Lawrence University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cel mai bun rang privat în domeniul rezidențial de arte liberale

Lawrence University este un colegiu privat de arte liberale private și un conservator de muzică dedicat exclusiv învățământului preuniversitar. Situat în orașul primitoare Midwestern, statul Wisconsin, cu 15% din cei 1.500 de studenți care provin din peste 50 de țări din afara SUA, comunitatea Lawrence este una dintre cele mai diverse din țară. Un membru mândru al colegiilor care schimbă Viața organizației, Lawrence este dedicat unei abordări de învățare angajată care dezvoltă abilități care sunt foarte apreciate de școlile absolvente și de angajatori.

Fapte rapide

Raportul individualizat de la 9 la 1 student la facultate echivalează cu o experiență de învățare extrem de individualizată.

Angajat 99% din studenții Lawrence sunt angajați pe deplin în ocuparea forței de muncă, școală postuniversitară sau experiențe postuniversitare formale în termen de șase luni de la absolvire.

Affordable Lawrence se angajează să ajute studenții internaționali să-și finanțeze educația. Bursa internațională pentru studenți și ajutorul pe bază de nevoi sunt disponibile tuturor studenților.

Salutând Locuințele de pe campus sunt garantate într-o comunitate sigură și incluzivă.

http://tour.lawrence.edu/

Programe

  • Bachelor of Arts cu 44 de domenii de studiu
  • Bachelor of Music cu 4 majors și două domenii de accent
  • Diplomă de cinci ani de licență dublă de licență și licență de muzică

Învățarea implicată la Lawrence

Învățarea implicată implică experiențe de învățare personale provocatoare și semnificative cu cadrele didactice și colegii în mărime de clasă în medie de 15 elevi. Aceste abilități active de explorare, dezbatere, cercetare și creație vă vor pregăti să vă adaptați și să vă dezvoltați într-o lume în continuă schimbare.

La Lawrence, cei 1500 de studenți provin din cele mai mari orașe din lume și din cele mai mici orașe pentru a forma o comunitate rezidențială coezivă într-un oraș primitor și sigur. Studenții din Lawrence sunt diversi din punct de vedere academic, social, cultural și economic. Sunt inteligenți, prietenoși și se dezvoltă în colaborare.

Dincolo de campusul principal, Lawrence oferă experiența campusului în campusul nostru liniștit de 441 de acri Bjorklunden, o retragere la doar 160 de kilometri nord-est de Appleton și centrul nostru din Londra, amplasat în inima Londrei, unul dintre cele mai interesante orase din lume.

Campusul de întâmpinare într-un oraș primitor

Appleton, Wisconsin este un oraș vibrant de 74.000, care face parte dintr-o regiune locală locuită de peste 230.000 de locuitori. Inima culturală și comercială a acestei regiuni, Appleton apare în mod regulat pe listele orașelor americane care sunt cele mai sigure și au cea mai înaltă calitate a vieții.

Appleton

Amestecul său cosmopolit cu naturale face ca Appleton să fie o bijuterie adevărată - și un loc care surprinde adesea vizitatorii noștri din locuri precum New York, Chicago, Los Angeles și Denver, care așteptau ceva cu totul diferit de un oraș din nord-estul Wisconsinului.

Despre Appleton

Cu o populație de 73.000 de locuitori (într-o zonă de metrou de un sfert de milion), Appleton face parte din una dintre zonele metropolitane cu cea mai rapidă creștere din Midwest. Dimensiunea zonei, complexitatea culturală și amploarea afacerilor vă oferă oportunități ample pentru stagii, proiecte de cercetare, implicare civică și servicii în folosul comunității.

Poți ajunge aici de acolo.

ATW (aeroportul din Appleton) se află la numai 6 km de campus. Servește Appleton conectându-se la nodurile majore pe companiile aeriene majore: United / Continental (prin Chicago O'Hare); și Delta (Detroit, Minneapolis și Atlanta).

Despre acea vreme ...

Bine, vom recunoaște că se poate răci aici (media lunii înalte / joase: 24 ° F / 7 ° F), iar zăpada (aproximativ 4 metri pe iarna). Dar știm, de asemenea, cum să facem acest lucru (îmbrăcăminte în straturi). Performanța de iarnă: primăvara este spectaculoasă. Toamna este destul de fabuloasă.

Iesi afara)!

Rularea, drumeții, ciclism, canotaj, ședințe. Dacă faceți oricare dintre aceste lucruri - și există o șansă bună să faceți cel puțin una dintre ele - veți avea o mulțime de locuri în aer liber pentru a le face în întreaga zonă: de la High Cliff State Park la Lacul Winnebago la 10 mile de campus, la râul Fox care curge spre nord, care rulează de-a lungul coastei lui Lawrence, la zeci de parcuri aflate într-o rază de două mile de campus.

Și dacă ești un fan de baseball, poți prinde echipa de liga de clasă minoră din Milwaukee Brewers, Wacconsin Timber Rattlers la Time Warner Field, la doar 6 mile de campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

Colegiul Avenue

Chicago are Magnificent Mile. Appleton are Colegiul Avenue, cu o gamă amețitoare de restaurante (de la mese de cinci stele până la pizza târzie), o grămadă de cafenele minunate și zeci de magazine. Totul se află chiar în fața ușii tale de la Lawrence. Și dacă aveți nevoie de mai multe cumpărături, trebuie doar să mergeți la Fox River Mall, la doar 5 mile de campus.

Arătați cartea dvs. de identitate Lawrence la aceste companii pentru a răscumpăra specialități și reduceri

Broadway pe colegiu

La o jumătate de milă de campus, Centrul Fox Cities Performing Arts lansează lumea divertismentului Appleton. Această bijuterie de 45 milioane de dolari are o capacitate de 2100 de locuri (cu "cel mai prost loc în casă", la doar 100 de picioare de scenă). Appleton - nu Milwaukee sau Madison - a găzduit premiile din Wisconsin ale regelui leului și răului.

Micul Apple este mai electric decât Big Apple?

Pe 20 august 1882, Appleton a devenit primul oraș care a generat electricitate comercială. (Două săptămâni mai târziu, New York City a devenit al doilea oraș pentru a face acest lucru.)

Locații

Appleton

Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră