Read the Official Description

Fondată în 1923 ca instituție United Methodist, Universitatea McMurry este un centru vibrant și cuprinzător al educației universitare. McMurry are o reputație națională pentru excelență și valoare prin realizările facultăților sale, studenți și absolvenți. Universitatea mai mult de 1.000 de enrolls elevi si are o dimensiune medie de clasă 16. Nu există asistenți absolvent predau cursuri și peste 91% dintre profesorii noștri au atins cel mai înalt grad în disciplina lor academice.

Oferind un curriculum academic diverse studenți pot alege din 45 de specializări în arte, afaceri, educație și științele precum și programele noastre de pre-profesionale în medicină, stomatologie, inginerie, drept, farmacie, terapie fizica si altele. Mai Termenul de trei săptămâni oferă studenților posibilitatea de a explora un subiect în afara lor majore, iar Programul Leadership Slujitorului învață elevii despre etică și ajută la dezvoltarea calităților de lider.

McMurry are peste 40 de cluburi și organizații și 19 sporturi intre colegii. Elevii sunt implicați în comunitate și media de peste 24.000 de ore de serviciu anual. campusul nostru frumos este situat pe 52 de acri în Abilene, Texas, un oras de peste 118.000 de oameni prietenosi.

McMurry este ghidat de valorile noastre de bază: Credința creștină ca fundament al vieții, relațiile personale drept catalizator pentru viață, de învățare ca călătoria vieții, excelenta ca scop al vieții, și Serviciul ca măsură a vieții. Studenții noștri sunt echipate pentru a depăși așteptările și du-te pentru a face marca lor în lume, prin intermediul serviciului, de conducere și de succes.

McMurry Momentum: Grounded in istorie, Soaring către viitor

In timp ce angajamentul McMurry pentru excelență academică și implicarea studenților continuă să se dezvolte în 2014, actualul climat economic și provocările specifice ale instituției naționale necesită un efort cuprinzător de planificare. buy larg raspandita in a planului cuplat cu un peste bord și punerea în aplicare executarea Planului Centennial finală, va fi esențial să se asigure că Universitatea McMurry continuă să servească studenților săi pentru un al doilea secol.

Caracteristici ale Universității McMurry din 2023

Universitatea McMurry vor prezenta următoarele caracteristici la Centennial sale:

Stabilitatea financiară cu capacitatea de a rezista la crizele economice ciclice și economice standarde ridicate academice Un corp student diversă, cu o înclinație de a învăța O înțelegere și demonstrație a principiilor și valorilor creștine și un mediu favorabil de susținere a creșterii spirituale O cultură de responsabilitate și responsabilitate Programe de tăiere margine / experiențe pentru a ajuta pe elevi să-și imagineze viitorul dincolo de atingerea unui grad de bacalaureat O oportunitate de a se angaja în experiențe creative O,, facultate cu înaltă calificare angajat centrată pe student și personalul absolventii de sustinere si angajate , Comunitate și implicarea semnificativă locale discipline academice Un bine respectat program de atlet savant facilități de primă rată, echipamente, tehnologie și campus

Misiune

Misiunea Universității McMurry este de a oferi un creștin de arte liberale și educație profesională care pregătește studenții pentru o viață împlinită de conducere și de servicii.

Universitatea își îndeplinește această misiune prin promovarea unei culturi de campus, care este distinctiv în următoarele moduri:

McMurry este modelat de credința creștină.

Ca instituție Metodiste Unite întemeiată în tradițiile Wesleyani de realizare intelectuală și evlavie vitală, McMurry hrănește și îngrijește fiecare elev ca un individ unic, îi ajută pe elevi prin numeroasele provocări ale învățământului superior, și să furnizeze resursele necesare pentru a ajuta pe elevi să se dezvolte ca întreg persoane spiritual, emoțional, moral, intelectual, social și fizic. căutarea noastră de excelență academică este susținută de credința noastră că adevăr, într-un univers creat de Dumnezeu, nu este nimic să se teamă. Noi onorăm pe Creator, atunci când ne folosim mințile conform scopului propus, de învățare într-un mod nestingherit de prejudecăți sau ignoranță.

McMurry oferă o educație de arte liberale pentru fiecare student.

Noi credem că artele liberale sunt fundamentul unui, informat și viață merită examinate. De-a lungul curriculum-ului educațional general, toți elevii sunt implicați întrebări de bunătate, adevăr, și frumusețea așa cum au fost interpretate de marile lumini ale civilizațiilor antice și moderne. Prin artele liberale, studenții noștri dezvoltă un sentiment care respectă de integritate personală, o apreciere în cunoștință de cauză pentru perspectivele altora și o viziune clară a identității lor morale și spirituale.

McMurry pregătește studenții pentru o viață împlinită de conducere și de servicii.

Pe baza trecutul nostru de arte liberale în comun, studenții McMurry continua studiile pe care le pregăti pentru o varietate de cariere valoroase. activitățile McMurry lui extracurriculare, programe și organizații oferi studenților o experiență practică în conducere și de serviciu. Fie că intrarea în viața profesională, la absolvire sau de a merge pe studii postuniversitare, studenți părăsesc campusul nostru, cu o bază solidă pentru o viață împlinită de conducere și de servicii în profesiile alese și comunitățile lor civice și religioase.

McMurry se asteapta si permite excelenta pe tot parcursul comunității universitare.

Noi credem că cultura noastră de campus distinctiv va înflori numai în cazul în care toți membrii comunității McMurry să depună eforturi pentru excelență. Ne angajăm să așteptări mari pentru toți cei de la McMurry - studenți, profesori, administratori, administratori și personal - și să furnizeze resursele umane și financiare necesare pentru îndeplinirea acestor standarde exigente. Scopul nostru este de a fi o comunitate în care elevii extinde orizonturile intelectuale și culturale pe măsură ce dezvoltă un entuziasm pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Ne angajăm să dețină studenții noștri responsabili la cele mai înalte standarde posibile de realizare academice și de a oferi profesori excelenți care îi vor ajuta să îndeplinească aceste așteptări.

Valorile de bază

Credința creștină ca fundament al vieții, Relațiile personale drept catalizator pentru viață. Învățarea ca drumul vieții. Excelenta, ca obiectiv al vieții, și Serviciul ca măsură a vieții.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BBA

McMurry University

Bine ați venit la Școala McMurry de afaceri au fost ca un student care studiază în școală, veți fi expuși la oportunități unice proiectate în jurul conceptului transmite- ... [+]

Bine ați venit la McMurry School of Business au fost ca un student care studiază în școală, veți fi expuși la oportunități unice proiectate în jurul conceptului transmite-gândire de învățare hands-on, experientiala. Variabila de stagii de credit sunt disponibile în toate programele de concentrare.

Angajatorii caută angajați și manageri care știu cum să se gândească. Ele sunt în căutarea pentru persoanele care sunt Savvy punct de vedere tehnic, de a recunoaște problemele și de a rezolva probleme, toate acestea sunt, de asemenea, abilități importante pentru liderii de afaceri să aibă în acest climat economic în schimbare. Veți lua în considerare problemele globale, sociale, juridice și etice, și de a dobândi un skillset care este foarte căutat. curiozitatea ta va ajuta să facă legătura între discuțiile din clasă și aplicații practice în situații reale de afaceri. ... [-]

Statele Unite ale Americii Abilene

BSc

McMurry University

BS in Informatica si cursurile necesare specifice disciplinei pentru un grad didactic în informatică. Acest grad se concentrează pe bazele tradiționale ale informaticii, ... [+]

MISIUNEA: Pregăti studenții pentru o carieră profesională și studii postuniversitare în domeniul informaticii prin predarea teoriei, concepte și abilități de rezolvare a problemelor. Oferă o experiență practică cu limbi actuale, instrumente și tendințe care pregătește pe elevi să fie imediat eficient în cariera lor. Furniza teorie și experiență practică cu software-ul adecvat pentru studenții care intenționează să predea.

bs în informatică și cursuri de necesare specifice disciplinei pentru un grad didactic în informatică. Acest grad se concentrează pe bazele tradiționale ale informaticii, care includ concentratii mari de programare și de matematică, împreună cu organizare calculator și arhitectură, sisteme de operare, algoritmi si structuri de date, precum și crearea de rețele. Programul include o experiență Capstone cu un proiect de Inginerie Software două semestru pentru a proiecta și implementa un sistem software. Acest program se pregătește studenții pentru o carieră în dezvoltarea de software general și suport informatic pentru o gamă largă de activități din lumea reală sau pentru școală absolvent.... [-]

Statele Unite ale Americii Abilene

Licenţă

McMurry University

Noi, doctorii. Bykov, Keith și Renfro, cred că fizica este merita efortul de a experimenta. Ne-ar dori să vă ajute să experimenteze descoperirea, pentru a vă ajuta să înc ... [+]

Bine ati venit la Departamentul de Fizica McMurry!

Noi, doctorii. Bykov, Keith și Renfro, cred că fizica este merita efortul de a experimenta. Ne-ar dori să vă ajute să experimenteze descoperirea, pentru a vă ajuta să încercați să satisfacă curiozitatea, și de a împărtăși entuziasmul pe care în mod inevitabil, rezultă din constatarea că curiozitatea să crească dincolo de întrebările pe care le crezut că ai întrebat.

McMurry Fizica Major

Pe măsură ce planificați cariera de licență, veți dori să aibă o idee de unde te duci. Intenția acestei pagini web este de a sublinia cursurile pe care le va avea nevoie într-o ordine care satisface cursuri condiție prealabilă pentru fiecare. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că cursurile enumerate nu sunt oferite în fiecare semestru, nici in fiecare an.... [-]

Statele Unite ale Americii Abilene
McMurry University

Burlacii de Arte Plastice (BFA) studenții se concentreze pe multimedia și design grafic sau arta de studio. BFA absolvent de studio de artă care excelează frecventează șc ... [+]

O Departamentul de Artă de la Universitatea McMurry dezvoltă puternice abilități conceptuale și tehnice de exprimare artistică, de rezolvare a problemelor de creație, aprecierea artistică, și perspective istorice în elevii săi. In acest program hands-on studenții noștri studiază numeroase tradiții în crearea de artă.

Studenții noștri sunt de asemenea expuse la o cunoaștere aprofundată a artei civilizației occidentale și a culturilor non-europene în relație cu lumea contemporană pluralistă, care sporește educația majors de artă și alți studenți interesați.

Studenții noștri de succes participă pe deplin la:

CLASE misiuni critici Expoziții A studia in strainatate ... [-]
Statele Unite ale Americii Abilene
McMurry University

La nivel national, psihologia este una dintre cele mai, liderii de piață cea mai rapidă creștere cele mai populare. Același lucru este valabil de psihologie la Universita ... [+]

La nivel national, psihologia este una dintre cele mai, liderii de piață cea mai rapidă creștere cele mai populare. Același lucru este valabil de psihologie la Universitatea McMurry. Cunoștințele noastre specializări câștig este fundamentală pentru orice carieră care se ocupă cu oameni și relații. Cu toate acestea, la McMurry noi nu pur și simplu preda psihologia; vom modela și de a încuraja un angajament față de oameni în următoarele moduri:

de predare centrată pe student - Învățare ale elevilor și bunăstarea sunt prioritatea noastră. Ne facem timp pentru studenți, fie în clasă, fie în conversații unu-la-unu. Ne face o deosebita plăcere și mândrie în a ajuta studenții noștri să crească intelectual precum și personal.... [-]

Statele Unite ale Americii Abilene