Martin Methodist College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Martin Methodist College este un colegiu de arte liberale, de patru ani, legat de Conferința din Tennessee a Bisericii Metodiste Unite.

Cu un campus istoric situat în Pulaski, Tennessee, pe frumoasele dealuri din sudul Tennessee Mijlociu, Martin Methodist College este convenabil atât pentru Nashville (70 mile la nord), cât și pentru Huntsville, Alabama (40 mile spre sud).

Martin Methodist oferă o varietate de certificate, diplome și programe de diplomă. Programele noastre oferă instruire în domeniile academice, profesionale și tehnice și variază de la alfabetizare de bază la diplome universitare. Fiecare diplomă, diplomă sau certificat a stabilit criterii care trebuie completate la un standard acceptabil.

Veți învăța de la membrii facultăților îngrijitori care și-au primit pregătirea la universități precum Vanderbilt, Harvard, Yale, Arkansas, Indiana, Manchester, statul Mississippi, Texas și Rochester. Ne ținem cursurile mici, astfel încât dvs. și profesorii dvs. să vă cunoașteți. Oferim mai mult de 30 de programe academice de studiu care conduc la licența în arte, licența în științe, licența în administrarea afacerilor și licența în științe în grade de asistență medicală. Programele noastre academice sunt oferite prin afaceri, educație, științe umane, matematică și științe, asistență medicală și științe sociale.

Martin Methodist College este acreditat de către Asociația de Colegii și Școli din Sud Comisia pentru Colegii pentru a acorda diplome asociate, diplome de bacalaureat și o diplomă de master în administrarea afacerilor.

Locații

Pulaski

Address
West Madison Street,433
38478 Pulaski, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: