Citește Descrierea Oficială

Monmouth College este un Monmouth College privat, selectiv, rezidențial, național liberal, oferind specializări în științe naturale, științe sociale, arte și umaniste, precum și consiliere academică remarcabilă, cursuri de seminar de mici dimensiuni, și experiențe de cercetare de vară pentru studenți grijulii, angajați intelectual și ambițioși.

 • Locul de amplasare: Monmouth, Illinois, populație 9.091
 • Cele mai apropiate orașe: Orașele Quad-Rock Island, Moline și East Moline, Ill .; Davenport și Bettendorf, Iowa (45 de mile); Peoria (65 kilometri)
 • Înscriere: 1.000 de studenți din 22 de țări
 • Demografie: 50% bărbați, 50% femei; 91% trăiesc în campus; 35% minorități americane și studenți internaționali
 • Calendar: Semestrul (doi termeni de 17 săptămâni și doi termeni scoțieni de 2 săptămâni)
 • Domenii de studiu: 35 de specialiști, 42 de minori, 17 piste profesioniste
 • Gradul acordat: licență de arte
 • Raport Student / Facultate: 10: 1
 • Clasa medie: 13 (79% din clase au mai puțin de 20 de elevi)
 • Campus: 112 de acri, inclusiv un parc de 33 de acri / parc atletic și o grădină educativă de 6 acri
 • Afilieri

Un colegiu selectiv, clasificat la nivel național

Înființată în 1853 de către pionierii presbiterieni scoțieni-irlandezi, Monmouth este un colegiu artistic rezidențial, clasat la nivel național. Colegiul își sărbătorește istoria ca un colegiu privat remarcabil dedicat excelenței în învățământul preuniversitar.

Crezând că oportunitățile educaționale egale ar trebui să fie oferite tuturor celor care ar putea beneficia, fondatorii lui Monmouth au ignorat convenția populară prin admiterea liberă a femeilor și studenților de culoare. În campusul Monmouth, au fost înființate două dintre cele mai vechi și cele mai cunoscute fraternități pentru femei, Pi Beta Phi și Kappa Kappa Gamma. Monmouth are o distinctie istorica militara, numarand patru destinatari Medal of Honor printre absolventii sai. Acesta onorează spiritul fondatorilor săi prin intermediul trupei sale de ghicitori premiate, un tartan înregistrat și tradiția atletică câștigătoare a scotilor luptători.

Ca o comunitate de elevi, Monmouth se străduiește să creeze și să susțină un mediu care să fie centrat pe valoare, provocator din punct de vedere intelectual, inspirat din punct de vedere estetic și divers din punct de vedere cultural. Colegiul integrează un program de patru ani de învățământ general, cu un studiu aprofundat în cadrul majorității și o gamă bogată de activități co-curriculare, pentru a încuraja descoperirea conexiunilor între discipline și a modelelor de sens mai mari. Prin aceste experiențe, elevii din Monmouth explorează mai multe perspective asupra condiției umane și se pregătesc pentru o viață bogată personală și profesională - pentru leadership, cetățenie și servicii într-un context global.

Prin observare și participare, colegiul urmărește să aprofundeze înțelegerea și aprecierea studenților față de tensiunea creativă care există între principiile democrației, pluralismului, egalității și libertății în această națiune și în afara acesteia.111248_MonmouthSign.jpg

Declarația de misiune

În calitate de colegiu liberal de arte liberale, recunoaștem relația strânsă dintre facultate și studenți ca fiind fundamentală pentru mediul nostru de învățare.

Ca o comunitate de cursanți, ne străduim să creăm și să susținem un mediu care este centrat pe valoare, provocator din punct de vedere intelectual, inspirat din punct de vedere estetic și divers din punct de vedere cultural, și ne ocupăm în mod esențial de angajamentul nostru față de educația artelor liberale și față de celălalt.

Integrăm un program de patru ani de învățământ general cu un studiu aprofundat în domeniul major și o gamă bogată de activități co-curriculare pentru a încuraja descoperirea conexiunilor între discipline și a modelelor mai mari de semnificație. Prin aceste experiențe, ajutăm studenții noștri să exploreze mai multe perspective asupra condiției umane și să se pregătească pentru o viață bogată personală și profesională - pentru conducere, cetățenie și servicii într-un context global.

Monmouth College fost înființat în 1853 de către presbiterianii de pionierat. Ca o comunitate de campus, onorăm acest patrimoniu și apreciem diversitatea religioasă pe măsură ce explorăm dimensiunea spirituală a existenței umane și relația dintre credință și cunoaștere.

În calitate de observatori și participanți, dorim să aprofundăm înțelegerea și aprecierea tensiunii creative care există între principiile democrației, pluralismului, egalității și libertății în propria națiune și în afara ei.

Declarație de scop

Ca instituție de arte liberale universitare, Monmouth College există pentru:

 1. Pregătiți elevii pentru o viață bogată și personală.
 2. Pregătiți elevii pentru poziții de conducere, serviciu și cetățenie într-un context global.
 3. Promovarea conștientizării și explorării principiilor uneori contradictorii care există în democrație, pluralism, egalitate și libertate.
 4. Creați și mențineți un mediu de învățare care este centrat pe valoare, provocator din punct de vedere intelectual, estetic inspirat și cultural divers. Aceasta include:
  1. Oferind studenților un program de învățământ general de patru ani, un studiu aprofundat în domeniul major și o gamă bogată de activități co-curriculare.
  2. Promovarea descoperirii conexiunilor între discipline și a unor modele mai largi de semnificație.
  3. Promovarea înțelegerii unui sistem de valori care este modelat de experiențele individuale și colective.
 5. Explorați dimensiunea spirituală a existenței umane și relația dintre credință și cunoaștere.
 6. Introducerea studenților în mai multe perspective asupra condiției umane și promovarea conștiinței de sine a perspectivelor globale atât prin intermediul curriculum-ului, cât și prin viața campusului.
 7. Promovarea și promovarea anchetei intelectuale și a analizei critice prin relații mentoriale caracterizate prin atenția individuală.
 8. Dezvoltați creativitatea și abilitățile în comunicarea scrisă și orală și exprimarea artistică.
 9. Înțelegeți metodele de cercetare și de exprimare în domeniul artelor, științelor umaniste, științelor și științelor sociale.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Monmouth College

Monmouth College are o abordare distinctă în studiul comerțului; astfel denumirea Economie Politică și Comerț. Programul se bazează pe convingerea că indivizii continuă s ... [+]

Monmouth College are o abordare distinctă în studiul comerțului; astfel denumirea Economie Politică și Comerț. Programul se bazează pe convingerea că indivizii continuă să dezvolte noi procese inovatoare pentru a rezolva problemele într-o lume a schimbărilor constante care cuprinde cele mai bune tradiții și valori ale artelor liberale.

Elevii vor învăța să înțeleagă analiza foilor de calcul, funcționarea piețelor, conceptele de bază ale marketingului și elementele esențiale ale managementului, pentru a funcționa eficient în economia globală. Diferențele dintre programele tradiționale de afaceri și abordarea lui Monmouth sunt dramatice. Accentul este mai degrabă pe termen lung decât pe termen scurt. Este diferența dintre gestionarea problemelor de astăzi și pregătirea pentru schimbarea de mâine. Este mai mult decât o pregătire pentru un loc de muncă la absolvire; este o educație pentru o viață de creștere personală și profesională.... [-]

Statele Unite ale Americii Monmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Monmouth College

Curriculum-ul în biologie oferă studenților posibilitatea de a înțelege structurile și procesele care caracterizează viața și de a aprecia diversitatea extraordinară a or ... [+]

Curriculum-ul în biologie oferă studenților posibilitatea de a înțelege structurile și procesele care caracterizează viața și de a aprecia diversitatea extraordinară a organismelor vii. Cursul de lucru este echilibrat între trei scale de organizare biologică: celulă / moleculară, fiziologie / organisme și ecologie / evoluție.

O componentă importantă a majoratului este cercetarea independentă care permite studenților să se familiarizeze cu procesul științei prin investigarea unei probleme biologice specifice în laborator sau domeniu.

Cele mai multe cursuri sunt mai degrabă extinse decât intensive în conținut, oferind astfel studenților o lățime considerabilă în științele biologice ca întreg. O astfel de instruire poate duce la o activitate mai concentrată, cum ar fi școala absolvent sau profesională, ocuparea forței de muncă în guvern sau industrie sau predarea la nivel secundar sau colegiu. Biologii care sunt absolvenți ai colegiilor de arte liberale oferă angajatorilor o perspectivă mai largă și mai flexibilă în abordarea problemelor.... [-]

Statele Unite ale Americii Monmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Monmouth College

Master of Science din cadrul Monmouth College este conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră în domeniul informaticii, oferind o educație de înaltă calitate, î ... [+]

Știința informatică este un domeniu în continuă creștere și mereu în continuă schimbare, care se ocupă în primul rând de proiectarea și dezvoltarea software-ului. Studiul în domeniul informaticii dezvoltă abilitățile persoanei de a gândi logic și promovează abilitățile excelente de rezolvare a problemelor. Cu această pregătire, absolvenții de informatică continuă să fie în cerere.

Master of Science din cadrul Monmouth College este conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră în domeniul informaticii, oferind o educație de înaltă calitate, în cadrul unui cadru artistic liberal. Scopul departamentului este de a pregăti elevii pentru funcțiile de intrare și de a le ajuta să construiască o bază solidă de cunoștințe necesare pentru studii postuniversitare și pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Curriculum-ul pune accentul pe rezolvarea problemelor și oferă studenților o combinație de teorie și experiență practică, precum și introducerea de probleme etice și sociale care se referă la disciplină.... [-]

Statele Unite ale Americii Monmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Monmouth College

Ingineria duală este o modalitate de a combina ingineria cu o educație artistică liberală. Spre deosebire de programele tradiționale din școlile de inginerie, studenții c ... [+]

Ingineria duală este o modalitate de a combina ingineria cu o educație artistică liberală. Spre deosebire de programele tradiționale din școlile de inginerie, studenții cu diplomă dublă petrec timp considerabil în afara științei ingineriei și a științelor naturale. Studenții cu dublă diplomă își petrec timpul în învățare în arte, științe umane și științe sociale, precum și în științele naturii. Programul cu două diplome oferă studenților mai multe opțiuni libere și posibilitatea de a deveni educați pe scară largă. Scriind bine și vorbind bine sunt aspecte importante ale unui program de diplomă dublă la Monmouth College .

Credem că o persoană cu o educație mai largă este mai bine pregătită să conducă o viață personală și profesională și va fi un inginer mai bun. Deoarece mulți ingineri se mișcă repede de la a face inginerie "pură" în gestionarea inginerilor, educația largă pe care o primesc într-un program de două grade îi pregătește bine pentru viitor.... [-]

Statele Unite ale Americii Monmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Monmouth College

Elevii specializați în Psihologie vor învăța să înțeleagă factorii biologici, de dezvoltare și sociali ai comportamentului uman și animal. Programul nostru vă va oferi in ... [+]

Elevii specializați în Psihologie vor învăța să înțeleagă factorii biologici, de dezvoltare și sociali ai comportamentului uman și animal.

Programul nostru vă va oferi instrumentele necesare pentru a reuși în viitoarea carieră, oferind angajament intelectual și practic prin stagii, participare la conferințe, călătorii și oportunități de cercetare. Psihologia majoră necesită un total de 9,5 cursuri. Cursurile sunt împărțite în trei categorii: Cursuri necesare, Cursuri de fundamentare și Cursuri avansate.

Programul de Psihologie al Monmouth College oferă studenților trei domenii de experiență:

Experiență în laborator - Studenții vor completa metodele de cercetare și clasele avansate de laborator, iar specialiștii trebuie să finalizeze proiecte de cercetare independente.... [-]

Statele Unite ale Americii Monmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Monmouth College

Monmouth College se dedică educării liderilor de mâine. O diplomă de științe politice echipează studenții cu fundalul de care au nevoie pentru a deveni lideri de succes î ... [+]

Monmouth College se dedică educării liderilor de mâine. O diplomă de științe politice echipează studenții cu fundalul de care au nevoie pentru a deveni lideri de succes în aproape orice domeniu. Dacă obiectivul dvs. este școala absolventă, guvernul sau afacerea, o diplomă de științe politice va oferi instrumentele necesare elevilor pentru a-și realiza potențialul.

Studierea științelor politice la Monmouth îi ajută pe elevi să se obișnuiască să privească dincolo de punctele superficiale de vorbire și să analizeze contextele structurale și istorice ale relațiilor de putere. Folosind atât analize cantitative cât și calitative, elevii vor deveni adevărați arbiți liberali și vor dobândi o cunoaștere largă a metodelor științifice sociale. Elevii vor dobândi o înțelegere comparativă a sistemelor și ideologiilor politice și vor putea să navigheze mai bine în noua noastră societate globală. Acest lucru, la rândul său, va oferi studenților o perspectivă mai profundă asupra propriului colț al globului.... [-]

Statele Unite ale Americii Monmouth
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză