Citește Descrierea Oficială

Despre Colegiul Messiah

Colegiul Messiah este un colegiu creștin privat, clasat la nivel național, cu un corp de elevi format din 3.305 studenți universitari și absolvenți. Situat în Mechanicsburg, Pa., Messiah este la doar 12 mile de capitala statului, Harrisburg. Colegiul a fost înființat în 1909 de către Biserica Fraților din Hristos. Astăzi, baza de credință a Colegiului este în general evanghelică și include studenți și angajați dintr-o varietate de denominațiuni și tradiții ale credinței creștine.

Declarație de identitate

Colegiul Messiah este un colegiu creștin al artelor și științelor liberale și aplicate. Colegiul este dedicat unui spirit evanghelic îmbrățișat, înrădăcinat în tradițiile Anabaptist, Pietist și Wesleyan ale Bisericii creștine.

Misiune

Misiunea noastră este de a educa bărbații și femeile spre maturitatea intelectului, a caracterului și a credinței creștine în pregătirea pentru viață a slujirii, conducerii și reconcilierii în biserică și în societate.

Motivat de o misiune comună

Angajamentul de deschidere a declarației noastre de misiune - de a dezvolta "maturitatea intelectuală, caracterul și credința creștină" a studenților - reflectă integrarea credinței comune a comunității noastre în fiecare aspect al experienței Colegiului Messiah. Acest model educațional holistic a fost viziunea îndrăzneață a fondatorului nostru SR Smith cu mai mult de 100 de ani în urmă și rămâne o piatră de temelie a identității noastre.

Celelalte componente principale ale misiunii, conducerii și reconcilierii misiunii lui Mesia sunt de asemenea ferm înrădăcinate în contextul credinței noastre creștine. Noi nu slujim doar pentru că este "ceea ce trebuie făcut"; noi slujim pentru că Dumnezeu ne cheamă să ne deschidem inimile celor săraci și nevoiași și să lucrăm pentru dreptate oriunde predomină nedreptatea. Învățăm să conducem credința că Isus este exemplul nostru suprem de conducere cu compasiune, respect și iubire. Și, din cauza credinței noastre, suntem obligați să construim poduri de înțelegere și pace pentru a demonstra dragostea împăcătoare a lui Dumnezeu față de ceilalți.

Campusul nostru

Situat în suburban, sud-central Pennsylvania, Colegiul Messiah este amplasat pe 471 acri pitorești. Indiferent dacă faceți o plimbare de-a lungul pitorescului golf Breeches Yellow, care trece prin campus, ascultați o cursă într-una din clădirile noastre academice de ultima generație, vizionați un joc de fotbal la complexul nostru sportiv în aer liber, concert în uniunea studenților noștri sau pur și simplu bucurându-se de frumusețea campusului, veți fi sigur că vă veți simți ca acasă.

De ce vă veți simți ca acasă?

Pentru că la Mesia, este mai mult decât un campus frumos. Este vorba despre ospitalitate pentru întreaga persoană. Vizitați pentru prima dată? Reveniți la campus pentru anul dvs. senior? Adu-ți bunicii pentru Ziua Bunicilor? Indiferent de motivul, sunteți întotdeauna întâmpinați de chipuri prietenoase și oameni cu adevărat de folos, care doresc să vă ajute cel mai bine.

Crearea unei pasiuni pentru comunitate

Campusul nostru este alcătuit dintr-un grup divers de elevi, personal și facultate. Deși putem veni toți din diferite locuri și medii, facem ca o prioritate să încurajăm relații semnificative în întreaga comunitate a campusului nostru.

În timp ce cele șapte clădiri academice, 12 săli de reședință / apartamente, bibliotecă și multe alte clădiri dedicate închinării, învățării și vieții studențești constituie campusul nostru fizic, sunt cei peste 3.000 de studenți care fac campusul lui Messiah înflorit - Hristos și angajamentul față de excelența academică.

Aproape de toate

Deși nu puteți spune prin împrejurimile noastre pitorești, campusul lui Messiah este la doar o scurtă distanță de mers pe jos de zonele metropolitane din apropiere. Restaurantele din centru, galeriile de muzee și locurile sportive din capitala statului Harrisburg sunt la doar 15 minute distanță. Iar centrele urbane aglomerate din Philadelphia, Baltimore, Washington DC și New York City sunt toate într-o cursă de 2-3 ore. Iar când ați experimentat oportunitățile oferite de orașele noastre din apropiere, vom fi fericiți să vă întâmpinăm înapoi la activitatea campusului nostru!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Messiah College

Gradul Bachelor of Arts (BA) în comunicare la Colegiul Messiah te ajută să-ți aprofundezi cunoștințele în domeniul general al comunicării cu flexibilitatea de a lua cursu ... [+]

Comunicare la Colegiul Messiah

Gradul Bachelor of Arts (BA) în comunicare la Colegiul Messiah te ajută să-ți aprofundezi cunoștințele în domeniul general al comunicării cu flexibilitatea de a lua cursuri în domenii de comunicare care te interesează cel mai mult.

Învățând să aplicați teoriile în mod eficient și etic într-o gamă largă de specialități de comunicare, veți absolvi cu fundația necesară pentru a continua locurile de muncă legate de comunicare sau pentru a vă continua educația prin studii postuniversitare. Veți învăța rolul comunicării în istorie și veți explora teoria, retorica și comunicarea interpersonală și interculturală, permițându-vă să stăpânească diferite forme de comunicare - inclusiv oral, scris, vizual și virtual. Veți câștiga, de asemenea, o înțelegere a proceselor de comunicare între indivizi, precum și în cadrul diferitelor culturi și societăți.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

De la sala de clasă la clapboard, filmul și artele media Bachelor of Arts (BA) vă vor scuti în aspectele tehnice și creative ale domeniului în creștere al filmului și al ... [+]

Film și arte media la Colegiul Messiah

De la sala de clasă la clapboard, filmul și artele media Bachelor of Arts (BA) vă vor scuti în aspectele tehnice și creative ale domeniului în creștere al filmului și al artelor media.

Programul cinematografic și de artă media al lui Messiah oferă oportunități semnificative pentru stagii la toate nivelurile de producție media și vă pregătește pentru o carieră în producție, scenarist, regie, editare sau cinematografie.

Filmul și mass-media sunt deosebiri majore

Fiind un film și media artistică la Colegiul Messiah, veți putea să:

Obțineți cursuri de formare în producție și editare digitală, producție de filme de 16 mm, cinematografie, regie de bază, scriere pe ecran și tehnici de filmare avansate, cum ar fi iluminatul și sunetul. Explorați documentarea, efectele speciale de bază și subiectele în mediile noi și digitale. Cursurile noastre sunt actualizate în mod constant pentru a reflecta noile progrese în industria cinematografică. Creați propriile dvs. filme în timpul petrecut în calitate de elev cu potențialul de a le vizualiza la Simpozionul anual al Colegiului Umanitar; la "Splice", festivalul juridic anual al studenților; sau chiar să se prezinte la festivaluri locale și naționale pentru examinare. Utilizați noua noastră laboratoare de materiale media de 1,740 de metri pătrați în Capela Hostetter, care oferă și un ecran verde de podea nesfârșit (precum și câteva ecrane portabile verzi); o cameră de control; un studio de sunet Foley care include o cabină de sunet, gropi Foley (pentru a pune diverse materiale în interiorul și a... [-]
Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Răsturnați energiile creative și talentele de povestiri în viteze mari prin urmărirea unei diplome media digitale la Colegiul Messiah, una dintre cele mai importante cole ... [+]

Digital Media la Colegiul Messiah

Răsturnați energiile creative și talentele de povestiri în viteze mari prin urmărirea unei diplome media digitale la Colegiul Messiah, una dintre cele mai importante colegii creștine private din SUA

Mass-media digitale reprezintă un domeniu în curs de dezvoltare, iar abilitățile de comunicare multimedia pe care le veți dezvolta prin cursurile noastre de bază pentru acest domeniu major vă vor pregăti pentru a răspunde cererii tot mai mari de specialiști în domeniul media digital într-o gamă largă de domenii.

Dimensiunile majore ale mass-media digitale

Ca majoritar la Media Media la Colegiul Messiah, veți putea:

Concentrați-vă pe o anumită zonă a mass-mediei digitale care vă interesează. Luați numeroase electives interesante sau cursuri media suplimentare. Participați la un proiect media digital colaborativ în anul dvs. senior. Pregătiți-vă pentru o carieră ca designer Web, grafic, sunet sau joc; editor video; aplicație mobilă sau programator de jocuri; sau ministru de închinare. Studiați într-unul din cele 40 de locații de studiu în străinătate oferite de Colegiul Messiah. Ascultați-vă abilitățile în studiourile noastre dedicate artei digitale, video digital și audio digital și lucrați la noul centru de cultură și artă performantă, Calvin și Janet, care dispune de echipamente digitale de ultimă generație, precum și de două laboratoare iMac dedicate la teatru și tehnologie muzicală. Practicați-vă abilitățile în noul nostru spațiu de studio, care include o cameră verde, un studio foley și o cameră de control complet echipată. Opțiuni de carieră pentru specialiștii media digitală ... [-]
Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Chemând toți gânditorii independenți care au un interes în viața publică și o preocupare pentru justiția socială. ... [+]

Politică și relații internaționale la Colegiul Messiah

Chemând toți gânditorii independenți care au un interes în viața publică și o preocupare pentru justiția socială.

Ca profesor de politică și relații internaționale la Colegiul Mesiah, un colegiu creștin creștin de primă clasă din Pennsylvania, te vei scufunda în rândul elevilor și facultăților care sunt energizați de unele dintre aceleași lucruri care te energizează: campanii politice, alegeri, diplomație, afacerile internaționale , sănătatea publică, imigrația, relațiile de mediu și de rasă.

Politica și relațiile internaționale majore oferă un program academic puternic care vă va face competitivi pe piața locurilor de muncă sau a școlii grad. În timp ce te-ai gândi de știința politică ca pregătire pentru o carieră în funcția publică, o vedem ca pe o disciplină care te pregătește bine să intri într-o mare varietate de domenii, inclusiv guvern, afaceri, educație, comunicare, drept și multe altele.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Messiah College

Proiectați un program personalizat de studiu din patru concentrații diferite în administrarea afacerilor - antreprenoriat, managementul resurselor umane, conducere și man ... [+]

Administrarea afacerilor la Colegiul Messiah

Proiectați un program personalizat de studiu din patru concentrații diferite în administrarea afacerilor - antreprenoriat, managementul resurselor umane, conducere și managementul tehnologiei și al operațiunilor.

Ca manager de afaceri la Colegiul Messiah, veți crea un program personalizat de studiu care accentuează unde, de ce și cum alegeți să vă folosiți mintea și credința. Oferim numeroase piese diferite pentru a vă pregăti pentru diverse roluri ocupaționale și în toate locațiile interesante din întreaga lume.

Administrarea afacerilor majore

Ca manager de afaceri la Messiah College, veți putea:

Studiu într-un program numit # 1 cel mai bun program de afaceri pentru anul 2017 de către universitățile creștine online. Călătoriți în Europa și Rusia cu Institutul Internațional de Afaceri. Alăturați-vă Clubului de Afaceri, unde elevii pot participa la un concurs de studiu de cursuri de etică. Participați la propriul Impact Venture Challenge al lui Messiah - un concurs de plan de afaceri dedicat explorării soluțiilor inovatoare pentru zonele cu impact critic cu care se confruntă societatea. Aflați cum să investiți și să câștigați profit prin intermediul Clubului de Investiții, o experiență practică de laborator care creează un flux de venit care oferă finanțare organizațiilor studențești. Participați la stagii, care transformă experiențele de muncă în oportunități de învățare și fac legături între teoria claselor și "lumea reală". Alegeți unul dintre mai multe interese speciale în domeniul financiar, cum ar fi analiza financiară, planificarea financiară personală, impozitarea, investițiile, controalele financiare și economia financiară. Studiați conducerea slujitorului, diferențele de gen și culturale... [-]
Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Managerul de afaceri internațional este conceput pentru a vă pregăti pentru a fi un profesionist la nivel mondial de afaceri. Astăzi, organizațiile de tot felul devin to ... [+]

Afaceri Internaționale la Colegiul Messiah

Masterul de afaceri internațional este conceput pentru a te pregăti să fii un profesionist de afaceri la nivel mondial. Astăzi, organizațiile de tot felul devin tot mai conectate pe tot globul. Afacerea internațională este un termen folosit pentru a descrie orice activitate organizațională (cum ar fi cumpărarea, vânzarea, influențarea etc.), care are loc peste frontierele internaționale. Cu aplicații într-un spectru larg de industrii, veți dezvolta o serie de abilități specializate pe care le puteți folosi și le puteți lua oriunde.

Dificultăți majore în afaceri internaționale

Colegiul Messiah este un lider recunoscut în învățământul superior atunci când vine vorba de dezvoltarea unei mentalități globale în rândul absolvenților colegiilor. Domeniul nostru de afaceri internațional oferă o oportunitate de neegalat pentru ca studenții să se pregătească pentru succes în acest domeniu. În calitate de manager de afaceri internațional, veți putea:... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Puneți mintea, inima și mâinile pentru a lucra ca biologie majoră la Colegiul Messiah. Prin programul de biologie, veți studia nu numai creația, ci și creatorul, integrân ... [+]

Biologie la Colegiul Messiah

Puneți mintea, inima și mâinile pentru a lucra ca biologie majoră la Colegiul Messiah. Prin programul de biologie, veți studia nu numai creația, ci și creatorul, integrând cunoștințele despre biologie cu credința creștină.

Colegiul de științe al Colegiului lui Messiah (BS) în biologie vă oferă o bază solidă pentru cursurile biologice de bază și posibilitatea de a vă concentra într-o anumită zonă de interes prin concentrațiile biologice, celulare, ecologice, generale și biologice ale organismului.

Principalele caracteristici ale biologiei

Ca biologie majoră la Colegiul Messiah, veți putea să:

Obțineți experiență de primă folosire utilizând un microscop electronic de scanare, facilități de cultură a țesuturilor de mamifere și tehnici de biologie moleculară, inclusiv reacția în lanț a polimerazei (PCR), împreună cu alte echipamente sofisticate pentru analiza culturilor și manipularea moleculelor. Câștigați o certificare de predare în biologie cu cursuri suplimentare suplimentare. Luați cursuri în concentrația biomedicală care vă va pregăti pentru școala medicală. Participați la cursuri de călătorie sau cercetare directă. Participați la evenimente publice despre știință și credință. Efectuați cercetări privind malaria / SIDA la Spitalul de Misiune Macha din Zambia în colaborare cu Johns Hopkins. Opțiuni de carieră pentru specialiști în biologie ... [-]
Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Pregătiți-vă să deveniți un contabil public autorizat; introduceți domeniul financiar, corporativ, personal sau fiscal; sau urmăriți auditul - toate într-o perspectivă cr ... [+]

Contabilitate la Colegiul Messiah

Pregătiți-vă să deveniți un contabil public autorizat; introduceți domeniul financiar, corporativ, personal sau fiscal; sau urmăriți auditul - toate într-o perspectivă creștină.

Ca absolvent al Colegiului Messiah College, veți fi în mare cerere de firme publice de contabilitate și corporații naționale, precum și de întreprinderile mici. De fapt, la fel ca peste 70% dintre absolvenții noștri, s-ar putea să vă aflați chiar și când acceptați o ofertă de muncă la începutul anului dvs. senior.

De ce contabilitatea de studiu?

Ca major de contabilitate, veți dezvolta competențe esențiale pentru menținerea, auditul și inspectarea înregistrărilor financiare ale persoanelor fizice și ale întreprinderilor. Veți învăța, de asemenea, abilitățile necesare pentru pregătirea rapoartelor financiare și fiscale. Doar deschideți bordul dvs. de căutare preferat de locuri de muncă și veți găsi o listă lungă de oportunități de locuri de muncă pentru contabili. La nivel național, corporații mari și firme publice de contabilitate, precum și întreprinderi mici și persoane fizice, reflectă această cerere pentru contabili instruiți.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Căutați o carieră în planificarea financiară sau gestionarea activelor, cercetarea capitalului propriu, trezoreria, banca de investiții sau planificarea financiară corpor ... [+]

Finanțe majore la Colegiul Messiah

Căutați o carieră în planificarea financiară sau gestionarea activelor, cercetarea capitalului propriu, trezoreria, banca de investiții sau planificarea financiară corporativă? Apoi finanțarea majoră poate fi perfect potrivită pentru tine!

Programul de licență Bachelor of Science (BS) de la Colegiul Messiah, una dintre școlile creștine private private din SUA, se concentrează pe aplicarea practică a teoriei financiare folosind tehnici distincte, de ultimă oră. Aceste tehnici vă vor pregăti și echipați în mod unic pentru a fi un lider eficient în domeniul finanțelor și pentru a influența lumea pentru Hristos. Centralizat în jurul laboratorului de finanțe Ralph S. Larsen (care vine în august 2017!), Programul include numeroase oportunități pentru o experiență managerială în domeniul finanțelor corporative și de gestionare a investițiilor, inclusiv participarea la Student Investment Club care cumpără și vinde în mod activ titluri de valoare portofoliu în valoare de peste 275.000 USD.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

La Messiah, veți reuși să faceți "marketingul" prin curriculum flexibil, scriind planuri de marketing reale, furnizând servicii de cercetare pentru companii și chiar part ... [+]

Marketing la Colegiul Messiah

La Messiah, veți reuși să faceți "marketingul" prin curriculum flexibil, scriind planuri de marketing reale, furnizând servicii de cercetare pentru companii și chiar participând la componenta de marketing a marketingului.

Ca marketing major la Colegiul Messiah, veți dezvolta abilitatea de a vă folosi abilitățile de gândire critică și de creativitate pentru a pregăti planurile de comunicare de marketing și pentru a dezvolta campanii publicitare și pentru a oferi servicii de cercetare pentru organizațiile locale nonprofit. Organizațiile de campus vă pot cere chiar să vă utilizați abilitățile de marketing în curs de dezvoltare pentru a aduna informații și pentru a vă promova activitățile. Veți învăța cum să identificați problemele etice legate de marketing și să articulați răspunsurile personale care reflectă angajamentul dvs. față de principiile creștine.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Aveți dorința de a vă aplica abilitățile matematice aplicațiilor de afaceri? Ca disciplină științifică actuarială la Colegiul Messiah, te vei pregăti pentru muncă în dome ... [+]

Actul științific la Colegiul Messiah

Aveți dorința de a vă aplica abilitățile matematice aplicațiilor de afaceri? Ca disciplină științifică actuarială la Colegiul Messiah, te vei pregăti pentru muncă în domeniul științelor actuariale, în timp ce îți vei conecta credința și expertiza disciplinară în moduri unice și provocatoare.

Programul de studii în domeniul științelor actuariale Bachelor of Science (BS) de la Colegiul Messiah, una dintre școlile creștine private private din SUA, pregătește studenți cu talent matematic care au un interes în aplicațiile de afaceri pentru a lucra în domeniul științelor actuariale. Găsiți modalități de gestionare a riscurilor cu o combinație de abilități analitice puternice, cunoștințe de afaceri și înțelegerea comportamentului uman.Studenții vor demonstra abilitatea de a promova două examene profesionale în domenii acoperite de cursuri și de a primi cele trei posibile credite VEE (Verificare prin experiență educațională) . Acest program îi provoacă pe elevi să se gândească la modul în care munca lor poate servi Regatului în momentul în care intră în câmpul actuarial.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Dacă te gândești creativ și critic la rezolvarea problemelor complexe și te bucuri doar să lucrezi cu tehnologia, atunci managerul Mesia College și știința informațiilor ... [+]

Informatică și Informatică la Colegiul Messiah

Dacă te gândești creativ și critic la rezolvarea problemelor complexe și te bucuri doar să lucrezi cu tehnologia, atunci managerul Mesia College și știința informațiilor ar putea fi potrivit pentru tine.

Cererea de gânditori cantitativi, tehnici care au o diplomă de informatică și informatică este puternică și va continua să crească. În Bachelor of Science în știința informatică și informatică, predați cursuri în domenii precum programarea computerelor, baze de date, analiza sistemelor și aplicații de proiectare pentru a dezvolta abilitățile tehnice de care aveți nevoie pentru a vă asigura un loc de muncă în industria informatică și informatică.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Messiah College

Laboratoarele de predare de ultimă oră ale laboratorului și tehnologia și echipamentele de calitate de cercetare atrag atenția unora dintre cei mai străluciți tineri bărb ... [+]

Chimie la Colegiul Messiah

Laboratoarele de predare de ultimă oră ale laboratorului și tehnologia și echipamentele de calitate de cercetare atrag atenția unora dintre cei mai străluciți tineri bărbați și femei.

Investigați lumea din jurul vostru, în timp ce aflați mai multe despre voi și Creatorul vostru. Omul de chimie de la Colegiul Messiah, una dintre cele mai importante colegii creștine private din SUA, pune accentul pe integrarea cunoștințelor și metodelor științei cu ceea ce ne învață credința creștină despre oamenii și rolul lor în univers. Deseori numit "știința centrală", chimia se bazează foarte mult pe teorie din matematică și fizică și apoi informează diverse domenii precum ecologie, agricultură, medicină, biologie moleculară, genetică, geologie și știința alimentelor.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Deveniți un gânditor tehnic competent și eficient, care creează soluții de inginerie în lumea reală, prin intermediul programului Bachelor Acreditat de ABET în domeniul i ... [+]

Inginerie la Colegiul Messiah

Deveniți un gânditor tehnic competent și eficient, care creează soluții de inginerie în lumea reală, prin intermediul programului Bachelor Acreditat de ABET în domeniul ingineriei (BSE).

Messiah este singurul colegiu creștin privat din țară cu un program de licență acreditat ABET care oferă amestecul nostru unic de șase tipuri de concentrații de inginerie. Puteți alege să vă concentrați în ingineria biomedicală, inginerie civilă, inginerie informatică, inginerie electrică, inginerie de mediu sau inginerie mecanică. Și, în ultimii cinci ani, Colegiul Messiah a fost clasat ca un "Cel mai bun program de inginerie în Statele Unite", de US News și World Report. Conform clasamentelor din 2017, Messiah a fost # 55 din 200 de programe la nivel național.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Un grad de biochimie de la Colegiul Messiah vă pregătește pentru o varietate de cariere interesante, cum ar fi medicina, câmpurile farmacie, domeniile de sănătate aliate, ... [+]

Biochimie la Colegiul Messiah

Un grad de biochimie de la Colegiul Messiah vă pregătește pentru o varietate de cariere interesante, cum ar fi medicina, câmpurile farmacie, domeniile de sănătate aliate, știința medico-legale, munca de laborator, cercetarea și multe altele. Dacă sunteți interesat într-o carieră într-una din aceste domenii, atunci medicul colectiv Mesiah Colegiul este o potrivire bună pentru experiența colegiu.

Ca program aprobat de American Chemical Society, departamentul oferă o educație riguroasă în toate sub-disciplinele de chimie și biochimie, oferindu-vă abilitățile intelectuale, experimentale și de comunicare necesare pentru pregătirea ca profesionist științific.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Dacă jucați sau cântați muzică pentru un public este obiectivul dvs. de carieră, atunci o diplomă de performanță muzicală de la programul de muzică renumit al Colegiului ... [+]

Performanță muzicală la Colegiul Messiah

Sunteți gata să deveniți un interpret muzical de succes?

Dacă jucați sau cântați muzică pentru un public este obiectivul dvs. de carieră, atunci o diplomă de performanță muzicală de la programul de muzică renumit al Colegiului Messiah este cu siguranță un pas în direcția cea bună. La Mesia, veți dezvolta competența tehnică de a excela în zona preferată de performanță muzicală - instrumentală sau vocală - și să dobândiți abilități practice, personale și antreprenoriale necesare pentru o carieră de muzică de succes în secolul XXI.

Performanțele muzicale majore

Ca major de muzică la Colegiul Messiah, veți putea:... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Cu o diplomă de licență în domeniul psihologiei de la Colegiul Messiah, un colegiu creștin privat de top din SUA, veți fi bine pregătit pentru o carieră în psihologie sau ... [+]

Psihologie la Colegiul Messiah

Cu o diplomă de licență în domeniul psihologiei de la Colegiul Messiah, un colegiu creștin privat de top din SUA, veți fi bine pregătit pentru o carieră în psihologie sau pentru a lucra pentru o diplomă de masterat. În timp ce câștigați diploma de licență în psihologie, puteți alege și un minor, urmăriți un studiu dublu major în străinătate sau stagii complete multiple.

Ca major de psihologie, veți alege dintr-un program de licență în domeniul psihologiei Bachelor of Arts sau Bachelor of Science. BA vă pregătește pentru posturi de psihologie la nivel de intrare și școală de grad. De asemenea, puteți alege să adăugați concentrația clinică la gradul dvs. BA pentru a vă pregăti pentru a deveni consilier psiholog sau consiliere psihologică. Gradul BS ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs. dacă sunteți interesat să lucrați într-o zonă de psihologie care are un accent mai puternic pe știință și matematică.... [-]

Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Messiah College

Dezvoltați-vă abilitățile creative pe măsură ce vă pregătiți pentru o carieră interesantă ca artist în programul nostru acreditat! ... [+]

Studio Art (BA sau BFA) la Colegiul Messiah

Dezvoltați-vă abilitățile creative pe măsură ce vă pregătiți pentru o carieră interesantă ca artist în programul nostru acreditat!

Bachelor of Arts (BA) este destinat studenților care doresc să experimenteze o educație artistică liberală largă, cu accent în studiul artei vizuale. Bachelorul de Arte Plastice (BFA) este conceput pentru studenții care doresc să maximizeze imersiunea studiată, în special pentru cei care doresc să obțină diploma de absolvent (MAE). În timp ce își păstrează o mare parte din lărgimea artelor liberale a BA, se pune accentul pe practica și teoria studiourilor.

Arte distinctive majore ... [-]
Statele Unite ale Americii Mechanicsburg
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

A falcon's eye view of Messiah College

2017 Move-In Day at Messiah College