Citește Descrierea Oficială

Despre noi

La Husson University , este vorba despre tine. Nu vei fi pierdut într-o mulțime. Veți învăța de la profesorii care vă interesează. Veți învăța lucruri, câștigând o diplomă și abilități care vă vor pregăti pentru o carieră plină de satisfacții și succese. Cel mai bine, reputația lui Husson pentru o educație și o accesibilitate de primă clasă înseamnă că veți face o investiție inteligentă. Husson University ... misiunea noastră este succesul tău.

Istorie

Din 1898, Husson educa liderii Maine. Initial pregatirea studentilor pentru comert, predare si telegrafie, Husson a ajuns la varsta in 1953, cand statul a adoptat legislatia care autorizeaza Husson sa acorde diploma de licenta. În anii '60, Husson a cumpărat o fermă de produse lactate, a curățat-o și a construit un campus frumos. În 1981, Colegiul a înființat Colegiul de Husson / Centrul Medical Central din Maine, care a absolvit Facultatea de Nursing la Bacalaureat. Astăzi, Husson oferă numeroase diplome de licență și multe programe inovatoare de studii superioare, precum și o selecție diversificată de cursuri de bază științifice și umaniste. La 11 octombrie 2008, Husson a devenit o universitate, dar continuă să-și mențină simtul colegiu.

Astăzi, absolvenții Husson dețin poziții de conducere în toată țara și în lume.

Viziune

Husson este o universitate de alegere pentru programele profesionale de vârf, în care studenții reușesc, învățarea experiențială este susținută și accentul pus pe angajamentul global.

Declarația de misiune

Husson University inspiră și pregătește studenții pentru cariere profesionale în domenii actuale și emergente în contextul unei educații informate de științe și umaniste.

Realizăm această pregătire profesională prin susținerea și accentuarea

 • Învățământ remarcabil.
 • Contribuții academice la disciplina sau domeniul de expertiză.
 • Un curriculum de licență și absolvent, care este provocator, relevant și promovează abilitățile de gândire critică, încrederea în sine și abilitățile puternice de comunicare.
 • Angajamentul față de comportamentul etic și responsabilitatea socială prin implicarea în lume a facultății și studenților, administratorilor și personalului, membrilor consiliului de administrație și cetățeniei implicate ca universitate.
 • Învățarea pe tot parcursul vieții pentru pregătirea profesională și personală a elevilor pentru provocările unei lumi în continuă schimbare.
 • O perspectivă culturală și globală diversă, realizată prin dezvoltarea studenților și a oportunităților de învățare experiențială, care întăresc angajamentul nostru față de o comunitate academică puternică.
 • Gestionarea și administrarea atentă a resurselor universității.

Adoptată de Consiliul de Administrație al Husson University , 2 octombrie 2011.

Locație

Campusul principal al Husson University (208 de acri) este situat în Bangor, Maine, un oraș de aproximativ 30.000 de persoane, la o scurtă călătorie de la coastele Maine, păduri și munți. Aproximativ 250 de mile nord de Boston și 250 de mile est de orașul Quebec , Bangor are una dintre cele mai scăzute rate ale criminalității urbane din Statele Unite.

Husson are, de asemenea, centre de educație în Westbrook și Presque Isle .

înrolare

Înscriem la aproximativ 2.800 de studenți la campusul Bangor, cu aproximativ 700 de studenți înscriși în programe postuniversitare. Studenții noștri provin din toată Maine, din țară și din lume.

Mărimea clasei

Dimensiunea medie a clasei este de 21 de elevi.

Facultate

Husson University are 144 de cadre didactice și un număr de cadre didactice adjuncte cu experiență în profesia pe care o predau.

Sport

Un membru al Diviziei III a NCAA, Husson oferă peste 18 sporturi și intramurale de vârstă, folosind facilități de ultimă oră, inclusiv Centrul Swan

Husson sprijină, de asemenea, o echipă de bucurie și o echipă de dans.

Admitere

Personalul biroului de admitere oferă îndrumări în procesul de depunere a solicitărilor pentru admiterea la Husson University . Ofițerii de admitere furnizează materiale și aplicații pentru a ajuta solicitanții să învețe mai multe despre Husson și, de asemenea, să invite candidații pentru interviuri personale și excursii în campus.

Alumni

Oficiul pentru Afaceri Alumni, aflat în Centrul de Alumni al lui Cyr din Casa de întâlniri Beardsley, servește nevoilor celor 18.000 de absolvenți ai lui Husson. Împreună cu activitățile Homecoming , biroul Alumni sponsorizează evenimente din întreaga țară și publică revista Alumni, The Ledger , pentru ai informa pe absolvenții Husson despre activitățile din campus.

Acreditare

Husson University este acreditată de:

 • Asociația de Școli și Colegii din New England, Inc. (NEASC);
 • Adunarea internațională pentru educația colegială în afaceri (IACBE);
 • Centrul medical Husson / Eastern Maine Medical Baccalaureat Nursing si toate programele MSN de la Husson University sunt acreditate de catre Comisia Husson University pentru Educatie Nursing Collegiate , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791 si BSN Programul este aprobat de către Consiliul de Stat Maine de Nursing .
 • Comisia pentru acreditare în educația pentru terapia fizică (CAPTE);
 • Consiliul de Acreditare pentru Educația Terapiei Ocupaționale (ACOTE);
 • Este aprobat de către Consiliul de stat Maine de Educație ;
 • MS în programul de consiliere pentru sănătatea mintală clinică este aprobat de Consiliul Național al Consilierilor Certified (NBCC);
 • Consiliul de Acreditare pentru Consiliere și Programe Educaționale aferente (CACREP) a acordat acreditare pentru Master of Science (MS) Husson în consiliere clinică de sănătate mintală și Master of Science în consilierea școlară.
 • Scoala de Farmacie a primit acreditarea completa prin intermediul Consiliului de Acreditare pentru Educatie Farmacie .
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Husson University

La Husson University , Școala de Comunicare din New England (NESCom) găzduiește aproximativ 500 de studenți care lucrează la diplome de Bachelor of Science în Tehnologia ... [+]

Despre

La Husson University , Școala de Comunicare din New England (NESCom) găzduiește aproximativ 500 de studenți care lucrează la diplome de Bachelor of Science în Tehnologia Comunicațiilor, Comunicații Mass-media și Producție de Divertisment. Elevii din cadrul tehnologiei de comunicații pot alege o concentrație în tehnologia audio, tehnologia sunetului live, producția video sau WebMedia. Elevii din cadrul programului de comunicare în masă pot alege o concentrare în jurnalism, comunicare de marketing, radiodifuziune sau jurnalism sportiv.

Școala de Comunicare New England pregătește studenții pentru o carieră în domeniul larg al comunicațiilor. Educăm studenții în ceea ce privește tehnologia și conținutul aplicat, în concordanță cu platformele pe care le vor folosi în profesiile lor. Instruirea noastră este concepută pentru a oferi studenților nu numai cunoștințele critice, ci și abilitățile tehnice de care vor avea nevoie pentru a avea succes în cariera aleasă.... [-]

Statele Unite ale Americii Zona Husson
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Husson University

Programele de studii oferite la Școala de Hospitality, Sport, Husson University , ... [+]

Despre

Programele de studii oferite la Școala de Hospitality, Sport, Husson University ,

Fie că sunteți interesat de domenii orientate spre servicii în domeniul ospitalității și al managementului turismului sau al sportului, programele noastre au ceva pentru dvs. Următoarele link-uri către dreapta dvs. oferă mai multe informații despre fiecare program, care include oportunități majore, minore sau se concentrează în zona de interes.

Curriculum-ul nostru flexibil și opțiunile de gradul multiplu vă ajută să alegeți un curs de studiu perfect adaptat aspirațiilor dvs. unice de carieră în domeniul managementului ospitalității, sportului și turismului.

Misiune... [-]
Statele Unite ale Americii Zona Husson
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Husson University

Profesioniștii din domeniul comunicațiilor de marketing gestionează reputația și imaginea companiei și reputația, imaginea și vânzările bunurilor sale prin relații public ... [+]

Despre

Profesioniștii din domeniul comunicațiilor de marketing gestionează reputația și imaginea companiei, reputația, imaginea și vânzările bunurilor sale prin relații publice, publicitate și management strategic. Marketingul este unul dintre mijloacele principale de a crea și de a menține brandul și imaginea. Programul de comunicare de marketing de la Școala de Comunicare din New England educă elevii să nu creeze și să gestioneze o imagine corporativă și mărcile sale, ci și să le ofere cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea materiale. Acest program include cursuri precum marketing, grafică, fotografie, relații publice, social media și cercetare de piață. De asemenea, aveți ocazia să vă extindeți abilitățile prin opțiuni precum optimizarea motorului de căutare, designul web și producția video. Comunicarea în domeniul comunicării este vastă și vrem să ne asigurăm că vă oferim educația care să fie informată și de succes pe măsură ce intrați pe teren.... [-]

Statele Unite ale Americii Zona Husson
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Husson University

Misiunea noastra este de a educa, de a permite si de a imputernici elevii sa fie ganditori critici care isi pot atinge obiectivele si sa-si exceleze atunci cand se confru ... [+]

Despre

Misiunea noastra este de a educa, de a permite si de a imputernici elevii sa fie ganditori critici care isi pot atinge obiectivele si sa-si exceleze atunci cand se confrunta cu provocarile profesiilor de studii juridice. Acest lucru este realizat de cea mai înaltă calitate facultate și curriculum care oferă atât moduri tradiționale cât și experiențiale pentru învățare.

Justiție penală

Cursul de licență pentru justiția penală, care conduce la un grad BS, pregătește cursanții pentru o carieră interesantă și provocatoare în domeniile care se extind rapid în domeniile aplicării legii, corecțiilor, probațiunii și domeniului privat.

Master of Science în administrația justiției penale pune accentul pe integrarea teoriei și practicii pentru formarea administratorilor actuali și viitori în domeniul justiției penale. Cursurile profesionale se concentrează pe cele mai actuale preocupări cu care se confruntă administratorii justiției penale, inclusiv: aspecte juridice, gestionarea schimbării, planificarea, strategia și politica publică.... [-]

Statele Unite ale Americii Zona Husson
Septembrie 2020
Engleză
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

A Tour of Bangor, Maine