Citește Descrierea Oficială

Cel mai bun rang privat în domeniul rezidențial de arte liberale

Lawrence University este un colegiu privat de arte liberale private și un conservator de muzică dedicat exclusiv învățământului preuniversitar. Situat în orașul primitoare Midwestern, statul Wisconsin, cu 15% din cei 1.500 de studenți care provin din peste 50 de țări din afara SUA, comunitatea Lawrence este una dintre cele mai diverse din țară. Un membru mândru al colegiilor care schimbă Viața organizației, Lawrence este dedicat unei abordări de învățare angajată care dezvoltă abilități care sunt foarte apreciate de școlile absolvente și de angajatori.

Fapte rapide

  1. Raportul individualizat de la 9 la 1 student la facultate echivalează cu o experiență de învățare extrem de individualizată.
  2. Angajat 99% din studenții Lawrence sunt angajați pe deplin în ocuparea forței de muncă, școală postuniversitară sau experiențe postuniversitare formale în termen de șase luni de la absolvire.
  3. Affordable Lawrence se angajează să ajute studenții internaționali să-și finanțeze educația. Bursa internațională pentru studenți și ajutorul pe bază de nevoi sunt disponibile tuturor studenților.
  4. Salutând Locuințele de pe campus sunt garantate într-o comunitate sigură și incluzivă.

http://tour.lawrence.edu/

Programe

  • Bachelor of Arts cu 44 de domenii de studiu
  • Bachelor of Music cu 4 majors și două domenii de accent
  • Diplomă de cinci ani de licență dublă de licență și licență de muzică

Învățarea implicată la Lawrence

Învățarea implicată implică experiențe de învățare personale provocatoare și semnificative cu cadrele didactice și colegii în mărime de clasă în medie de 15 elevi. Aceste abilități active de explorare, dezbatere, cercetare și creație vă vor pregăti să vă adaptați și să vă dezvoltați într-o lume în continuă schimbare.

La Lawrence, cei 1500 de studenți provin din cele mai mari orașe din lume și din cele mai mici orașe pentru a forma o comunitate rezidențială coezivă într-un oraș primitor și sigur. Studenții din Lawrence sunt diversi din punct de vedere academic, social, cultural și economic. Sunt inteligenți, prietenoși și se dezvoltă în colaborare.

Dincolo de campusul principal, Lawrence oferă experiența campusului în campusul nostru liniștit de 441 de acri Bjorklunden, o retragere la doar 160 de kilometri nord-est de Appleton și centrul nostru din Londra, amplasat în inima Londrei, unul dintre cele mai interesante orase din lume.

Campusul de întâmpinare într-un oraș primitor

Appleton, Wisconsin este un oraș vibrant de 74.000, care face parte dintr-o regiune locală locuită de peste 230.000 de locuitori. Inima culturală și comercială a acestei regiuni, Appleton apare în mod regulat pe listele orașelor americane care sunt cele mai sigure și au cea mai înaltă calitate a vieții.

Appleton

Amestecul său cosmopolit cu naturale face ca Appleton să fie o bijuterie adevărată - și un loc care surprinde adesea vizitatorii noștri din locuri precum New York, Chicago, Los Angeles și Denver, care așteptau ceva cu totul diferit de un oraș din nord-estul Wisconsinului.

Despre Appleton

Cu o populație de 73.000 de locuitori (într-o zonă de metrou de un sfert de milion), Appleton face parte din una dintre zonele metropolitane cu cea mai rapidă creștere din Midwest. Dimensiunea zonei, complexitatea culturală și amploarea afacerilor vă oferă oportunități ample pentru stagii, proiecte de cercetare, implicare civică și servicii în folosul comunității.

Poți ajunge aici de acolo.

ATW (aeroportul din Appleton) se află la numai 6 km de campus. Servește Appleton conectându-se la nodurile majore pe companiile aeriene majore: United / Continental (prin Chicago O'Hare); și Delta (Detroit, Minneapolis și Atlanta).

Despre acea vreme ...

Bine, vom recunoaște că se poate răci aici (media lunii înalte / joase: 24 ° F / 7 ° F), iar zăpada (aproximativ 4 metri pe iarna). Dar știm, de asemenea, cum să facem acest lucru (îmbrăcăminte în straturi). Performanța de iarnă: primăvara este spectaculoasă. Toamna este destul de fabuloasă.

Iesi afara)!

Rularea, drumeții, ciclism, canotaj, ședințe. Dacă faceți oricare dintre aceste lucruri - și există o șansă bună să faceți cel puțin una dintre ele - veți avea o mulțime de locuri în aer liber pentru a le face în întreaga zonă: de la High Cliff State Park la Lacul Winnebago la 10 mile de campus, la râul Fox care curge spre nord, care rulează de-a lungul coastei lui Lawrence, la zeci de parcuri aflate într-o rază de două mile de campus.

Și dacă ești un fan de baseball, poți prinde echipa de liga de clasă minoră din Milwaukee Brewers, Wacconsin Timber Rattlers la Time Warner Field, la doar 6 mile de campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

Colegiul Avenue

Chicago are Magnificent Mile. Appleton are Colegiul Avenue, cu o gamă amețitoare de restaurante (de la mese de cinci stele până la pizza târzie), o grămadă de cafenele minunate și zeci de magazine. Totul se află chiar în fața ușii tale de la Lawrence. Și dacă aveți nevoie de mai multe cumpărături, trebuie doar să mergeți la Fox River Mall, la doar 5 mile de campus.

Arătați cartea dvs. de identitate Lawrence la aceste companii pentru a răscumpăra specialități și reduceri

Broadway pe colegiu

La o jumătate de milă de campus, Centrul Fox Cities Performing Arts lansează lumea divertismentului Appleton. Această bijuterie de 45 milioane de dolari are o capacitate de 2100 de locuri (cu "cel mai prost loc în casă", la doar 100 de picioare de scenă). Appleton - nu Milwaukee sau Madison - a găzduit premiile din Wisconsin ale regelui leului și răului.

Micul Apple este mai electric decât Big Apple?

Pe 20 august 1882, Appleton a devenit primul oraș care a generat electricitate comercială. (Două săptămâni mai târziu, New York City a devenit al doilea oraș pentru a face acest lucru.)

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Lawrence University

Economiștii construiesc modele și analizează date pentru a înțelege modul în care oamenii fac alegeri și cum funcționează economiile. ... [+]

Despre

Economiștii construiesc modele și analizează date pentru a înțelege modul în care oamenii fac alegeri și cum funcționează economiile.

Multe sub-domenii ale economiei acoperă o mare varietate de subiecte, iar factorii de decizie din guverne, precum și din întreprinderi și alte organizații folosesc instrumentele economice pentru a-și informa deciziile.

S-ar putea să te bucuri de asta dacă te intereseazăÎnțelegerea modului în care oamenii de știință socială abordează studiul comportamentului umanCariere în afaceri, finanțe, consultanță, drept, sănătate publică, serviciu public, educațieDezvoltarea abilităților de modelare abstractă pentru a structura gândireaDezvoltarea abilităților cantitative de raționament pentru a asambla, structura și analiza datelorExplorând cum funcționează piețele și de ce conteazăExplorând de ce unele țări sunt bogate, dar cele mai multe nu suntExplorarea rolurilor antreprenorialeLawrenții uneori împerechează economiaMatematicăGuvernInovaţiePsihologiePerformanta muzicalaLimbi straineStudii InternationaleStudii de mediuStudii chinezeștiStudii ruseștiStudii GlobaleViața după Lawrence... [-]
Statele Unite ale Americii Appleton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lawrence University

Lawrence University Departamentul de fizica ofera unul dintre premier programe de fizica de licenta in tara, cu lățimea și profunzimea în programele de fizică nu sunt ade ... [+]

Despre

Lawrence University Departamentul de fizica ofera unul dintre premier programe de fizica de licenta in tara, cu lățimea și profunzimea în programele de fizică nu sunt adesea văzut la nivel de licență.

Veți învăța practica fizicii printr-un program care prezintă o interacțiune între clase și activitățile co-curriculare, toate într-un mediu colaborativ care se concentrează pe succesul elevilor. Veți ajunge la succes prin programele noastre de semnături legate de zonele de expertiză a facultăților, combinate cu formare de cercetare care începe în curriculum și ajunge la maturizarea în bursele de cercetare și proiecte Senior Experience.

S-ar putea să vă bucurați de acest lucru dacă sunteți interesat de ...Înțelegerea legilor care guvernează universul: de la stele gigantice la particule subatomiceRealizarea cercetărilor științifice și explorarea lumii fiziceUrmează pe urmele marilor oameni de știință din lume, cum ar fi Marie Curie sau Albert EinsteinLucrați în industriile influente, cum ar fi energia, aerul și spațiul... [-]
Statele Unite ale Americii Appleton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lawrence University

Conservatorul Lawrence University servește în jur de 350 de studenți foarte entuziasmați, entuziasmați și pasionați. Cu trei grade, patru majore, două domenii de accent, ... [+]

Despre

B.Mus. vă permite să vă concentrați în primul rând pe muzică într-un program de studii profesionale care se întemeiază pe principiile educației liberale. Aveți un rol important în performanță, educație muzicală sau teorie / compoziție. Aproximativ două treimi din cursurile dvs. vor fi în muzică, inclusiv lecții, clase precum teoria și istoria muzicii, și ansamblurile, în timp ce clasele non-muzicale vor cuprinde treimea rămasă a studiilor. Prin urmare, veți primi o educație bine rotunjită, împreună cu instruirea muzicală de cea mai înaltă calitate, pregătindu-vă bine pentru provocările și oportunitățile vieții din secolul XXI.

Conservatorul Lawrence University servește în jur de 350 de studenți foarte entuziasmați, entuziasmați și pasionați. Cu trei grade, patru majore, două domenii de accent, doi minori, douăzeci și șase de studiouri și nouă ansambluri mari există o multitudine de modalități de a sculpta o viață muzicală la Lawrence.... [-]

Statele Unite ale Americii Appleton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lawrence University

Curriculum-ul de psihologie la Lawrence este bine echilibrat pentru a reprezenta amploarea ariilor principale ale psihologiei, inclusiv clinice, cognitive, de dezvoltare, ... [+]

Despre

Psihologia este știința minții și a comportamentului.

Curriculum-ul de psihologie la Lawrence este bine echilibrat pentru a reprezenta amploarea ariilor principale ale psihologiei, inclusiv clinice, cognitive, de dezvoltare, sănătate, neuroștiințe, personalitate și psihologie socială. Departamentul de psihologie oferă de asemenea un studiu aprofundat al unor teme specifice, cum ar fi psihofarmacologia, muzica, limba, psihopatologia, dezvoltarea adolescenților, prejudecățile și emoțiile.

S-ar putea să te bucuri de asta dacă te interesează

Cum funcționează creierulCum oamenii susțin relațiile socialeCum gândesc oamenii, amintesc, rezolvă problemele și creeazăCum comportă mintea și cum comportă comportamentul creieruluiCum se dezvoltă tulburările mintale și sunt tratate cel mai bineDescifrarea obiceiurilor de cumpărare ale oamenilorComportamentele sociale individuale într-un cadru de grupCum influențează medicamentele și chimicalele comportamentulÎmbunătățirea vieții în mod individual (de exemplu tratarea psihopatologiilor) și colectiv (de exemplu, abordarea problemelor sociale la scară largă)... [-]
Statele Unite ale Americii Appleton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lawrence University

Studiile de film privesc materialul video în toate formatele și platformele sale ca forme de artă vitale și artefacte culturale care pot fi analizate riguros. Explorați i ... [+]

Despre

Studiile de film privesc materialul video în toate formatele și platformele sale ca forme de artă vitale și artefacte culturale care pot fi analizate riguros. Explorați istoria, analiza și interpretarea videoclipului ca formă cheie a culturii moderne.

Dezvoltați un fundal în teoria și critica imaginilor în mișcare pentru a crea un nivel mai profund de bucurie în timp ce examinați dispozitivele tehnice, stilistice și retorice pe care filmele le folosesc pentru a crea și transmite sensuri. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a crea și de a vă prezenta propria dvs. artă într-un studio de film de top.

S-ar putea să vă bucurați de studiile de film dacă sunteți interesat de:Reprezentări și explorări ale identității în film și în alte medii vizualeScrierea propriilor scenarii sau filmarea propriilor videoclipuri YouTubePovestirea și scrierea creativăArtă comunitarăLimba globală a filmului de la expresionismul german până la cinema cinematografia generației a șasea și a mai multAntropologie și cultura vizualăPublicitate și marketingLawrentians uneori împerechează studii de film cu ...AntropologieIstoria arteiEngleză și scriere creativăLimbilePerformanta muzicalaStudioul artisticTeatruViața după Lawrence... [-]
Statele Unite ale Americii Appleton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Lawrence University

În studiile globale investigăm o gamă largă de întrebări culturale, politice, religioase, economice și de mediu care apar atunci când ne gândim la lume ca un întreg inter ... [+]

Despre

Studii globale în studiile globale investighează o gamă largă de întrebări culturale, politice, religioase, economice și de mediu care apar atunci când ne gândim la lume ca un întreg interconectat. Acest master interdisciplinar vă va permite să tratați întrebări care nu se limitează la o singură țară sau regiune, ci să vă gândiți la întrebările dvs. dintr-o perspectivă globală într-una din cele patru piese: Identitatea națională și identitatea, Orașele globale, Securitatea umană, Artele și schimburile.

Studiul Global Studies are patru piese, pentru mai multe informații despre fiecare piesă faceți clic pe o casetă de mai jos:

Națiunilor și Identității.... [-]
Statele Unite ale Americii Appleton
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Statele Unite ale Americii