Loyola Marymount University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată în 1911, LMU este o universitate de prim rang înrădăcinată în tradițiile iezuite și Marymount. Ne-am angajat să promovăm o comunitate academică diversificată, bogată în oportunități de implicare intelectuală și experiență din lumea reală. Înscriem un corp de studenți ambițios, multicultural și socio-economic divers. Recrutăm, păstrăm și susținem o facultate diversă, dedicată excelenței în predare, cercetare, bursă și creativitate. Cele trei campusuri ale noastre sunt înrădăcinate în inima Los Angelesului, un capital global pentru arte și divertisment, inovație și tehnologie, afaceri și antreprenoriat.

Loyola Marymount University oferă programe riguroase de licență, absolvent și profesionale studenților ambițioși din punct de vedere academic, dedicați vieții cu sens și scop. Beneficiem de locația noastră din Los Angeles, un oraș dinamic, care pune în evidență problemele din timpul nostru și oferă un context ideal pentru studiu, cercetare, muncă creativă și implicare activă. Prin intenție și filozofie, invităm bărbați și femei diverse în talente, interese și medii culturale să ne îmbogățească comunitatea educațională și să ne promoveze misiunea:

  • Încurajarea învățării
  • Educația întregii persoane
  • Slujba credinței și promovarea dreptății

Universitatea este angajată instituțional în favoarea romano-catolicismului și își inspiră esențial din moștenirea combinată a iezuiților, a religioasei inimi sacre a Mariei și a surorilor Sf. Iosif din Orange. Această identitate catolică și moștenirea religioasă disting LMU de alte universități și oferă pietre de atingere pentru a înțelege misiunea noastră triplă.

Locații

Los Angeles

Address
Loyola Marymount University Drive,1
90045 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră