Ensign College (former LDS Business College)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Ensign este o instituție de învățământ superior fondată și sponsorizată de Biserica lui Iisus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Misiunea școlii este de a dezvolta discipoli capabili și de încredere ai lui Isus Hristos.

Ca instituție, căutăm și urmăm sfatul și îndrumarea liderilor inspirați în armonie cu Biserica lui Iisus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, cu scopurile acesteia și în îndeplinirea misiunii noastre declarate.

Pentru a se alinia la misiunea Colegiului Ensign de a dezvolta discipoli capabili și de încredere ai lui Iisus Hristos, colegiul se concentrează pe ajutarea studenților / cursanților să demonstreze următoarele capabilități cheie: ECHIPARE ȘI CONDUCERE pentru a crea și susține o cultură a încrederii, viziunii și îmbunătățirii continue care adaugă valoare unei organizații; COMUNICAȚIE pentru a partaja informații în diverse audiențe, moduri și medii pentru înțelegere reciprocă și edificare; ABILITĂȚI TEHNICE pentru a demonstra cunoștințe, abilități și abilități de a îndeplini sarcini specifice prin sisteme, procese și instrumente adecvate; Soluționarea problemelor pentru a analiza probleme complexe și a genera soluții creative susținute de dovezi în cunoștință de cauză; PROFESIONALISM pentru a manifesta comportamente care reflectă o bază morală de etică puternică și responsabilitate.

Locații

Salt Lake City

Address
North 300 West,95
84101 Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: