Morrisville State College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în centrul pitoresc al New York-ului, SUNY Morrisville este un model de educație aplicată inovatoare - un loc în care studenții încep să creeze cariere interesante prin experiențe din lumea reală.

Cei 3.000 de studenți ai lui Morrisville, care provin din medii diverse din întreaga țară și din întreaga lume, aleg din mai mult de 50 de programe asociate și de licență care îmbrățișează agricultura, tehnologia, afacerile, științele sociale și artele liberale. Printre acestea se numără programe puternice în domenii specializate precum energia și resursele regenerabile, acvacultura, tehnologia auto, știința ecvină, gestionarea produselor lactate, asistența medicală, tehnologia lemnului, gestionarea stațiunii și recreerii și tehnologia informației.

Campusul Norwich, situat la 30 de mile sud de Morrisville, oferă, de asemenea, programe de diplomă asociată. Campusul servește în prezent aproximativ 600 de studenți de navetiști înscriși în carieră harnică și domenii tehnice și programe de transfer de arte liberale.

În timp ce Morrisville s-a transformat într-un colegiu avansat din punct de vedere tehnologic, cu o bogată diversitate atât de programe asociate, cât și de licență, misiunea sa de bază a rămas fermă de-a lungul istoriei sale: educarea și pregătirea absolvenților ca viitori lideri în profesiile lor specializate în comunitățile lor.

Clasat printre cele mai bune colegii regionale din nord de US News & World Report Best Colleges 2020 și recunoscut în Top Public Schools, Regional Colleges North în clasamentul 2020, SUNY Morrisville subliniază o abordare practică a învățării prin practică. Laboratoarele de învățare orientate spre acțiune și facilitățile adevărate ale vieții - multe dintre acestea rare sau unice în învățământul superior - permit elevilor să „murdărească mâinile” și să se angajeze în moduri care depășesc mediul clasic tradițional .

Locații

Morrisville

Address
Eaton Street,80
13408 Morrisville, New York, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: