Citește Descrierea Oficială

Bun venit la Maryville College

Maryville College este situat ideal în Maryville, Tenn., Între Parcul Național Munții Smoky și Knoxville, cel mai mare oraș al țării. Cunoscut pentru oferirea studenților săi o experiență riguroasă și foarte personală, Maryville College este o instituție de învățământ superior clasată la nivel național, care se alătură cu succes artelor liberale și pregătirii profesionale în parteneriat cu alții. Fondată în 1819, Maryville este cel de-al 12-lea cel mai vechi colegiu din sud și menține afilierea la Biserica Prezbiteriană (SUA). Înscrierea totală pentru semestrul toamna 2016 este de 1.198.

Declarația de misiune

Maryville College pregătește studenții pentru vieți civice și conducere, pe măsură ce îi provocăm pe fiecare să caute adevărul, să crească în înțelepciune, să lucreze pentru justiție și să dedice o viață de creativitate și slujire popoarelor lumii.

Declarație de identitate

Maryville College este o comunitate rezidențială, liberală, rezidențială de credință și învățământ înrădăcinată în tradiția presbiteriană / reformată care oferă studenților de toate vârstele și de fond.

Declarație de scop

Maryville College este un colegiu de arte liberale, biserică. Se străduiește să fie un instrument de eliberare și creștere pentru adulții de toate vârstele. Prin intermediul planului său de învățământ, Colegiul afirmă valorile continue ale unei game largi de studii în științe umaniste, științe și arte. Evitând o specializare îngustă, colegiul urmărește să sporească oportunitățile de carieră și să dezvolte un adevărat sentiment de vocație.

Pentru a pregăti elevii pentru o lume de incertitudine și pentru a accelera schimbarea, Colegiul încearcă să stimuleze ancheta deliberată, să încurajeze gândirea analitică și expresia efectivă, să promoveze un gest estetic discriminatoriu și o judecată solidă, să ofere ocazii pentru dezvoltarea valorilor personale și să îngrijească profund îngrijorare pentru persoane care conduce la acțiuni constructive. Fondată de liderii tradiției presbiteriene / reformate, Maryville College este legat de Biserica Prezbiteriană SUA într-un legământ voluntar. Într-o atmosferă de libertate și sensibilitate, Maryville College mărturisește revelația lui Dumnezeu în Isus Hristos, care provoacă tuturor ființelor umane să caute adevărul, să lucreze pentru dreptate, să dezvolte înțelepciune și să devină persoane iubitoare. Continuând în această credință vitală, Colegiul crede că trebuie să asculte cu atenție și cu umilință toate vocile umane, astfel încât să audă chemarea lui Dumnezeu, indiferent de modul în care Dumnezeu poate vorbi.

Maryville College este, în esență, o comunitate de învățare. Această comunitate include persoane cu o varietate de interese, medii, credințe și naționalități. Facultatea, în calitate de grup de cercetători angajați în păstrarea și avansarea cunoștințelor, pune accentul pe predarea eficientă și încurajează relațiile de susținere cu elevii. Elevii sunt provocați să crească în competență academică, maturitate personală și socială, discernământ și angajament spiritual. Într-o astfel de atmosferă de deschidere și îngrijire, se formează prietenii de durată. Prin îngrijirea altora din campus și dincolo de aceștia, împărtășind adevărata preocupare pentru lume și depunând eforturi pentru îndeplinirea scopului Colegiului, directorii, administrația, personalul, facultatea și elevii se străduiesc să construiască și să consolideze comunitatea umană.

Declarația de scop adoptată în aprilie 1980

Viziune pentru Diversitate

Declarația de la Maryville College stabilește un angajament față de diversitate:

" Maryville College este, în esență, o comunitate de învățare. Această comunitate include persoane cu o varietate de interese, medii, credințe și naționalități. "

Colegiul are o istorie distinctă de a afirma diversitatea ca fiind esențială pentru învățământul superior. Prima femeie care a absolvit colegiul din Tennessee a primit o diplomă de Maryville College . Colegiul a fost printre primii care a educat afro-americani și a condus efortul secolului al nouăsprezecelea pentru a susține integrarea rasială în învățământul superior din stat. Colegiul are alte angajamente pe termen lung față de diversitate, care includ educația internațională, abordarea preocupărilor comunității surzi și educarea studenților din Appalachia de Sud. Maryville College recunoaște, de asemenea, începutul secolului douăzeci și unu ca o fereastră de oportunitate pentru a aborda provocările noi și continue ale diversității locale, naționale și globale. Aceste provocări includ relațiile rasiale și interculturale, problemele de gen și sexualitatea umană, dialogul și conflictele din interiorul și dincolo de credințele religioase și diversitatea în facultate, personal și studenți ai Colegiului.

Prezența unei comunități educaționale diverse oferă oportunități pentru a-și îndeplini angajamentul față de cetățenia democratică. Expunerea la ideile, culturile și valorile altora le permite tuturor membrilor comunității de învățare să crească din punct de vedere intelectual, spiritual și emoțional. Diversitatea sporește învățarea, deoarece recunoaște valoarea inerentă a tuturor indivizilor. Aceasta îi motivează pe cursanți să descopere realizările și tradițiile culturilor apropiate și îndepărtate, să aprecieze mai bine propria lor moștenire și să dezvolte o mai mare conștiință de sine. La fel de importantă, diversitatea facilitează ancheta critică asupra istoriilor, ipotezelor și comportamentelor care servesc la marginalizarea unor membri ai comunităților locale și globale. Astfel, diversitatea încurajează cursanții să dezvolte agilitatea intelectuală și sensibilitatea de a reexamina ipotezele pe termen lung cu privire la ceilalți, după ce au ascultat cu atenție sau au respectat expresia diferitelor realități. Deși o astfel de examinare poate dezvălui contradicții și poate invoca emoții puternice, dialogul favorizat de diversitate poate extinde gândirea critică, compasiunea și umilința.

Motivat de beneficiile educaționale ale diversității, Maryville College încearcă să ofere un mediu sigur și civil care să încurajeze conștientizarea, curiozitatea și respectul față de cei ale căror cunoștințe și experiențe provin din tradiții variate. Colegiul se străduiește să promoveze colaborarea interculturală și să invite voci noi pentru a extinde comunitatea de învățare. Recunoscând că angajamentul critic față de diversitate necesită experiență personală, facultate, personal și studenți sunt încurajați să exploreze diversitatea în programele curriculare și co-curriculare în timp ce învață despre și celebrează bogata varietate de cadouri umane. Membrii comunității se afiliază în diferite grupuri pentru a se bucura de sprijin, de a spori cunoștințele, de a obține noi perspective și de a deschide ferestre de oportunitate prin acțiuni sociale. Prin design, apartenența la Maryville College promite interacțiunea cu diverse persoane, perspective și idei.

Declarația de nediscriminare

Maryville College nu face discriminări pe baza rasei, culorii, sexului, etniei sau naționalității, religiei, orientării sexuale, vârstei, dizabilității sau credințelor politice în furnizarea de oportunități și beneficii educaționale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Maryville College

Curriculum-ul în biologie oferă pregătirii sănătoase elevilor în domeniile majore ale științei biologice, permițând în același timp concentrarea în domenii specializate d ... [+]

Biologie

PROGRAMELE DE STUDIU:

BA în biologieBS în biologieBiologie pentru Licențierea ProfesorilorMinor în biologieStudiul recentilor absolvenți ai Diviziei de Științe Naturale

83% au obținut o diplomă avansată sau o desfășoară.

98% au spus că MC le-a pregătit "foarte bine" sau "bine" pentru studii postuniversitare.

95% au spus că vor alege din nou MC pentru titlul de licență.

De ce studia Biologie la MC?

Curriculum-ul în biologie oferă pregătirii sănătoase elevilor în domeniile majore ale științei biologice, permițând în același timp concentrarea în domenii specializate de interes special. Studiul de teren din munții și lacurile din apropiere și oportunitatea de cercetare prin universitățile asociate Oak Ridge și Laboratoarele Naționale precum Argonne, Jefferson și Oak Ridge completează curriculum-ul.... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maryville College

Sunteți gata să călătoriți în lume? Sunteți gata să experimentați viața în culturi străine? Sunteți pregătiți să abordați provocările unei afaceri globale moderne? Toată ... [+]

Afaceri internationale

PROGRAME DE STUDIU: BA în Afaceri Internationale

De ce studiați afacerile internaționale la MC?

Sunteți gata să călătoriți în lume? Sunteți gata să experimentați viața în culturi străine? Sunteți pregătiți să abordați provocările unei afaceri globale moderne? Toată afacerea de azi este globală sau cel puțin afectată de evenimentele globale, gândirea globală fiind primul pas în procesul de învățare pentru a naviga în lumea de afaceri competitivă de astăzi. Veți fi scufundat într-un curriculum care vă cere să petreceți cel puțin un semestru întreg în străinătate într-una din cele peste 100 de țări și să studiați și, sperăm, să deveniți fluent, o limbă străină. Veți studia, de asemenea, politica internațională, economia, istoria, religia și cultura, precum și toate fundamentele de afaceri ale contabilității, finanțelor, managementului și strategiei. Veți forma relații strânse cu facultatea care a trăit și a lucrat în străinătate, a călătorit pe scară largă și care vă poate îmbogăți educația prin învățarea bazată pe proiecte, aplicațiile hands-on și conexiuni inestimabile. Masterul nostru de Afaceri Internaționale îndeplinește cererea pieței pentru absolvenți cu o mentalitate globală, care au cunoștințe, înaltă calificare și experiență.... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maryville College

Computingul conduce inovația în domeniul științelor, de la proiectul genomului uman la cercetarea privind vaccinul împotriva SIDA până la monitorizarea și protecția mediu ... [+]

Informatică

PROGRAMELE DE STUDIU:

BA în InformaticăMinor în InformaticăMinor în Google AnalyticsDe ce studiază informatica la MC?

Computingul conduce inovația în domeniul științelor, de la proiectul genomului uman la cercetarea privind vaccinul împotriva SIDA până la monitorizarea și protecția mediului. Este o disciplină care atinge aproape tot ceea ce facem. Știința informatică dezvoltă abilități fundamentale pentru a-și stabili una pentru succes, indiferent de locul în care conduce o carieră. La Maryville College , studenții din domeniul informaticii învață să folosească gândirea matematică și computațională pentru a rezolva problemele din lumea reală prin combinarea competențelor în programare cu înțelegerea sistemelor. Multe oportunități diverse așteaptă studenții noștri - vă invităm să începeți drumul cu noi!... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maryville College

Situat în noul Clayton Center for Arts, Maryville College Music Department oferă un curriculum cuprinzător, acreditat de NASM pentru muzică, în cadrul Maryville College e ... [+]

Muzică

PROGRAMELE DE STUDIU:

BA în muzicăBM în teoria muzicii-compozițieBM în educația muzicală, accent vocalBM în educația muzicală, accentul instrumentalBM în performanță, voce - minore în muzicăDe ce să studiezi Muzică la MC?

Situat în noul Clayton Center for Arts, Maryville College Music Department oferă un curriculum cuprinzător, acreditat de NASM pentru muzică, în cadrul Maryville College experienței artistice liberale a Maryville College . Asociația Națională a Școlilor de Muzică este o organizație a școlilor, conservatorilor, colegiilor și universităților cu aproximativ 650 de membri instituționali acreditați. Ea stabilește standarde naționale pentru diplomele de licență și postuniversitare și alte acreditări pentru disciplinele muzicale și muzicale și oferă asistență instituțiilor și persoanelor implicate în activități artistice, științifice, educaționale și alte activități legate de muzică. Elevii de la Maryville College vor primi instruire expert în teoria muzicii, istoria muzicii și performanțele. Cele cinci mari specializări de muzică, Bachelor of Arts în Muzică, Bachelor de Muzică în Muzică (corală), Bachelor de Muzică în Educație Muzicală (Instrumental), Bachelor de Muzică în Performanță Vocală, Licențiat în Muzică în Teorie și Compoziție , Oferă ample pregătire și flexibilitate pentru căutarea carierei care implică muzică sau școală absolventă.... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maryville College

Sunteți gata să faceți o diferență în viața unui student? Maryville College din domeniul Predării limbii engleze ca a doua limbă (TESL) te pregătește să lucrezi cu pre-gr ... [+]

Engleză ca a doua limbă - predare

PROGRAME DE STUDIU: BA în predarea limbii engleze ca a doua limbă (ESL) pentru licențierea profesorilor

De ce studiază predarea limbii engleze ca a doua limbă la MC?

Sunteți gata să faceți o diferență în viața unui student? Maryville College din domeniul predării limbii engleze ca a doua limbă (TSEL) te pregătește să lucrezi cu pre-grădinița prin cursanții limbajului clasa a XII-a. Studiile subliniază lingvistica, achiziționarea de limbi străine, psihologia dezvoltării limbajului și abilitățile pedagogice necesare pentru a avea un impact asupra cursanților tineri englezi. Cu o cerință minoră într-o limbă străină, veți înțelege mai bine procesul de învățare a unei limbi, care vă va ajuta să vă conectați la studenți.... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maryville College

Majorul în psihologie oferă o bază amplă pentru înțelegerea comportamentului și a proceselor mentale. Cu accentul pe comportamentul și cunoașterea umană, studenții din do ... [+]

Psihologie

PROGRAMELE DE STUDIU:

BA în psihologieBA în pista de consiliere psihologicăMinor în psihologieMinor în Google AnalyticsDe ce să studiezi Psihologia la MC?

De ce oamenii fac lucrurile pe care le fac? Cum învață și dezvoltă copiii? Cum se formează prejudecata și în ce circumstanțe sunt mai multe șanse de a se ajuta unii pe alții? Acestea sunt doar un eșantion de întrebări pe care domeniul psihologiei încearcă să le răspundă. Majorul în psihologie oferă o bază amplă pentru înțelegerea comportamentului și a proceselor mentale. Cu accentul pe comportamentul și cunoașterea umană, studenții din domeniul major au o înțelegere a diferențelor individuale, a comportamentului grupului și a impactului factorilor sociali și de mediu. Oferim studenților instrumentele necesare pentru studiul științific al comportamentului și capacitatea de concentrare a cursurilor în domenii de interes deosebit, obținând în același timp lățimea necesară în domenii sociale, cognitive, de dezvoltare și clinice.... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maryville College

Știința politică (PLS) de la Maryville College vă pregătește pentru o carieră într-o serie de domenii guvernamentale, diplomatice, non-guvernamentale, mass-media și jurid ... [+]

Stiinte PoliticeDe ce studiază științele politice la MC?

V-ar plăcea să lucrați pentru o campanie politică americană? Doriți să aflați mai multe despre problemele politice globale și să explorați soluțiile la unele dintre cele mai mari probleme sociale ale lumii prin participarea la concursul internațional de premii Hult? Doriți să luați cursuri de pre-lege din SUA și internaționale de la facultate care călătoresc în mod regulat în străinătate și au lucrat ca analiști politici politici din cadrul DC, observatori internaționali de alegeri și filme documentare?

Știința politică (PLS) de la Maryville College vă pregătește pentru o carieră într-o serie de domenii guvernamentale, diplomatice, non-guvernamentale, mass-media și juridice. Lucrand cu profesori cu experienta profesionala in Washington DC si peste douazeci de natiuni in jurul lucrarilor, studentii majori ai PLS invata despre procesele politice, institutiile si teoriile care guverneaza guvernele din intreaga lume. De asemenea, ei învață cum influențează factorii sociali și economici din acele națiuni munca de zi cu zi a guvernului.... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Maryville College

În epoca Big Data, au fost create mai multe date în ultimii doi ani decât în ​​întreaga istorie a rasei umane. Analistii de afaceri interpreteaza si analizeaza aceste dat ... [+]

Analiza afacerilor

PROGRAME DE STUDIU: BS în Business Analytics; Minor în Google Analytics

De ce studiem Business Analytics la MC?

În epoca Big Data, au fost create mai multe date în ultimii doi ani decât în ​​întreaga istorie a rasei umane. Analistii de afaceri interpreteaza si analizeaza aceste date in scopul imbunatatirii functionarii afacerilor si organizatiilor. Acești profesioniști sunt angajați peste tot, de la companii Fortune 500 la spitale, agenții non-profit și organizații guvernamentale. Analiștii de afaceri de succes posedă o combinație unică de cunoștințe de domeniu și o bază solidă în matematică, statistică și informatică.

Master în Business Analytics prezintă un echilibru creativ și solid între tehnicile matematice și aplicațiile de afaceri și oferă flexibilitate pentru a găzdui o varietate de medii de student și de interese. Învățați în curriculumul puternic al artelor liberale a Maryville College , absolvenții programului sunt capabili să răspundă numeroaselor provocări ale mediului de afaceri de astăzi bazate pe date. Programul își propune să creeze experți care să înțeleagă problemele complexe cu care se confruntă organizațiile; colectarea, organizarea și analizarea datelor dintr-o varietate de surse; să sugereze soluții realiste bazate pe raționamente matematice solide; și să comunice rezultatele către o varietate de segmente de public.... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Maryville College

Exercise Science Major oferă o experiență educațională provocatoare pentru studenții care doresc să urmeze o carieră de sănătate / fitness și continuă educația la nivel d ... [+]

Exercițiu Știință

PROGRAME DE STUDIU: BS în Știința Exercițiilor

De ce studiază Știința Exercițiilor la MC?

Ești fascinat de corpul uman și cum funcționează? Sunteți pasionat de a ajuta oamenii și de a avea un impact asupra societății? Iti place exercitiile / activitatea fizica? Un student în domeniul Exercițiului studiază efectele imediate și pe termen lung ale activității fizice asupra corpului. Exercise Science Major oferă o experiență educațională provocatoare pentru studenții care doresc să urmeze o carieră de sănătate / fitness și continuă educația la nivel de absolvent.

Majorul oferă experiență hands-on în domeniul sănătății / industriei de fitness legate de pregătirea academică de bază în știința de exerciții și de sănătate. Exercitarea Științei oferă o bază solidă pentru a vă pregăti pentru o varietate de cariere, cum ar fi Terapia fizică, antrenarea atletică și fiziologia exercițiilor. Există multe cariere interesante în Știința exercițiilor. Rețineți că multe dintre ele implică studii suplimentare, cu toate acestea, în multe domenii, există poziții de intrare la nivel în timp ce continuați educația.... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Maryville College

Minorul în contabilitate este conceput pentru a suplimenta pregătirea unui student într-un domeniu important. Oferă o adâncime suplimentară în câmp și în fundal pentru st ... [+]

ContabilitateDe ce să studiezi contabilitatea la MC?

Minorul în contabilitate este conceput pentru a suplimenta pregătirea unui student într-un domeniu important. Oferă o adâncime suplimentară în câmp și în fundal pentru studii ulterioare.

Minorul în contabilitate nu este deschis pentru studenții care se specializează în Finanțe / Contabilitate.

Pentru a fi eligibil pentru examenul CPA, o persoană trebuie să fi obținut o diplomă de la un colegiu sau o universitate acreditată și să finalizeze un total de 150 de ore semestru cu anumite ore de contabilitate și de afaceri.

Mai multe universități oferă programe de masterat de contabilitate adaptate absolvenților colegiilor de arte liberale; standardele de admitere ale acestor programe nu necesită cursuri contabile suplimentare dincolo de ceea ce este oferit prin intermediul minorului contabil la Maryville College . Elevii interesați de contabilitate, care au absolvit un grad Maryville College și cerințele minime de contabilitate pot fi eligibile pentru programul de Master de Contabilitate de 15 luni disponibil la Universitatea din Tennessee, Knoxville, la finalizarea a 3 cursuri contabile suplimentare la UT în vara după absolvire .... [-]

Statele Unite ale Americii Maryville
Septembrie 2019
Engleză
La zi
19 - 20 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză