Lakeland University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Acum mai bine de 150 de ani, imigranții germani taie copaci, curățat terenul și a construit primele cladiri din campus Lakeland lui. Nu a fost nici de energie electrică, fără apă curentă și nici o echipa de fotbal - doar dăruire totală învățământul de nivel superior. Angajamentul și spiritul acestor oameni persistente trăiesc pe la Lakeland într-un campus vital și în creștere de excelență academică și într-un spirit electric care conduce programe de la niveluri mai înalte și mai înalte. Astăzi, Lakeland College este o de gradul de acordare de arte liberale instituției licență și master în legătură cu Biserica Unită a lui Hristos cu aproape 3.500 de studenți (900 elevi tradiționale de licență și 2600 de seară, week-end și studenți online) din 24 de țări, 10 de sali de ședere pe-campus și mai mult de 30 de specializări, inclusiv cele mai noi programele noastre academice: aviație, de comunicare și de asistență medicală.

În plus, ne-am seara, week-end și on-line de centre in Milwaukee, Madison, Wisconsin Rapids, Chippewa Valley, Fox Cities, Green Bay și un campus internațional de doi ani în Tokyo, Japonia. Angajamentul nostru de a educației merge mult dincolo de sala de clasă, așa cum ne-am oferi studenților noștri posibilitatea de a face o diferență și ajuta pe alții. Lakeland elevii conduce apel pentru un mediu mai curat, mai inteligent reciclarea, oferind adăpost și hrană pentru cei săraci și lupta împotriva cancerului si a altor boli. În folosul comunității este parte din ADN-ul de studenți Lakeland.

Student nostru-sportivi sunt o forță de a fi socotit cu, ca echipele oamenii noștri și femei și persoane concura in NCAA Division III baseball, baschet, cross country, fotbal, golf, fotbal, softball, tenis, atletism, volei și lupte.

Ai ceea ce este nevoie pentru a fi un Muskie?

Cel mai bun mod de a găsi într-adevăr este de a vizita în principal campusul Lakeland College sau un centru aproape de tine. Alegeți o dată Previzualizare zi și înregistra pentru sesiuni speciale cu alte elevi de liceu. Sau alege o altă zi care funcționează mai bine pentru tine, si vom stabili un program care include lucrurile pe care le-ar dori cel mai mult pentru a vedea și de a face. Puteți contacta Lakeland Admitere la 800-242-3347.

Apoi, puteți vedea ce înseamnă să fii un pește mare!

Locații

Plymouth

Address
Lakeland College,
W3718 South Drive

WI 53073-4878 Plymouth, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră