Millikin University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Universitatea Millikin!

Millikin este o organizație independentă, patru ani de învățământ, care este finantat privat si are o inscriere de aproximativ 2200 de studenți în programele tradiționale și non-tradiționale universitare și gradul de absolvent. Situat în Decatur, Illinois, veți descoperi rapid că semnarea unei educații Millikin este o experienta unica ne place să numim Performanța de învățare.

De la înființarea sa în urmă cu mai mult de 110 de ani, a operat sub Millikin filosofia de a oferi o educație care combină teoria cu practica. În timp ce acest lucru a fost o idee radicala la acea vreme, știm astăzi că practica nu este de ajuns.

Studenții de azi trebuie să efectueze cunoștințele lor, în scopul de a fi cu adevărat pregătit pentru o carieră de succes, după colegiu. Prin experiențe captivantă, cum ar fi stagii, co-predare, care rulează o afacere, prezentarea de cercetare pentru a experților, și performante in fata unei audiente - pe elevi să găsească noi modalități de a trăi învățarea și de a culege recompensele muncii lor grea.

Rezultatul:

Elevii Millikin absolvent cu experienta si încrederea de a reuși. În 2014, 96% dintre absolvenții au angajat sau de intrare a absolvi sau școlile profesionale în termen de șase luni de la absolvire.

Misiune

Pentru a trimite pe promisiunea de educație Millikin Universitatea a fost adevărat pentru viziunea sa fondatoare de 100 de ani. Studentii nostri invata prin proiecte reale care consolidează experiențele clasă, ajuta la dezvoltarea deprinderilor practice, și exprimă responsabilitatea Universității de la comunitate. Ei învață să vadă conexiuni cu alte discipline academice pentru a demonstra diversitatea experienței umane, interacțiunile dintre tehnologie și societate ... Și ei invata despre ei înșiși și pe alții, în curs de dezvoltare un respect pentru diferențele și pentru demnitatea tuturor.

La Millikin, ne pregătim studenții pentru:

Succesul profesional Cetățenia democratică într-un mediu global O viață personală de sens și de valoare

Viziunea noastra

Universitatea Millikin este lider national in performanța de învățare

Valorile noastre

La Universitatea Millikin, am valoare:

Angajamentul de a descoperirea de cunoștințe Dezbatere civilă Pasiune si entuziasm Demnitate si respect pentru persoanele fizice O comunitate diversă și cuprinzătoare Integritate și responsabilitate Avansarea de binele

Cine a fost James Millikin?

James Millikin sa născut în Ten Mile, Washington County, Pennsylvania, 02 aug 1827, in conformitate cu Dr. Cercetare Albert Reynolds Taylor, care a constatat incertitudine cu privire la datele exacte. El a fost fiul lui Abel și Nancy (Van Dyke) Millikin, un fermier bogat moderat în vestul Pennsylvania. Bunicul lui a venit din Irlanda ca Scotch-irlandez Presbyterian în 1771. Mama lui a fost de origine olandeză, a cărei strămoși au venit în America în secolul al XVII-lea. James Millikin ar numi mai târziu Van Dyke Street în nord-vestul Decatur în onoarea ei în jurul anului 1880.

Little este într-adevăr cunoscut despre copilăria lui. Ca un băiat fermă, James a ajutat conduce turmele de boi la New York City. În toamna anului 1846, el a fost înregistrată în Washington College (acum Washington și Jefferson College), Washington, Pennsylvania. Acesta a fost în timp ce participa la Washington că a făcut legământul de a întemeia o instituție de învățământ, în cazul în care vreodată a fost capabil, pentru a se potrivi de tineret pentru ocupații.

Nada de vest numit James, și în 1849 a însoțit pe tatăl său pe o unitate de oaie în Indiana și din nou în 1850 la Danville, Illinois. În timpul iernii anului 1850, el a fost la Wabash College, deși înregistrările sunt neclare cu privire la ceea ce a studiat, sau cât de mult timp. Revenind la Pennsylvania în 1851 pentru mai multe oi, el le-a condus din nou la Danville cu un partener pe nume McFarland.

În anii 1850, James a continuat să crească turmele și cirezile lui. A închiriat multe ferme pentru pășunat și a fost numit "regele bovine statului Prairie." A început, de asemenea, achiziționarea de bunuri imobiliare, cea mai mare parte din domeniul public.

În 1856, James Millikin ajuns în Decatur, unde a continuat în efectivele de animale și imobiliare relațiile sale. La 1 ianuarie, 1857 sa căsătorit cu Anna Bernice Aston, fiica Rev. Samuel M. Aston, pastor al Bisericii Cumberland Presbyterian în muntele Sionului de la 1855. Dl Aston a fost pastor al Bisericii Prezbiteriene din Ten Mile, Pennsylvania, când James a fost în adolescență sale timpurii, și Ana și sora ei au fost educați Nancy la Washington Femeie Seminarul de la Washington.

James Millikin intrat în afaceri bancare în 1860, introducerea de bord sa J. Millikin & Co. în fața clădirii, care a fost anterior acasă la Banca Railroad, care nu a reușit de curând. El a redus treptat exploatații de creștere a animalelor și lui dedicat interesele sale de imobiliare și bancare, cu unele investiții în industria locală. El a asistat la organizarea Uniunii Iron Works, care servește drept președintele său, precum și Societatea Coal Decatur. Banca sa a devenit cea mai mare institutie bancara din Illinois în afara din Chicago. În 1897, el a reorganizat banca lui ca Banca Națională a Millikin Decatur.

El a servit pe diverse panouri în oraș, inclusiv în calitate de membru al consiliului de supraveghere și ca un Alderman. În timp ce el a fugit de stat senatorul, o neîncredere a băncilor, care a fost proeminent în Occident Mijlociu l învins.

În 1876, el a construit o casă la Pine și West Main Streets în Decatur. În urma fondator al universității, domnul Millikin continuat în afacerea sa bancar până la moartea sa pe 2 martie, 1909 in Orlando, Florida.

Doamna Millikin murit pe 29 iulie de 1913. În orașul Decatur a plecat binecuvântare ei timpurie, Anna B. Millikin Casa pentru femei in varsta, care au fost organizate în 1879 ca "Școlar Industrial de Old Ladies" Girls Acasă. În testamentul ei, ea a lăsat-o acasă și mult să fie de origine al Institutului de Arta Decatur, detinuta de universitate și gestionate în comun de către universitate și cetățenii Decatur. Ea a participat la selectarea culorilor universitare și a servit în calitate de președinte de secție de Femei Sala Comitetului Building după 7 iulie 1908. Comitetul facultate și Consiliul de manageri ar numi mai târziu în acest dormitor Aston Hall pentru familia ei. Cele Millikins murit fără probleme, pe lângă darurile filantropice la orașul Decatur.

Viziunea lui Millikin

Ce James Millikin imaginat când a fondat Universitatea Millikin în 1901 a fost unic: o universitate care ar îmbrățișa partea "practica" de învățare de-a lungul cu "literare și clasice;" și, în timp ce afiliat cu Biserica Prezbiteriană, nu ar fi strict "sectară" și va rămâne deschisă tuturor.

Rezultatul este unul dintre primele universități națiunii mici, cuprinzătoare, care, un secol mai târziu, are trei școli profesionale și unul pentru artele liberale si stiinte; o universitate bine rotunjite în cazul în care programele din muzica clasică vie în excelență cu cele din contabilitate și a stiinte medicale.

Angajamentul față de diversitate

Universitatea Millikin se angajează să creeze o cultură campus care respectă și valori diversitate. La Millikin, diversitatea este văzută în termeni largi, inclusiv rasa, etnie, statut socio-economic, sex, handicap, origine națională, religie, orientare sexuală, vârstă și.

Prin recrutarea de diverse studenți, personal, facultate, și administratori și prin crearea unui mediu care valorile diversitate, Millikin urmărește să ofere o comunitate de învățare angajat în care diversitatea îmbunătățește experiența educațională totală. Universitatea Millikin se angajează să:

Crearea o populație campus diversă, Promovarea unei atmosfere de campus unde diversitatea este apreciată, și Generarea unei comunități de învățare campus care îmbrățișează diversitatea.

Millikin dezvoltă continuu politicile și procedurile și resursele alocă în moduri compatibile cu aceste angajamente. Este politica de la Universitatea Millikin pentru a da șanse egale pentru toate persoanele, fără deosebire sau discriminare pe bază de rasă, etnie, statut socio-economic, sex, handicap, origine națională, religie, orientare sexuală, vârstă sau.

Universitatea Millikin. În cazul în care elevii prospere.

Pasiunile noastre pot fi diferite, dar obiectivele noastre sunt aceleași: succesul academic, pregătirea de carieră, și dezvoltarea personală. Universitatea Millikin vă oferă instrumentele necesare pentru a reuși în fiecare dintre aceste domenii.

Evident, cadre didactice universitare sunt esențiale pentru experiența dumneavoastră colegiu, dar colegiu este mult mai mult decât atât. Am înțeles că aveți nevoie și de interese care se extind dincolo de sala de clasă și ne-am angajat să ofere un mediu propice care te ajută să se concentreze pe ceea ce este important.

De la locuințe la organizații studențești și de la interviuri simulate la echipe sportive intramural, Millikin are opțiuni care va face să vă simțiți ca acasă.

Locații

Decatur

Address
1184 W. Main St.

62522 Decatur, Illinois, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră