Meridian Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Meridian Community College ( MCC ) răspunde diverselor nevoi ale comunității sale în creștere, promovând dezvoltarea educațională, economică și comunitară. În plus față de un program puternic de transfer universitar, Colegiul are mai mult de 50 de domenii de studiu, inclusiv domenii legate de asistență medicală și programe axate pe producție, care oferă instruirea de care aveți nevoie pentru a intra pe piața muncii sau pentru a vă actualiza abilitățile actuale. Meridian Community College oferă, de asemenea, cursuri de educație continuă pentru îmbogățirea personală și profesională, servicii de asistență pentru studenți, evenimente de îmbogățire culturală și programe de educație de bază și de dezvoltare pentru adulți concepute pentru a vă pregăti pentru un viitor.

Oferim experiențe de învățare la distanță și în campus care conduc la certificate, diplome asociate, transfer universitar, educație pentru adulți, formare a forței de muncă și îmbogățire personală și culturală, care favorizează o apreciere pentru învățarea pe tot parcursul vieții.

Locații

Meridian

Address
Highway 19 North,910
39307 Meridian, Mississippi, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: