Manhattan College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

Manhattan College fost înființat în 1853 de frații Școlilor creștine, un ordin de predare catolică inițiat de Sfântul Ioan Botezătorul de La Salle. Misiunea Lasallian ne îndreaptă atenția asupra educației de calitate pentru toți și asupra serviciilor pentru vecinii care au nevoie. Campusul nostru pitoresc este situat în The Bronx, la 35 de minute de mers cu metroul de la inima Manhattan.

Viziunea noastra

Întemeiat în tradiție, Manhattan College produce absolvenți excepționali, care nu numai că duc o carieră de succes, ci fac și un impact pozitiv în lume. Educația transformatoare Jasper este construită pe o fundație puternică de arte liberale și îmbinată cu cunoștințe practice, care evoluează și se adaptează la lumea noastră. Ghidat de istorie, credință și conducere puternică, Manhattan continuă să urce în clasamentul național ca o școală de prim rang.

Misiune

Manhattan College este o instituție catolică independentă de învățământ superior care cuprinde bărbați și femei calificate, de toate credințele, culturile și tradițiile. Misiunea Manhattan College este aceea de a oferi o experiență educațională contemporană, personalizată, care să pregătească absolvenții pentru viața dezvoltării personale, succesul profesional, angajarea civică și slujirea celorlalți. Colegiul urmărește această misiune prin programe care integrează o educație liberală largă, concentrându-se în discipline specifice în domeniul artelor și științelor sau cu pregătire profesională în afaceri, educație și inginerie.

Înființată în 1853 de Institutul Fraților Școlilor creștine, colegiul continuă să se inspire din moștenirea lui John Baptist de La Salle, inovatorul pedagogiei moderne și sfântul patron al profesorilor. Printre semnele distinctive ale acestui patrimoniu Lasallian se numără excelența în predare, respectul pentru demnitatea umană, reflecția asupra credinței și relația sa cu rațiunea, accentul pe comportamentul etic și angajamentul față de justiția socială.

Academicienii

Clasificarea Carnegie

 • Colegii și universități de master

Acreditari

 • Manhattan College este acreditat de Comisia pentru Învățământul Superior al Statelor Mijlocii
 • Școala de Educație și Sănătate este acreditată de Consiliul de Acreditare pentru Educația Cadrelor Didactice (TEAC).
 • Școala de Afaceri este acreditată de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) International
 • Programele de inginerie de licență sunt acreditate de către Consiliul de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie (ABET, Inc).

şcoli

 • Afaceri
 • Studii continue și profesionale
 • Educație și sănătate
 • Inginerie
 • Arte liberale
 • Ştiinţă

Programe populare de dezvoltare profesională

 • Programe de limba engleză intensivă
 • Programele ESL de două săptămâni
 • Programe online și auto-pacate
 • Tabere de vară pentru K-12
 • NYC este programele dvs. de clasă de clasă

Campus

 • 23 de acri în dimensiune
 • 2 zone campus legate de o clădire comună student
 • Situat în cartierul Riverdale din Bronx
 • La 10 km de municipiul Manhattan

Marca Distincției

Societăți de onoare

 • 1 din 286 de instituții din Statele Unite, cu un capitol din Phi Beta Kappa, cea mai veche și mai cunoscută societate de onoare a națiunii
 • 5 distinse societăți naționale de onoare - Phi Beta Kappa, Sigma Xi, Kappa Delta Pi, Tau Beta Pi, Beta Gamma Sigma

Alumni

 • Absolvenții notabili includ:
  • James Patterson '69, cel mai bine vandut autor
  • Raymond Kelly '63, fost comisar al departamentului de poliție din New York
  • Rudy Giuliani '65, fost primar al orașului New York
 • 18 absolvenți sunt membri ai prestigioasei Academii Naționale de Inginerie

Clasamente

 • US News & World Report se situează pe locul 15 din Manhattan din 138 în categoria celor mai bune universități regionale (nord) din lista sa pentru cele mai bune colegii 2018-19. Acesta este cel de-al 12-lea an consecutiv pe care Colegiul l-a plasat în top 20 regional.
 • US News & World Report clasează Manhattan College ca opta între 52 de universități regionale , care sunt colegii atractive pentru studenții veterani.

116700_116698_2015-08.28CampusBeautyShootJoshCuppek_160.jpg

New York City Locație

Manhattan College oferă studenților cele mai bune din ambele lumi: un campus frumos, cu o comunitate apropiată și o atmosferă familiară, plus acces ușor la cel mai interesant oraș din lume - New York.

Multe colegii și universități din această regiune se mândresc cu apropierea lor de New York City, dar la Manhattan College , oferim o locație cu adevărat unică. Suntem în limitele orașului New York și campusul nostru este alături de o stație de metrou. Dar, spre deosebire de multe alte școli din New York City, avem un adevărat campus colegiu - 23 de acri, centrat în jurul unui cvad în care studenții noștri joacă Frisbee, studiază sub soare și petrec împreună cu prietenii.

Riverdale: o oază în New York City

Amplasat în cartierul istoric Riverdale, campusul nostru minunat din Bronx este aproape de zeci de restaurante și magazine, precum și de parcul Van Cortlandt, unul dintre cele mai mari parcuri din New York. Cel mai bun dintre toate, suntem la doar 35 de minute de municipiul Manhattan. Locația imbatabilă noastră oferă o modalitate unică și sigură de a profita de tot ceea ce New York City are de oferit. Veți obține o adevărată experiență în campusul colegiilor, având în același timp acces ușor la locurile de muncă și stagiile din New York, plus toate experiențele culturale uimitoare găsite în acest oraș.

Vizitați vecinătatea

Vizionați acest videoclip pentru a afla mai multe despre locația frumoasă a Manhattan College Riverdale și despre unele dintre facilitățile și oportunitățile oferite de cartier.

De ce este Manhattan College din Bronx?

Deci, de ce este Manhattan College din Bronx? Campusul nostru a fost inițial localizat în Manhattan, la intersecția dintre strada 131 și Broadway. În 1923, Manhattan College sa mutat în actuala locație din Riverdale, pentru a găzdui un corp student în creștere. Dar, cu mai mult de 60 de ani de istorie înființată ca Manhattan College , instituția a decis să păstreze numele în ciuda denumirii greșite geografice.

Cel mai mare oraș al lumii

Nu există nici un loc ca NYC și studenții noștri să profite din plin de tot ceea ce acest oraș are de oferit. Mai mult de jumătate dintre studenți fac un stagiu, multe dintre acestea ducând la ocuparea forței de muncă cu normă întreagă după absolvire. Veți avea un avantaj distinct atunci când vine vorba de obținerea de stagii și locuri de muncă din cauza accesului nostru la New York City și a mulțimii de companii cu sediul central aici. Și mulți dintre profesorii noștri folosesc New York City ca o sală de clasă cu excursii pe terenuri precum Wall Street, Muzeul de Istorie Naturală și Națiunile Unite.

De asemenea, oferim programe care vă ajută să vă distrați în oraș! Vedeți un nou site în fiecare săptămână, cu sâmbătă în oraș, o serie săptămânală de excursii în jurul NYC organizată de sălile de ședere. Sau să se alăture clubului SoNYC pentru a face lucruri distractive cum ar fi o plimbare cu bicicleta prin Central Park sau un desert crawl prin East Village. Și Biroul nostru de implicare a studenților oferă în mod curent bilete reduse pentru spectacole de pe Broadway, jocuri Yankees și evenimente la Madison Square Garden.

Locații

Bronxul

Address
Manhattan College Parkway,4513
10471 Bronxul, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră