Citește Descrierea Oficială

Keuka Colegiul a fost fondat in 1890 si este situat pe malul lacului Keuka în Finger Lakes regiune din New York de stat. Keuka College este un privat, universitare și postuniversitare, Colegiul rezidential care ofera programe de licență și master în campus și prin studiile accelerată pentru Programul adulți și programe internaționale din China și Vietnam.

Indiferent de gradul sau de locație, absolvenți Keuka Colegiul lăuda, o experiență semnificativă din lumea reală, care impresioneaza angajatorii și școli absolvent.

Și asta pentru că învățarea experiențială a fost mult timp piatra de temelie a experienței Keuka College. O serie de surse foarte respectat, naționale au lăudat experienta Keuka College, inclusiv mass-media de imprimare (US News & World Report, The New York Times, Washington lunar), bazele de învățământ (Fundația Carnegie pentru promovarea de predare), și chiar Casa Albă (Învățământului Superior comunitare Serviciul președintelui Honor Roll).

În centrul angajamentului Keuka Colegiului de a experiențiale de învățare este de câmp Perioada, un program de internship necesar pentru studenții noștri de licență campus acasă. În fiecare an, ei acumula 140 de ore de hands-on experiență, punerea în practică ceea ce au învățat în sala de clasă. Elevii pot alege să urmeze Perioadele plan internațional cu universități partenere ale Colegiului sau pe cont propriu.

Keuka Colegiul oferă 34 de programe universitare de licență în campus sa de origine, multe cu concentrații de specialitate; 27 minori; și specializări de sine-proiectat. Keuka Colegiul oferă, de asemenea, programe de studii de masterat șapte și programele de pre-profesionale in stomatologie, drept, medicină, medicină veterinară, optometrie, farmacie, si terapie fizica.

În folosul comunității a fost parte integrantă a experienței Keuka College, deoarece a fost fondat și astăzi, toate cluburile 40-plus pe campusul acasă sunt necesare pentru a efectua cel puțin un proiect în folosul comunității în fiecare semestru. Keuka Colegiul oferă 17 sporturi intre colegii și o varietate de sporturi intramural în campus de origine.

Prin studiile accelerată pentru Programul adulți (ASAP), Colegiul oferă programe de finalizare Licenta in management organizațional, sistemele de justiție penală, asistența socială, și care alăptează, precum și de masterat în management, administrare de justiție penală, și care alăptează în locații în jurul New de stat York. Colegiul extinde, de asemenea oportunitățile educaționale prin intermediul internetului, prin Biroul său Wertman de învățământ la distanță.

Keuka College este, de asemenea, un jucator de învățământ major în Pacific Rim, cu 2680 de studenți chinezi care desfășoară grade Keuka Colegiu, la patru universități partenere, una dintre cele mai mari înscrierile cu privire la orice colegiu din SUA operează în țară. Un alt 505 de studenți vietnamezi fac, de asemenea, la două universități din Vietnam. Mai mult de 110 de studenți internaționali studia în campusul acasă.

Valorile noastre

• Integritate. La Keuka College, comporta etic și cu integritate înseamnă a fi sincer, respectarea promisiunilor, și respectând proprietatea și interesele altora. Integritatea noastră personală și profesională ghiduri acțiunile comunității noastre colegiu, susține dezvoltarea caracterului, wellness, și spiritualitatea studenții noștri, și ne face o societate mai civile. Keuka Colegiul dezvoltă integritate și comportament etic în studenții săi prin curriculum și prin modelarea comportamentului consecvent onest și sincer de facultate, personal, administrația, si absolventi.

• Excelență academică. La Keuka College, excelenta academica este esențială pentru misiunea de învățământ Colegiului, și așteptări înalte sunt stabilite pentru studenți și facultate deopotrivă. Apreciem realizare intelectuală și burse, angaja practici educaționale inovatoare și angajarea de a dezvolta întreaga persoană, și subliniază cultivarea abilitățile de gândire critică și dragostea de învățare. Excelență academică nu este numai o funcție de abilitățile intelectuale ale elevilor Colegiului, ci mai degrabă este foarte dependentă de calitatea și rigoarea procesului de predare / învățare.

• Student-centrarea. La Keuka College, oferim o experiență de învățare holistică stimularea creșterii intelectuală și personală a fiecărui elev. Elevii, cadrele didactice, personalul, si absolventi sunt angajate într-un mod care face legătura între procesul de învățare la lumea de dincolo de fotbal. Prin programe academice, parteneriate de colaborare și experiențe de învățare experiențială, elevii Keuka Colegiul extinde competențele și perspectivele de carieră, responsabilitate personală, wellness, și angajamentul civic lor.

• Diversitate. La Keuka College, noi recunoaștem, respect, și celebra diferențele noastre. Comunitatea noastră este format din mai multe identități, fiecare dintre care oferă o perspectivă de prim rang. Am promova un mediu incluziv în care lucrăm în mod intenționat spre înțelegere, respectând, și apreciind diversitatea. În acest sens, vom trece dincolo de toleranța la înțelegerea și respectul reciproc.

• Perspectivă globală. La Keuka College, având o perspectivă globală înseamnă a fi deschis la minte atunci când se lucrează cu persoane de origine geografică diverse și a patrimoniului cultural - de învățare de la ei, iar ei de la noi. În scopul de a pregăti studenții pentru lumea secolului 21, le oferi oportunități de a învăța și de a interacționa cu alte culturi, popoare, și perspective. Expunerea elev are loc în mai multe moduri - în sala de clasă, prin programele noastre interne și internaționale academice și curriculum, cât și în afara sălii de clasă, prin posibilitati multiple de a interacționa cu oameni din diverse medii și experiențe.

• Stewardship. La Keuka College, ne angajam sa conservarea și construirea moștenirea noastră pentru generațiile viitoare și pentru a dezvoltarea unui simț de responsabilitate și angajamentul de a de fotbal. Administrare activă este o responsabilitate etică și instituțional care întruchipează, utilizarea prudentă atent și gestionarea resurselor noastre, inclusiv oamenii noștri, participații financiare, resurse naturale și activelor de capital. Colegiul și componenții acestora au un imperativ moral și financiar pentru a utiliza mai multe și variate resursele noastre în moduri care sunt eficace, eficient, și durabil.

• Cetăţenie. La Keuka College, credem cetățenie include aspecte legate de leadership, servicii, și responsabilitatea socială. Toți membrii comunității Keuka Colegiului să se străduiască să fie lideri buni și cetățeni exemplari. Liderii eficienti și cetățenii prezintă trăsături comune ale înțelepciunii, determinare, viziune, inteligenta emotionala, empatie și responsabilitate socială. Am modelul activ aceste calitati si mentor dezvoltarea lor, demonstrând astfel și încurajarea cetățeniei exemplară - la nivel local, national, si la nivel global.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Keuka College

Arta si Design majore Keuka College este orientată spre studenții interesați în design, expresie vizuală, și de comunicare digitala. În timp ce stimularea dezvoltării c ... [+]

Arta si Design majore Keuka College este orientată spre studenții interesați în design, expresie vizuală, și de comunicare digitala. Și, în conformitate cu Wall Street Journal, un grad fin arte poate fi o alegere mai bună decât cred mulți.

În timp ce stimularea dezvoltării creative și de exprimare personală, maiorul oferă abilitățile și experiențele esențiale pentru succesul în domeniul de proiectare și comunicare vizuală. De fapt, accentul programului consolidat pe suport digital și de design grafic va deschide oportunități de vârf pentru studenți, deoarece trecerea la forța de muncă sau studiu avansat.

Profitând de angajament istoric al Colegiului a experiențiale membrilor de învățare și de facultate, care aduc, experienta relevanta in lumea reala la clasă, programul Keuka Colegiului prevede "practic, centrate cariera consiliere și experiență", care un raport național recent privind educația în domeniul artelor recomandă. Acestea includ o introducere în primul an la principiile și practicile construirea unui portofoliu profesional; un stand-alone, seminar de nivel superior axat pe "de arta din lume," și o serie de concentrații în major care oferă o varietate de căi de carieră.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Keuka College

Cei care aleg acest program de gradul va pregăti, prin studiu și hands-on experiență pentru o carieră în biologie, biochimie, chiropractic, ecologie, educație, tehnologie ... [+]

Situat pe apele dulci din Keuka lacului, înconjurat de un decor rural, și doar o mică distanță de la Rochester din apropiere, Keuka College oferă un mediu ideal pentru studenții cu specializare în biologie.

Cei care aleg acest program de gradul va pregăti, prin studiu și hands-on experiență pentru o carieră în biologie, biochimie, chiropractic, ecologie, educație, tehnologie medicala, medicina, microbiologie, farmacologie, terapie fizica, fiziologie, stiinte de plante, de sănătate publică, zoologie, sau de cercetare.

Ce voi învăța ca un student de biologie?

La fel ca toți elevii Keuka Colegiului, vi se cere să finalizeze o perioadă de 140 de ore de câmp. De centrul orasului Penn Yan la North Dakota, elevii au terminat studiile de teren în locații din întreaga lume, care le oferă cu experiența în viața reală, care le conferă un avantaj intrarea pe piața forței de muncă sau la școală absolvent. Din Cabinete veterinare și școli la spitale și societățile umane, elevii sunt oferite mai multe opțiuni prin câmp Perioada.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Keuka College

Elevii majoring în comunicarea organizațională va fi cufundat în cultura, istoria și elementele vizuale ale limbii engleze. Keuka Colegiul oferă, de asemenea, un minor î ... [+]

Elevii majoring în comunicarea organizațională va fi cufundat în cultura, istoria și elementele vizuale ale limbii engleze.

Adăugarea de un fundal firmă în afaceri oferă studenților marginea de care au nevoie, atunci când intră într-o piață de locuri de muncă în cazul în care comunicarea este cheia.

Cursuri în vorbitul in public, scris mass-media, relații publice, managementul resurselor umane, și desktop publishing sunt doar un eșantion de versatilitatea care vine cu acest grad, pregătirea studenților pentru o serie de opțiuni de carieră în domenii precum relațiile publice, jurnalism, și socială muncă. În plus, elevii au plecat pe pentru a deveni grupurilor de interese, analistii de cercetare și tehnicieni audio-vizuale. Studenții sunt școlarizați în istoria și contextul literaturii și engleză, în timp ce dat o fundație în marketing și management. În conformitate cu hands-on misiune de învățare Keuka College, elevilor li se dă posibilitatea de a conduce și prezentările de clasă design într-o experiență unică, interactivă.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Keuka College

Studenții care aleg programul de marketing va primi experienta intr-o varietate de domenii, care îi va pregăti pentru o carieră în domeniul relațiilor publice, de cerceta ... [+]

Disponibil ca o concentrare de studii majore, minore, sau de gestionare a Castiga experienta de marketing din lumea reală prin garantate, stagii anuale și activități extrașcolare legate de afaceri

Studenții care aleg programul de marketing va primi experienta intr-o varietate de domenii, care îi va pregăti pentru o carieră în domeniul relațiilor publice, de cercetare de marketing, de marketing de vânzare cu amănuntul, de vânzare profesionale, sau de management general de marketing. În plus față de clase care explora mai multe căi legate de comercializare, studenții sunt obligați să completeze un stagiu de 140 de ore în fiecare an.

Aceste perioade de teren, o piatră de temelie a experienței Keuka College, oferă experiența practică pe care ofere studenților Keuka Colegiul marginea atunci când intră pe piața muncii sau de a trece la facultate. Când elevii absolvent, vor avea abilitățile lumea reală pentru a naviga provocări în vânzare și relațiilor interpersonale.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Keuka College

Program de gestionare a Keuka Colegiul oferă studenților o oportunitate de a se pregătească să-și asume roluri cheie într-o gamă largă de asociații de afaceri. ... [+]

Program de gestionare a Keuka Colegiul oferă studenților o oportunitate de a se pregătească să-și asume roluri cheie într-o gamă largă de asociații de afaceri.

Programul Repere:

Disponibil ca un majore sau minore Oferă studenților șase concentrații diferite din care să aleagă Garantat stagiu fiecare an de studiu Tranziție lină într-una din programele noastre postuniversitare de afaceri Numeroase 4 + 1 parteneriate MBA

Program de management de afaceri Keuka College oferă o experiență unică de învățare prin amestecarea unui curriculum de ultimă oră, cu un angajament istoric în folosul comunității.

Absolvenți Keuka Colegiul posedă cunoștințe, abilități, și experiența pentru a se dezvolta în mediul actual de afaceri la nivel mondial, împreună cu o dorinta puternica de a face o diferență în viețile altora.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Keuka College

Prin teorie și o experiență hands-on, programul de psihologie la Colegiul Keuka vă pregătește pentru o varietate de oportunități de carieră, care includ servicii de famil ... [+]

Prin teorie și o experiență hands-on, programul de psihologie la Colegiul Keuka vă pregătește pentru o varietate de oportunități de carieră, care includ servicii de familie, psihiatrie, psihologie, protecția copilului, sau consilier de orientare școlară. Ca student, vi se oferă posibilitatea de a alege propriul curs de studiu prin alegerea unuia dintre cele patru concentrații în studiile pentru copil și familie, handicap de dezvoltare, psihologie medico-legale, sau de sanatate mintala.

Sunteți, de asemenea, având în vedere posibilitatea de a practica psihologia într-un cadru in lumea reala ca un student în anul întâi, datorită unui 140 de ore de câmp Perioada de stagiu, care trebuie să fie finalizate în fiecare an școlar. Veți fi capabil să interacționeze într-un mediu care vorbește pentru zona de studiu, inclusiv departamentele de politie, institutiile de sanatate, scoli, si mai mult.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Keuka College

Programul sociologie subliniază atât artele tradiționale liberale și educației pentru carieră prin intermediul unui generalul-maior sociologie, un important sociologie cu ... [+]

Programul sociologie subliniază atât artele tradiționale liberale și educației pentru carieră prin intermediul unui generalul-maior sociologie, un important sociologie cu o concentrație în criminologie, și un minor sociologie. Programul vă oferă o înțelegere a relațiilor sociale prin stabilitate și schimbare, precum și a conflictelor și cooperarea între persoane, grupuri, organizații și comunități.

Maiorul este conceput pentru a crea gânditori independenți cu o înțelegere clară a situațiilor reale și capacitatea de a aplica cunoștințele la reducerea și rezolvarea problemelor sociale. Destinații de plasare câmp perioada sunt o parte importantă a programului sociologie. Oportunități de carieră sunt disponibile în aproape orice vocație care implică lucrul cu oamenii, inclusiv servicii de minori, de planificare socială și elaborarea de politici, de gestionare a personalului, de relații publice și industriale, de probațiune, de aplicare a legii, de acțiune comunitară, și de cercetare socială.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Keuka College

Programul în științe politice și istorie explorează patrimoniul civilizației occidentale care se referă la guvern moderne, interacțiunile dintre valorile non-occidentale ... [+]

Programul în științe politice și istorie explorează patrimoniul civilizației occidentale care se referă la guvern moderne, interacțiunile dintre valorile non-occidentale de Vest și, și politică într-un mediu global în schimbare rapidă și interdependente. O diplomă în științe politice și istorie vă va pregăti pentru studii postuniversitare sau facultatea de drept, precum și ocuparea forței de muncă în domenii de specializare științe sociale - cum ar fi cercetarea politice și istorice, relații publice, de interes grup și activitatea partidelor politice - sau alte locuri de muncă legate de oportunități.

Sunteti dat, de asemenea, instrumente analitice și cunoștințe extinse în patru sub-domenii dintre cele mai importante: Europa și în lume, societatea americană și de guvern, Afacerilor Externe și relații internaționale, precum și de politici publice și administrație De ani de zile, studenți Keuka de colegiu, părinți, și prieteni a Colegiului s-au bucurat de călătorie pentru domeniul Perioada de locuri, cum ar fi Italia, Israel, Franța, Germania, Republica Cehă, Costa Rica și în altă parte, cu facultate de la programul de știință și istoria politică. Având un doctorat istoric sau politolog conduce un proces de învățare de grup își deschide porțile la semnificația culturii, arhitecturii, evenimente politice, și istoria însăși.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Keuka College

Programul vă oferă cu opțiunea de a se concentreze pe stiinta fizic sau biologic al mediului prin formare în fundamentele de matematică, fizică, chimie, biologie, și știi ... [+]

Înconjurat de o multitudine de frunze și a stabilit pe apele dulci din Keuka Lake, Keuka Colegiul face un cadru ideal pentru majors stiinta mediului pentru a observa și interacționa cu mediul din jurul lor.

Ce voi face ca un Știința Mediului Student?

Programul vă oferă cu opțiunea de a se concentreze pe stiinta fizic sau biologic al mediului prin formare în fundamentele de matematică, fizică, chimie, biologie, și științele pământului. Există, de asemenea numeroase oportunități pentru elevi de a explora, de cercetare conduită, sau se implice cu grupuri comunitare din apropiere, cum ar fi Lacul Asociația Keuka și Cornell Cooperativa Extensia, care oferă studenților o șansă de a interacționa în domeniul ales în afara campusului. În campus, Centrul de Cercetare Aquatic vă oferă posibilitatea de a efectua un studiu independent cu privire la calitatea apei lacului din jur.... [-]

Statele Unite ale Americii Keuka Park
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Keuka College - Learning Leadership: a lesson on the ropes course new

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Keith

Keuka College - The Art of Chemistry

Keuka College - Believe in What We Can Do Together, Dana

Keuka College - Emily's Field Period with the Rochester Knighthawks

Keuka College - Zip's Day