Lane Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

BANDĂ

despre Lane

Scopul Lane Community College este de a ajuta elevii să realizeze visele lor și să transforme viețile prin învățare. Facultății și personalul sunt dedicate pentru a ajuta elevii să reușească. Parteneri de benzi de circulație cu întreprinderile din comunitate pentru a ajuta la modelarea forței de muncă actuale și viitoare.

Lane este o comunitate colegiu centrată pe învățare, care oferă la prețuri accesibile, de calitate, oportunitățile educaționale pe tot parcursul vieții, care includ:

  • programe de transfer tehnic și profesional colegiu
  • Angajat abilitate modernizarea, dezvoltarea afacerilor și îmbunătățirea carierei
  • academice, limba și dezvoltarea deprinderilor de viață Foundational
  • dezvoltare personală pe tot parcursul vieții și de îmbogățire, de servicii culturale și comunitare

PROGRAME

Lane Community College este un colegiu cuprinzător comunitate. Colegiul oferă o gamă largă de programe de instruire, inclusiv programe de transfer de credit, Scoala de programe Cariere profesionale și tehnice, cursuri de formare continua, noncredit programe în limba engleză ca a doua limbă și ESL International, programe GED si training personalizate pentru afacerile locale. Clasele sunt oferite la mai multe locații și cursuri online și sunt, de asemenea, disponibile tele.

Lane oferă o gamă largă de programe de zbor culinare și ospitalitate, sănătate, auto, industriale, și.

BANDĂ

conducere

LCC Consiliul de Educație

Consiliul de al Educației are autoritate primară pentru stabilirea politicilor care reglementează funcționarea colegiului și de adoptare a bugetului anual al colegiului. taxa de bord este de a supraveghea dezvoltarea de programe și servicii pe care membrii consiliului cred că va servi cel mai bine nevoile oamenilor din districtul Lane Community College.

Șapte persoane alese, care nu sunt plătite cuprind Consiliul de Educație și au autoritate primară pentru stabilirea politicilor care reglementează funcționarea colegiului și de adoptare a bugetului anual al colegiului. sarcina lor este de a supraveghea dezvoltarea programelor și serviciilor pe care ei cred că vor servi cel mai bine nevoile oamenilor din districtul Lane.

Înrolare

Lane este al treilea cel mai mare colegiu comunitate din Oregon, cu o înscriere anuală totală de peste 36.000 de studenți. Aproximativ jumatate din elevii care au luat cursuri de credit de la Lane sunt înscriși cu normă întreagă, cu cealaltă jumătate participă timp parțial. Lane oferă, de asemenea, cursuri de bază non-credit s-au axat pe interese variate.

Tours

Toți viitorii studenți și familiile lor sunt încurajați să viziteze campusul principal Lane pentru a obține un sentiment de ceea ce Lane este vorba. vizite campus sunt o modalitate foarte bună de a vedea campus, vizita programe și de a pune întrebări pentru a vă asigura că Lane este alegerea potrivita pentru tine.

Admitere

Lane programe internaționale întâmpină studenții din întreaga lume și le sprijină în realizarea viselor lor de educație american. Noi acceptăm studenții internaționali care au cel puțin 17 ani în programul nostru. Lane ofera engleza ca a doua cursuri de limbi străine, programe de transfer și programe de carieră și de formare tehnică la peste 400 de 10.000 de studenți americani și internaționali în fiecare an. Odată ce un student la Lane, programe internaționale vor lucra cu tine pentru a vă menține starea F-1 și atinge obiectivele tale academice.

La Lane nu necesită un scor TOEFL pentru admitere. Toți elevii vor fi testate pentru competență în limba engleză la sosire și destinația de plasare clasa se va baza pe rezultatele. Noi oferim, de asemenea, testul nostru de plasare engleză on-line pentru cei care doresc să ia testul înainte de a ajunge în campus. Elevii vor fi plasate în cursuri de limba engleza sau clase de credit la nivel de colegiu bazat pe rezultatul testului de plasare.

Lane ofera 3 prize pe an pentru studenții internaționali. Datele se pot schimba ușor în fiecare an, dar acestea sunt, practic, un aport septembrie, aportul ianuarie și aportul martie.

Pentru a finaliza aplicația on-line convenabil, click aici: https://inform-edu.net/apex/f?p=300060:1 Pentru mai multe detalii și întrebări referitoare la admitere, scrie la: internationaladmissions@lanecc.edu

BANDĂ

istorie

Lane a fost fondat în anul 1964 printr-un vot al cetățenilor locali, iar campusul principal a fost deschisă în 1968. Colegiul a fost un succesor la Școala Tehnică-profesională Eugene, care a fost fondată în 1938. Lane a primit numeroase premii și distincții pentru programele sale inovatoare de instruire și de înaltă calitate. Colegiul este un membru al Ligii pentru Inovare în Community College.

BANDĂ

Condiții de viață Aici

Unul dintre avantajele de a participa Lane care trăiesc în zonă. campusul principal al lui Lane este în Eugene, un oras cunoscut pentru calitatea vieții și pentru a fi casa de la Universitatea din Oregon. Eugene este acasa, la mai mult de 153.000 de oameni și învecinate Springfield are mai mult de 57.000 de rezidenți cuprinde al doilea cel mai mare centru populației în stat. Eugene și Springfield se află în Valea Willamette între Oceanul Pacific și Munții Cascade. Anumite vârfuri din Cascade Range se poate vedea din campusul principal. munții pitorești din zonă, păduri, râuri, lacuri, și de coastă oferă multe oportunități pentru aventuri în aer liber sau pentru doar stând pe spate și se bucură de vedere.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență » Vedea Associate of Applied Science » Vedea Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

De licență de afaceri

Online Campus Cu normă întreagă 2 - 4 anii June 2019 Statele Unite ale Americii Eugene + 1 mai mult

De fiecare carieră modernă necesită unele cunoștințe de afaceri. La Lane, vă oferim mai multe opțiuni pentru a vă pregăti pentru o carieră în afaceri, dacă sunteți pe un drum cu unul sau doi ani sau care doresc o diplomă de licență. [+]

De fiecare carieră modernă necesită unele cunoștințe de afaceri. La Lane, vă oferim mai multe opțiuni pentru a vă pregăti pentru o carieră în afaceri, dacă sunteți pe un drum cu unul sau doi ani sau care doresc o diplomă de licență.

Gradul de transfer: Lane este începutul inteligent la gradul patru ani! Câștigați un asociat de Stiinte Transfer (ASOT) Licențiat în afaceri și se transferă perfect la orice universitate publică din Oregon, ca un junior. Să profite de clase mici și atenție personalizate de la facultate. De asemenea, veți economisi bani în regim cu taxă, luând primii doi ani de la Lane.

Opțiuni de carieră și tehnică de ieri: Câștiga un certificat de un an sau doi ani, Associate de ieri pentru a dobândi abilități care pregătesc să intre pe piața de locuri de muncă până la finalizare.... [-]


Diploma de design grafic

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Eugene

Dacă vă place să lucrați cu calculatoare pentru a rezolva probleme vizuale și spațiale și de a crea modele interesante pentru publicare în format tipărit sau pe web, o carieră în design grafic poate fi a ta. Când terminați programul nostru de doi ani va avea abilitățile fundamentale pentru a se alătura absolvenților noștri în domenii interesante, cum ar fi publicitatea, design grafic, publicații, imprimare comercială și de internet. [+]

Dacă vă place să lucrați cu calculatoare pentru a rezolva probleme vizuale și spațiale și de a crea modele interesante pentru publicare în format tipărit sau pe web, o carieră în design grafic poate fi a ta. Când terminați programul nostru de doi ani va avea abilitățile fundamentale pentru a se alătura absolvenților noștri în domenii interesante, cum ar fi publicitatea, design grafic, publicații, imprimare comercială și de internet. Vei invata noua tehnologie, comunicare puternică și aptitudini organizatorice și va rotunji studiul de design, cu stagii Cooperativa de educație care oferă formare în domeniu și de multe ori duce la noi și care îndeplinesc oportunități de locuri de muncă.... [-]


Licentiat in inginerie

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Eugene + 1 mai mult

Inginerii folosesc imaginația și abilități analitice pentru a inventa, proiectare, și de a construi lucruri care contează. Ei sunt jucători de echipă cu minți independente care întreabă: "Cum putem dezvolta un sistem mai bun de reciclare pentru a proteja mediul, proiectarea unei școli, care poate rezista la un cutremur, sau a crea efecte speciale de ultimă generație pentru filme?" Visând la soluții creative și practice, inginerii schimbă lumea tot timpul. [+]

Ce este ingineria?

Inginerii folosesc imaginația și abilități analitice pentru a inventa, proiectare, și de a construi lucruri care contează. Ei sunt jucători de echipă cu minți independente care întreabă: "Cum putem dezvolta un sistem mai bun de reciclare pentru a proteja mediul, proiectarea unei școli, care poate rezista la un cutremur, sau a crea efecte speciale de ultimă generație pentru filme?" Visând la soluții creative și practice, inginerii schimbă lumea tot timpul.

Unele dintre domeniile de inginerie

Civile, mecanice, electrice, industriale, Producție, Computer, Chimice, Industria aerospațială, de mediu, transport, biomedicale, Materiale, Nuclear, Petroleum, Forest, Ocean, resursele de apă, și Bioinginerie.... [-]


Licențiat în ea calculator

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 anii June 2019 Statele Unite ale Americii Eugene + 1 mai mult

Informații Departamentul Tehnologia Informatică oferă atât profesionale, cât diviziune tehnică și mai mici de calculator știință și calculator desigur, sisteme informatice de lucru. Noi oferim doi ani asociat de programe de gradul științei aplicate, care sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru locuri de muncă ca administratori de rețea de calculatoare, specialiști de suport utilizator, sau programatori de calculator precum și un doi ani de transfer de grade. [+]

Informații Departamentul Tehnologia Informatică oferă atât profesionale, cât diviziune tehnică și mai mici de calculator știință și calculator desigur, sisteme informatice de lucru.

Noi oferim doi ani asociat de programe de gradul științei aplicate, care sunt concepute pentru a pregăti studenții pentru locuri de muncă ca administratori de rețea de calculatoare, specialiști de suport utilizator, sau programatori de calculator precum și un doi ani de transfer de grade. Mai multe tipuri de carieră Pathway Certificatele sunt de asemenea disponibile pentru studenții care doresc să se specializeze.

Programe academice Operațiuni de rețea de calculatoare Programare pe Calculator Simulare de calculator / Dezvoltare Joc sisteme informatice de informare Informații de transfer Student ... [-]

Licențiat în educația timpurie a copiilor

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Eugene

Pentru studenții al căror obiectiv de carieră este de a preda copiilor de la naștere până la pre-grădiniță vârstă în centrele de îngrijire a copiilor și la domiciliu setări, Lane Community College oferă un an doi, educație timpurie copilarie asociat de Stiinte Aplicate de ieri, precum și un an, ECE Certificat . [+]

Pentru studenții al căror obiectiv de carieră este de a preda copiilor de la naștere până la pre-grădiniță vârstă în centrele de îngrijire a copiilor și la domiciliu setări, Lane Community College oferă un an doi, educație timpurie copilarie asociat de Stiinte Aplicate de ieri, precum și un an, ECE Certificat .

oportunități educaționale extinse includ:

Clasa de formare legate de mandatat de stat pentru persoanele care lucrează deja în domeniu; clase abilităților parentale; Clasele de interes general clădire de calificare în afara caută un grad [-]

Licențiat în științe

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Eugene + 1 mai mult

Studenții care se pregătesc pentru transferul la un colegiu de patru ani sau universitate pot alege dintr-o varietate de oferte pentru a satisface cerințele lor de știință de cultură generală. Cei de planificare pentru a majora in stiintele fizice sau biologice vor găsi cursurile necesare pentru a finaliza primii doi ani ai curriculum-ului lor printre ofertele diviziei. [+]

Studenții care se pregătesc pentru transferul la un colegiu de patru ani sau universitate pot alege dintr-o varietate de oferte pentru a satisface cerințele lor de știință de cultură generală. Cei de planificare pentru a majora in stiintele fizice sau biologice vor găsi cursurile necesare pentru a finaliza primii doi ani ai curriculum-ului lor printre ofertele diviziei. Aceasta include programe complete pentru cei interesați în profesiile orientate spre punct de vedere medical, cum ar fi medicina, stomatologie, Farmacie și Medicină Veterinară.

"Misiunea diviziei Stiinta este de a ajuta persoanele fizice pentru a atinge nevoile lor de educație științifică și scopurile."... [-]


Licențiat în Științe Sociale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Eugene + 1 mai mult

Științe Divizia Socială oferă cursuri despre oameni, patrimoniul lor social și cultural, precum și comportamentul lor. Aceste subiecte sunt importante pentru a avea succes in orice profesie sau vocație, și contribuie la calitatea vieții noastre. [+]

Științe Divizia Socială oferă cursuri despre oameni, patrimoniul lor social și cultural, precum și comportamentul lor. Aceste subiecte sunt importante pentru a avea succes in orice profesie sau vocație, și contribuie la calitatea vieții noastre.

Cele mai multe clase de științe sociale pot fi aplicate față de specializări de bacalaureat în studii americane, antropologie, în folosul comunității, educație, studii etnice, științe sociale generale, geografie, istorie, drept, de aplicare a legii, corectii, filosofie, științe politice, psihologie, administrație publică, religioase studii și sociologie. Divsion ofera aceste programe / profesionale tehnice: Justiție penală, Serviciul comunitar, și juvenilă Corectările.... [-]


Licență de economie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Statele Unite ale Americii Eugene

Economia este adesea descrisă ca fiind o știință socială care caută să analizeze și să descrie producția, distribuția și consumul de bunuri și servicii. [+]

Economia este adesea descrisă ca fiind o știință socială care caută să analizeze și să descrie producția, distribuția și consumul de bunuri și servicii.

Lane Community College oferă cursuri de învățământ majore și generale divizie inferioară necesare pentru studenții care desfășoară o diplomă de economie. Educația generală și cursuri majore în Ghidul de transfer să îndeplinească cerințele pentru Associate of Arts Oregon Transfer de grade (AAOT).

[-]

Videoclipuri

I am Lane Community College

Lane Community College - Campus Tour

Lane Community College - Eugene Life

Welcome to Lane!