Lincoln Memorial University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre LMU

Noul nostru președinte beli, Abraham Lincoln, a fost un nativ din Kentucky învecinat. Dar s-ar putea să nu știți că el a imaginat "o mare universitate pentru oamenii din această zonă" aici, în Cumberland Gap. O sută patruzeci de ani mai târziu, Lincoln Memorial University este mostenitorul acelei viziuni și suntem foarte mândri că purtăm numele și că îmbrățișăm moștenirea sa.

Amplasat în gama de primăvară Muntele Appalachian, campusul principal al LMU din Harrogate, Tennessee, este atât pitoresc, cât și istoric. Cam la 55 km nord de Knoxville, Tennessee, suntem perfect pregătiți să oferim o educație artistică liberală. Campusul principal, plin de activități pentru studenții rezidenți și 11 site-uri extinse din zonele înconjurătoare, LMU oferă experiențe educaționale care se potrivesc cu viața ta. Cu peste 30 de specializări academice, variind de la contabilitate la biologie sălbatică și pescuit, succesul este la îndemână.

Cel mai important, LMU este o comunitate apropiată, plină de oameni care au grijă. Elevii se pot aștepta la o atenție personală cu o mărime medie de clasa de 13. La LMU, elevii construiesc relații care durează și învață lecții pe care le vor purta pentru viață.

moștenire

Lincoln Memorial University crescut din iubire și respect față de Abraham Lincoln și astăzi își onorează numele, valorile și spiritul. După cum se spune legenda, în 1863 Lincoln ia sugerat generalului OO Howard, ofițer al Armatei Uniunii, că atunci când războiul civil sa încheiat, el spera că generalul Howard ar face ceva pentru oamenii loiali din această zonă.

La sfârșitul anilor 1800, colonelul AA Arthur, agent organizator al unei companii engleze, a cumpărat zona în care se află Lincoln Memorial University . Compania sa a construit un hotel de 700 de camere numit "Four Seasons", precum și un spital, un han, un sanatoriu și alte clădiri mai mici. Au fost puse drumuri și terenurile plantate cu o mare varietate de arbuști și arbori. În 1895, compania a fost forțată să renunțe la proiectul său atunci când o panică financiară a măturat Anglia.

Reverendul AA Myers, ministru congregațional, a venit la Cumberland Gap în 1888. A reușit să deschidă școala Harrow, înființată pentru a oferi educație elementară tinerilor din munte. Într-o vizită în zonă, pentru a da o serie de prelegeri la Școala Harrow, generalul OO Howard și-a amintit angajamentul său de a îndeplini cererea lui Lincoln și sa alăturat reverendilor Myers, MF Overton, CF Eager, AB Kesterson și M. Arthur în stabilirea Lincoln Memorial University . Acest grup, împreună cu Robert F. Patterson, un veteran al confederației, a devenit un consiliu de administrație și a cumpărat proprietatea Four Seasons. În comemorarea zilei de naștere a lui Lincoln, instituția a fost închiriată de către statul Tennessee în 12 februarie 1897, ca Lincoln Memorial University .

De atunci, Lincoln Memorial University a încercat să ofere oportunități educaționale, dezvoltarea conducerii comunității și extinderea forțelor economice și sociale din regiune. Mai mult de 700 de absolventi au intrat in practica medicala sau juridica in comunitatile Appalachian. Alți 3.000 au devenit educatori profesioniști, care servesc în posturi variind de la predarea școlii elementare la președințiile universitare. Douăzeci și cinci de absolvenți au publicat cărți, drame și compoziții muzicale recunoscute pe scară largă. Jesse Stuart este un astfel de autor; diferitele sale lucrări au fost traduse în șapte limbi.

Misiune și scop

Lincoln Memorial University este o comunitate cuprinzătoare de învățare bazată pe valori, dedicată furnizării de experiențe educaționale de calitate la nivel universitar, absolvent și profesionist. Universitatea se străduiește să le ofere studenților o bază pentru o viață mai productivă prin susținerea principiilor vieții lui Abraham Lincoln: dedicarea libertății, responsabilității și îmbunătățirii individuale; un respect pentru cetățenie; recunoașterea valorii intrinseci a unor standarde morale și etice înalte; și o credință într-un Dumnezeu personal

În timp ce în primul rând sa angajat în predare, Universitatea susține cercetarea și serviciul. Curriculum-ul Universității și angajamentul față de instruirea de calitate la toate nivelurile se bazează pe convingerile că absolvenții trebuie să poată comunica clar și eficient într-o epocă de tehnologie de comunicare rapidă și continuă, trebuie să aibă o profunzime apreciabilă a învățării într-un domeniu de cunoaștere, trebuie să aprecieze și să înțeleagă diferitele căi prin care ajungem să ne cunoaștem pe noi înșine și lumea din jurul nostru și trebuie să putem exercita judecăți în cunoștință de cauză

Universitatea consideră că una dintre pietrele de temelie ale existenței semnificative este slujirea umanității. Oferind studenților oportunități educaționale, de servicii și de cercetare, Lincoln Memorial University încearcă să îmbunătățească viața studenților pe care îi servește. În timp ce deservesc studenți din întreaga stată, națiune și multe alte țări, Universitatea își păstrează angajamentul de a îmbogăți viața oamenilor și a comunităților din regiunea Appalachiană.

Locații

Harrogate

Lincoln Memorial University

Număr de telefon
423.869.3611 | 800.325.0900

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră