastră ca închinare și salut prezența lui Cristos înviat pentru a ne umple, ne echipa, și trimite-ne

Valorile de bază:

Un învățământ centrat pe Hristos

Rădăcinile Greenville colegiului se află în mișcarea colegiu creștin ale Americii secolului al XIX-lea, care a fost preocupat de a oferi o educație centrată în implicațiile viața, moartea și învierea lui Hristos. Acest lucru înseamnă că în contextul lucrării lui Dumnezeu în Cristos - prin acte de creație, răscumpărare și restaurare - rame procesului educațional, atât în ​​și în afara din sala de clasă. De asemenea, sugereaza ca educatia nu este de dragul ei, dar este văzută ca parte a îndoire mai mare a ordinii create înapoi la Dumnezeu și la scopurile lui Dumnezeu în și prin Isus Hristos.

Un deschis si primitor comunitar

Greenville Colegiul recunoaște și salută fiecare persoană ca o parte cheie a grupului mai mare - un grup care iubește, respectă și sprijină membrii săi. În timp ce comunitatea susține anumite standarde pentru membrii săi, de asemenea, valori identitatea fiecărui individ și se străduiește pentru deschidere în ceea ce privește fundal fiecăruia și experiențele. În cultivarea unui mediu care salută diversitatea de opinie și tradiție, Greenville Colegiul promovează deschidere și acțiunile autentice de ospitalitate in randul studentilor sa, profesorii și personalul.

Predarea holistică

Greenville Colegiul își propune să faciliteze transformarea elevilor prin predare. Urmând sfatul scriptural de a iubi pe Domnul cu toată inima noastră, mintea, sufletul și puterea, Facultatea ia acest mandat în sala de clasă în care acestea învață de la inima de a insufla un caracter asemenea lui Hristos în elevii lor. Ei se străduiesc să împartă cunoștințele de autoritate și contemporană în disciplina minții, precum și inspira pasiune în elevii lor pentru o vocație ales.

conștientizare la nivel mondial

Greenville Colegiul provoacă studenți și facultate pentru a demonstra conștientizare, sensibilitate și de reacție la diferențele între diferitele culturi, practici sociale și religii. Acest lucru înseamnă, de asemenea, să recunoaștem acut interconectarea poporului lui Dumnezeu. În plus, Greenville Colegiul subliniază comunității sale necesitatea de a ajunge la alte culturi și națiuni, în scopul de a aborda problemele lumii.

Gânditori creative și critice

Bazandu-se pe temelia artele liberale, modele Greenville College și favorizează o abordare creativă și critică a ideilor și provocări. Printr-un curriculum academic riguros, Facultatea încurajează gândirea originală și imaginativ în timp ce evaluarea analiză disciplinat și motivată.

Caracter și Serviciul

Greenville College provoacă studenții să se știe, să recunoască identitatea lor prin auto-descoperire, precum și dezvoltarea talentelor speciale care le-au fost date de Dumnezeu. Ne străduim să insufle studenților cu abilități de introspecție care să le permită să evalueze în mod constant caracterul lor și de a dezvolta o conștientizare profundă a modul în care acestea se pot uita in afara de ei înșiși și a satisface nevoile altora. Elevii dau seama cel mai bine potențialul lor prin practicarea continuă de a servi altora.

Elevii Life Unul dintre aspectele cele mai memorabile ale experienței dumneavoastră colegiu vor trăi pe frumosul nostru campus de 50 de acri. campusul Greenville este situat în inima orașului Greenville, Illinois, un oraș frumos, de 7.000 de persoane care se află 45 mile / 72 kilometri în afara St. Louis și este ușor accesibil de la I-70, I-55, I-64 și I-57 . Locul de amplasare nostru unic oferă oportunități neprețuite pentru informare, distractie, hands-on-learning, și angajamentul civic.

Programul nostru Residence Viața este construit pe credința comună în Hristos, respect, încredere, prietenie și munca în echipă. Fiecare sala de ședere confortabilă este personal de catre un Hall echipei Residence, care include un coordonator de reședință Educației (CRE) și Student rezidente Capelanii (RCs). Vei fi înconjurat de oameni înțelepți, compasiune care sunt aici pentru a oferi o directie, îndrumare și suport. O varietate de programe sociale și educaționale sunt programate în fiecare sală, de la partidele de podea și "colegi de cameră Night Out" la activități de podea frate-soră și studii biblice. Puteți participa în programul nostru de mentorat, fi îmbogățit prin programele noastre bazate pe credință, și de a examina obiectivele pe termen lung în programul nostru de plasament cariera.

Studii de licență, postuniversitare si on-line Greenville College oferă o educație de calitate liberale arte pentru peste 1.600 de studenți. Oferim peste 50 de specializări de licență, precum și programe de adulți și postuniversitare disponibile locații de parteneriat online sau la. Programele noastre distins academice, facultate atent, și autentic comunitatea creștină se transforma vietile elevilor din întreaga lume.

A se implica! Va oferim mai mult de 50 organizații studențești, inclusiv servicii și cluburi sociale, grupuri muzicale, guvernul elev, cluburi misiuni, grupuri de performanță, și publicații studențești. Greenville are chiar propriul post de radio de a alerga-elev, WGRN 89,5 FM.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Greenville University

Master Business este un curriculum trans-disciplinar între muzică și afaceri, care se concentrează pe pregătirea studenților pentru a lucra în calitate de directori, mana ... [+]

Master Business este un curriculum trans-disciplinar între muzică și afaceri, care se concentrează pe pregătirea studenților pentru a lucra în calitate de directori, manageri și administratori în toate domeniile industriei muzicale. Programul oferă studenților studii aprofundate și expertiză profesională în domeniul managementului, producției, editării, distribuirii, vânzării cu amănuntul, rezervării și turului.

Cursurile se concentrează asupra aspectelor juridice ale operațiunilor de înregistrări ale societății și ale muzicii, inclusiv acordurile financiare, contractele de producție și gestionare, licențierea, legile privind proprietatea intelectuală și etica din industrie. Studiul teoriei muzicii de bază și participarea la ansambluri îi învață pe elev să evalueze calitativ muzica artistului și să formeze vocabularul necesar pentru a comunica cu profesioniștii din acest domeniu. Elevii dezvoltă abilități critice și analitice de gândire prin experiențe "practice" și proiecte orientate spre carieră, cum ar fi stagii și practică în Blackroom Records. Elevii participă la Asociația studenților din industria muzicală și a industriei de divertisment (MEISA) , o organizație axată pe industrie, care permite studenților să interacționeze cu profesioniștii din domeniul muzicii prin forumuri, seminarii și panouri care se ocupă de problemele actuale ale industriei muzicale.... [-]

Statele Unite ale Americii Greenville
August 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Greenville University

Computerele și sistemele informatice majore vor ajuta studenții să se pregătească să funcționeze ca profesioniști în domeniul informațiilor într-o lume care se transformă ... [+]

Computerele și sistemele informatice majore vor ajuta studenții să se pregătească să funcționeze ca profesioniști în domeniul informațiilor într-o lume care se transformă în mod constant prin tehnologie. Această pregătire include cultivarea abilităților analitice și de gândire critică, precum și abilitatea de a lucra și a comunica cu alții pe proiecte complexe. Elevii vor învăța să integreze perspectivele în creația lui Dumnezeu, derivate din știința informatică și sistemele informatice, cu înțelegerea creștină a lumii și să se prezinte ca profesioniști creștini morali și responsabili și conducători slujitori.

Sistemele de informatică și informatică subliniază fundamentele teoretice ale sistemelor informatice care le vor permite, ca cursanți de-a lungul vieții, să țină pasul cu tehnologia în continuă schimbare pe parcursul carierei lor. Elevii învață, de asemenea, abilitățile tehnice necesare pentru a începe ca profesioniști de informare după absolvire. Elevii care finalizează cu succes computerul și sistemele de informatică majore se pot aștepta la niveluri de intrare la nivel profesional sau admiterea la școala de absolvire după absolvire.... [-]

Statele Unite ale Americii Greenville
August 2019
Engleză
La zi
3 găsește juris doctor
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Greenville University

Media Media majoră pregătește studenții să devină creatori de conținut într-o lume care este în mod constant formată prin tehnologie. Pregătirea include cultivarea abilit ... [+]

Digital Media Major pregătește elevii să devină creatori de conținut într-o lume care este în mod constant formată prin tehnologie. Această pregătire include cultivarea abilităților analitice și de gândire critică, precum și abilitatea de a lucra și de a comunica cu alții pe proiecte complexe interdisciplinare care integrează muzică digitală, artă digitală, tehnologii bazate pe web și abilități de programare pe calculator.

Elevii vor învăța să integreze perspectiva creștină a lumii ca o extensie a procesului creativ, așa cum sa arătat în conținutul digital, prezentându-se ca profesioniști creștini morali și responsabili. Mass-media digitale accentuează o înțelegere teoretică largă a instrumentelor de livrare, care le va permite, ca și cursanții de-a lungul vieții, să țină pasul cu tehnologia în continuă schimbare pe parcursul carierei. Elevii învață, de asemenea, abilitățile tehnice necesare pentru a începe ca creatori de conținut după absolvire. Elevii care finalizează cu succes majoritatea mass-media digitale se pot aștepta la intrarea la nivel de posturi profesionale sau admiterea la școala de absolvent după absolvire.... [-]

Statele Unite ale Americii Greenville
August 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Greenville University

Fizica este o disciplină centrală pentru toate științele naturale. Aplicațiile sale sunt evidente în toate progresele tehnologice ale societății noastre actuale. ... [+]

Fizica este o disciplină centrală pentru toate științele naturale. Aplicațiile sale sunt evidente în toate progresele tehnologice ale societății noastre actuale.

Elevii vor găsi pregătirea noastră fizică excelentă pentru pregătirea absolventă a școlii absolvente sau pentru certificarea în predare la nivel mediu și secundar.

Fizica este o știință naturală care încearcă să explice cu exactitate materia și energia la un nivel foarte fundamental. Matematica este limba principală folosită în domeniu pentru a comunica concepte care descriu calitativ și cantitativ fenomenele naturale, care nu sunt doar responsabile de procesele fizice, ci și chimice și biologice.... [-]

Statele Unite ale Americii Greenville
August 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Greenville University

Parteneriatul de diplomă de inginerie are două diplome: un licență de arte în fizică sau chimie de la GC și un licență de științe în inginerie de la o școală de parteneri ... [+]

Inginerie 3-2 Program de Dual Degree

Potrivit statisticilor Departamentului american al muncii, ingineria este proiectată să fie una dintre primele cinci domenii de ocupare a forței de muncă pentru următorul deceniu. Dacă ați fost pregătit de învățământul dvs. de liceu în scris, comunicare, matematică și știință, ar trebui să fiți gata să vă deplasați la cursurile de nivel colegial. Va trebui să studiezi foarte mult, dar orice merită să faci necesită un efort. Răsplata are loc în satisfacția profesională. Profesia ingineriei se situează în topul celor 15% dintre cele 250 de tipuri de eforturi de lucru.

Diplomă dublă la Universitatea din Illinois la Urbana-Champaign... [-]

Statele Unite ale Americii Greenville
August 2019
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Transfer Student

I will be bold

Together at GU

Men's Soccer

Men's Volleyball