Keystone College Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Echilibrarea cerințelor unei cariere și de familie poate fi o provocare. La keystone College noi credem că obiectivele educaționale poate fi realizată printr-un amestec de clasă virtuală și sala de clasă tradițională, prin luarea de cursuri prin oricare dintre formatele de zi, seara, sau week-end, în timpul semestrului tradițional de 15 săptămâni.

învățare on-line, denumite uneori ca e-learning, este o formă de învățământ la distanță. Cursurile online sunt livrate prin Internet și pot fi accesate de pe orice calculator cu un browser web. În orice moment, orice loc, vă puteți conecta la clasă virtuală pentru a finaliza o misiune, chat cu un coleg, sau întrebați profesorul tău o întrebare.

Cursuri online pot fi

Asincronă - livrate la confortul dvs. în orice moment sau loc Sincronă - sunteți online la un moment specificat

Ceea ce sa va asteptati

Cursuri on-line sunt ideale pentru tine de angajamentele programul de lucru sau de familie nu vă permit să participe la cursuri în campus.

Puteți participa la cursuri de la confortul de acasa Sunteți de așteptat să respecte termenele pentru sarcini care pot include eseuri, teste, examene, cercetare și proiecte de grup. Sunteți de așteptat să participe la on-line discuții și activități. Ar trebui să aveți auto-disciplina și motivația de a fi o învățare on-line.

Locații

La Plume

Address
Keystone College
La Plume, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: