Read the Official Description

Louisiana State University și Agricultura

Cercetare

Cercetarea dinamică se efectuează la LSU în fiecare zi, de la științe la arte și umaniste. Facultatea noastra de cercetare si studenti avanseaza descoperirea si intelegerea noastra a lumii. Vino descoperiți cu noi.

Cercetare

Domeniile de interes pentru cercetare

Domeniile noastre de cercetare sunt știința materialelor, coasta și mediul, energia, computerele de înaltă performanță, cercetarea biotehnologică și biomedicală, comunicarea, comportamentul individual și contextul comunitar.

Inițiative de cercetare

Peste 1.000 de proiecte de cercetare sunt în curs de desfășurare la LSU la un moment dat. Facultatea LSU își aplică expertiza pentru a aborda problemele din lumea reală de la conservarea costieră la economia energetică.

Facilități și resurse

Facultatea și studenții efectuează cercetări de ultimă oră în instalațiile de ultimă oră. Suntem aici pentru a ne ajuta cu asigurarea finanțării, dezvoltarea parteneriatelor din industrie și comercializarea următorului progres.

Cercetarea studenților

Oportunitățile abundă pentru studenții universitari și absolvenți, pentru a obține experiențe practice de cercetare din lucrul cu profesorii care sunt experți de top în domeniile lor. Avem numeroase resurse pentru a ajuta elevii noștri să profite la maximum de experiența lor educațională.

reflector

Facultatea noastră de cercetare sunt membri activi ai comunității locale, naționale și internaționale. Munca lor contribuie la un corp de cunoștințe care are impact dincolo de porțile campusului. Implicați-vă cu acești lideri și expertiza lor.

Afaceri și Industrie

Facultatea noastră se află pe marginea liderului cercetării și dezvoltării. Salutăm oportunitățile de a colabora cu întreprinderile și industria. Vedeți cum afacerea dvs. poate beneficia astăzi de expertiza noastră.

Lucrări de cercetare LSU

Facultatea LSU efectuează cercetări care ating viața fiecărui cetățean din Louisiana. Ca universitate emblematică a statului, munca noastră se concentrează pe găsirea de soluții la unele dintre cele mai mari probleme ale statului, care acoperă o gamă largă de boli cronice până la pierderi de teren costiere. Prin știință, bursă și descoperire, facultatea și studenții noștri nu fac doar un nume pentru ei înșiși - ei fac o diferență pentru oamenii din statul nostru, națiunea și lumea.

Cultura Louisiana

Cultura unică a Louisiana oferă o experiență specială.

Cu rădăcinile sale în patrimoniul francez și spaniol și o influență puternică din partea acadilor, cunoscut astăzi ca Cajuns, statul are o istorie plină de culoare și un fler în sine. Limbajul, mâncarea, muzica și mediul înconjurător al poporului său creează un fascinant vas de topire a culturilor care nu poate fi experimentat în altă parte. LSU este situat în inima capitalei Louisiana, iar New Orleans și Cajun Country sunt la doar o oră de mers cu mașina de campus.

Mardi Gras

Unul dintre lucrurile pe care Louisiana le-a cunoscut cel mai bine este Mardi Gras, care este francez pentru "Fat marți". Mardi Gras este sărbătorită într-o varietate de moduri în jurul statului, dar majoritatea includ mâncarea tortului, participarea la parade și costumarea. Vacanța reprezintă o parte integrantă a culturii și a patrimoniului Louisiana.

bucătărie

Dining in Louisiana este o aventura culinara somptuoasa ca nici o alta in lume. Indiferent dacă încercați carne de porc de la Lafayette, plăcinte de carne savuroase de la Natchitoches sau stridii din New Orleans Rockefeller, veți face o probă de preparare a amestecului epicuric al Louisiana. Fasole rosie și orez, gumbo, jambalaya și languste --- nici o masă în Louisiana nu este obișnuită și avem alimente și arome pentru a satisface gustul tuturor!

Arhitectură

Louisiana este cunoscut pentru frumusețea arhitecturii sale distinctive și a clădirilor istorice. De fapt, veți găsi mai multe site-uri în Louisiana pe Registrul Național al Locurilor Istorice decât în ​​orice alt stat. Cartierul francez al New Orleans este decorat cu balcoane încântătoare din fier forjat și curți tropicale, precum și arhitectura iconică a uneia dintre cele mai vechi catedrale catolice din SUA. Pe drumul istoric al râului, puteți merge alături de râul Mississippi și puteți vedea vilele antebellum , case elegante în stil francez în stil Caraibe și case colorate Créole datează din anii 1700-1800.

Climat

Baton Rouge are o climă semi-tropicală, perfectă pentru activități în aer liber pe tot parcursul anului. Vremea este în mod constant caldă din mai până în octombrie, iar iarna este, de obicei, ușoară și scurtă. Un număr mare de festivaluri, concerte și evenimente în aer liber, inclusiv meciurile de fotbal și de baseball LSU, se desfășoară pe parcursul întregului an și implică deseori gătit, mănâncă și socializează în aer liber în vremea temperată.

Paradisul sportivilor

Louisiana a fost mult timp cunoscută sub numele de "Paradisul sportivului". Multele sale mlaștinose, mlaștini și mlaștini de coastă oferă pescuit excelent, vizionarea faunei sălbatice, plimbări cu barca, canotaj și oportunități de fotografie. Pădurile luxuriante din întreaga țară fac apel la vânători; numeroasele parcuri naționale și naționale oferă oportunități de recreere pentru cei care iubesc în aer liber; iar blufele, râurile și cascadele din zona dealurilor Tunica, la aproximativ o oră nord-vest de LSU, sunt locuri preferate de drumeții și ciclisti.

Muzică

Muzica este una dintre bijuteriile coroanei din Louisiana. De la muzica Cajun și zydeco la jazz, blues și evanghelie, sunetele lui Louisiana vor pune ritmul în pasul tău. O lungă linie de muzicieni din Louisiana, printre care Louis Armstrong, Harry Connick Jr., Wynton Marsalis, Fats Domino și Jerry Lee Lewis, au creat nu numai stiluri muzicale originale, ci au influențat muzica în întreaga țară și în întreaga lume. Indiferent de preferința sau de starea ta de spirit, Louisiana îți va cânta cântecul.

festivaluri

Louisiana găzduiește peste 400 de festivaluri gratuite care au loc pe tot parcursul anului, în întreaga țară. Arătând cele mai bune și mai interesante aspecte ale culturii locale, festivalurile sărbătoresc hrana, muzica, meșteșugurile și chiar recompensele agriculturii statului. Podul Breaux Bridge Crawfish din podul Breaux; Festivalul de Căpșuni Ponchatoula din Ponchatoula; Festivalul Amits Oyster din Amite; Festivalul francez de la Quarter din New Orleans; și Festivalul Internațional de Orez din Crowley sunt doar câteva dintre evenimentele care sunt iubite atât de localnici, cât și de turiști.

Fapte și cifre

Locurile recent publicate au pus LSU la fel de bine în Louisiana și un lider în SEC într-unul dintre cele mai importante rezultate pentru studenții de astăzi: rentabilitatea investițiilor.

$ 300,000,000 acordate în ajutor financiar și burse în fiecare an

2 din 3 studenți absolvă cu datorii ZERO

92% din toți studenții primesc burse sau ajutoare financiare

O investitie de o viata

Clasat pe locul 65 printre cele mai mari 100 de colegii publice din Kiplinger, LSU este cea mai mare universitate publică din Louisiana. Sa dovedit a fi un loc în care studenții pot obține o educație excepțională cu o rentabilitate mare a investițiilor, inclusiv salariile inițiale care sunt, în medie, cu 12.000 de dolari mai mari decât studenții care au absolvit alte universități. Se plătește a fi un Tigru!

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Louisiana State University

Programul de Film & Television, un parteneriat între LSU și Baton Rouge Community College, este proiectat pentru a oferi studenților cu abilități esențiale și cunoști ... [+]

Teatru: Film și Televiziune

Programul de Film & Television, un parteneriat între LSU și Baton Rouge Community College, este proiectat pentru a oferi studenților cu abilități esențiale și cunoștințele nu numai pentru a crea și a colabora pe și de pe scenă, dar pe și în afara camerei, de asemenea. Programul este direct legat de industria de film în creștere în Louisiana, iar nevoia sa de artiști cu înaltă calificare, tehnicieni și personal administrativ.

Concentrația de Film & Television este unul dintre programele doar în țară pentru a include mâinile pe cursuri atât tehnologia de producție, dar și care acționează pentru aparatul de fotografiat și crearea de conținut. Absolvenții primesc un BA în Teatru: Concentrare Film / TV.... [-]

Statele Unite ale Americii Baton Rouge

BSc

Louisiana State University

Curriculum-ul de afaceri agricole oferite de către Departamentul de Economie Agricole & Agribusiness oferă instruire pentru o gamă largă de carieră în industria agro- ... [+]

Afaceri agricole - De acord de afaceri

Curriculum-ul de afaceri agricole oferite de către Departamentul de Economie Agricole & Agribusiness oferă instruire pentru o gamă largă de carieră în industria agro-business. Programul integrează disciplinele de științe agricole de afaceri și de afaceri agricole, economie, metode cantitative și. cursuri oferite includ cursuri în managementul agro-business, de marketing, de credit și finanțe, economie de producție agricolă, economie de resurse naturale, politica agricolă și de drept, analiza prețurilor, statistici, metode cantitative și aplicații informatice.

Curriculum-ul în afaceri agricole pune accentul pe utilizarea de management, marketing, finanțe, drept și alte principii de afaceri în soluționarea problemelor din industria agro-business. Acest curriculum oferă pregătire excelentă studenților pentru o carieră în managementul fermelor, dreptul agricol, de comercializare de mărfuri, vânzări, marketing, imobiliare, comerț internațional, de asigurare, de prelucrare agricolă, management, comunicare, relații publice, finanțe și evaluare.... [-]

Statele Unite ale Americii Baton Rouge
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Louisiana State University

Facultatea de Zootehnie oferă programe în animale, produse lactate, si stiintele de pasari (animale, produse lactate, și curriculum-păsări de curte), care asigură persoan ... [+]

Animale, lactate și Științe Păsări de curte

Animale, produse lactate, și Păsări de Științe (știință Zona de animale, produse lactate Zona de producție, Lactate Foods Technology Area, Pasari Stiinta Zona, Stiinta si Tehnologie Zona, și Preveterinary Medicină)

Facultatea de Zootehnie oferă programe în animale, produse lactate, si stiintele de pasari (animale, produse lactate, și curriculum-păsări de curte), care asigură persoanele cu un fundal de învățământ larg adaptat pentru a satisface nevoile și aptitudinile lor. O astfel de pregătire oferă absolvenților cu oportunități de angajare în toate fazele de animale, producția de lapte și carne de pasăre, prelucrare, distribuție, marketing, cercetare și predare. De asemenea, programele de pregătire sunt prevăzute pentru formarea ulterioară la nivel de absolvent sau în medicina veterinară.... [-]

Statele Unite ale Americii Baton Rouge
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Louisiana State University

Cursuri de electivă în ingineria calculatoarelor sunt destinate pentru a rotunji cerințele de proiectare a gradului BS. Acest lucru se realizează prin luarea unui număr ... [+]

Inginerie calculator

Cursuri de electivă în ingineria calculatoarelor sunt destinate să realizeze următoarele:

Întregesc cerințele de proiectare a gradului BS. Acest lucru se realizează prin luarea unui număr minim de ore de cursuri de EE la nivel de 4xxx desemnate de către departamentul ca având un conținut de design semnificativ (cel puțin 2/3). Permite studenților să evidențieze o anumită zonă, în ingineria calculatoarelor prin luarea de cursuri în acest domeniu.

design Opționale

Numărul de opționale de proiectare necesare în domeniul ingineriei electrice variază în funcție de catalogul oficial al studentului. Mai jos este o listă de opționale de proiectare aprobate pentru specializări de inginerie de calculator.... [-]

Statele Unite ale Americii Baton Rouge
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză