Citește Descrierea Oficială

A Make School educația Make School vă dă echipamentul pentru a reuși în economia secolului al XXI-lea

Am creat educația noastră în jurul unei pedagogii moderne de cercetare susținută, combinând educația pe scară largă și cea informatică, menită să inspire următoarea generație de factori, gânditori și lideri.

Educația noastră este proiectată să fie

captivant

Credem că învățarea ar trebui să fie inspirată, distractivă și profund personală. Fundamentul educației tale este relația cu antrenorul tău, care lucrează pentru a înțelege obiectivele tale personale și profesionale pentru a te ajuta să navighezi în călătoria ta prin colegiu. Antrenorul tău este prietenul tău, mentorul tău și sistemul tău de suport. Credem că luarea este cea mai bună cale de a învăța. Clasele noastre sunt concepute în jurul unor exerciții și proiecte și servesc ca schele pentru proiectele personale la scară mai largă care vă construiesc portofoliul.

COLABORATIVA

Comunitatea se află în centrul educației noastre, iar colegii se sprijină reciproc în clasă și în afara ei. Elevii servesc comunității ca asistenți de predare, consilieri rezidenți, reprezentanți ai Consiliului studenților, constructori ai infrastructurii software și prieteni. Veți construi proiecte la scară largă cu echipe, experimentând creativitatea și provocările de a lucra cu alții. O educație socială este esențială pentru dezvoltarea personajului și vă va dota să vă angajați și să reușiți în lumea profesională.

RELEVANT

Ne-am conceput curriculum-ul cu contribuții din partea fondatorilor industriei tehnologice, a inginerilor și a CTO-urilor și am menținut parteneriate puternice cu companii de tehnologie și incubatoare pentru a ne asigura că educația noastră rămâne relevantă. Fiecare clasă scoate în evidență motivul "de ce" al subiectului pe care îl învățați, construit în jurul obiectivelor la nivel de curs și program care susțin obiectivele carierei. Veți fi evaluați pe rubrici holistice pentru a vă alinia procesul de învățare și progres cu un set larg de abilități și caracteristici de caractere dificile pe care le utilizează companiile pentru a defini succesul la locul de muncă.

Scopul nostru este de a insufla mentalitatea factorilor de decizie în studenții noștri

  • EMPATHIE ȘI VEDERE
  • SĂNĂTATE PENTRU NAVE
  • MENTALITATE DE CREȘTERE
  • ANALYTICAL REASONING
  • GĂSIRE COMPUTAȚIONALĂ
  • SOLUȚIONAREA PROBLEMELOR CREATIVE
  • INVENTIVITATE
  • AJUTORUL DE AUTO ȘI MARE
  • COMUNICAREA COMUNICATĂ

Educația noastră este construită pe patru pietre

DEZVOLTAREA CARACTERULUI

Organizațiile moderne se așteaptă ca oamenii să-și aducă pe ei înșiși să lucreze, așa că ne așteptăm să lucrați la sine întregi la școală. Liderii nu sunt definiți prin inteligența sau priceperea lor, ci prin pietre, rezistență, curaj, empatie, onestitate și bunătate. Veți lucra pentru a construi personajul prin intermediul coaching-ului, al vorbitorilor invitați, al discuțiilor și al proiectelor de grup concepute pentru a vă ajuta să înțelegeți și să navigați în dezvoltarea personală și relațiile cu ceilalți.

EDUCAȚIA LIBERALĂ

O educație largă vă ajută să vă împărtășiți viziunea asupra lumii și să înțelegeți potențialul de impact și riscurile tehnologiei în societatea noastră în rapidă schimbare. Dvs. și colegii dvs. veți naviga în conversații despre gen, rasă și etică cu care se confruntă în prezent industria tehnică. Veți lua cursuri de scris, design, finanțe personale și economie pentru a vă ajuta să vă dezvoltați într-un cetățean profesionist și angajat de succes.

TEORIA CS

Fundațiile din domeniul informaticii au o importanță crucială în înțelegerea modului în care calculul a evoluat și a ceea ce are viitorul. Prin cursuri pe structuri de date, algoritmi, învățare în mașină și inteligență artificială, veți construi gândirea critică și abilitățile creative de rezolvare a problemelor necesare pentru a vă adapta pe parcursul unei lungi cariere în industria tehnologiilor în continuă schimbare. Veți dezvolta abilitatea de a arhitecta software-ul pentru a rezolva probleme complexe din lumea reală.

INGINERIE SOFTWARE

Experiența practică în domeniul software-ului de construcție și expediere în lumea reală, folosind instrumentele standard și tehnicile de colaborare din industrie vă va ajuta să vă asigurați și să reușiți în primul loc de muncă după absolvire. Veți alege o concentrare tehnică între dezvoltarea de dispozitive mobile și web și veți învăța limbile și cadrele moderne solicitate de angajatori. Veți intra în forța de muncă știind cum să comunicați cu părțile interesate și să designați produse de calitate.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Make School

Make School redesignează învățământul superior pentru secolul XXI. Accentul nostru este pus pe asigurarea relevanței educației pentru economia modernă și a accesibilități ... [+]

Make School redesignează învățământul superior pentru secolul XXI. Accentul nostru este pus pe asigurarea relevanței educației pentru economia modernă și a accesibilității pentru studenții din toate mediile.

Elevii câștigă o diplomă de licență în informatică aplicată în timp ce studiază artele liberale, teoria informaticii și dezvoltarea de produse. Rezultatele noastre sunt la egalitate cu școli precum Stanford și MIT, cu absolvenți care lucrează la companii precum Facebook, Google, Apple și Y Combinator.

Elevii pot absolvi în doi ani și pot plăti taxele prin acorduri de vărsământ ca procent din salariul lor o dată angajat. Oferim, de asemenea, studenților cu venituri reduse asistență în viață pentru a-și acoperi cheltuielile de trai. 45% dintre studenții noștri sunt subreprezentați de studenți de culoare, în timp ce 66% provin din familii cu venituri mici.... [-]

Statele Unite ale Americii San Francisco
August 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză