Maryville College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bun venit la Maryville College

Maryville College este situat ideal în Maryville, Tenn., Între Parcul Național Munții Smoky și Knoxville, cel mai mare oraș al țării. Cunoscut pentru oferirea studenților săi o experiență riguroasă și foarte personală, Maryville College este o instituție de învățământ superior clasată la nivel național, care se alătură cu succes artelor liberale și pregătirii profesionale în parteneriat cu alții. Fondată în 1819, Maryville este cel de-al 12-lea cel mai vechi colegiu din sud și menține afilierea la Biserica Prezbiteriană (SUA). Înscrierea totală pentru semestrul toamna 2016 este de 1.198.

Declarația de misiune

Maryville College pregătește studenții pentru vieți civice și conducere, pe măsură ce îi provocăm pe fiecare să caute adevărul, să crească în înțelepciune, să lucreze pentru justiție și să dedice o viață de creativitate și slujire popoarelor lumii.

Declarație de identitate

Maryville College este o comunitate rezidențială, liberală, rezidențială de credință și învățământ înrădăcinată în tradiția presbiteriană / reformată care oferă studenților de toate vârstele și de fond.

Declarație de scop

Maryville College este un colegiu de arte liberale, biserică. Se străduiește să fie un instrument de eliberare și creștere pentru adulții de toate vârstele. Prin intermediul planului său de învățământ, Colegiul afirmă valorile continue ale unei game largi de studii în științe umaniste, științe și arte. Evitând o specializare îngustă, colegiul urmărește să sporească oportunitățile de carieră și să dezvolte un adevărat sentiment de vocație.

Pentru a pregăti elevii pentru o lume de incertitudine și pentru a accelera schimbarea, Colegiul încearcă să stimuleze ancheta deliberată, să încurajeze gândirea analitică și expresia efectivă, să promoveze un gest estetic discriminatoriu și o judecată solidă, să ofere ocazii pentru dezvoltarea valorilor personale și să îngrijească profund îngrijorare pentru persoane care conduce la acțiuni constructive. Fondată de liderii tradiției presbiteriene / reformate, Maryville College este legat de Biserica Prezbiteriană SUA într-un legământ voluntar. Într-o atmosferă de libertate și sensibilitate, Maryville College mărturisește revelația lui Dumnezeu în Isus Hristos, care provoacă tuturor ființelor umane să caute adevărul, să lucreze pentru dreptate, să dezvolte înțelepciune și să devină persoane iubitoare. Continuând în această credință vitală, Colegiul crede că trebuie să asculte cu atenție și cu umilință toate vocile umane, astfel încât să audă chemarea lui Dumnezeu, indiferent de modul în care Dumnezeu poate vorbi.

Maryville College este, în esență, o comunitate de învățare. Această comunitate include persoane cu o varietate de interese, medii, credințe și naționalități. Facultatea, în calitate de grup de cercetători angajați în păstrarea și avansarea cunoștințelor, pune accentul pe predarea eficientă și încurajează relațiile de susținere cu elevii. Elevii sunt provocați să crească în competență academică, maturitate personală și socială, discernământ și angajament spiritual. Într-o astfel de atmosferă de deschidere și îngrijire, se formează prietenii de durată. Prin îngrijirea altora din campus și dincolo de aceștia, împărtășind adevărata preocupare pentru lume și depunând eforturi pentru îndeplinirea scopului Colegiului, directorii, administrația, personalul, facultatea și elevii se străduiesc să construiască și să consolideze comunitatea umană.

Declarația de scop adoptată în aprilie 1980

Viziune pentru Diversitate

Declarația de la Maryville College stabilește un angajament față de diversitate:

" Maryville College este, în esență, o comunitate de învățare. Această comunitate include persoane cu o varietate de interese, medii, credințe și naționalități. "

Colegiul are o istorie distinctă de a afirma diversitatea ca fiind esențială pentru învățământul superior. Prima femeie care a absolvit colegiul din Tennessee a primit o diplomă de Maryville College . Colegiul a fost printre primii care a educat afro-americani și a condus efortul secolului al nouăsprezecelea pentru a susține integrarea rasială în învățământul superior din stat. Colegiul are alte angajamente pe termen lung față de diversitate, care includ educația internațională, abordarea preocupărilor comunității surzi și educarea studenților din Appalachia de Sud. Maryville College recunoaște, de asemenea, începutul secolului douăzeci și unu ca o fereastră de oportunitate pentru a aborda provocările noi și continue ale diversității locale, naționale și globale. Aceste provocări includ relațiile rasiale și interculturale, problemele de gen și sexualitatea umană, dialogul și conflictele din interiorul și dincolo de credințele religioase și diversitatea în facultate, personal și studenți ai Colegiului.

Prezența unei comunități educaționale diverse oferă oportunități pentru a-și îndeplini angajamentul față de cetățenia democratică. Expunerea la ideile, culturile și valorile altora le permite tuturor membrilor comunității de învățare să crească din punct de vedere intelectual, spiritual și emoțional. Diversitatea sporește învățarea, deoarece recunoaște valoarea inerentă a tuturor indivizilor. Aceasta îi motivează pe cursanți să descopere realizările și tradițiile culturilor apropiate și îndepărtate, să aprecieze mai bine propria lor moștenire și să dezvolte o mai mare conștiință de sine. La fel de importantă, diversitatea facilitează ancheta critică asupra istoriilor, ipotezelor și comportamentelor care servesc la marginalizarea unor membri ai comunităților locale și globale. Astfel, diversitatea încurajează cursanții să dezvolte agilitatea intelectuală și sensibilitatea de a reexamina ipotezele pe termen lung cu privire la ceilalți, după ce au ascultat cu atenție sau au respectat expresia diferitelor realități. Deși o astfel de examinare poate dezvălui contradicții și poate invoca emoții puternice, dialogul favorizat de diversitate poate extinde gândirea critică, compasiunea și umilința.

Motivat de beneficiile educaționale ale diversității, Maryville College încearcă să ofere un mediu sigur și civil care să încurajeze conștientizarea, curiozitatea și respectul față de cei ale căror cunoștințe și experiențe provin din tradiții variate. Colegiul se străduiește să promoveze colaborarea interculturală și să invite voci noi pentru a extinde comunitatea de învățare. Recunoscând că angajamentul critic față de diversitate necesită experiență personală, facultate, personal și studenți sunt încurajați să exploreze diversitatea în programele curriculare și co-curriculare în timp ce învață despre și celebrează bogata varietate de cadouri umane. Membrii comunității se afiliază în diferite grupuri pentru a se bucura de sprijin, de a spori cunoștințele, de a obține noi perspective și de a deschide ferestre de oportunitate prin acțiuni sociale. Prin design, apartenența la Maryville College promite interacțiunea cu diverse persoane, perspective și idei.

Declarația de nediscriminare

Maryville College nu face discriminări pe baza rasei, culorii, sexului, etniei sau naționalității, religiei, orientării sexuale, vârstei, dizabilității sau credințelor politice în furnizarea de oportunități și beneficii educaționale.

Locații

Maryville

Address
502 E. Lamar Alexander Pkwy
37804 Maryville, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră