LeMoyne-Owen College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

LeMoyne-Owen College este un colegiu de arte liberale de patru ani, care oferă o experiență transformatoare studenților pentru a-i pregăti pentru viitoarele eforturi profesionale. Studenții noștri devin absolvenți și realizatori ai viitorului. Suntem, de asemenea, o platformă de lansare pentru succes - indiferent unde se află un cărturar în călătoria lor academică.

Campusul LeMoyne-Owen College este situat în centrul urban al orașului Memphis, Tennessee, oferind o bogată vitalitate culturală instituției noastre. Ne aflăm în inima cartierului istoric Soulsville, unde artiști legendari au înregistrat odinioară clasicele soul la Stax Records. Instituția noastră a făcut parte din comunitate de când ne-a deschis porțile pe Walker Avenue în 1914, cu o mândră tradiție de educare a absolvenților notabili, inclusiv medici, avocați și politicieni. În special, suntem, de asemenea, singurul colegiu istoric negru din Memphis, cu o istorie care datează din 1862 și suntem mândri că suntem una dintre puțin peste 100 de astfel de instituții care rămân la nivel național.

Înscrierea noastră mai redusă, împreună cu o amprentă academică de un campus, permite un mediu „acasă departe de casă”. Studenții noștri se cunosc unul pe celălalt - precum și facultatea și personalul colegiului. Studenții și facultățile noastre sunt, de asemenea, implicați activ în afara comunității campusului nostru, prin oportunități de voluntariat, inclusiv mentorat și predare studenților. Memphis este un oraș care dă înapoi atât prin timp, cât și prin comori: Colegiul insuflă această filosofie în campus.Locații

Memphis

Address
Walker Avenue,807
38126 Memphis, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: