Monmouth College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Monmouth College este un Monmouth College privat, selectiv, rezidențial, național liberal, oferind specializări în științe naturale, științe sociale, arte și umaniste, precum și consiliere academică remarcabilă, cursuri de seminar de mici dimensiuni, și experiențe de cercetare de vară pentru studenți grijulii, angajați intelectual și ambițioși.

 • Locul de amplasare: Monmouth, Illinois, populație 9.091
 • Cele mai apropiate orașe: Orașele Quad-Rock Island, Moline și East Moline, Ill .; Davenport și Bettendorf, Iowa (45 de mile); Peoria (65 kilometri)
 • Înscriere: 1.000 de studenți din 22 de țări
 • Demografie: 50% bărbați, 50% femei; 91% trăiesc în campus; 35% minorități americane și studenți internaționali
 • Calendar: Semestrul (doi termeni de 17 săptămâni și doi termeni scoțieni de 2 săptămâni)
 • Domenii de studiu: 35 de specialiști, 42 de minori, 17 piste profesioniste
 • Gradul acordat: licență de arte
 • Raport Student / Facultate: 10: 1
 • Clasa medie: 13 (79% din clase au mai puțin de 20 de elevi)
 • Campus: 112 de acri, inclusiv un parc de 33 de acri / parc atletic și o grădină educativă de 6 acri
 • Afilieri

Un colegiu selectiv, clasificat la nivel național

Înființată în 1853 de către pionierii presbiterieni scoțieni-irlandezi, Monmouth este un colegiu artistic rezidențial, clasat la nivel național. Colegiul își sărbătorește istoria ca un colegiu privat remarcabil dedicat excelenței în învățământul preuniversitar.

Crezând că oportunitățile educaționale egale ar trebui să fie oferite tuturor celor care ar putea beneficia, fondatorii lui Monmouth au ignorat convenția populară prin admiterea liberă a femeilor și studenților de culoare. În campusul Monmouth, au fost înființate două dintre cele mai vechi și cele mai cunoscute fraternități pentru femei, Pi Beta Phi și Kappa Kappa Gamma. Monmouth are o distinctie istorica militara, numarand patru destinatari Medal of Honor printre absolventii sai. Acesta onorează spiritul fondatorilor săi prin intermediul trupei sale de ghicitori premiate, un tartan înregistrat și tradiția atletică câștigătoare a scotilor luptători.

Ca o comunitate de elevi, Monmouth se străduiește să creeze și să susțină un mediu care să fie centrat pe valoare, provocator din punct de vedere intelectual, inspirat din punct de vedere estetic și divers din punct de vedere cultural. Colegiul integrează un program de patru ani de învățământ general, cu un studiu aprofundat în cadrul majorității și o gamă bogată de activități co-curriculare, pentru a încuraja descoperirea conexiunilor între discipline și a modelelor de sens mai mari. Prin aceste experiențe, elevii din Monmouth explorează mai multe perspective asupra condiției umane și se pregătesc pentru o viață bogată personală și profesională - pentru leadership, cetățenie și servicii într-un context global.

Prin observare și participare, colegiul urmărește să aprofundeze înțelegerea și aprecierea studenților față de tensiunea creativă care există între principiile democrației, pluralismului, egalității și libertății în această națiune și în afara acesteia.111248_MonmouthSign.jpg

Declarația de misiune

În calitate de colegiu liberal de arte liberale, recunoaștem relația strânsă dintre facultate și studenți ca fiind fundamentală pentru mediul nostru de învățare.

Ca o comunitate de cursanți, ne străduim să creăm și să susținem un mediu care este centrat pe valoare, provocator din punct de vedere intelectual, inspirat din punct de vedere estetic și divers din punct de vedere cultural, și ne ocupăm în mod esențial de angajamentul nostru față de educația artelor liberale și față de celălalt.

Integrăm un program de patru ani de învățământ general cu un studiu aprofundat în domeniul major și o gamă bogată de activități co-curriculare pentru a încuraja descoperirea conexiunilor între discipline și a modelelor mai mari de semnificație. Prin aceste experiențe, ajutăm studenții noștri să exploreze mai multe perspective asupra condiției umane și să se pregătească pentru o viață bogată personală și profesională - pentru conducere, cetățenie și servicii într-un context global.

Monmouth College fost înființat în 1853 de către presbiterianii de pionierat. Ca o comunitate de campus, onorăm acest patrimoniu și apreciem diversitatea religioasă pe măsură ce explorăm dimensiunea spirituală a existenței umane și relația dintre credință și cunoaștere.

În calitate de observatori și participanți, dorim să aprofundăm înțelegerea și aprecierea tensiunii creative care există între principiile democrației, pluralismului, egalității și libertății în propria națiune și în afara ei.

Declarație de scop

Ca instituție de arte liberale universitare, Monmouth College există pentru:

 1. Pregătiți elevii pentru o viață bogată și personală.
 2. Pregătiți elevii pentru poziții de conducere, serviciu și cetățenie într-un context global.
 3. Promovarea conștientizării și explorării principiilor uneori contradictorii care există în democrație, pluralism, egalitate și libertate.
 4. Creați și mențineți un mediu de învățare care este centrat pe valoare, provocator din punct de vedere intelectual, estetic inspirat și cultural divers. Aceasta include:
  1. Oferind studenților un program de învățământ general de patru ani, un studiu aprofundat în domeniul major și o gamă bogată de activități co-curriculare.
  2. Promovarea descoperirii conexiunilor între discipline și a unor modele mai largi de semnificație.
  3. Promovarea înțelegerii unui sistem de valori care este modelat de experiențele individuale și colective.
 5. Explorați dimensiunea spirituală a existenței umane și relația dintre credință și cunoaștere.
 6. Introducerea studenților în mai multe perspective asupra condiției umane și promovarea conștiinței de sine a perspectivelor globale atât prin intermediul curriculum-ului, cât și prin viața campusului.
 7. Promovarea și promovarea anchetei intelectuale și a analizei critice prin relații mentoriale caracterizate prin atenția individuală.
 8. Dezvoltați creativitatea și abilitățile în comunicarea scrisă și orală și exprimarea artistică.
 9. Înțelegeți metodele de cercetare și de exprimare în domeniul artelor, științelor umaniste, științelor și științelor sociale.

Locații

Monmouth

Address
East Broadway,700
61462 Monmouth, Illinois, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră